Jump to content

tsitas123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    312
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsitas123

  1. tsitas123

    Nova 4G

    λίγο η πολύ είναι πια σε όλη την πόλη.
  2. γιατι απλα δεν υπαρχει...
  3. tsitas123

    Nova 4G

    και στη Λαγκαδα στο ύψος της Σταυρούπολης έχει καλο 4G σήμα.
  4. tsitas123

    Nova 4G

    Με το open signal για iPhone.
  5. tsitas123

    Nova 4G

    [ATTACH]60285[/ATTACH] άντε και καλή αρχή.. Και σε καλύτερα. τουμπα κρυονερι
  6. tsitas123

    Nova 4G

    ενώ εκτός μεγάλων πόλεων δεν υπάρχει ούτε καν ίντερνετ για την γουιντ. σέρνεται παντού. δυστυχώς η κοσμοτε έχει την πρωτιά με πάρα πολύ καλό 3g σήμα παντού σχεδόν.
  7. tsitas123

    Nova 4G

    http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ 4G SIM Κάρτα Πελάτες Καρτοκινητής / Mobile Broadband με κάρτα: Για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες καρτοκινητής ή Mobile Broadband με κάρτα, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIM κάρτας η οποία θα γίνεται χωρίς χρέωση. Πελάτες Συμβολαίου / ΚαρτοΣυνδεσης: Η πλειοψηφία των καρτών SIM υποστηρίζουν το 4G δίκτυο. (όλες οι SIM περίπου από το 2004 και μετά υποστηρίζουν 4G δίκτυο ενώ οι πιο παλιές θα χρειαστούν αντικατάσταση η οποία θα γίνεται με χρέωση). Πρόγραμμα πελατών συμβολαίου Όλα τα προγράμματα με ενσωματωμένα DATA & όλα τα προγράμματα Mobile Broadband είναι αυτόματα ενεργοποιημένα και δεν χρειάζεται καμία ενέργεια. Εάν έχεις 4G Smartphone και δεν υπάρχει ένδειξη 4G, ίσως χρειαστεί να κάνεις: Επανεκκίνηση στο κινητό και επιλογή LTE/4G δίκτυο μέσα από τις ρυθμίσεις Αναβάθμιση λογισμικού (ειδικά σε συσκευές LG και Samsung)
  8. tsitas123

    Nova 4G

    Το ωραίος ήταν ότι το είχαν ανακοινώσει πριν τις γιορτές για λίγο μετά τις γιορτές. Τελικά το κλικ δεν φτάνει.. Το μόνο πράγμα που με κρατάει στη γουιντ είναι οι τιμές της. Παρόμοια προϊόντα στις δυο άλλες είναι πολύ ακριβότερα. Αλλα αυτή τη φορά βαρέθηκα.
  9. tsitas123

    Nova 4G

    κάποιος εκ των έσω δεν υπάρχει να μας πει..
  10. tsitas123

    Nova 4G

    Κάποιος σίγουρα θα ξέρει. Είμαστε στην ανανέωση συμβολαίου και ετοιμαζόμαστε να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια. Έχουν μένει πολύ πίσω σε όλα. Έστειλαν carrier settings στα τηλέφωνα μάλλον για να προκαλέσουν ντόρο και τελικά τίποτα. Κρίμα.
  11. tsitas123

    Nova 4G

    Υπάρχει κάποιος που ξέρει τι παίζει με την wind και πότε θα ξεκινήσει το 4G;
  12. tsitas123

    iPhone 4

    έχω bumber εδώ και ένα μήνα φορεμένο στην συσκευή σε συνδυασμό με invisible shield. είναι το τέλειο δίδυμο. το ένα συμπληρώνει το άλλο., αλλά το bumber είναι απαραίτητο. προστατεύει την συσκευή στο αλουμίνιο και όχι δεν αφήνει την σκόνη να μπει μέσα αφού, κολλημένο, στο σκληρό πλαστικό είναι ένα άλλο πολύ πιο μαλακό που κολλάει στο γυαλί. επίσης όταν το αφήνομε στο τραπέζι το τηλέφωνο δεν έρχεται καθόλου σε επαφή με την λεία επιφάνεια, άρα δεν γρατσουνίζετε. το bumber το είχα αγοράσει μαζί με την συσκευή από uk applestore και η apple μου ξαναπίστωσε την κάρτα επιστρέφοντας όλο το ποσό.
  13. tsitas123

    iPhone 4

    δεν θα σου πω πωσς αλλα να εισαι σιγουρος πως μπορει. πουθενα κανενας δεν δινει σιριαλ απο απλ προιοντα.
  14. tsitas123

    iPhone 4

    αυτόν τον αριθμό δεν τον δίνουμε πουθενά. ειναι σαν την υπογραφή μας. εντιτ και σβηστον.
  15. tsitas123

    iPhone 4

    ε όχι και ξέπλυμα η οθόνη του ipad! χαμηλότερης ποιότητας, αλλά μεγαλύτερης πιο χορταστικής οθόνης. καμιά σχέση το ένα με το άλλο.
  16. tsitas123

    iPhone 4

    για την ακρίβεια πλήρωσα 725 ευρώ (599 λίρες) τα 32. και για 100 ευρώ παραπάνω για να έχω ξεκλείδωτο τηλέφωνο και να μην περιμένω τον κάθε nerd να βγάλει πρόγραμμα και να είμαι ήσυχος, και να υποστηρίζονται όλες οι εφαρμογές που έχω αγοράσει χωρίς να χρειάζεται να στέλνω τα χιλιάδες μειλ για να μου ξαναστείλουν κωδικούς ε ναι αξίζει. αλλά απορώ με σας, που για να συντηρήσει κάποιος ένα iphone χρειάζονται τουλάχιστον 45 ευρώ τον μήνα, (ομιλία δεδομένα sms) ψάχνετε τρόπους να κερδίσετε πενταροδεκάρες κάνοντας την ζωή σας δύσκολη. η μήπως ανήκετε στην κατηγορία καρτοκινητής μεν, εφετζίδικου κινητού δε, που χωρίς πακέτο δεδομένων είναι άχρηστο, η μήπως ψάχνετε διαρκώς ξεκλείδωτα wifi δίκτυα για να μπορέσετε να τρέξετε τις εφαρμογές σας. χωρίς να θέλω να θίξω όλους τους χρήστες. έλεος και πάλι έλεος. άσε που αν είναι ελαττωματικό τότε έχεις χάσει όλα τα χρήματα που έδωσες, και πιστεψεμε οι πιθανότητες είναι μεγάλες. επίσης το κακό είναι ότι παροτρύνετε και άλλους να το αγοράσουν από αμερικη, κάνοντας την διαδικασία ξεκλειδώματος μηδαμινή υπόθεση. ενώ στον χρόνο δεν είναι. ξανά έλεος. έλεος.
  17. tsitas123

    iPhone 4

    Έχω ένα iphone 4 εδώ και ένα μηνα σχεδόν πια. Θα μπορούσα να πω άψογο. Το αγόρασα από uk. Ειλικρινά όμως δεν μπορώ να καταλάβω όλους εσάς (ενώ υπάρχον αρκετές χώρες που το πουλάνε ξεκλείδωτο) που μπαίνετε στην διαδικασία του ξεκλειδώματος και του τελωνείου, αγοράζοντας την συσκευή από Αμερική. Πρέπει να είσαστε λίγο μαζόχες.
  18. και κάτι ακόμα, παραμένει σχετικά ζεστό όση ώρα είναι αναμμένο και όχι στην πρίζα μέχρι να ξεφορτώσει εντελώς το πρωί. ούτε 12 ώρες δηλαδή χωρίς καθόλου χρήση. είναι σαν το τηλέφωνο που είναι συνδεδεμένο σαν ενεργό στο δίκτυο του σπιτιού μου.
  19. το ιδιο προβλημα παρουσιαστηκε και σε μενα και δεν ξερω αν φταιει ο φορτιστη αυτοκινητου της belkin που αγορασα και εκαψε κατι. θα το παω σημερα για σερβις. αν καποιοσ γνωριζει περισσοτερα ασ βοηθησει. το εκανα ρεστορ. μετα το ρεστορ φορτιζει αλλα παρα πολυ αργα. φορτιζει ομως.
  20. ειμαι σιγουρος οτι η βοντα θα εχει προβλημα διανομης.
  21. Μην λέμε ότι μας κατέβει. Δουλεύει υπέροχα όταν είναι σε καλή θέση στο παρμπρίζ του αυτοκίνητου και βρίσκει τους δορυφόρους σε μερικά λεπτά. Σου λέει την ταχύτητα και πολλές άλλες πληροφορίες. To navigon χρησιμοποιεί μόνο το gps μέρος του τηλέφωνου. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ SIM. Η εφαρμογή είναι 1,60 g περίπου και περιλαμβάνει όλους τους χάρτες της Ευρώπης μέσα της. Άρα δεν χρειάζεται internet να τους κατεβάσει. Τεσταρισμενο από μένα. Όχι άλλο κάρβουνο λοιπόν. Τώρα αν η tom tom με τη βάση της κάνει πιο ισχυρό το σήμα αυτό είναι καλό, αλλά κάτι μου λέει πως εκείνη την βάση θα μπορούμε να ηχηθούμε gps εφαρμογή και στο original iphone αλλά και στο ipod touch. That’s all.
  22. και δεν παμε αμερικα? τι λετε βρε... αυτες οι τιμες ειναι apple και vodafone. σιγουρα δεν κανει το δικο της η εδω voda.
  23. φτου φτου φτου. μακρια απο μας. απο νωρις το πρωι για ψωνια. πρωτα IPHONE και μετα ΤΕΒΕ.
×
×
  • Create New...