Jump to content

mastoul

Members
  • Δημοσιεύσεις

    130
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mastoul

  • Ημ. Γέννησης 09/06/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

mastoul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ειδα για πολλοστη φορα τη διαφημισή σας για το GoodOffer24. Στην αρχη πίστευα οτι ειναι μουφα και το απέφυγα. Μετα ομως απο πολλες φορες που ειδα τη διαφημιση και ειδικα τη χθεσινη αποφασισα να κανω μια δοκιμη. Windows 10 Pro με 10€ ειναι αρκετα δελεαστικό. Ετσι λοιπόν το ψώνισα. Ακόμα δεν έχω λάβει φυσικά κανενα mail με κλειδί για Windows και φυσικά υποψιάζομαι ότι ούτε και θα λάβω. Η ερώτησή μου λοιπόν προς όλους τους ιθύνοντες του MyPhone είναι για ποιο λόγο προωθούν στα μέλη της κοινότητας ψεύτικα site χωρίς να τα έχουν δοκιμάσει πρώτα οι ίδιοι. Φυσικά θα μου πεις εσεις πληρώνεστε για τέτοιου είδους διαφημίσεις οπότε τί σας νοιάζει. Βάζετε από κάτω και μια σειρά περί ευθύνης υπηρεσιών και είστε καλυμμένοι ετσι; Τέτοιου είδους διαφήμιση όμως βλάπτει τα μέλη σας αν σας ενδιαφέρει. Λυπάμαι πολύ για την κατάντια του site. ΜΦΧ Θωμάς
  2. mastoul

    Nova 4G

    Οκ ευχαριστώ
  3. mastoul

    Nova 4G

    Παιδιά είμαι καινούριος στο δίκτυο της Wind. Ακόμα δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, πάντως σε περιοχές της κεντρικής και ανατολικής Θεσ/νίκης που κινούμαι το σήμα είναι καμπάνα. Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το wi-fi calling. Η wind είναι συμβατή με την υπηρεσία;Στο κινητό μου (iphone) δεν υπάρχει η σχετική ρύθμιση για ενεργοποίησή του.
  4. Έχουμε λιώσει στις συμμετοχές! Άντε καλή τύχη ξανά!
  5. Εκτός από το Nokia 3310 που πραγματικά είχε κάνει θραύση με τη λειτουργικότητά του όταν κυκλοφόρησε, πιστεύω ότι το iPhone έχει φέρει όλες τις εξελίξεις στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο.
×
×
  • Create New...