mixtri Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Οπότε ανθρακας το VoLTE για τους περισσοτερους απο εμας. Αν ισχύουν τα ποσοστά αγοράς τότε αφορά πάνω από το 50% της αγοράς. Και δε θα σχεδιάσει η εταιρεία μια υπηρεσία με βάση τους κατασκευαστές με ανύπαρκτη υποστήριξη. Samsung, Apple, Huawei, LG, Google, Sony, 1+ μια χαρά VoLTE υποστηρίζουν Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Εγώ βλέπω ότι μια εταιρεία κάλυψε σχεδόν όλη την Ελλάδα με 4g, πλην ελαχίστων σημείων που και αυτά είναι σε πρόγραμμα να μπουν και η γκρίνια συνεχίζεται. Δεν λέω, δικαίωμα του καθενός να εκφέρει γνώμη, όμως μερικά σχόλια αγγίζουν τα όρια της υπερβολής. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Εμένα που δεν μου ενεργοποιούν το 4G τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Εμένα που δεν μου ενεργοποιούν το 4G τι να κάνω; Τι εννοείς δεν σου το ενεργοποιούν; Το 4g είναι ενεργοποιημένο, αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις καινούρια κάρτα sim, που να υποστηρίζει 4g. Εάν δηλαδή είναι πολύ παλιά, δεν το υποστηρίζει. Θα πρέπει να πας σε κατάστημα wind και θα σου κάνουν την αλλαγή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Εγώ βλέπω ότι μια εταιρεία κάλυψε σχεδόν όλη την Ελλάδα με 4g, πλην ελαχίστων σημείων που και αυτά είναι σε πρόγραμμα να μπουν και η γκρίνια συνεχίζεται. Δεν λέω, δικαίωμα του καθενός να εκφέρει γνώμη, όμως μερικά σχόλια αγγίζουν τα όρια της υπερβολής. Που πάει να πει ότι επειδή βλέπεις σηματάκι 4G ακόμη και αν η εμπειρία χρήσης είναι χειρότερη του 3G σε πολλά μέρη, πρέπει να μην γκρινιάζεις και να είσαι ευχαριστημένος επειδή έχει "κάλυψη"; Πράγματι, μερικά σχόλια αγγίζουν τα όρια της υπερβολής. Sent from my moto g(6) play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Έχω ένα νούμερο με φορητότητα και για κάποιο λόγο δεν ήταν ενεργό, το 13700 μου το είπε και μου είπε ότι θα το ενεργοποιήσουν και θα λάβω μήνυμα. Μήνυμα δεν έλαβα και όταν καλώ το 13700 μετά από 15-20 λεπτά μου τερματίζει την κλήση. Η SIM λογικά έχει θεμα, με άλλη κάρτα Wind έχω κανονικά 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 (edited) Νεοχώρι Μαγνησίας. Cool. Sent from my H9436 using Tapatalk Κάτω Λεχωνια Μαγνησιας Παραλιακή Αγριας Ερέτρια Φαρσάλων Αμπελώνας Καρδίτσας. Ορφανά Καρδίτσας Edited December 28, 2018 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. December 28, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 διαγράφτηκαν posts. Υπενθυμίζω πως δεν επιτρέπεται σύγκριση δικτύων, ούτε με κωδικά ονόματα όπως χρωματικές αναφορές ή συνεργάτιδες. Μπορείτε να κάνετε όσες συγκρίσεις θέλετε στο αντίστοιχο θέμα στους διαξιφισμούς. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=437281 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Έχω ένα νούμερο με φορητότητα και για κάποιο λόγο δεν ήταν ενεργό, το 13700 μου το είπε και μου είπε ότι θα το ενεργοποιήσουν και θα λάβω μήνυμα. Μήνυμα δεν έλαβα και όταν καλώ το 13700 μετά από 15-20 λεπτά μου τερματίζει την κλήση. Η SIM λογικά έχει θεμα, με άλλη κάρτα Wind έχω κανονικά 4G. Κάνε μια επανεκκίνηση αν το έχουν ενεργοποιήσει θα φανεί μετά το restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Έχω κάνει. Ακόμα γραμμή στο 13700 δεν έχω πιάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Κέντρο Αργαλαστης. Εσωτερικός χώρος. SNR 28. Στο Πήλιο είναι πολύ καλή εκτός Γατζεας, Καλών Νερων και γύρω περιοχών όπου χρειάζονται νέοι σταθμοί. Sent from my SM-A520F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Παλαιό Άγιο Αθανάσιο με Χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν, συνέχεια 4G η Wind. Κάνουν δουλειά και φαίνεται. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Μηλιές Πηλίου, εσωτερικός χώρος. Με αρκετή κίνηση. Sent from my H9436 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 (edited) Τα πακέτα τους πρέπει να επεκτείνουν όμως και να βάλουν κάποια για ειδική χρήση όπως τα social/play now γιατι τώρα ουσιαστικά ο μόνος τρόπος για να πάρεις κάποια παραπάνω gb πχ για youtube/netflix κτλ στην wind είναι μόνο τα βραδινά. Edited January 1, 2019 by XP130TD σύγκριση δικτύων Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 (edited) Τα πακέτα τους πρέπει να επεκτείνουν όμως και να βάλουν κάποια για ειδική χρήση όπως τα social/play now γιατι τώρα ουσιαστικά ο μόνος τρόπος για να πάρεις κάποια παραπάνω gb πχ για youtube/netflix κτλ στην wind είναι μόνο τα βραδινά. Συμφωνω,ειτε να αυξησουν τον ογκο δεδομενων στα πακετα που εχουν. Δηλαδη 5GB/8,5€. Edited January 1, 2019 by XP130TD Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Οι πρώτες μετρήσεις του 19 έγιναν στη Χαλκιδική. Νέα Καλλικρατεια κέντρο 34,8 / 15,2 Άγιος Παύλος 30,4 / 17,8 Λάκκωμα 26,9 / 23,1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Καλή χρονιά. Από Κάλαμο Πηλίου εξωτερικός χώρος. Πέρυσι μόνο κάλυψη 3ης σε εξωτερικό χώρο. Φέτος 4η γενιά. Από Σωρο. Sent from my SM-A520F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 (edited) Κάλυψη wind 4g στην Πτολεμαΐδα ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους. Edited January 2, 2019 by XP130TD off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 (edited) Κάλυψη wind 4g στην Πτολεμαΐδα ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους. H wiks έχει κάνει εξαιρετικά καλή δουλειά στο θέμα κάλυψη. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν. Πχ Σοφάδες Καρδίτσας έχει δύο σταθμούς περιφερειακά της πόλης και έχει μόνο ένα σταθμό αναβαθμισμένο σε 4η γενιά ενώ στον άλλον 2η κ 3η. Όμως η μισή πόλη έχει κάλυψη 4ης μόνο σε εξωτερικούς χώρους. Κρίμα. Στο Πήλιο μετά την αναβάθμιση του Σωρού τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Λείπουν από το πλάνο Τρίκερι και Λαυκος. Βλέπουμε μέχρι το καλοκαίρι. Edited January 2, 2019 by XP130TD Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 (edited) Μετα απο 7 μερες χρησης Wind στη Θεσσαλονικη οι εικονες μου ειναι οι εξης. Καλα κρατει σε κινηση και δεν κολλαει ευκολα. Πολλες προσθηκες σε B7,σε βαθμο που μονο σε κτηρια συνδεεται το κινητο στην 800αρα. 3η γενια υποδειγματικη,γρηγορη αρκει να εχει σημα. Σε κλησεις δεν γνωριζω,εχω συμβολαιο δεδομενων και μετραω τις ταχυτητες στο 4G. Αλλα γενικα οσο καιρο ειχα Wind,γνωριζω οτι ειναι μια χαρα οταν καλω απο κοσμοτε σε γουιντ οποτε οκ. Κατα τη γνωμη μου ειναι καλη εναλλακτικη και ας υστερει σε πακετα δεδομενων εναντι του ανταγωνισμου. Και για οσους πανε Θεσσαλονικη-Πατρα απο Εγνατια Οδο μεχρι Ιωαννινα και συνεχιζουν στην Ιονια μεχρι τη Πατρα η καλυψη στο 98% της διαδρομης περιπου ειναι αρκετη για χρηση δεδομενων και για κλησεις. Μονο στα τουνελ μετα τα Γιαννενα ειναι δυσκολα και πριν την Αρτα πεφτει σε Edge αντι για 3G αν ειναι σε 4G. Λεπτομερειες,οταν καποτε ειχες παλιο 3G και Gprs. Γιατι το 2016 θυμαμαι ειχε 1-2Mbps 3G απλο στο κεντρο του Μεσολλογιου. Εχω αναφερει πολλακις την εμπειρια μου με τη συγκεκριμενη εταιρεια γιατι καποτε ειχαμε οικογενειακως καρτοκινητα στη Wind. Καλη χρονια και ευχομαι το 2019 να ειναι ακομα καλυτερο για ολους. Edited January 2, 2019 by XP130TD σύγκριση δικτύων Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 3+20 αναυρος Βόλος Sent from my H9436 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτω λεχωνια Μαγνησία Sent from my SM-A520F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μαλακι Μαγνησία Sent from my SM-A520F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Μου Φαινεται Οτι Τελικα Μονο Η Λειβαδια Εδω Στην Βοιωτια Δεν Εχει 4G Παναθλιο Ιντερνετ 1.5 mb Σερνεται!!!!:wacko::wacko::wacko: Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Και η μισή Εύβοια με την Σκύρο το ίδιο. Υπομονή και θα έρθουν και στα μέρη μας... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 ήρθα Έδεσσα και Επιτέλους στην πόλη και Νυμφαίο και ποζαρ έχουμε 4g! επιτέλους! Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 ΚΤΕΛ στη Σπάρτη, από 800αρα. Η πιο γρήγορη εδώ. Πρέπει να είναι συνεγκατάσταση με Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts