jote Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Ξέρει κανείς για Πάτρα και περίχωρα ? πως ειναι εκεί το σήμα ? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Ξέρει κανείς για Πάτρα και περίχωρα ? πως ειναι εκεί το σήμα ? Sent from my iPad using Tapatalk Επειδη περασα απο την περιφεριακη της πολης την Μεγαλη βδομαδα πριν το πασχα εχει αρκετα το παλιο 3G και οσο απομακρυνεσαι εχει μονο σε ορισμενα χωρια 3G και αλλου Gprs.Μεχρι τον Πυργο ετσι ειναι.Στην μανωλαδα ειναι καπως καλυτερα αλλα εχει και σημεια που δεν ειχε σημα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Για την λακκοπετρα ενδιαφερομαι. Βλεπω τον χαρτη καλυψης του 4τζι και ειναι οριακα. Εχει παει κανεις να μας πει εντυπωσεις? Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Για την λακκοπετρα ενδιαφερομαι. Βλεπω τον χαρτη καλυψης του 4τζι και ειναι οριακα. Εχει παει κανεις να μας πει εντυπωσεις? Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρε παιδια γραψτε και σε ποιο νομο ειναι τα χωρια /πολη που λετε π.χ η λακκοπετρα που ειναι γενικα περισσοτερες πληροφοριες δηλαδη πρεπει να κανουμε αναζητηση στο google να δουμε που ειναι !!! Για καλο το λεω για ολους μας που δεν θα ειμαστε απο την ταδε περιοχη Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Συμφωνώ..Γράψτε νομο και δημο..επισης δεν πιάνει στην ψηλή ραχούλα,εσυ θες να πιάνει σε λακο μεσα Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Για την λακκοπετρα ενδιαφερομαι. Βλεπω τον χαρτη καλυψης του 4τζι και ειναι οριακα. Εχει παει κανεις να μας πει εντυπωσεις? Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάρε το 1231 να σου πούνε. Έχουν πιο αναλυτικούς χάρτες διαθέσιμους. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Για την λακκοπετρα ενδιαφερομαι. Βλεπω τον χαρτη καλυψης του 4τζι και ειναι οριακα. Εχει παει κανεις να μας πει εντυπωσεις? Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρωτησα στο myf2g chat για Λακοπετρα Αχαιας και μου παν οτι υπαρχει καλυψη πληρης 2g σε εξωτερικους κ εσωτερικους χωρους και καλυψη 4g μονον σε εξωτερικους χωρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ενταξει ρε παιδια μην βαρατε ολοι μαζι. Αν ηξερα οτι μπορουσα να ρωτησω στο chat θα το ειχα κανει Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ενταξει ρε παιδια μην βαρατε ολοι μαζι. Αν ηξερα οτι μπορουσα να ρωτησω στο chat θα το ειχα κανει Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ηθελα να μαθω και γω για την συγκεκριμενη περιοχη δεν το χω δοκιμασει το δικτυο μεχρι στιγμης εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Οι πόλεις σιγά σιγά καλύπτονται. Τι θα γίνει με τα περίχωρα;;;; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Οι πόλεις σιγά σιγά καλύπτονται. Τι θα γίνει με τα περίχωρα;;;; Η Θεσσαλία θα καλυφθεί όλη. Όλη. Αν αυτό ρωτας :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Η Θεσσαλία θα καλυφθεί όλη. Όλη. Αν αυτό ρωτας :) Γι' αυτό σε λατρεύω.......:) Ποτε όμως???? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Γι' αυτό σε λατρεύω.......:) Ποτε όμως???? Νομό Λαρίσης ήδη έχουν αρχίσει. Είστε οι πρώτοι που θα πάρετε. Κοντά στο βασιλικό (Λάρισα) ποτίζεται και η γλάστρα (Θεσσαλία) :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Νομό Λαρίσης ήδη έχουν αρχίσει. Είστε οι πρώτοι που θα πάρετε. Κοντά στο βασιλικό (Λάρισα) ποτίζεται και η γλάστρα (Θεσσαλία) :lol: Ωραίος..... Βασικά το συνεργείο που πέρασε τις κεραίες στην πόλη της Λάρισας (και στον Βόλο) δεν ξανασχοληθηκε με την περιοχή οπότε φοβάμαι πως θα αργήσουμε να δούμε νέες κεραίες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
franklin_ Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Νομό Λαρίσης ήδη έχουν αρχίσει. Είστε οι πρώτοι που θα πάρετε. Κοντά στο βασιλικό (Λάρισα) ποτίζεται και η γλάστρα (Θεσσαλία) :lol: Ναι όμως Θεσσαλία δεν είναι μόνο η Λάρισα και ο Βόλος. Είναι και η Καρδίτσα και τα Τρίκαλα όπου είναι τραγική η κάλυψη παιδιά! Περιμένουμε όπως πάντα δεν μπορούμε ν κάνουμε κάτι άλλο. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση πάντως για να ξέρουμε κι εμείς στο περίπου τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 http://i63.tinypic.com/f06j47.png Mε Q card & Elephone P3000s πλατεία Νέα Σμύρνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Mε Q card & Elephone P3000s πλατεία Νέα Σμύρνης Με απλό 4G έπιασες 111 Mbps;;; Ωραίος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Για Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα Βοιωτία πότε θα δούμε ένδειξη LTE??? Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
franklin_ Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Για Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα Βοιωτία πότε θα δούμε ένδειξη LTE??? Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παντως πριν μια εβδομαδα στην εθνικη στο υψος της Θηβας επιασα 4G με μια γραμμη σημα. Πληροφοριακα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Παντως πριν μια εβδομαδα στην εθνικη στο υψος της Θηβας επιασα 4G με μια γραμμη σημα. Πληροφοριακα! Μέχρι να πιάνει όπως οι άλλες έχει πολύ ψωμί ακόμα Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 http://i63.tinypic.com/f06j47.png Mε Q card & Elephone P3000s πλατεία Νέα Σμύρνης Ωραιος,πολυ καλες ταχυτητες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Να ενημερώσω και γω με τη σειρά μου ότι πλέον κατά τόπους στη Χαλκίδα έχουμε επιτέλους 4G εδώ και περίπου μία βδομάδα. Δεν έχω κάποιο speedtest αλλά φαίνεται αξιοπρεπές σε ότι δοκίμασα να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Να ενημερώσω και γω με τη σειρά μου ότι πλέον κατά τόπους στη Χαλκίδα έχουμε επιτέλους 4G εδώ και περίπου μία βδομάδα. Δεν έχω κάποιο speedtest αλλά φαίνεται αξιοπρεπές σε ότι δοκίμασα να κάνω. Εννοείς μόνο μέσα στην πόλη ; Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Εννοείς μόνο μέσα στην πόλη ; Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Ναι. Όχι όμως παντού όπου κινούμαι, αλλά σε πολλούς κεντρικούς και (ευτυχώς :p ) στο δρόμο του σπιτιού μου, για τον οποίο είχα δηλώσει κάκιστη ποιότητα σήματος από τον περασμένο Οκτώβριο ( :lol: ) χωρίς να είχα λάβει απάντηση έως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Κάνε ένα speedtest να πάρουμε μια τάξη μεγέθους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts