Nikolas14 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Έτσι είναι εκτός κάποιων εξαίρεσεων. Οι γνωστοί μου που δουλεύουν σε εργολάβο στην κεντρική Ελλάδα τώρα Τρίκαλα, Καρδίτσα κλπ λένε ότι παίζει ρόλο ποιό δίκτυο έχει τους ποιό κατάλληλους σταθμούς ανά περίπτωση. Εγώ διαφωνώ μαζί τους και πιστεύω ότι πάει πρώτα στα σημεία που πιέζει η Vodafone. Πάντως το CA της WIND σήμερα απάντησε επίσημα ότι είναι στις περιοχές που περιέγραψα πριν. Άντε να κλείνουν οι τρύπες. Το κομμάτι που μου σπάει τα νεύρα είναι από ασπροβαλτα Θεσσαλονίκη που το group victus δεν το καλύπτει κανείς. Όσο για την Κομοτηνή από συνεργάτη στα κομμάτια που πρόσθεσαν στο εκτός πόλης έχουν πανομοιότυπη κάλυψη το group victus. Συγκριτικά δεν γραφω με το μεγάλο δίκτυο γιατί θα σβήσουν ολόκληρο το post και έχουμε και δουλειές. Περιμένω να γίνουν τούμπανα όλα τα δίκτυα να δω τι πακέτα θα έρθουν επιτέλους. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Απο την εξοδο της Ασπροβαλτας μεχρι την ανηφορα στο Δερβενι το victus group εχει θεμα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 -107dBm RSRP είναι χαμηλό. Πολύ χαμηλό. Και αν είσαι σε cell edge κλάφτα. Δε περίμενα παραπάνω. Συν ότι εκεί αυτές τις ημέρες γίνεται χαμός. Πάλι καλά να λες ;)Ο χαμός θα γίνεται μετά της 15.ακόμη δεν ξεκίνησε καλά καλα.εκείνες της μέρες ειδικά τα σκ θέλω να δω αν θα ανοίγει τίποτα Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Kάτι πρέπει να πειράζουν και στην Πάτρα. Εμφανίστηκαν αρκετά band 3 μαζί με τα 20 σε περιοχές εκτός κέντρου. Στο κέντρο είχε 7 αρκετό καιρό και τώρα εξαφανίστηκαν αρκετές band 7, έμειναν μόνο 20άρες. Ελπίζω προσωρινά. Σήμερα είχε χαθεί για λίγη ώρα το 4G από περιοχή κοντά στο κέντρο (τέρμα Γούναρη) και κόλλησε το modem σε edge. Χρειάστηκε toggle airplane να το ξαναδεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Kάτι πρέπει να πειράζουν και στην Πάτρα. Εμφανίστηκαν αρκετά band 3 μαζί με τα 20 σε περιοχές εκτός κέντρου. Στο κέντρο είχε 7 αρκετό καιρό και τώρα εξαφανίστηκαν αρκετές band 7, έμειναν μόνο 20άρες. Ελπίζω προσωρινά. Σήμερα είχε χαθεί για λίγη ώρα το 4G από περιοχή κοντά στο κέντρο (τέρμα Γούναρη) και κόλλησε το modem σε edge. Χρειάστηκε toggle airplane να το ξαναδεί. Κανουν refarm το δικτυο.Αν ειναι B3 10mhz ειδικα ειναι κατα 99,9% refarm στο δικτυο. Ετοιμασου και για αλλαγες σε 2G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Kάτι πρέπει να πειράζουν και στην Πάτρα. Εμφανίστηκαν αρκετά band 3 μαζί με τα 20 σε περιοχές εκτός κέντρου. Στο κέντρο είχε 7 αρκετό καιρό και τώρα εξαφανίστηκαν αρκετές band 7, έμειναν μόνο 20άρες. Ελπίζω προσωρινά. Σήμερα είχε χαθεί για λίγη ώρα το 4G από περιοχή κοντά στο κέντρο (τέρμα Γούναρη) και κόλλησε το modem σε edge. Χρειάστηκε toggle airplane να το ξαναδεί. Cross PCI CA :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Κανένα νέο παιδιά; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Cross PCI CA :) Έχω την καρτούλα του προνομιακού F2G στο Nexus 6P. Η μαμά Google δεν δίνει προφίλ για κανέναν πάροχο στην Ελλάδα. Κομμένο CA, κάνει attach στο δίκτυο σαν cat.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Έχω την καρτούλα του προνομιακού F2G στο Nexus 6P. Η μαμά Google δεν δίνει προφίλ για κανέναν πάροχο στην Ελλάδα. Κομμένο CA, κάνει attach στο δίκτυο σαν cat.4 Πολύ κουλό. Ποιον QC έχεις; Θα σου έστελνα EFS αρχεία να το "κάψεις" το μηχάνημα. Πραγματικά απαράδεκτοι. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Ο χαμός θα γίνεται μετά της 15.ακόμη δεν ξεκίνησε καλά καλα.εκείνες της μέρες ειδικά τα σκ θέλω να δω αν θα ανοίγει τίποτα Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχεις δίκιο δεν είχε πολύ κόσμο. Πήγα πρωι εργάσιμης ημέρας λογο του ότι ηταν του Αγίου Νικολάου και ήταν αργία στο Βόλο. Κρίμα με ελάχιστο κόσμο αυτές οι ταχύτητες. Επίσης μέσα στο Μύλο των ξωτικών είχε και ένα βαν με κυψέλες αλλά δεν κατάλαβα από ποιό δίκτυο. Αλλά λογο τής στάθμης του σήματος δεν ηταν Wind. Για Vodafone το κόβω. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Vodafone είναι. Κάθε χρόνο υπάρχει. Η Cosmote έχει εξωτερικά του χώρου van. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 (edited) Έχεις δίκιο δεν είχε πολύ κόσμο. Πήγα πρωι εργάσιμης ημέρας λογο του ότι ηταν του Αγίου Νικολάου και ήταν αργία στο Βόλο. Κρίμα με ελάχιστο κόσμο αυτές οι ταχύτητες. Επίσης μέσα στο Μύλο των ξωτικών είχε και ένα βαν με κυψέλες αλλά δεν κατάλαβα από ποιό δίκτυο. Αλλά λογο τής στάθμης του σήματος δεν ηταν Wind. Για Vodafone το κόβω. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Vodafone είναι. Κάθε χρόνο υπάρχει. Η Cosmote έχει εξωτερικά του χώρου van. Για πόσο καιρό αφήνουν εκεί τα Van ; EDIT: Απο τον νέο χάρτη φαίνεται να είναι και η Δράμα μέσα. Αληθεύει ή είναι γιαλαντζί ; Edited December 9, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Κανένα νέο παιδιά; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Κεφαλλονιά...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Απο τον νέο χάρτη φαίνεται να είναι και η Δράμα μέσα. Αληθεύει ή είναι γιαλαντζί ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Ανανεώθηκαν οι χάρτες; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Για πόσο καιρό αφήνουν εκεί τα Van ; Λογικά από 1 Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου που λειτουργεί Ο Μύλος των ξωτικών. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Πολύ κουλό. Ποιον QC έχεις; Θα σου έστελνα EFS αρχεία να το "κάψεις" το μηχάνημα. Πραγματικά απαράδεκτοι. Την δεύτερη γενιά του 810. Τίμιο, ατύχησε από config. Στείλε EFS να ρίξω μια ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Ανανεώθηκαν οι χάρτες; http://mobilemaps.freesite.host/el/xartes-kalypsis-3g-4g/greek-lte-maps.html Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Αυτούς τους γνωρίζω, νόμιζα έχει διαφοροποίηση ο χάρτης σε Τρίκαλα και Καρδίτσα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Αυτούς τους γνωρίζω, νόμιζα έχει διαφοροποίηση ο χάρτης σε Τρίκαλα και Καρδίτσα. μόνο στο 3g. εκεί δεν τελείωσε η αναβάθμιση ακόμα οπότε θα βγουν αργότερα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Έδεσσα άλλαξε κάτι από τον Αύγουστο που ήμουν; θα ανέβω στην πεθερά για πρωτοχρονιά! κανένα 4g η μπα;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Έδεσσα άλλαξε κάτι από τον Αύγουστο που ήμουν; θα ανέβω στην πεθερά για πρωτοχρονιά! κανένα 4g η μπα;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Όχι ακόμη. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Μόνο με θαύμα θα προλάβαιναν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Και το τέλος Της επόμενης μονο με θαύμα θα ο πετύχουν.δεν ξέρω αν η victus ειναι χειρότεροι η η παλιά wind η ορθόδοξη Στάλθηκε από το Hi10 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Μαρούσι, έξω από Leroy Merlin. Μέτρια πράγματα... http://i64.tinypic.com/2ziygwz.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Μαρούσι, έξω από Leroy Merlin. Μέτρια πράγματα... http://i64.tinypic.com/2ziygwz.jpgΜέτρια πράγματα όντως. Εμένα μου κάνει κάτι κουφό. Μετράω με το mate 8 και μου δίνει λιγότερο μετά το τελευταίο update σε όλες τις εταιρίες. Δοκίμασα με ένα Samsung j7 2017 και παίζουν όλες ποιό γρήγορα. Με πια μέτρησες; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts