sakels Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 οι χαρτες στο site σαν να πηγαν ενα βημα πισω... δεν δειχνουν καλυψη σε λαμια κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Πρέπει να έχει μπει έξτρα band 7 στην Πάτρα που κάνει CA με band 20. Από μονοψήφια αρκετές περιοχές του κέντρου ανέβηκαν πάλι σε 30-50 mbps. Για να δούμε πόσο θα αντέξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasermones Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Εγώ θα σου πω μιας ήμουν Λονδίνο τα Χριστούγεννα. Τα δίκτυα σερνόταν ακόμα και σε πολύ κεντρικές περιοχές. Θα σου πω για Κοπεγχάγη, σε μέρες που έκανε λιακάδα (ούτε καν μιλάμε για τουρισμό) οι ταχύτητες πέσανε από 300mbps σε 2mbps λόγω φόρτου. Και επιπλέον αν μιλάμε σε πλαίσια λογικά έχεις νούμερα που δείχνουν ότι αυτές οι περιοχες που αναφέρεις δεν επηρεάστηκαν; Ή κάναν κάτι που δε το ξέρουμε εμείς που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τα συστήματα πεπερασμενης χωρητικότητας; Δεν είναι κακό να έχεις άδικο. Κακό είναι να επιμένεις σε κάτι που δεν ισχύει. Ξέρεις τι γίνεται στην Ίμπιζα, στο Παρίσι και στην Πράγα και δε μας λες :p Μήπως τη συζήτηση τη ρίχνουμε πολύ; φιλε μου την επομενη φορα που θα έρθεις λονδίνο να δοκιμάσεις ΕΕ. Είναι μακράν η καλύτερη. γενικά το λονδίνο πάσχει από χωρητικότητα, προς στιγμήν μονο η ΕΕ έχει 4G+ σχεδόν σε όλα τα κεντρικά σημεία. Συνήθως έρχεται με 30-40mhz bandwitch. και πολύ carrier aggregation. Βεβαια έχει και τεραστια data plans. Μεγάλη προσπάθεια η Wind μέχρι στιγμής αλλα θα συμφωνήσω πως στις περιοχές που έχει ήδη αναβαθμίσει, αργεί πολύ να ξαναπεράσει και να κάνει διορθώσεις στο δίκτυο. Στην Kέρκυρα πχ που πηγαίνω διακοπές, το δίκτυο είναι πολύ αργό στις τουριστικές περιοχές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Η εμπειρία μου από το δίκτυο της wind σε Πτολεμαΐδα, Κοζάνη είναι πολύ κακή. Έχει μείνει πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό και το δίκτυο της είναι μόνο για ομιλία. Είναι τραγικό να μην μπορείς να στείλεις ούτε e-mail με κείμενο και ένα μικρό αρχείο λιγότερο από ένα mega byte. Δυστυχώς δεν βλέπω προκοπή οπότε έρχεται η ώρα που η κάρτα της θα πάει στον υπόνομο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antipages Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Αληθεύει ότι κοντά στην Ποντοκόμη (Κοζάνη) δεν πιάνει ούτε 2g σε μεγάλα τμηματα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Το θέμα είναι ότι δίνουν κάλυψη σε βουνά και λαγκάδια και όχι σε πόλεις όπως Κοζάνη που έχει και φοιτητοκοσμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Αληθεύει ότι κοντά στην Ποντοκόμη (Κοζάνη) δεν πιάνει ούτε 2g σε μεγάλα τμηματα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η κεραία της Ποντοκώμης είναι εκτός είναι μεν μικρή σαν την πατρίδα αλλά αν πάει κάποιος να το κάνει ένα reset μέσω χελώνας ας με πει... Ακριβώς έξω από το χωριό είναι... ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η εμπειρία μου από το δίκτυο της wind σε Πτολεμαΐδα, Κοζάνη είναι πολύ κακή. Έχει μείνει πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό και το δίκτυο της είναι μόνο για ομιλία. Είναι τραγικό να μην μπορείς να στείλεις ούτε e-mail με κείμενο και ένα μικρό αρχείο λιγότερο από ένα mega byte. Δυστυχώς δεν βλέπω προκοπή οπότε έρχεται η ώρα που η κάρτα της θα πάει στον υπόνομο! Κάποτε είχε παλιό 3G με ταχύτητες Ε τώρα έχει μόνο Ε τίποτα άλλο... Στο χειροκίνητο 4g σε ανοιχτά σημεία πρέπει να πιάνει λίγο από Καστοριά μεριά και συγκεκριμένα από την κεραία της Κλεισούρας και ελάχιστα από Φλώρινα για τσεκαρετε και πείτε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Έχει μια κεραία πάνω σε ένα λόφο πάνω από το χωριό . Αυτήν εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antipages Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Έλα κάνεις πλάκα για το reset, έτσι δεν είναι; Λες να πάει ο χρήστης στο βουνό, σε χωματόδρομο, να ανεβοκατεβαζει τη χελώνα μήπως και ξεκολησει η κεραια και μετά να το γράψει και στο forum; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Η εμπειρία μου από το δίκτυο της wind σε Πτολεμαΐδα, Κοζάνη είναι πολύ κακή. Έχει μείνει πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό και το δίκτυο της είναι μόνο για ομιλία. Είναι τραγικό να μην μπορείς να στείλεις ούτε e-mail με κείμενο και ένα μικρό αρχείο λιγότερο από ένα mega byte. Δυστυχώς δεν βλέπω προκοπή οπότε έρχεται η ώρα που η κάρτα της θα πάει στον υπόνομο! Η δυτικη μακεδονια ειναι μια ορεινη περιοχη.Δυστυχως μονο μια καλυπτει σωστα και γι αυτο εδω και χρονια κραταει την πλειοψηφια των μονιμων κατοικων και οσων εχουν συγγενεις σε χωρια και πηγαινοερχονται απο θεσσαλονικη καθως και τους φοιτητες. Η Wind στο νομο Καστοριας απο το 2013-2014 εχει πολυ καλη καλυψη σε 3G και εδωσε 4G παντου με 800αρα.Αν βγεις απο Νυμφαιο προς Φλωρινα και Αμυνταιο εχεις 2G.Και πολυ προβληματικο.Παλιο 3G σε Αμυνταιο και Φλωρινα.Αν πας θεσσαλονικη μεσω Εδεσσας,απο τον παλιο μεχρι τα Γιαννιτσα εχεις 2G σε ολη τη διαδρομη.Εκει περα εξω απο την πολη εχει H+ και συνεχιζει μεχρι Νεα Χαλκηδονα παλι σε 2G.Εφοσον βγεις και φτασεις στη πριν το φαναρι για Γεφυρα ερχεται το 4G. Αν η συσκευη δεν εχει B20 μεχρι H+ δειχνει.Απο Κοζανη και Εγνατια οδο,μεχρι Αλεξανδρεια μονο 2G,ελαχιστο 3G απο Πλατανο και στα Μαλγαρα παλι εχει τρυπα το δικτυο.Προς Σινδο και μετα ερχεται 3G/4G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Βότση Καλαμαριά σε μπαλκόνι στο 4ο όροφο. 1800 band 3. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Σταλίδα Χερσονήσου Β20 μόνο έχει http://www.speedtest.net/my-result/a/4086750870 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Βούλγαρη με band 20 800. Αφιερωμένη στο Νικόλα! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Βούλγαρη με band 20 800. Αφιερωμένη στο Νικόλα! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτα ειναι,πολυ χαμηλα ομως. Ερωτηση σε ποιο σημειο ακριβως εγινε; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Έλα κάνεις πλάκα για το reset, έτσι δεν είναι; Λες να πάει ο χρήστης στο βουνό, σε χωματόδρομο, να ανεβοκατεβαζει τη χελώνα μήπως και ξεκολησει η κεραια και μετά να το γράψει και στο forum; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτή η κεραία είναι με vf όπου η vf έχει h+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Πρέπει να έχει μπει έξτρα band 7 στην Πάτρα που κάνει CA με band 20. Από μονοψήφια αρκετές περιοχές του κέντρου ανέβηκαν πάλι σε 30-50 mbps. Για να δούμε πόσο θα αντέξει. Μετα θα κάνει 3CC 1800 800 2600, μετά 256qam, μετα ΜΙΜΟ, μετά LAA... λύσεις υπάρχουν :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Αυτα ειναι,πολυ χαμηλα ομως. Ερωτηση σε ποιο σημειο ακριβως εγινε;Πάνω στο δρόμο απέναντι από τα λεωφορεία. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antipages Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Αν σε κάποιο σημείο το 2g & 3g είναι αδυναμο ή ανύπαρκτο αλλά υπάρχει κάποια κάλυψη από 4g πχ την B20 800αρα, θα μπορεί να γίνει κλήση φωνής ή είναι αποκλειστικά για data; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Αν σε κάποιο σημείο το 2g & 3g είναι αδυναμο ή ανύπαρκτο αλλά υπάρχει κάποια κάλυψη από 4g πχ την B20 800αρα, θα μπορεί να γίνει κλήση φωνής ή είναι αποκλειστικά για data; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προς το παρόν, το 4g χρησιμοποιείται αποκλειστικά για δεδομένα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antipages Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Αυτό ισχύει και στη μπλε; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Αυτό ισχύει και στη μπλε; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για να μπορείς να κάνεις κλήσεις με 4G, πρέπει η συσκευή σου να υποστηρίζει VoLTE. Δεν αρκεί αυτό όμως. Πρέπει και το δίκτυο (WIND) να δίνει VoLTE και πρέπει να υποστηρίζει επίσημα τη συσκευή σου. Προς το παρόν, μόνο ένα δίκτυο στην Ελλάδα δίνει VoLTE και VoWi-Fi, αλλά όχι η WIND... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) απλά Χανιά είναι πολυ δυσκο να.κάτσεις σε ανοιχτό χώρο και να δουλέψεις με wind. Κοίτα ρε που θα πρέπει να μπούμε τουαλέτα για να γυρίσει σε 800 για να έχουμε συνεχόμενο ping. Στην παραλία πάλι σήμερα τα ιδια και τώρα που βγήκα σε βεράντα και προσπαθώ να δουλέψω με data η μαλακ!α με την 2600 συνεχίζεται. Στην αρχή ψαρωσα γιατί ειδα 1800 με ικανοποιητικό σήμα και νορμάλ ping χωρις να χάνει πακέτα και λεω κάτι έγινε "εφυγε η σκατο 2600. Έλα όμως που γύρισε και αρχισε τα ping 1200 1500 και βαλε χάνοντας τα μισα πακέτα. ote wifi fon τελικά... τουλάχιστον μιλας σε voip και ανοίγεις σε λογικα πλαίσια σελίδα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ζητάω πολλά g@mo την τρέλλα μου. ping και να ανοίγω σελίδες. Εδω οταν είχε γυρίσει σε μια νύχτα η μισή Ελλάδα σε edge ήμουν ο μονος που χαιρόμουν τόσο πολύ εδω μέσα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο τελος θα πρέπει να πάρω κινητό με 3 ca και ζάντα bbs για να εχω ping Edited July 18, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 απλά Χανιά είναι πολυ δυσκο να.κάτσεις σε ανοιχτό χώρο και να δουλέψεις με wind. Κοίτα ρε που θα πρέπει να μπούμε τουαλέτα για να γυρίσει σε 800 για να έχουμε συνεχόμενο ping. Στην παραλία πάλι σήμερα τα ιδια και τώρα που βγήκα σε βεράντα και προσπαθώ να δουλέψω με data η μαλακ!α με την 2600 συνεχίζεται. Στην αρχή ψαρωσα γιατί ειδα 1800 με ικανοποιητικό σήμα και νορμάλ ping χωρις να χάνει πακέτα και λεω κάτι έγινε "εφυγε η σκατο 2600. Έλα όμως που γύρισε και αρχισε τα ping 1200 1500 και βαλε χάνοντας τα μισα πακέτα. ote wifi fon τελικά... τουλάχιστον μιλας σε voip και ανοίγεις σε λογικα πλαίσια σελίδα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ζητάω πολλά g@mo την τρέλλα μου. ping και να ανοίγω σελίδες. Εδω οταν είχε γυρίσει σε μια νύχτα η μισή Ελλάδα σε edge ήμουν ο μονος που χαιρόμουν τόσο πολύ εδω μέσα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο τελος θα πρέπει να πάρω κινητό με 3 ca και ζάντα bbs για να εχω ping Τελικά με την εξυπηρέτηση πελατών επικοινώνησες; Αν ναι, τι σου είπαν; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) Η κεραία της Ποντοκώμης είναι εκτός είναι μεν μικρή σαν την πατρίδα αλλά αν πάει κάποιος να το κάνει ένα reset μέσω χελώνας ας με πει... Ακριβώς έξω από το χωριό είναι... ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποτε είχε παλιό 3G με ταχύτητες Ε τώρα έχει μόνο Ε τίποτα άλλο... Στο χειροκίνητο 4g σε ανοιχτά σημεία πρέπει να πιάνει λίγο από Καστοριά μεριά και συγκεκριμένα από την κεραία της Κλεισούρας και ελάχιστα από Φλώρινα για τσεκαρετε και πείτε μου... Πτολεμαΐδα πιάνει παλιό 3 g μόνο στο κέντρο σε ανοιχτό χώρο με ταχύτητες πιο αργές από σήματα καπνού. Κλεισούρα αν είχε κεραία 4g θα κάλυπτε Πτολεμαΐδα πολύ καλά καθότι εκεί είναι και το κέντρο εκπομπής digea και Ραδιοφωνικών σταθμών της περιοχής. Άρα δεν έχει τέτοια κεραία εκεί. Όχι πουθενά δεν έχει σήμα 4 τζι ούτε σε ανοιχτό χώρο ούτε σε ταράτσα... Edited July 19, 2018 by Vasileios Συγκρίσεις δικτύων δεν έχουν θέση σε αυτό το νήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Μέσα στην πόλη πρέπει να βάλουν κεραίες. Ποια κλεισούρα λες. Τι σχέση έχει η κάλυψη τβ με κάλυψη κινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts