Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κεραία κοντά στο Sahara γι αυτο σαρώνει η Wind εκεί,γενικά στη Καλλικράτεια είναι πολύ καλή.

Καλωσηρθες στα μέρη μας φίλε!

Την περιοχή την ξέρω πολύ καλά, η Wind παραδίδει μαθήματα και μάλιστα σε φουλ τουριστική περιοχή.

Όποιος ξέρει τι εστί Σαχάρα, καταλαβαίνει.

Απλώς, καμία σχέση με τα άλλα δίκτυα.

Today about 2000-3000 άτομα minimum...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Πάτρα, Μολος Αγίου Νικολάου και μετά πλατεία Γεωργίου Α με το μικρότερο down

Αρκετά καλα νούμερα βλέπω αλλα θέλει δουλίτσα σε διάφορα σημεία πιστεύω 4813f077736e66174770880b01b03bff.jpg668af16602a62d5f496860d8abc1b391.jpg

Sent from my STK-LX1 using Tapatalk

Διαδρομή Αργαλαστη Πηλίου προς παραλία Παου. Προσπαθώντας να κάνω βίντεο κλήση με τους γονείς μου 8 από τα 10 λεπτά της διαδρομής χωρίς σημα, και στην παραλία δε μπορούμε να μιλήσουμε με βίντεο.

Δε ξέρω τι να πω. Είχα την εντύπωση ότι με την κεραία στο Τρίκερι θα είχε βελτιωθεί η κατάσταση αλλά παραμένει το ίδιο τραγική.

Αναπάντεχα κακή στο νότιο Πήλιο.

Γενικά δεν κρατάει το 4g σε διαδρομές και επί το πλείστον έχει εικονικό σήμα 4g που είναι για κανένα messenger.

Τις προάλλες στα Καλά νερά Πηλίου δε μπορούσαμε να μιλήσουμε με GSM.

Μιλάμε για μια περιοχή που μαζεύεται ο μισός Βόλος.

Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

Sent from my H9436 using Tapatalk

Αφού έχει η περιοχή σου τέτοιο πρόβλημα, που θυμίζει εποχές TIM, γράψε το τους (καλύτερα στο Messenger, γιατί στη φόρμα επικοινωνίας συνήθως δεν απαντούν), όπως και την ειδικότητά σου στην Ericsson και το ότι είναι τουριστική περιοχή. Δεν μπορεί, θα ντραπούν και θα το φτιάξουν... :worry: Τουλάχιστον ας βάλουν σταθμό εκεί που έχει η Vodafone.

Πάτρα, Μολος Αγίου Νικολάου και μετά πλατεία Γεωργίου Α με το μικρότερο down

Αρκετά καλα νούμερα βλέπω αλλα θέλει δουλίτσα σε διάφορα σημεία πιστεύω 4813f077736e66174770880b01b03bff.jpg668af16602a62d5f496860d8abc1b391.jpg

Το μόνο προβληματικό σημείο που έχω παρατηρήσει είναι στην οδό Κορίνθου πριν το πυροσβεστειο προς Αθήνα από την άποψη ότι δεν έχει 4g και το 3g που σε πετάει είναι ασθενές.

Διαδρομή Αργαλαστη Πηλίου προς παραλία Παου. Προσπαθώντας να κάνω βίντεο κλήση με τους γονείς μου 8 από τα 10 λεπτά της διαδρομής χωρίς σημα, και στην παραλία δε μπορούμε να μιλήσουμε με βίντεο.

Δε ξέρω τι να πω. Είχα την εντύπωση ότι με την κεραία στο Τρίκερι θα είχε βελτιωθεί η κατάσταση αλλά παραμένει το ίδιο τραγική.

Αναπάντεχα κακή στο νότιο Πήλιο.

Γενικά δεν κρατάει το 4g σε διαδρομές και επί το πλείστον έχει εικονικό σήμα 4g που είναι για κανένα messenger.

Τις προάλλες στα Καλά νερά Πηλίου δε μπορούσαμε να μιλήσουμε με GSM.

Μιλάμε για μια περιοχή που μαζεύεται ο μισός Βόλος.

Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

Sent from my H9436 using Tapatalk

Πού να δεις και στο κέντρο του Βόλου, Μιχάλη, που δεν έχει καν GSM σε πολλούς χώρους...

Σε άλλα νέα, προστέθηκε κι άλλος σταθμός από Victus ακριβώς απέναντι από το νοσοκομείο πριν καμιά εβδομάδα. bands 3,7, 20 (LTE)

Δηλαδή στον Βόλο και στην ευρύτερη περιοχή κάθε χρόνο και χειρότερα;

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αφού έχει η περιοχή σου τέτοιο πρόβλημα, που θυμίζει εποχές TIM, γράψε το τους (καλύτερα στο Messenger, γιατί στη φόρμα επικοινωνίας συνήθως δεν απαντούν), όπως και την ειδικότητά σου στην Ericsson και το ότι είναι τουριστική περιοχή. Δεν μπορεί, θα ντραπούν και θα το φτιάξουν... :worry: Τουλάχιστον ας βάλουν σταθμό εκεί που έχει η Vodafone.

H Vodafone έχει την ίδια κάλυψη με καλύτερη χωρητικότητα.

Κωνσταντίνε, στο Βόλο πάω αρκετά σπάνια πλέον αλλά πέρυσι είχα δει φοβερή βελτίωση από Wind. Σε εσωτερικούς χώρους δε ξέρω αλλά σε εξωτερικούς ήταν οκ.

Στο Νότιο Πήλιο θέλει κεραίες. Δεν υπάρχουν κεραίες σε πολλά χωριά. Η Cosmote έχει γεμίσει τον τόπο και με (πολύ) χειρότερες θέσεις κεραιών έχει κάνει καλή δουλειά.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παραλία "Σαχάρα" (Νέα Καλλικράτεια - Άγιος Παύλος) - Χαλκιδική

Φουλ κόσμος, αλλά και φουλ γκάζια...

https://www.speedtest.net/my-result/a/6203050774

https://www.speedtest.net/my-result/a/6203065747

Respect WIND...

Και ένα update από χθες. Άλλη μια μέτρηση στην ίδια περιοχή, αλλά αυτή την φορά με τον "Ναύαρχο" το ΧΖ1...

https://www.speedtest.net/result/6203898567

Edited by memoriesradio

Αγία Κυριακή Πηλίου. Με φουλ σήμα κατά τον πατέρα μου.

Επιδόσεις από τα Lidl.

553dff299b4db3a6f9996254a71a3cb4.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και ένα update από χθες. Άλλη μια μέτρηση στην ίδια περιοχή, αλλά αυτή την φορά με τον "Ναύαρχο" το ΧΖ1...

https://www.speedtest.net/result/6203898567

Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο upload.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πραγματικά το upload στο Θεο, αλλά το ping ακομα πιο φευγαλεο..!

Πρώτη φορά βλέπετε τέτοιο Upload; :O Όντως, η WIND μας έχει συνηθίσει σε χαμηλές ταχύτητες, αλλά στην Αθήνα πχ έχω δει αρκετές φορές πάνω από 60 upload.

Μάλλον μπερδεύεστε.

Η συγκεκριμένη μέτρηση με το XZ1 έχει 3ψήφιο Download, αλλά χαμηλό Upload. Ενώ με τον Mediatek Download & Upload σχεδόν το ίδιο υψηλά (60-70Mbps).

Γι' αυτούς τους σταθμούς, υποψιάζομαι feed από οπτική, εκτός και αν ο "Κινέζος" έχει κάνει καλή δουλειά και στα μικροκυματικά...

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πραγματικά το upload στο Θεο, αλλά το ping ακομα πιο φευγαλεο..!

Μήπως μπερδεύεσαι;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα αυτό δεν είναι 60...είναι 160+.

Έλα και συ! Και τα 2 σε 60 τελειώνουν...

Edited by memoriesradio

137 / 46,5

Όρια δήμων Καλαμαριάς - Πυλαίας

https://www.speedtest.net/my-result/a/6206626861

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

137 / 46,5

Όρια δήμων Καλαμαριάς - Πυλαίας

https://www.speedtest.net/my-result/a/6206626861

Ομορφιές by Huawei...

Αγία Κυριακή Πηλίου. Με φουλ σήμα κατά τον πατέρα μου.

Επιδόσεις από τα Lidl.

553dff299b4db3a6f9996254a71a3cb4.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Λογικό. Οι άλλες 2 δεν έχουν φουλ σήμα, είναι σχετικά χαμηλό γιατί καλύπτουν από Εύβοια ως επί το πλείστον. Αλλά είναι λειτουργικό. Band 3 έχουν. Η Wind band 20:p

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

H Vodafone έχει την ίδια κάλυψη με καλύτερη χωρητικότητα.

Κωνσταντίνε, στο Βόλο πάω αρκετά σπάνια πλέον αλλά πέρυσι είχα δει φοβερή βελτίωση από Wind. Σε εσωτερικούς χώρους δε ξέρω αλλά σε εξωτερικούς ήταν οκ.

Στο Νότιο Πήλιο θέλει κεραίες. Δεν υπάρχουν κεραίες σε πολλά χωριά. Η Cosmote έχει γεμίσει τον τόπο και με (πολύ) χειρότερες θέσεις κεραιών έχει κάνει καλή δουλειά.

Σε εσωτερικούς, Μιχάλη, δεν παλεύεται. Το βλέπω καθημερινά από πελάτες μου που απλά δεν έχουν σήμα. Γενικά σε όλο το κέντρο, αν έχεις έστω 1 γραμμή EDGE μέσα σε κτίρια θα είσαι τυχερός. Σαφώς και έχουν αυξηθεί οι σταθμοί, αλλά μέσα στο κέντρο παραμένει τελευταία με μεγάλη διαφορά.

Edited by kotsianis7

Με την ευκαιρία να αναφέρω και ένα ακόμη αρκετά προβληματικό σημείο, τα "ΣΕΑ Αλμυρού" στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης, όπου η κάλυψη 4G αλλά και 3G είναι για τα τάρταρα σε εσωτερικούς χώρους των ΣΕΑ, αλλά και σε εξωτερικούς...

Καλά να μην αναφέρω το νομό Κιλκίς (Κιλκίς έως Πορόϊα (Ροδόπολη), και Ευζώνους) όπου είναι πλέον πραγματικά η τελευταία τρύπα του ζουρνά...

Τμήμα των Ευζώνων είναι το τελευταίο και μοναδικό που έμεινε χωρίς κάλυψη και αναβάθμιση σε 4G.

Παύλος Παυλίδης 

Τμήμα των Ευζώνων είναι το τελευταίο και μοναδικό που έμεινε χωρίς κάλυψη και αναβάθμιση σε 4G.

Δοϊράνη; Κιλκίς μέχρι Ροδόπολη; Πριν 4-5 μήνες που πέρασα, ήταν άβυσσος...

Λες και ο νομός είναι ακατοίκητος...

Όλη αυτή η ευρύτερη περιοχή.

Να συμπληρώσω στο προηγούμενο speedtest που ανέβασα, ότι έγινε σε εσωτερικό χώρο.

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

Μάλλον μπερδεύεστε.

Η συγκεκριμένη μέτρηση με το XZ1 έχει 3ψήφιο Download, αλλά χαμηλό Upload. Ενώ με τον Mediatek Download & Upload σχεδόν το ίδιο υψηλά (60-70Mbps).

Γι' αυτούς τους σταθμούς, υποψιάζομαι feed από οπτική, εκτός και αν ο "Κινέζος" έχει κάνει καλή δουλειά και στα μικροκυματικά...

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως μπερδεύεσαι;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έλα και συ! Και τα 2 σε 60 τελειώνουν...

Έχει χάλια Modem configuration για Wind το XZ1. Με μαγικά EFS configuration πάει καλύτερα.

Έχει χάλια Modem configuration για Wind το XZ1. Με μαγικά EFS configuration πάει καλύτερα.

Τι εννοείς; τι λείπει που ενεργοποιείται με EFS? Tm9 και τι άλλο; Δεν έχει ΤΜ9 η wind.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Nova 4G