akalos Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 O κουνιάδος μου που έφτασε σήμερα Κιόνια στην Τήνο και σύνδεσε το simplefi μου είπε οτι είδε 28-30 Μbps download και 20-22 Mbps upload σε speedtests στο laptop. Παρόμοια νούμερα θυμάμαι κσι πέρσι άρα τουλάχιστον δεν θα έχουμε θέμα.. Άδεια είναι για αυτό,όχι η Τήνος.... Check out my Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/4102367576 Εδώ το χάλι συνεχίζεται,ούτε you tube δεν μπορείς να ανοίξεις, Χερσόνησος Κρήτης Β20 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 (edited) Πριν πω κάτι νεότερα να πω ότι: Από καταστήματα λένε: Βέροια Νάουσα Αλεξάνδρεια μέχρι τέλη Σεπτέμβρη αποκατάσταση αρχές Αυγούστου αρχίζουν Έδεσσα Σκύδρα Αριδαία Γιαννιτσά τα ίδια με Ημαθία Πολύκαστρο Κιλκίς επίσης τα ίδια με Ημαθία Όπως και από τον Λαγκαδά Ενώ Κοζάνη Πτολεμαϊδα Αμύνταιο Φλώρινα μέχρι τέλη Οκτώβρη αρχίζουν από Σεπτέμβρη Ανέβηκα Νάουσα μετα από 8 μήνες και σε όλη την ανηφόρα μέχρι την είσοδο κανονικά η Σίνδος ακόμα και στο πάρκο και στην ανηφόρα μέχρι πριν τον Άγιο Νικόλαο και στην ανηφόρα για τις κεραίες επίσης που ήταν ήδη οι τεχνικοί σήμερα... Μέχρι και -80dBm για 800αρα από 75 χιλιόμετρα καλά είναι... Χθες το βράδυ είχα μια μεγάλη έκπληξη κι έπαθα πλάκα με τα ποσοστά καθώς άνοιξαν για λίγο ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ακόμα και από το Νόμο Θεσσαλονίκης αυτά που δεν είχαν ανοίξει!!! Περισσότερα όταν βρω χρόνο σε λίγο... Οι μετρήσεις από την Θεσσαλονίκη καλές ήταν από τον ξάδερφο παρά την κακοκαιρία όπως ήταν παντού 4G χωρίς προβλήματα... Τώρα την Πέμπτη λοιπόν ετοιμαστείτε και την Παρασκευή... Μετά περιμένω το ΣΚ από τον scream και μετά δουλειά μέχρι να δω μονίμως στα μέρη μας 4G που θα σας στέλνω νέα μέχρι τότε σας φιλώ... Scream μη τα παρατήσεις τώρα που με λες μέχρι το 15 Αύγουστο κι ας αργήσει ένα μήνα παραπάνω τουλάχιστον μέχρι εκεί... Εγώ έβλεπα μέχρι και -71 χθες στο τεστ!!! Ξεχασα να πάρω Γρεβενά και Δράμα αλλά θα μάθω αυτοί πάνε συνήθως προς το τέλος του 18 τότε θα τελειώσουν τα κενά... Ευτυχώς που τελειώνει η κεντρική Ελλάδα και μετά είμαστε εμείς γιατί δεν έμεινε πολύ εκεί... ******** Cell 2G 3G+ 4G 8 -89 -103 -97 9 -83 -99 -91 10 -64 -89 -71 11 -87 -105 -89 47 -77 -99 -79 44 -85 -103 -91 54 -101 -109 -112 62 -87 -107 -102 41 -91 -101 -105 ******** Αυτά για την ώρα... Μόνο τα μεγάλα είχαν ανοίξει... Edited July 24, 2018 by AntonisDedos92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 (edited) Όταν λες Αντώνη, πχ για Έδεσσα ότι αρχίζει αρχές Αυγούστου, αυτό σημαίνει ότι θα λειτουργεί κανονικά το 4g και θα σετάρεται - τελειοποιείται (ας το εκφράσουμε έτσι χοντρικά) μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου; Edited July 24, 2018 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 τώρα είμαι Έδεσσα με την σύζυγο και 4g NIET Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastoul Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Παιδιά είμαι καινούριος στο δίκτυο της Wind. Ακόμα δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, πάντως σε περιοχές της κεντρικής και ανατολικής Θεσ/νίκης που κινούμαι το σήμα είναι καμπάνα. Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το wi-fi calling. Η wind είναι συμβατή με την υπηρεσία;Στο κινητό μου (iphone) δεν υπάρχει η σχετική ρύθμιση για ενεργοποίησή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Όχι, δεν υποστηρίζεται (ακόμη τουλάχιστον) από την wind. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastoul Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Όχι, δεν υποστηρίζεται (ακόμη τουλάχιστον) από την wind. Sent from my SM-G930F Οκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Παιδιά είμαι καινούριος στο δίκτυο της Wind. Ακόμα δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, πάντως σε περιοχές της κεντρικής και ανατολικής Θεσ/νίκης που κινούμαι το σήμα είναι καμπάνα. Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το wi-fi calling. Η wind είναι συμβατή με την υπηρεσία;Στο κινητό μου (iphone) δεν υπάρχει η σχετική ρύθμιση για ενεργοποίησή του. Δεν υπαρχει κατι τετοιο. Και επειδη την εχω 6 χρονια σχεδον για Θεσσαλονικη θα σε ρωτησω καποια σημεια που ειχα βρει τρυπες. Κατεβα Φαληρο και Μποτσαρη με Δελφων και στους γυρω δρομους.Εκει ακομα με 2G παιζει και ελαχιστο 3G/4G.Δεν ξερω αν εκλεισαν τα κενα εκει. Δευτερον και δυτικα μια χαρα ειναι.Ειδικα ευοσμο,νεα ευκαρπια και μενεμενη. Αν εχεις χρονο,γραψε για σημεια που κινεισαι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Δεν υπαρχει κατι τετοιο. Και επειδη την εχω 6 χρονια σχεδον για Θεσσαλονικη θα σε ρωτησω καποια σημεια που ειχα βρει τρυπες. Κατεβα Φαληρο και Μποτσαρη με Δελφων και στους γυρω δρομους.Εκει ακομα με 2G παιζει και ελαχιστο 3G/4G.Δεν ξερω αν εκλεισαν τα κενα εκει. Δευτερον και δυτικα μια χαρα ειναι.Ειδικα ευοσμο,νεα ευκαρπια και μενεμενη. Αν εχεις χρονο,γραψε για σημεια που κινεισαι. Νικόλα, στα σημεία που ανέφερες είχα 4g πρόσφατα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Το Φάληρο Δελφών κλπ είναι τεράστια πληγή για τη wind. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Το Φάληρο Δελφών κλπ είναι τεράστια πληγή για τη wind. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με το Xiaomi κανονικά 4G 2 γραμμές δε κατάλαβε τίποτα... B20 ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τώρα είμαι Έδεσσα με την σύζυγο και 4g NIET Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Το παλιό 3G παίζει; id 57 rnc 301 psc 470 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Με το Xiaomi κανονικά 4G 2 γραμμές δε κατάλαβε τίποτα... B20 ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το παλιό 3G παίζει; id 57 rnc 301 psc 470Αν δε τη ζήσεις καθημερινά τη περιοχή δε μπορείς να καταλάβεις, καταρχάς σε πεθαίνει σε εναλλαγές από γενιά σε γενιά και από μπάντα σε μπάντα όλη την ώρα. Σαν περαστικός ναι θα δεις τις 2 γραμμές με 3mbps download και κάνεις τη δουλειά σου αλλά μόνο σε ανοιχτό δρόμο. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 (edited) Αν δε τη ζήσεις καθημερινά τη περιοχή δε μπορείς να καταλάβεις, καταρχάς σε πεθαίνει σε εναλλαγές από γενιά σε γενιά και από μπάντα σε μπάντα όλη την ώρα. Σαν περαστικός ναι θα δεις τις 2 γραμμές με 3mbps download και κάνεις τη δουλειά σου αλλά μόνο σε ανοιχτό δρόμο. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σε κλειστό δρόμο... Είδα και δυνατό 3G... Κάτσε να βρω τα αποτελέσματα γιατί νομίζω ότι μόνο από 2 κεραίες μακρινές παίρνει σήμα για 3G και 4G κι έχει πολλά ΕΚΚΧΟ τριγύρω που είναι μόνο Ε ακόμα... Speedtest από τεστ στο 62 Πρόχωμα... https://ibb.co/ddcNR8 Ακόμα αρχή είναι... Το μεσημέρι είχαν ανοίξει 3 νέα cells από συνεγκατάστασεις της κόκκινης μέχρι και στο 2G είδα νέα id αλλά δε κράτησαν πολύ θα δείξει τις επόμενες μέρες... Πάντως επιτέλους για την κοντινή κεραία τουλάχιστον γιατί είδα και -57 εξωτερικά και -73 εσωτερικά και χαίρομαι... 3G και 4G δεν είδα αλλά τουλάχιστον πέρασε η victus... Πριν κλείσω για σήμερα εχω να πω ότι τα Γρεβενά που είχα ξεχάσει να αναφέρω επειδή δεν πρόλαβα πάει μαζί με την υπόλοιπη δυτική Μακεδονία και η Δράμα είναι για Νοέμβρη με Δεκέμβρη ακριβώς στο τέλος της χρονιάς... Τέλος μαζί με την δυτική Μακεδονία κλείνει και το κενό των Τεμπών και της Ελασσόνας που ακόμα είναι μόνο 2G... Edited July 25, 2018 by XP130TD Off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Για την ελλασονα πάντως έχει στην διαύγεια ήδη περασμένη κεραία. Όπως επίσης μερικές για Φλώρινα. Οχι όμως για την υπόλοιπη δ Μακεδονία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 https://ibb.co/kkrVw8 Γουρνοσοβο φουλ τώρα αλλά ταχύτητες ακόμα τεστ... Όποιος προλάβει πριν κλείσει... 4G -73dBm 3G -95dBm 2G -61dBm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Παιδιά καλησπέρα,στη Μυτιλήνη που μένω εχει αναβαθμιστει το δίκτυο,4g σχεδόν παντού με ικανοποιητικη ταχύτητα,στην Αθήνα που έχω έρθει για μία εβδομάδα,συγκεκριμένα στο πέραμα,ανύπαρκτο 4g,όλο H και Ε σχεδόν σε ολη την πόλη εκτός από το κέντρο και τα καραβάκια.Δεν υπάρχει ούτε κατάστημα WIND εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 https://ibb.co/kkrVw8 Γουρνοσοβο φουλ τώρα αλλά ταχύτητες ακόμα τεστ... Όποιος προλάβει πριν κλείσει... 4G -73dBm 3G -95dBm 2G -61dBm Καλά τι ταχύτητα είναι αυτή; τζάμπα καίει η λάμπα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 (edited) Παιδιά καλησπέρα,στη Μυτιλήνη που μένω εχει αναβαθμιστει το δίκτυο,4g σχεδόν παντού με ικανοποιητικη ταχύτητα,στην Αθήνα που έχω έρθει για μία εβδομάδα,συγκεκριμένα στο πέραμα,ανύπαρκτο 4g,όλο H και Ε σχεδόν σε ολη την πόλη εκτός από το κέντρο και τα καραβάκια.Δεν υπάρχει ούτε κατάστημα WIND εδω. Από την σελίδα της WIND : ΜΥΤΙΛΗΝΗ Καβέτσου 36 Τηλ.: 2251037580 Fax: 2251037580 Πειραιάς : https://www.wind.gr/gr/wind/katastimata-wind/katastimata-wind/?location=%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%B1%CF%82&retailers=on&dealers=on Edited July 25, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 (edited) https://ibb.co/kkrVw8 Γουρνοσοβο φουλ τώρα αλλά ταχύτητες ακόμα τεστ... Όποιος προλάβει πριν κλείσει... 4G -73dBm 3G -95dBm 2G -61dBmΧεχεχε .... Τι είναι αυτά ταχύτητα 4G σου λέει μετά τόσο πήγαινε μια χελώνα που είχα η Εμάνουελα. Α ρε αθάνατη Εμάνουελα μέχρι και το 4G της Wind είναι πιο αργό από εσένα Αιώνια η μνήμη Κατά τα άλλα καταστροφολογω ... Όταν τα λέω εγώ τρομάρα σας την κράζω γιατί δεν έχει γίνει καλή δουλειά σε πολλές περιοχές και εάν δεν γίνει περαιτέρω αναβάθμιση θα θυμίζει εποχές GPRS Μπράβο στην Wind γίνεται αδικαιολογητα ακριβοτερη και σε ταχύτητες 4G στης περισσότερες περιπτώσεις έχει σάπια ταχύτητα.... Μόνο το σηματάκι 4G από πραγματική ταχύτητα 3G στα χειρότερα του. Edited July 25, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Εάν πρόσεξες, μιλάει για τεστ ο Αντώνης. Δεν είναι η κανονική ταχύτητα δηλαδή. Εγώ που ζω σε περιοχή με αναβαθμισμενο δίκτυο και επίσης κινούμαι σε αρκετά μέρη, έχω διαφορετική εικονα από τη δική σου σε θέματα ταχύτητας και αξιοπιστίας δικτύου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Εάν πρόσεξες, μιλάει για τεστ ο Αντώνης. Δεν είναι η κανονική ταχύτητα δηλαδή. Εγώ που ζω σε περιοχή με αναβαθμισμενο δίκτυο και επίσης κινούμαι σε αρκετά μέρη, έχω διαφορετική εικονα από τη δική σου σε θέματα ταχύτητας και αξιοπιστίας δικτύου.Εσύ θα τα βλέπεις συνέχεια όλα καλά... Εγώ θα τα βλέπω αληθινά Παμε πάρα πέρα... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Όπως νομίζεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannina20 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 (edited) Δεν θα τα λέμε συνέχεια , όλη μέρα . Το αναβαθμισμένο δίκτυο της Wind , φυσάει πολύ απλά . Σε περιοχές που δεν έχει γίνει αναβάθμιση ακόμα , να κάνετε λίγη χρονική υπομονή , δεν θα πάθετε τίποτα . Λίγη υπομονή . Edited July 26, 2018 by ioannina20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Εσύ θα τα βλέπεις συνέχεια όλα καλά... Εγώ θα τα βλέπω αληθινά Παμε πάρα πέρα... χαχαχα καλό! ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εάν πρόσεξες, μιλάει για τεστ ο Αντώνης. Δεν είναι η κανονική ταχύτητα δηλαδή. Εγώ που ζω σε περιοχή με αναβαθμισμενο δίκτυο και επίσης κινούμαι σε αρκετά μέρη, έχω διαφορετική εικονα από τη δική σου σε θέματα ταχύτητας και αξιοπιστίας δικτύου. Αρα εμείς είμαστε σε τεστ η δεν κινούμαστε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Εγώ τα βλέπω λίγο διαφορετικά. Δεν τίθεται θέμα αναβαθμισμένου. Αν έχεις 4g εννοείται πως έχει αναβαθμίσει. Είναι ανούσιο να αναφέρουμε τη λέξη αναβάθμιση. Από εκεί και πέρα, ναι μπορεί να πηγαίνει πολύ καλά σε κάποιες περιοχές. Αυτό δυστυχώς δεν σημαίνει πως είναι το ίδιο παντού. Το κριτήριο είναι ο αριθμός των συνδρομητών που χρησιμοποιούν το δίκτυο. Αυτό βλέπω πως παίζει το μεγαλύτερο ρόλο, ειδικά τις τελευταίες μέρες που είμαι Τήνο. Στο σπίτι μου εδώ στο νησί, πάει περίφημα. Φλερτάρει με τα 40mbps μόνιμα. Σε 2 μέρες έχω φάει 6gb άνετα. Στην πόλη του νησιού, η ταχύτητα είναι μειωμένη κατά 45-50% συγκριτικά με εδώ. Πράγμα φυσιολογικό καθώς μάλλον εκεί έχει πιο πολύ κόσμο που χρησιμοποιεί το δίκτυο. Και όπως είχα πει, στην περιοχή που μένω στην Αθήνα είναι ακόμη χειρότερα με τις ταχύτητες να είναι έως και 90% κάτω από αυτά που βλέπω εδώ. Οπότε όλα είναι συνάρτηση της κίνησης που έχει το δίκτυο. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts