Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και Σερρες πλεον παντου CA (χωρις να φενεται πολλεε φορεε σαν 4g+ επειδη δεβ συμπληρονοντε τo bandwidth) Βεβαια απο ταχυτητες σκετη απογοήτευση, πολλες φορες δεν μπαινει και στο ιντερνετ

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω χρησημοποιω το Network cell info , απλα πολλες φορες σαν γειτονικη κεραια δεν σου διχνει αυτη που κανεις CA

Καλημέρα. NetMonster λέγεται, αλλά νομίζω ότι θέλει root για να δείξει μπάντες...

Σας ευχαριστώ και τους 2

πως βλέπουμε πριν αγοράσουμε, εάν ένα κινητό έχει CA? πχ xiaomi που αγοράζω τελευταία έχουν;

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Quote for emphasis...

Μικρολίμανο τώρα. άδειο από κόσμο 4g ίσα ίσα σήμα. με το ζόρι ανοίγουν σελίδες και μια αναβάθμιση εφαρμογής από play store για 15 mb έκανε 10 λεπτά! τραγικη εταιρεία

Θελω να κανω μια ερωτηση αν καπιος φιλος γνωριζει, αν τον Q αριθμο μου τον κανω F2g θα εχω διαφορα στην ταχυτητα του δικτιου; στο lte βασικα.

Θελω να κανω μια ερωτηση αν καπιος φιλος γνωριζει, αν τον Q αριθμο μου τον κανω F2g θα εχω διαφορα στην ταχυτητα του δικτιου; στο lte βασικα.

Όχι. Μόνο αν το κάνεις συμβόλαιο, μπορεί να δεις διαφορά.

Μικρολίμανο τώρα. άδειο από κόσμο 4g ίσα ίσα σήμα. με το ζόρι ανοίγουν σελίδες και μια αναβάθμιση εφαρμογής από play store για 15 mb έκανε 10 λεπτά! τραγικη εταιρεία

Έχεις Xiaomi για αυτό :lol:

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Όχι. Μόνο αν το κάνεις συμβόλαιο, μπορεί να δεις διαφορά.

Δεν υπάρχει διαφορά στα συμβόλαια.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Δεν υπάρχει διαφορά στα συμβόλαια.

Ο cmvr το είχε πει, ότι αυτός με συμβόλαιο WIND Mobile Broadband και ο άλλος δίπλα με F2G, είχαν πολύ μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα στο speedtest...

Εγώ σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο, ούτε και προκύπτει από κάπου.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

No ca πόσο μάλλον 3ca..Η baseband τους είναι στην καλύτερη ένα κλικ κάτω της doogee

Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Η xiaomi δε θέλει να πληρώνει licensing στην Qualcomm για να μπορεί να έχει χαμηλές τιμές και μεγάλα volumes πωλήσεων. Στην Κίνα υποστηρίζει CA και τα πάντα. Στην Ευρώπη θέλει να πειράξεις τη Baseband με rooting και πανάκριβα εργαλεία της Qualcomm eg Qxdm. Ευελπιστώ να κάνει κάτι για αυτό στο μέλλον γιατί έχει φάει άκυρο από εμένα για αυτό το λόγο. Το πρόβλημα είναι ότι το licensing το πληρώνει για κάθε συσκευή που κατασκευάζει. Αν τις μένουν πολλά στο ράφι τότε πληρώνει licensing χωρίς λόγο. Έτσι σκέπτεται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κατεβάσει το κόστος. Έκανε ένα κόλπο για global version αλλά και πάλι...δεν έχει CA ούτε εκεί...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το μόνο 2CA (και ήταν 7+20) που έχω δει ήταν κάτω στο κέντρο. Ανατολικά, τίποτα. Ούτε 3+20 παρόλο που υπάρχει Β3 στα 5mhz και B20 στα 10mhz. Για Β7 ούτε λόγος

Να ξεκαθαρίσω πως δεν πάω σχεδόν καθόλου προς τα δυτικά οπότε δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς που έχει 2CA

Ούτε Περαία ούτε Θέρμη/Τριάδι/Ραιδεστό έχω δει 2CA μέχρι στιγμής

Χαριλάου ενώνει και 7+20

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

με απλά λόγια παιδιά τι είναι το CA;

Ca ειναι οταν ενωνει της δυο μπαντες ετσι ωστε να εχεις μεγακυτερες ταχυτητες ...για παραδειγμα συνδιασμος band 3 + band 7

Ούτε όλα τα huawei έχουν. Πολύ ασυνεννοησία γενικά
Μονο αυτά που υποστηρίζουν απλό 4g δεν έχουν..όλα τα υπόλοιπα κανονικά..εδώ είμαστε με τα le eco σε 4g+ συνέχεια.

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Η xiaomi δε θέλει να πληρώνει licensing στην Qualcomm για να μπορεί να έχει χαμηλές τιμές και μεγάλα volumes πωλήσεων. Στην Κίνα υποστηρίζει CA και τα πάντα. Στην Ευρώπη θέλει να πειράξεις τη Baseband με rooting και πανάκριβα εργαλεία της Qualcomm eg Qxdm. Ευελπιστώ να κάνει κάτι για αυτό στο μέλλον γιατί έχει φάει άκυρο από εμένα για αυτό το λόγο. Το πρόβλημα είναι ότι το licensing το πληρώνει για κάθε συσκευή που κατασκευάζει. Αν τις μένουν πολλά στο ράφι τότε πληρώνει licensing χωρίς λόγο. Έτσι σκέπτεται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κατεβάσει το κόστος. Έκανε ένα κόλπο για global version αλλά και πάλι...δεν έχει CA ούτε εκεί...

Ναι Μιχάλη, αλλά όσοι παίρνουν Note ή XS Max είναι κοροϊδα και η Xiaomi δίνει τα ίδια σε μισή τιμή:p Εγώ αισθάνομαι πολύ κορόιδο με τα Notes μου. Με δουλεύει η Samsung.

Ναι Μιχάλη, αλλά όσοι παίρνουν Note ή XS Max είναι κοροϊδα και η Xiaomi δίνει τα ίδια σε μισή τιμή:p Εγώ αισθάνομαι πολύ κορόιδο με τα Notes μου. Με δουλεύει η Samsung.

Και η Samsung όπου μπορεί να αποφύγει το licensing της Qualcomm το κάνει... Απλά έχει δική της πλατφόρμα και δε τσιγκουνευεται τα features eg 4CA Volte MIMO. τα δίνει ολααααα!!!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέτρηση από το ξενοδοχείο που δουλεύω στην Γεωργιούπολη με την καινούργια Β7 και σήμα -110 dBm

https://www.speedtest.net/my-result/a/4799649928

Παραλία Γεωργιούπολης τώρα με Β7 στα -86 dBm. https://www.speedtest.net/my-result/a/4800798881

Φυσάει ο άνεμος, φυσάει και το δίκτυο!

Edited by XP130TD
συνεχόμενα posts

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Παραλία Γεωργιούπολης τώρα με Β7 στα -86 dBm. https://www.speedtest.net/my-result/a/4800798881

Φυσάει ο άνεμος, φυσάει και το δίκτυο!

Καλά είναι. Ας δούμε όμως το Καλοκαίρι, πως θα τα πάει, που το νησί θα γεμίσει τουρίστες (Έλληνες και ξένους)...

Πέρυσι το καλοκαίρι με φουλ κόσμο στην περιοχή η ίδια κεραία έδινε γύρω στα 50-60 Mbps. Λογικά το ίδιο θα γίνει και φέτος. Ίσως και λίγο καλύτερα αφού μπήκε και άλλη Β7 που καλύπτει την παραλιακή κυρίως.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

• The title was changed to Nova 4G