Jump to content

Nova 4G


paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άσχετο - σχετικό: στο Γύθειο μέχρι Παρασκευή έδειχνε Ε στην καλύτερη. Τώρα παρατηρώ Η. Ίσως είμαστε σε καλό δρόμο τελικά.
Back In Black
Link to comment
Share on other sites

Άντε επιτέλους, μπας και ενταθεί ο ανταγωνισμός (λέμε τώρα:p)

 

Αν θέλετε, αναφέρετε και τις περιοχές που άνοιξε το 4G δίκτυο, προς ενημερωση:)

Link to comment
Share on other sites

Μπορείτε να μας πειτε οσοι ειδατε 4g αν εχετε συμβόλαια ή καρτα?Σε f2g θα το δωσουν το 4g?Επισης μου κάνει εντύπωση οτι καποια στιγμη φανηκε ξαφνικα στο τηλεφωνο το σηματακι του 4g καθως οταν πρωτοηρθε στη cosmote που ημουν τοτε χρειαστηκε να το ενεργοποιησω μεσω της cosmote ..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Link to comment
Share on other sites

Ηρθε 4G; Μπραβο στην Wind.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Link to comment
Share on other sites

Στο κέντρο της Αθήνας μόλις πιάσαμε 4G...επιτέλους!!!

Αλλά ταχύτητες δεν θυμίζει 4g

Edited by john74
Greek Android & iOS users (FB group)
Link to comment
Share on other sites

Λογικά θα έκανε αναβάθμιση δικτύου και στο Γύθειο , η Wind .

 

Άντε να προσφέρει επιτέλους το 4G .

 

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ εύχομαι ;)

Link to comment
Share on other sites

Εγω παντως σε f2g εξακολουθω σε note 3 να μην εχω επιλογη για lte κλπ, όπως έχω με την sim της cosmote.

 

[ATTACH]57652[/ATTACH]

Link to comment
Share on other sites

Την διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών 4ης γενιάς ανακοίνωσε την Τρίτη η Wind, η οποία για τους επόμενους δύο μήνες προσφέρει στους συνδρομητές της δωρεάν data σε ταχύτητες 4G.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind Ελλάς, κ. Νάσος Ζαρκαλής, η εταιρία βάζει μπρος την εκτέλεση ενός τριετούς επενδυτικού πλάνου, προϋπολογισμού 300 εκατ. ευρώ, το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη υποδομών σταθερής και κινητής ευρυζωνικότητας με στόχο την παροχή υπηρεσιών νέας γενιάς.

 

«Η προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε μία εταιρία που εξελίσσεται» είπε ο κ. Ζαρκαλής, τονίζοντας ότι στόχος είναι η μεγιστοποίηση της αξίας των χρημάτων που καταβάλουν οι συνδρομητές, με επενδύσεις στο δίκτυο, καλύτερες υπηρεσίες, βέλτιστη εμπειρία του πελάτη, καλά δίκτυα διανομής και προϊοντική επικέντρωση.

 

Ο επικεφαλής της Wind σημείωσε ότι η εταιρία θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στο λανσάρισμα νέων υπηρεσιών data και συνδυαστικών πακέτων.

 

Σύμφωνα με τον κ. Ζαρκαλή, ήδη υπάρχει κάλυψη 4G στο μεγαλύτερο κομμάτι της Αττικής, την Άνοιξη θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη, ενώ έως το τέλος του έτους το νέο δίκτυο θα έχει επεκταθεί στο 60% του πληθυσμού.

 

Τα δωρεάν δεδομένα σε ταχύτητα 4G θα είναι πραγματικότητα για τους συνδρομητές της εταιρίας για τους επόμενους δύο μήνες, όμως η κατανάλωσή τους θα υπόκειται σε πολιτική ορθής χρήσης.

 

Χρονιά ορόσημο το 2014

 

Παράλληλα, όπως τόνισε ο επικεφαλής της εταιρίας, το 2014 ήταν για την Wind έτος ορόσημο.

 

Το 2014, πρόσθεσε ο κ. Ζαρκαλής, η εταιρία έκλεισε με τζίρο λίγο μεγαλύτερο από 500 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας πτώση της τάξης του 4%. Η λειτουργική κερδοφορία μετά από χρόνια συρρίκνωσης για πρώτη χρονιά σταθεροποιήθηκε στα 95 εκατ. ευρώ, δήλωσε και πρόσθεσε ότι η σταθεροποίηση ήταν αποτέλεσμα των καλών τάσεων τόσο στα συμβόλαια όσο και στην καρτοκινητή.

 

«Είδαμε σταθεροποίηση του μέσου εσόδου ανά πελάτη και μείωση του δείκτη αποσυνδέσεων» είπε και τόνιζε ότι στο πρόγραμμα W, το οποίο χαρακτήρισε ως «ναυαρχίδα» της εταιρίας, υπερδιπλασιάστηκε η πελατειακή βάση. Καλές ήταν και οι τάσεις στην καρτοκινητή, τόνισε.

 

Στην σταθερή τηλεφωνία, όπου κατεγράφη συρρίκνωση κατά 4%, η χρονιά ξεκίνησε με μεγάλη πτώση στην αρχή του έτους, όμως στο τελευταίο τρίμηνο επετεύχθη άνοδος του τζίρου, χάρη στην αύξηση της πελατειακής βάσης. Από τις 110 χιλιάδες νέες συνδέσεις LLU, η Wind πήρε περίπου το 35% σε επίπεδο έτους και το 50% των συνδέσεων σε βάθος 9μήνου.

 

Έτσι, πλέον η εταιρία μετρά 460 χιλιάδες πελάτες στην σταθερή τηλεφωνία, με αύξηση 10%. Μάλιστα, καθώς η στρατηγική της Wind είναι τα συνδυαστικά προϊόντα, η πελατειακή της βάση αυξάνεται, καθώς 4 στα 10 νοικοκυριά της σταθερής αγοράζουν κινητή από την Wind, ενώ 5 στους 10 πελάτες κινητής προμηθεύτηκαν σταθερή από την ίδια εταιρία.

 

Σύμφωνα με τον κ. Ζαρκαλή, το 2014 ήταν η τρίτη θετική χρονιά στην φορητότητα, ενώ κατεγράφη αύξηση στα λεπτά ομιλίας των υπηρεσιών φωνής κατά 15%, κάτι που ήταν αποτέλεσμα της στρατηγικής για προώθηση προϊόντων με χρόνο ομιλίας προς όλους τους προορισμούς.

 

Επίσης, στην κινητή ευρυζωνικότητα υπήρξε αύξηση της χρήσης στα data κατά 180%, αλλά και αύξηση της διείσδυσης των smartphones κατά 25%. Το μερίδιο αγοράς της εταιρίας εκτιμάται στο 24%, είπε. Επίσης, περίπου το 50% των καταναλωτών έχει ακόμη συσκευές 2G, ενώ το μερίδιο εσόδων από τα data στην αγορά δεν πρέπει να πρέπει να υπερβαίνει το 20%, συνολικά.

 

Ο κ. Ζαρκαλής χαρακτήρισε το 2014 ως χρονιά με εξαιρετικά θετικό πρόσημο. «Πετύχαμε όλους τους στόχους μας και είδαμε σημαντική βελτίωση στα αποτελέσματα και τις τάσεις» τόνισε.

 

Παράλληλα, όπως σημείωσε το 2014 η εταιρία ανανέωσε το φάσμα των ραδιοσυχνοτήτων, ξεκίνησε το Network sharing με την Vodafone με πιλοτικά προγράμματα σε Καστοριά και Κορινθιακό κόλπο κι έβαλε μπρος την ανανέωση των καταστημάτων Wind, στο πλαίσιο επένδυσης 20 εκατ. ευρώ.

 

Μάλιστα, ήδη 50 καταστήματα λειτουργούν με το νέα αισθητική της εταιρίας και έως το τέλος του έτους θα φτάσουν τα 160. Όπως τόνισε ο κ. Ζαρκαλής, αυτή η ανανέωση στο δίκτυο λιανικής έφερε αύξηση της επισκεψιμότητας κατά 25%, της πώλησης υπηρεσιών και συσκευών κατά 30% και αξεσουάρ ή gadget κατά 180%.

 

Η αγορά σε αριθμούς

 

Η αγορά της κινητής είχε μείωση τζίρου για έκτη συνεχόμενη χρονιά, της τάξης 5,5% και «έσπασε» το φράγμα των 2 δισ. ευρώ, κυμαινόμενη στα 1,950 δισ. ευρώ. Έτσι, η συνολική πτώση από την αρχή της κρίσης έφτασε το 55%. Οι τάσεις συρρίκνωσης της αγοράς ήταν το 2014 βελτιούμενες από τρίμηνο σε τρίμηνο.

 

Στην σταθερή η μείωση των εσόδων έφτασε το 3%, ενώ τα μεγέθη της αγοράς κυμάνθηκαν κάτω από τα 2,2 δις. ευρώ. Η αγορά του LLU (αδεσμοποίητης πρόσβασης στον τοπικό βρόγχο) έσπασε το φράγμα των 2 εκατ. γραμμών, καταγράφοντας αύξηση συνολικά κατά 110 χιλιάδες γραμμές και αποτελώντας το 40% της αγοράς της σταθερής τηλεφωνίας.

 

Συνολικά, όπως τόνισε, τα τελευταία πέντε χρόνια η Wind έχει επενδύσει 500 εκατ. ευρώ από τους δικούς της πόρους. «Η χρονιά κλείνει έναν κύκλο δημιουργίας και αποκατάστασης της ανταγωνιστικότητας για την εταιρία και μας δημιουργεί γερά θεμελιωμένη αισιοδοξία ότι είμαστε σε καλό σημείο για να πάρουμε το μερίδιο από την ανάπτυξη της αγοράς επικοινωνιών, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει» είπε.

 

Ωστόσο, σημείωσε ότι η εταιρία διαπιστώνει στις αρχές του 2015 μία ελαφριά χειροτέρευση των καλών τάσεων που είχαν καταγραφεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2014 κάτι που ήταν αναμενόμενο, λόγω συγκυρίας, καθώς «η αβεβαιότητα δημιουργεί στον καναλωτή την ενστικτώδη τάση να συγκρατεί τα έξοδά του» είπε.

 

Ο κ. Ζαρκαλής αναφερόμενος στην ρύθμιση σημείωσε ότι «η ρύθμιση αποτελεί ενδιαφέρον κεφάλαιο, ιδίως όταν υπάρχει ρυθμιστής», σημειώνοντας ότι το κενό από την αποχώρηση του κ. Κωνσταντίνου Λουρόπουλου από την προεδρία της ΕΕΤΤ πρέπει να πληρωθεί το συντομότερο δυνατόν, «αλλά και με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο». «Υπάρχουν σημαντικά θέματα για την ρύθμιση της αγοράς, δεν είμαστε από αυτούς που μιλάμε συνέχεια για την ρύθμιση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαπιστώνουμε σημαντικές στρεβλώσεις».

 

Στο μεταξύ, όπως τόνισε, μετά την αναδιάρθρωση της εταιρίας, πλέον γίνονται προσλήψεις, ο κατώτατος μισθός στη Wind είναι 1000 ευρώ και το 92% του προσωπικού παίρνει πάνω από 1200 ευρώ το μήνα.

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=682137

Link to comment
Share on other sites

Μόλις μου ήρθε αυτό

 

H WIND ΣAΣ KAΛΩΣOPIZEI ΣTO NEO 4G ΔIKTYO THΣ KAI ΣAΣ XAPIZEI ΔΩPEAN & AΠEPIOPIΣTH XPHΣH MOBILE INTERNET MEΣΩ ΔIKTYOY 4G MEXPI 30/04! (TO MOBILE INTERNET ME ΣHMA 3G XPEΩNETAI ME BAΣH TO ΠPOΓPAMMA ΣAΣ). MΠEITE ΣTO bit.ly/WIND_4G ΓIA ΠΛHPOΦOPIEΣ

Greek Android & iOS users (FB group)
Link to comment
Share on other sites

Μόλις μου ήρθε αυτό

 

H WIND ΣAΣ KAΛΩΣOPIZEI ΣTO NEO 4G ΔIKTYO THΣ KAI ΣAΣ XAPIZEI ΔΩPEAN & AΠEPIOPIΣTH XPHΣH MOBILE INTERNET MEΣΩ ΔIKTYOY 4G MEXPI 30/04! (TO MOBILE INTERNET ME ΣHMA 3G XPEΩNETAI ME BAΣH TO ΠPOΓPAMMA ΣAΣ). MΠEITE ΣTO bit.ly/WIND_4G ΓIA ΠΛHPOΦOPIEΣ

 

το ίδιο και σε μένα...:)

Link to comment
Share on other sites

Ευχάριστα νέα λοιπόν.

 

σύμφωνα με αυτό : Πελάτες Καρτοκινητής / Mobile Broadband με κάρτα: Για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες καρτοκινητής ή Mobile Broadband με κάρτα, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIM κάρτας η οποία θα γίνεται χωρίς χρέωση.

 

όσοι έχουμε "φοιτητικό" να πάμε σε κατάστημα να το σκαλίσουμε ή να το αφήσουμε στην τύχη του ?

Link to comment
Share on other sites

Όλα καλά και μπράβο τους, ΑΛΛΑ....

 

πληθυσμιακή κάλυψη 60% στο τέλος του 2015??? Ήδη, η Cosmote παρέχει (σύμφωνα με τα λεγόμενά της) κάλυψη στο 70% του πληθυσμού και η Vodafone είναι από κοντά για να την φτάσει ή ακόμη και να την ξεπεράσει εντός του 2015.. Συν τα 800 MHz που υπάρχουν... Και μιλούν για κάλυψη στο 60% max??:blink:

 

Κατά τα άλλα, αρκεί να γίνει σωστή δουλειά και στις ταχύτητες

Link to comment
Share on other sites

εμενα μου κάνει εντύπωση που χρειάζεται να αλλαχθεί η κάρτα sim. Νόμιζα πως με τις 3G είμαστε κομπλέ.

[ f i l i p p o s ] - [ lokalize.gr ]

Link to comment
Share on other sites

που τα είδατε αυτά για τις SIM που πρέπει να αλλαχτούν;

Πάλι στην Αθήνα και το free σερφάρισμα και όλα. Η επαρχία στην απεξω.:mad:

Link to comment
Share on other sites

σύμφωνα με αυτό : Πελάτες Καρτοκινητής / Mobile Broadband με κάρτα: Για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες καρτοκινητής ή Mobile Broadband με κάρτα, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIM κάρτας η οποία θα γίνεται χωρίς χρέωση.

 

Αυτό προκύπτει από κάποια επίσημη ανακοίνωση ;

Τα παιδιά που έχουν ήδη δει 4G άλλαξαν κάρτα ;

Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+
Link to comment
Share on other sites

Αυτό προκύπτει από κάποια επίσημη ανακοίνωση ;

Τα παιδιά που έχουν ήδη δει 4G άλλαξαν κάρτα ;

 

http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016
Link to comment
Share on other sites

Εμένα δεν μου βγάζει καν 4G. Κάτι πήγε να κάνει το πρωί, αλλά ξαναπήγε 3G. Η κάρτα είναι καινούργια, δεν νομίζω να θέλει αντικατάσταση...
Link to comment
Share on other sites

http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/

 

4G SIM Κάρτα

 

Πελάτες Καρτοκινητής / Mobile Broadband με κάρτα: Για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες καρτοκινητής ή Mobile Broadband με κάρτα, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIM κάρτας η οποία θα γίνεται χωρίς χρέωση.

 

Πελάτες Συμβολαίου / ΚαρτοΣυνδεσης: Η πλειοψηφία των καρτών SIM υποστηρίζουν το 4G δίκτυο. (όλες οι SIM περίπου από το 2004 και μετά υποστηρίζουν 4G δίκτυο ενώ οι πιο παλιές θα χρειαστούν αντικατάσταση η οποία θα γίνεται με χρέωση).

Πρόγραμμα πελατών συμβολαίου

 

Όλα τα προγράμματα με ενσωματωμένα DATA & όλα τα προγράμματα Mobile Broadband είναι αυτόματα ενεργοποιημένα και δεν χρειάζεται καμία ενέργεια.

Εάν έχεις 4G Smartphone και δεν υπάρχει ένδειξη 4G, ίσως χρειαστεί να κάνεις:

 

Επανεκκίνηση στο κινητό και επιλογή LTE/4G δίκτυο μέσα από τις ρυθμίσεις

Αναβάθμιση λογισμικού (ειδικά σε συσκευές LG και Samsung)

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά Θεσσαλονίκη έπιασε κανείς 4g ? Ήρθε σε κανέναν στη Θεσσαλονίκη το μήνυμα για τους 2 μήνες δωρεάν σερφάρισμα στο 4g δίκτυο ?

 

Τώρα είδα ότι το δωρεάν δίμηνο ισχύει μόνο για την Αθήνα.......Οι υπόλοιποι πάπαλα...........

Edited by aris22_
LG 802 G2 16 GB
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Nova 4G

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...