Jump to content

Takis_dm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.645
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Takis_dm

  1. 60,1 mb οι χάρτες μου. Μάλλον πρέπει να περιμένουμε τη ms να το φτιάξει (και αν). Νομίζω οι here we go maps είναι αυτό που θες.
  2. Μιας και ανέφερες το shazam: http://tinypic.com/r/2qx3h48/9. Το έχει και άλλος το πρόβλημα μου; Lumia 640.
  3. Είναι μικρό update της creators, η .297
  4. Περίμενα να διορθωθεί η offline πλοήγηση. Ακόμα περιμένω. :(
  5. Ποια cortana; :-P Μόλις διάβασα στο windows central σχόλιο ενός χρήστη που αναφέρει πως αυτό είναι το update, απλά είναι "καμουφλαρισμένο" σαν localization για κάποιο λόγο. Τώρα αν δω την Cortana στα ελληνικά δεν θα με χαλάσει βέβαια, αλλά κομματάκι δύσκολο στην παρούσα κατάσταση του λειτουργικού. Περιμένω να τελειώσει η εγκατάσταση και θα δείξει.
  6. Μόλις τώρα κάνει αναβάθμιση και γράφει μόνο "localization for greek". Δεν έχει κάποιο νούμερο. Δεν αναφέρεσαι σε αυτό;
  7. Μάλλον είμαι ο γκαντέμης της υπόθεσης. Χρησιμοποιώ windows mobile ~ 10 μέρες :P
  8. Απενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις για τις "άγνωστες" εφαρμογές και δεν μου βγάζει το μπάνερ πλέον. Στο viber δεν έχω πλέον πρόβλημα. Πριν 2-3 μέρες είχα θέματα με τις ειδοποιήσεις, αλλά το είχα εγκατεστημένο στην sd. Στην εσωτερική μνήμη, όλα καλά.
  9. Lumia 640. Δες εδώ τι εννοώ. https://postimg.org/image/dgsok4jg1/
  10. https://www.neowin.net/news/windows-10-mobile-creators-update-may-be-slated-for-public-release-within-a-week Γενικότερα, κάθε δεύτερη εβδομάδα (EDIT: μια φορά το μήνα) διάβασα πως η MS σπρώχνει ενημερώσεις.
  11. Μόλις τώρα δοκίμασα την πλοήγηση, και δεν μπορεί να βρει διαδρομή χωρίς σύνδεση. Αν χρειάζεται και κατά το ταξίδι σύνδεση αργότερα δεν ξέρω. Την Τρίτη έρχεται update κα ελπίζω να διορθωθεί το μπάχαλο, σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον.
  12. Μπορείς να διαγράψεις δεδομένα από κάθε εφαρμογή; Εμένα κάποιες εργοστασιακές κυρίως δεν με αφήνει. Παράδειγμα το αλληλογραφία και ημερολόγιο. Επίσης στο Σύστημα > ειδοποιήσεις και ενέργειες, κάποιες εφαρμογές εμφανίζονται σαν product ids (δηλαδή αλφαριθμητικοί χαρακτήρες) και όχι με το όνομα τους και υπάρχει και κάποιο κολληματάκι όταν ανοίγω αυτό το section. Έκανα hard reset και ενώ αρχικά το πρόβλημα εξαφανίστηκε, επανήλθε σήμερα.
  13. Αυτό μόλις το παρατήρησα. Αν έχω το κινητό σε landscape όλα οκ, αλλά στο κάθετο είναι στα πλάγια. Να σημειώσω πως έκανα hard reset, οπότε δεν ξέρω αν βοηθήσει.
  14. Του έκανα ένα wipe μαζί με φορμάτ της sd και ότι πρόβλημα είχα διορθώθηκε. Το led λειτουργεί μια χαρά. Το μόνο πρόβλημα που υποθέτω είναι θέμα ασυμβατότητας εφαρμογής είναι ένα σφάλμα 0x80073cf9 στην εφαρμογή metrotube.
  15. Μετά το update, παρατήρησα πως στις ειδοποιήσεις και ενέργειες στις ρυθμίσεις, υπάρχει αρκετό lag. Υπάρχουν δυο εφαρμογές που δεν εμφανίζονται με το όνομα τους. Δείτε τα screenshots. https://1drv.ms/f/s!AsYrY2Br41ABkEAnOSURiOk2IneZ Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα πως πρόκειται για τα messaging+ και mail and calendar. Γιατί δεν τα εμφανίζει σωστά; Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί χωρίς wipe; Μετά από κάθε επανεκκίνηση μου βγάζει μπάνερ "καλώς ήλθατε στα μηνύματα+", το οποίο μετά από λίγο εξαφανίζεται.
  16. Η 15063.251 είναι η επίσημη creator's; Μόλις την πήρα.
  17. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα.
×
×
  • Create New...