AntonisDedos92 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Τα νεότερα από 2 πηγές για το 3G+ και 4G... https://ibb.co/gw4xsH https://ibb.co/cBXiXH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Τα νεότερα από 2 πηγές για το 3G+ και 4G... https://ibb.co/gw4xsH https://ibb.co/cBXiXHΟπότε έως το τέλος του 2018. Όπως το φαντάστηκα δηλαδή. Πάντως νέο χάρτη δεν έχουν ανεβάσει ακόμα να δούμε τι έγινε το τελευταίο τρίμηνο. Ακόμα του Δεκεμβρίου έχουν. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Τα νεότερα από 2 πηγές για το 3G+ και 4G... https://ibb.co/gw4xsH https://ibb.co/cBXiXH Λιγη υπομονη ακομα.Νομιζω ειναι οι τελευταιες περιοχες που αναβαθμιζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Τωρα b7 παλιό λιμάνι Χανίων με -78/86 dBm 16.7down/16up, η κίνηση ιδιαίτερα περιορισμένη, οτι μαγαζί είναι ανοιχτό έχει το 1/3 κόσμο και λιγοστοί περπατάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Τωρα b7 παλιό λιμάνι Χανίων με -78/86 dBm 16.7down/16up, η κίνηση ιδιαίτερα περιορισμένη, οτι μαγαζί είναι ανοιχτό έχει το 1/3 κόσμο και λιγοστοί περπατάνε. Τότε πως εξηγείς αυτήν την ταχύτητα αν δε έχει κίνηση το δίκτυο; Βλάβη; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 WIND :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 (edited) Λεωφόρου Νίκης με Αγίας Σοφίας. 91 down, 40up. Δε ξέρω μπάντα αλλά υποπτεύομαι 7αρα micro. Και ακριβώς στη πλατεία Αριστοτέλους ανοιχτά 5down 4up. Και λίγο πιο πάνω Αριστοτέλους με Ερμού 39down 46up. Γενικώς ανά λίγα μέτρα τεράστια μεταβολή σε ταχύτητες η wind. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 6, 2018 by VasilisSam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 WIND :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Θεοί και δαίμονες λέω εγώ. Τυποποιημένα προϊόντα χρησιμοποιούν. Εκτός αν πιστεύετε πως υπάρχουν προγραμματιστές στη wind που φτιάχνουν κεραίες. Βέβαια το configuration παίζει ρόλο αλλά υπάρχει παιδεία θέλω να πιστεύω αλλά και υποστήριξη. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 μετά απο κάνα 30 λεπτο πέρασα απο την κεντρική εκκλησία στα 100 μέτρα παραπάνω. και εκει με b7 αλλά δεν είχα συγκρατήσει cell id κλπ. Η εκκλησία και ο έξω χώρος ήταν γεμάτος. Αλλά και πάλι δεν εξηγείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 (edited) Καλησπερα παιδια και καλη ανασταση.Σημερα περασα απο την περιμετρικη της Πατρας σχεδον σε ολη την περιμετρικη προς ριο ειχα H+ μονο στην αρχη ειχα 4g.4g ειχα κανονικα στην περιοχη της κατω αχαιας αυτα. Edited April 7, 2018 by gogos2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Θεοί και δαίμονες λέω εγώ. Τυποποιημένα προϊόντα χρησιμοποιούν. Εκτός αν πιστεύετε πως υπάρχουν προγραμματιστές στη wind που φτιάχνουν κεραίες. Βέβαια το configuration παίζει ρόλο αλλά υπάρχει παιδεία θέλω να πιστεύω αλλά και υποστήριξη.Από το θέλεις μέχρι το υπάρχει όμως υπάρχει και απόσταση...Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω με της 800αρες πως γίνετε εδώ πανω να έχει τόσο μικρή εμβέλεια..αν εξαιρέσουμε την Ασπροβάλτα και την δουλειά που Επιτέλους έχουμε σήμα και για να μιλησουμε και για ίντερνετ και ότι για χειμώνα είναι σταθερή στο υπολοιπο οδικό δίκτυο που κινουμε εδώ στην περιοχή πολλές φορές δεν έχει καν g Όχι 4g ..Δύο 800αρες να πετούσαν στις λημνες της βολβης με την εμβέλεια που έχουν θα είχαν καλυψει εθνική οδό μέχρι Θεσσαλονίκη και όλα τα μεγάλα χωριά που βρίσκονται απέναντι..αντί αυτου κάποια από αυτά τα χωριά είναι χωρίς καν σημα wind.. Ο δήμος Λαγκαδά έχει 42000 κόσμο και οι μισοί δεν έχουν καν 3g ..Και για τον Λαγκαδά δεν είμαι σίγουρος αν έχει..Και είναι 12 χιλιόμετρα από Θεσσαλονίκη Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Από το θέλεις μέχρι το υπάρχει όμως υπάρχει και απόσταση...Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω με της 800αρες πως γίνετε εδώ πανω να έχει τόσο μικρή εμβέλεια..αν εξαιρέσουμε την Ασπροβάλτα και την δουλειά που Επιτέλους έχουμε σήμα και για να μιλησουμε και για ίντερνετ και ότι για χειμώνα είναι σταθερή στο υπολοιπο οδικό δίκτυο που κινουμε εδώ στην περιοχή πολλές φορές δεν έχει καν g Όχι 4g ..Δύο 800αρες να πετούσαν στις λημνες της βολβης με την εμβέλεια που έχουν θα είχαν καλυψει εθνική οδό μέχρι Θεσσαλονίκη και όλα τα μεγάλα χωριά που βρίσκονται απέναντι..αντί αυτου κάποια από αυτά τα χωριά είναι χωρίς καν σημα wind.. Ο δήμος Λαγκαδά έχει 42000 κόσμο και οι μισοί δεν έχουν καν 3g ..Και για τον Λαγκαδά δεν είμαι σίγουρος αν έχει..Και είναι 12 χιλιόμετρα από Θεσσαλονίκη Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌντως είναι τρελό να έχεις πολύ καλή κάλυψη από Αλεξανδρούπολη έως Ασπροβάλτα πάνω στην Εγνατία και να μην κλείνουν αυτό το ενοχλητικό κενό. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Εγώ διαβάζω να γράφει πως έχει σήμα σε 2 σημεία και αναρωτιέται πώς γίνεται να έχει τόσο μικρή εμβέλεια. Το πως μεταφράστηκε στο ότι έχει πολύ κάλυψη από το ένα μέχρι το άλλο, μου φαίνεται απορίας άξιο. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Mα διευκρινίζει ότι μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Ασπροβάλτας επί της Εγνατίας οδού έχει πολύ καλή κάλυψη. Δεν είναι περίεργο αυτό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Προφανώς διαβάζουμε διαφορετικά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Προφανώς διαβάζουμε διαφορετικά πράγματα. O άνθρωπος το γράφει ξεκάθαρα, ότι από Αλεξανδρούπολη μέχρι Ασπροβάλτα κινούμενος στην Εγνατία οδό έχει πολύ καλή κάλυψη, εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Εγώ δεν βλέπω καν να αναφέρει στο αρχικό μήνυμα(#10633) την Αλεξανδρούπολη. Αυτό προήλθε από άλλη απάντηση. Δεν βλέπω καν το χαρακτηρισμό πολύ καλή για την κάλυψη. Προσωπικά το θεωρώ αστείο να αναφερόμαστε στην κάλυψη και να το τονίζουμε ως κάτι το τόσο θετικό. Δηλαδή κάλυψη μπορεί να έχει σε πολλά μέρη. Το να βλέπεις στα περισσότερα όμως σήμα 4G και η εμπειρία χρήσης να είναι χειρότερη και από 3G(της ίδιας εταιρείας ακόμη), είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να με κάνει να παίρνω στα σοβαρά τα όσα λέγονται περί κάλυψης. Επιμένω ακόμη πως στο μεγαλύτερο μέρος του το δίκτυο της wind στο 4G είναι απλά ένα τρικ του marketing για να μην φαίνεται πως έχει μείνει πίσω. Η εμπειρία χρήσης είναι άλλο πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Εγώ αναφερόμουν στο #10634, όχι στο προηγούμενο. Όσο για την εμπειρία χρήσης, έχω αντίθετη άποψη, καθώς στα μέρη που κινούμαι η κάλυψη είναι υποδειγματική και οι ταχύτητες πολύ καλές επίσης. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 (edited) Η κάλυψη είναι άψογη και με μεγάλες ταχύτητες σε ολόκληρη την διαδρομή Αλεξανδρούπολη Ασπροβάλτα επανω στην Εγνατία και σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Επουδενί δεν δείχνει μόνο 4g και έχει παντού καλές ταχύτητες. Κατεβαίνοντας από Εγνατία και διασχίζοντας τους νόμους από ανατολή προς δύση (διέσχισα τους νόμους με αυτόν τον τρόπο εκτος από τον νομό Έβρου δεν μπόρεσα να παω τέρμα επάνω την άλλη φορά που θα με στείλουν) και από βορά προς νότο είναι είναι η μόνη που ΔΕΝ γυρνάει σε H χαμηλής ταχύτητας σε αρκετά σημεία όπως κάνει ο ανταγωνισμός. Πάντως Ν. Ξάνθης, Ν. Ροδόπης, Ν. Έβρου κάνανε πολύ καλή δουλειά στην κάλυψη παντού 4g σε σημεία που ο ανταγωνισμός βάφει τον χάρτη και έχουν 3g σε πάρα πολλά σημεία με ταχύτητες από 2 έως 5mbps. Οι ταχύτητες είναι νορμάλ από 10+(στα δύσκολα σημεία) έως 20+ στο εκτός μεγάλων αστικών συνοικισμών με band 20. Παίζει και band 7 με 40+ σε κάποια μεγάλα χωριά αλλά για μένα ποιο πολύ ζημιά κάνει σε κάποιες περιπτώσεις πάρα καλό σε κάποια σημεία μέχρι να κάνει handover σε 20αρα πάλι. Το περίεργο είναι ότι παρότι έστησε σε κάποια σημεία που έχει και η άλλη έχει καλύτερη κάλυψη 4g στην περιοχή. Το ότι έκαναν σωστή δουλειά σε κάποιο γεωγραφικό διαμέρισμα που πέρασαν 2η φορά τα συνεργεία δεν είναι κακό παρά καλό για όλους τους συνδρομητές της περιοχής. Και επειδή σχολιάστηκε στο να έχουν 4g απλά σαν ένδειξη αυτό προκύπτει στον ανταγωνισμό στην Θράκη και όχι παραδόξως σε αυτούς. Η εμπειρία χρήσης είναι πολύ καλή μην σου πω και καλύτερη στα σημεία που ο ανταγωνισμός γυρνάει σε h ή αν δεν έχει 20αρα εκεί και πιάνει αναιμίκα από 1800αρες. Έχεις αίσθηση συμπαγούς κάλυψης με σταθερές ταχύτητες όχι όπως ο ανταγωνισμός που εχει μια 50αρια (όταν είναι κοντά σε σταθμούς βάσης με 4g+) μετά από 2 με 5 km 2mbps από 3g μετά από 4g σκέτο 5 με 8mbps. Ανάλογη εικόνα και με το 3g που ανάλογα την περιοχή είναι καλής ποιότητας και με μεγάλες ταχύτητες εκτός πόλης. Μακάρι να κάνανε και κάτι αντίστοιχο και στα άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα. Μπορεί όταν περάσουν δεύτερη φορά και από εκεί. Μέσα στις πόλεις είναι όπως μου στέλνανε τα παιδιά τις μετρήσεις στα κέντρα των πόλεων CA και 80 έως 100+ και στα υπόλοιπα 7αρα και 20αρα. Οι ταχύτητες είναι ικανοποιητικές ώρες αιχμής σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό που η μία βουλιάζει με κόσμο πολύ στα κεντρικά σημεία ιδιαίτερα στην Ξάνθη απο εκεί και μετά με όποιο δίκτυο και να μετρήσεις μέσα στις πόλεις σε άλλα σημεία είναι ταχύτερο το ένα και σε άλλα το άλλο. Θέλει λίγο ca παραπάνω σε ολόκληρες τις πόλεις αλλά θα μου πεις και άλλη εταιρία που έχει ca σε ολόκληρη την πόλη σε ώρες που είναι ξύπνιοι οι βρικόλακες αργά την νύχτα προς το ξημέρωμα παίρνουν τα 80αρια την ημέρα βουλιάζει σε κάτω από το μισό. Για budget δίκτυο η εικόνα είναι καλή απλά θέλει βελτίωση και σε άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited April 9, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 (edited) Εγώ αναφερόμουν στο #10634, όχι στο προηγούμενο. Όσο για την εμπειρία χρήσης, έχω αντίθετη άποψη, καθώς στα μέρη που κινούμαι η κάλυψη είναι υποδειγματική και οι ταχύτητες πολύ καλές επίσης. Μα στο προηγούμενο αναφέρεται ο αριθμός που παραθέτεις...:lol: Τι να πω, εγώ έχω την εντελώς αντίθετη εμπειρία. Είναι η μοναδική σύνδεση που βλέπω στα καλά καθούμενα στην αναμονή να σε πετάει σε G από 4G. Και ότι γράφω το αναφέρω μετά από άπειρες δοκιμές που έχω κάνει, και έχω καταλήξει πως αν θες να κάνεις έστω και οριακά τη δουλειά σου εδώ που είμαι, πρέπει να έχει κλειδώσει 3G. Και δεν αναφέρομαι σε κανένα απομακρυσμένο επαρχιακό μέρος που να έχει ελάχιστους χρήστες. Δυστυχώς για μένα η Wind παραμένει όχι και τόσο αξιόπιστη λύση. Δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα, αλλά κάπου είχε αναφέρει κάποιος φίλος τον αριθμό των κεραιών νομίζω που έχει η κάθε εταιρεία, και η wind ήταν αρκετά πίσω. Κατά τη γνώμη μου αυτό παίζει ρόλο και χρήζει βελτίωσης και όχι αν θα βάλει 800άρα ή όχι παρέχοντας μια υποτυπώδη κάλυψη απλά και μόνο για να μπορεί να ισχυριστεί πως έχει 4G. @cmvr Συγνώμη αλλά μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψω πως σε μια τόσο μεγάλη περιοχή είναι τόσο άψογη η κάλυψη και οι ταχύτητες και απλά έχει κάποιες μικρές "τρύπες" απλά στην Εγνατία οδό και μόνο. Edited April 9, 2018 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 (edited) Μα στο προηγούμενο αναφέρεται ο αριθμός που παραθέτεις...:lol: Τι να πω, εγώ έχω την εντελώς αντίθετη εμπειρία. Είναι η μοναδική σύνδεση που βλέπω στα καλά καθούμενα στην αναμονή να σε πετάει σε G από 4G. Και ότι γράφω το αναφέρω μετά από άπειρες δοκιμές που έχω κάνει, και έχω καταλήξει πως αν θες να κάνεις έστω και οριακά τη δουλειά σου εδώ που είμαι, πρέπει να έχει κλειδώσει 3G. Και δεν αναφέρομαι σε κανένα απομακρυσμένο επαρχιακό μέρος που να έχει ελάχιστους χρήστες. Δυστυχώς για μένα η Wind παραμένει όχι και τόσο αξιόπιστη λύση. Δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα, αλλά κάπου είχε αναφέρει κάποιος φίλος τον αριθμό των κεραιών νομίζω που έχει η κάθε εταιρεία, και η wind ήταν αρκετά πίσω. Κατά τη γνώμη μου αυτό παίζει ρόλο και χρήζει βελτίωσης και όχι αν θα βάλει 800άρα ή όχι παρέχοντας μια υποτυπώδη κάλυψη απλά και μόνο για να μπορεί να ισχυριστεί πως έχει 4G. @cmvr Συγνώμη αλλά μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψω πως σε μια τόσο μεγάλη περιοχή είναι τόσο άψογη η κάλυψη και οι ταχύτητες και απλά έχει κάποιες μικρές "τρύπες" απλά στην Εγνατία οδό και μόνο.Ναι και εγώ δεν το πίστευα για αυτό έκανα τόσα πολλά χιλιόμετρα εκτός των σημείων που είχα να πάωωστην Θράκη. Και Θεσσαλονίκη παίζει αξιοπρεπέστατα στα σημεία που κινήθηκα (δεν είχα χρόνο να μετρήσω σε πολλά σημεία). Δυστυχώς έχει αφήσει πολύ πίσω την περιοχή σου στην Αθήνα. Δεν πρέπει όμως αυτό να επηρεάζει την κρίση σου. Δυστυχώς βλακοδεστατα δεν βελτιώνουν μέσα στην Αθήνα και δεν μπορώ να το καταλάβω. 500 συνεργεία έχουν που λέει ο λόγος. Πάντως στα σημεία που κινούμαι συνηθως μέσα στην Αθήνα και περιμετρικά δεν έχω θέματα φυσικά τα μαγικά νούμερα στο speed test δεν τα βλέπεις αλλά όπως έχω πει έτσι και αλλιώς με το VPN που έχω μόνιμα ανοιχτό πάνω από 30mbps δεν πιάνει. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk 80 Edited April 9, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Λοιπόν, για να μην πελαγοδρομούμε, αναφερόμουν στο ποστ του cmvr, όσον αφορά την κάλυψη από Αλεξανδρούπολη έως Ασπροβάλτα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Για Αλεξανδρουπολη ενω στο Λιμανι,η παραλιακη,η Λεωφορος Δημοκρατιας(ο κεντρικος πανω απο την παραλιακη) η 14ης Μαιου που ανεβαινει και ο παραλληλος που κατεβαινει κεντρο μεχρι το παλιο νοσοκομειο ειναι καλα.Απο εκει και πανω εχει θεμα,δηλαδη απο τον κυκλικο κομβο και πανω.Σε εσωτερικο χωρο δεν εχει ουτε 3G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 (edited) Για Αλεξανδρουπολη ενω στο Λιμανι,η παραλιακη,η Λεωφορος Δημοκρατιας(ο κεντρικος πανω απο την παραλιακη) η 14ης Μαιου που ανεβαινει και ο παραλληλος που κατεβαινει κεντρο μεχρι το παλιο νοσοκομειο ειναι καλα.Απο εκει και πανω εχει θεμα,δηλαδη απο τον κυκλικο κομβο και πανω.Σε εσωτερικο χωρο δεν εχει ουτε 3G.Δεν είχα πρόβλημα αν κατάλαβα καλά το σημείο που λες. Αυτές τις ημέρες πέρασα και έχω το νούμερο σε χειρότερη συσκευή από ότι έχω τις άλλες. Η κάλυψη σε εσωτερικό χώρος είναι σχετική. Υπάρχουν φίλοι σε κέντρα πολεων που έχω επισκεφτεί και εσωτερικά δεν παίζει ούτε και ο ανταγωνισμός για κλήσεις. Πάντως σε ότι μαγαζί σταμάτησα για καφέ, φαγητό, δουλειά δεν είχα πρόβλημα στην περιοχή που λες. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited April 9, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Μετά από κάμποσες μερες χρήσης 4G στη Λαμία με Β20 κατα κύριο λόγο παντού, Β7 στο κέντρο της πόλης και μια Β3 κεραία στα δυτικά του κέντρο τα συμπεράσματα δείχνουν πολύ καλη κάλυψη με τη συσκευη να δειχνει φουλ σημα συνεχώς αλλά απο ταχύτητες ειμαστε για κλάμματα.Στην καλύτερη περίπτωση βλέπεις 28-30 download και κάπου τοσο upload.Συνήθως τα speedtests δειχνουν μονοψήφια νούμερα και αυτο δειχνει οτι ο σχεδιασμός έχει ως στοχο να βαφούν οι χάρτες μπλέ και να δειχνει το κινητό φουλ σήμα και πέρα απο εκει ουδέν.Το Πάσχα βρεθηκα και στην αδεια απο κόσμο Αθήνα και τα νουμερα ήταν παρόμοια παρολο το CA που εβλεπα συχνα πυκνά (κυρίως με Β20 και Β3 και σπάνια με Β7). Παρόλα αυτα τα απογοητευτικά,η χρήση δεδομένων ηταν απρόσκοπτη και η οικονομία μπαταριας της συσκευής πρωτόγνωρη (Χρησιμοποιώ το S7Edge που παλια το χρησιμοποιούσα στο βασικό μου νούμερο που είναι συμβόλαιο Cosmote και που ετρωγε την μπαταρία στο πι και φί). Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts