tsamadas Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Και Σερρες πλεον παντου CA (χωρις να φενεται πολλεε φορεε σαν 4g+ επειδη δεβ συμπληρονοντε τo bandwidth) Βεβαια απο ταχυτητες σκετη απογοήτευση, πολλες φορες δεν μπαινει και στο ιντερνετ ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω χρησημοποιω το Network cell info , απλα πολλες φορες σαν γειτονικη κεραια δεν σου διχνει αυτη που κανεις CA Καλημέρα. NetMonster λέγεται, αλλά νομίζω ότι θέλει root για να δείξει μπάντες... Σας ευχαριστώ και τους 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 πως βλέπουμε πριν αγοράσουμε, εάν ένα κινητό έχει CA? πχ xiaomi που αγοράζω τελευταία έχουν; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote for emphasis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Μικρολίμανο τώρα. άδειο από κόσμο 4g ίσα ίσα σήμα. με το ζόρι ανοίγουν σελίδες και μια αναβάθμιση εφαρμογής από play store για 15 mb έκανε 10 λεπτά! τραγικη εταιρεία Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascobar Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Θελω να κανω μια ερωτηση αν καπιος φιλος γνωριζει, αν τον Q αριθμο μου τον κανω F2g θα εχω διαφορα στην ταχυτητα του δικτιου; στο lte βασικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Θελω να κανω μια ερωτηση αν καπιος φιλος γνωριζει, αν τον Q αριθμο μου τον κανω F2g θα εχω διαφορα στην ταχυτητα του δικτιου; στο lte βασικα. Όχι. Μόνο αν το κάνεις συμβόλαιο, μπορεί να δεις διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Μικρολίμανο τώρα. άδειο από κόσμο 4g ίσα ίσα σήμα. με το ζόρι ανοίγουν σελίδες και μια αναβάθμιση εφαρμογής από play store για 15 mb έκανε 10 λεπτά! τραγικη εταιρεία Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις Xiaomi για αυτό :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascobar Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Όχι. Μόνο αν το κάνεις συμβόλαιο, μπορεί να δεις διαφορά. eυχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Όχι. Μόνο αν το κάνεις συμβόλαιο, μπορεί να δεις διαφορά. Δεν υπάρχει διαφορά στα συμβόλαια. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Δεν υπάρχει διαφορά στα συμβόλαια. Ο cmvr το είχε πει, ότι αυτός με συμβόλαιο WIND Mobile Broadband και ο άλλος δίπλα με F2G, είχαν πολύ μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα στο speedtest... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Εγώ σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο, ούτε και προκύπτει από κάπου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Έχεις Xiaomi για αυτό :lol:γιατί; τι κάνει η xiaomi σε θέμα σήματος; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 No ca πόσο μάλλον 3ca..Η baseband τους είναι στην καλύτερη ένα κλικ κάτω της doogee Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Η xiaomi δε θέλει να πληρώνει licensing στην Qualcomm για να μπορεί να έχει χαμηλές τιμές και μεγάλα volumes πωλήσεων. Στην Κίνα υποστηρίζει CA και τα πάντα. Στην Ευρώπη θέλει να πειράξεις τη Baseband με rooting και πανάκριβα εργαλεία της Qualcomm eg Qxdm. Ευελπιστώ να κάνει κάτι για αυτό στο μέλλον γιατί έχει φάει άκυρο από εμένα για αυτό το λόγο. Το πρόβλημα είναι ότι το licensing το πληρώνει για κάθε συσκευή που κατασκευάζει. Αν τις μένουν πολλά στο ράφι τότε πληρώνει licensing χωρίς λόγο. Έτσι σκέπτεται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κατεβάσει το κόστος. Έκανε ένα κόλπο για global version αλλά και πάλι...δεν έχει CA ούτε εκεί... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Ούτε όλα τα huawei έχουν. Πολύ ασυνεννοησία γενικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 με απλά λόγια παιδιά τι είναι το CA; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Η ένδειξη 4G+ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Το μόνο 2CA (και ήταν 7+20) που έχω δει ήταν κάτω στο κέντρο. Ανατολικά, τίποτα. Ούτε 3+20 παρόλο που υπάρχει Β3 στα 5mhz και B20 στα 10mhz. Για Β7 ούτε λόγος Να ξεκαθαρίσω πως δεν πάω σχεδόν καθόλου προς τα δυτικά οπότε δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς που έχει 2CA Ούτε Περαία ούτε Θέρμη/Τριάδι/Ραιδεστό έχω δει 2CA μέχρι στιγμής Χαριλάου ενώνει και 7+20 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 με απλά λόγια παιδιά τι είναι το CA; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ca ειναι οταν ενωνει της δυο μπαντες ετσι ωστε να εχεις μεγακυτερες ταχυτητες ...για παραδειγμα συνδιασμος band 3 + band 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Ούτε όλα τα huawei έχουν. Πολύ ασυνεννοησία γενικάΜονο αυτά που υποστηρίζουν απλό 4g δεν έχουν..όλα τα υπόλοιπα κανονικά..εδώ είμαστε με τα le eco σε 4g+ συνέχεια. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascobar Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 πολυ καλο σημα lte στην Αμφισσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Η xiaomi δε θέλει να πληρώνει licensing στην Qualcomm για να μπορεί να έχει χαμηλές τιμές και μεγάλα volumes πωλήσεων. Στην Κίνα υποστηρίζει CA και τα πάντα. Στην Ευρώπη θέλει να πειράξεις τη Baseband με rooting και πανάκριβα εργαλεία της Qualcomm eg Qxdm. Ευελπιστώ να κάνει κάτι για αυτό στο μέλλον γιατί έχει φάει άκυρο από εμένα για αυτό το λόγο. Το πρόβλημα είναι ότι το licensing το πληρώνει για κάθε συσκευή που κατασκευάζει. Αν τις μένουν πολλά στο ράφι τότε πληρώνει licensing χωρίς λόγο. Έτσι σκέπτεται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κατεβάσει το κόστος. Έκανε ένα κόλπο για global version αλλά και πάλι...δεν έχει CA ούτε εκεί... Ναι Μιχάλη, αλλά όσοι παίρνουν Note ή XS Max είναι κοροϊδα και η Xiaomi δίνει τα ίδια σε μισή τιμή:p Εγώ αισθάνομαι πολύ κορόιδο με τα Notes μου. Με δουλεύει η Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Ναι Μιχάλη, αλλά όσοι παίρνουν Note ή XS Max είναι κοροϊδα και η Xiaomi δίνει τα ίδια σε μισή τιμή:p Εγώ αισθάνομαι πολύ κορόιδο με τα Notes μου. Με δουλεύει η Samsung. Και η Samsung όπου μπορεί να αποφύγει το licensing της Qualcomm το κάνει... Απλά έχει δική της πλατφόρμα και δε τσιγκουνευεται τα features eg 4CA Volte MIMO. τα δίνει ολααααα!!! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 (edited) Μέτρηση από το ξενοδοχείο που δουλεύω στην Γεωργιούπολη με την καινούργια Β7 και σήμα -110 dBm https://www.speedtest.net/my-result/a/4799649928 Παραλία Γεωργιούπολης τώρα με Β7 στα -86 dBm. https://www.speedtest.net/my-result/a/4800798881 Φυσάει ο άνεμος, φυσάει και το δίκτυο! Edited March 25, 2019 by XP130TD συνεχόμενα posts Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Παραλία Γεωργιούπολης τώρα με Β7 στα -86 dBm. https://www.speedtest.net/my-result/a/4800798881 Φυσάει ο άνεμος, φυσάει και το δίκτυο! Καλά είναι. Ας δούμε όμως το Καλοκαίρι, πως θα τα πάει, που το νησί θα γεμίσει τουρίστες (Έλληνες και ξένους)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Πέρυσι το καλοκαίρι με φουλ κόσμο στην περιοχή η ίδια κεραία έδινε γύρω στα 50-60 Mbps. Λογικά το ίδιο θα γίνει και φέτος. Ίσως και λίγο καλύτερα αφού μπήκε και άλλη Β7 που καλύπτει την παραλιακή κυρίως. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts