MitsosDaBest13 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Φυσιολογικά δεν είναι όταν στην Αττική μένουν 5 εκατομμύρια ,ενα στην Θεσσαλονίκη ,βαλε Λάρισα,Πάτρα,Βόλο ,στο 75% έχεις φτάσει.σε γεωγραφικό όμως είσαι στο 40% ακόμη και με όλη την Πελοπόννησο μεσα Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όλοι οι πάροχοι μετράνε την πληθυσμιακή κάλυψη, για να μεγαλώνει το ποσοστό. Αν μετράνε τη γεωγραφική, δεν τους συμφέρει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 1) πληθυσμιακή καλυψη εχουν όλες παγκόσμια σαν metric. Η γεωγραφική δεν έχει νόημα εκτός αν ζεις μέσα στο δάσος με σκηνή. Εκτός και αν είναι σημείο ειδικού ενδιαφέροντος ή οδικό δίκτυο σημασίας. 2) Ξεχνάτε νησιά Αιγαίου και Στερεά Ελλάδα. Επειδή κάποιοι δεν έχετε LTE wind δε θα βγάλετε το δίκτυο άχρηστο. Ήμαρτον. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 (edited) Πάντως για τους ενδιαφερόμενους η τελευταία πληροφόρηση που έχω είναι ότι αναβαθμίζουν Καβάλα, Θάσο και κάποιες ακόμη περιοχές στην Χαλκιδική. Αν τρέχουν και άλλα συνεργεία αλλού δεν το ξέρω που προφανώς τρέχουν και σε άλλο σημείο της Ελλάδας. Καμία δεν έχει γεωγραφική κάλυψη απλά κάλυψη εκεί που είναι η πλειονότητα των συνδρομητών. Δεν λέω ότι δεν θα ήταν καταπληκτικό να υπάρχει κάλυψη παντού αλλά είναι και ασύμφορο για τις εταιρείες να μην βγάζουν από εκεί χρήματα έχοντας τον εξοπλισμό να παίζει. Όπως και να έχει εύχομαι σύντομα να καλύψει τους υπόλοιπους νομούς και να βάλει και κάλυψη σε όλο το Εθνικό Δίκτυο κλείνοντας τις τρύπες,κάτι που θα την κάνει άμεσα ανταγωνιστική στην μερίδα αυτών που ταξιδεύουν συχνά. Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Edited January 9, 2017 by cmvr Όχι συγκρίσεις Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Πάντως για τους ενδιαφερόμενους η τελευταία πληροφόρηση που έχω είναι ότι αναβαθμίζουν Καβάλα, Θάσο και κάποιες ακόμη περιοχές στην Χαλκιδική. Αν τρέχουν και άλλα συνεργεία αλλού δεν το ξέρω που προφανώς τρέχουν και σε άλλο σημείο της Ελλάδας. Καμία δεν έχει γεωγραφική κάλυψη απλά κάλυψη εκεί που είναι η πλειονότητα των συνδρομητών. Δεν λέω ότι δεν θα ήταν καταπληκτικό να υπάρχει κάλυψη παντού αλλά είναι και ασύμφορο για τις εταιρείες να μην βγάζουν από εκεί χρήματα έχοντας τον εξοπλισμό να παίζει. Όπως και να έχει εύχομαι σύντομα να καλύψει τους υπόλοιπους νομούς και να βάλει και κάλυψη σε όλο το Εθνικό Δίκτυο κλείνοντας τις τρύπες,κάτι που θα την κάνει άμεσα ανταγωνιστική στην μερίδα αυτών που ταξιδεύουν συχνά. Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Κάπως έτσι είναι η πραγματικότητα. Σιγά μην επενδύσει σε ένα χωριό 3 κατοίκων γιατί έτυχε ο Μπάμπης (σόρυ κι όλας για τη χρήση του ονόματος) να περάσει από εκεί για 10 λεπτά μέσα σε όλη του τη ζωή. Δε λέω, ωραία η γεωγραφική κάλυψη για δεδομένα αλλά μην είμαστε αχάριστοι. Σε καμία χώρα δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει. Αν κάποιος θέλει κάλυψη σε πολύ μα πολύ απομακρυσμένες περιοχές καλό θα ήταν να κοιτάξει δορυφορικά τηλέφωνα. Το GSM στην Ελλάδα είναι σε πολύ καλά επίπεδα ακόμα και σε σχέση με άλλες χώρες. Έχω βρεθεί σε μέρη που δε θα περίμενα να έχω κάλυψη και όμως είχα. Αν δεν υπήρχε το πρόβλημα αδειδότησης στην Ελλάδα τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα. Όμως το πρόβλημα αυτό έχει λυθεί με την ευρωπαϊκή οδηγία άρα σε λίγο καιρό τα πράγματα θα βελτιωθούν από όλους τους παίκτες. Επί του θέματος, υπάρχουν συνεργεία και στη Θεσσαλία αυτή τη στιγμή. Δε ξέρω αν λόγω κακοκαιρίας πάγωσαν τα έργα - ε για παράδειγμα δε νομίζω ότι αναβαθμίζουν Αλόννησο - αλλά το έργο συνεχίζεται κανονικά. Μέχρι Μάρτιο θα έχετε δει αρκετά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Μακάρι να ξυπνήσει μια ωραία πρωία και η Θάσος με 4g... Μιλάμε για πανέμορφο νησί, με χιλιάδες τουρίστες κάθε καλοκαίρι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Πάντως για τους ενδιαφερόμενους η τελευταία πληροφόρηση που έχω είναι ότι αναβαθμίζουν Καβάλα, Θάσο και κάποιες ακόμη περιοχές στην Χαλκιδική. Αν τρέχουν και άλλα συνεργεία αλλού δεν το ξέρω που προφανώς τρέχουν και σε άλλο σημείο της Ελλάδας. Καμία δεν έχει γεωγραφική κάλυψη απλά κάλυψη εκεί που είναι η πλειονότητα των συνδρομητών. Δεν λέω ότι δεν θα ήταν καταπληκτικό να υπάρχει κάλυψη παντού αλλά είναι και ασύμφορο για τις εταιρείες να μην βγάζουν από εκεί χρήματα έχοντας τον εξοπλισμό να παίζει. Όπως και να έχει εύχομαι σύντομα να καλύψει τους υπόλοιπους νομούς και να βάλει και κάλυψη σε όλο το Εθνικό Δίκτυο κλείνοντας τις τρύπες,κάτι που θα την κάνει άμεσα ανταγωνιστική στην μερίδα αυτών που ταξιδεύουν συχνά. Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Καμιά 800άρα θα βάλει, σε κάποιο λόφο της Θάσου και όσο πιάσει... Όπως έκανε και στη Μυτιλήνη, που είναι πολύ μεγαλύτερη και οι μέσες ταχύτητες ήταν 6-7 Mbps. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 (edited) Μακάρι να ξυπνήσει μια ωραία πρωία και η Θάσος με 4g... Μιλάμε για πανέμορφο νησί, με χιλιάδες τουρίστες κάθε καλοκαίρι. Συνήθως θέλει 1 τρίμηνο ανά περιοχή αν έχουν τις αδειοδοτήσεις και βοηθάει και ο καιρός. Πάνε σφεντόνα. Καμιά 800άρα θα βάλει, σε κάποιο λόφο της Θάσου και όσο πιάσει... Όπως έκανε και στη Μυτιλήνη, που είναι πολύ μεγαλύτερη και οι μέσες ταχύτητες ήταν 6-7 Mbps. :p Δεν ξέρω για Μυτιλήνη τι έκανε από πρώτο χέρι γιατί δεν ειναι η περιοχή ευθύνης μου. Πάντως Πελοπόννησο, Θράκη κλπ έβαλε στην αρχή μόνο 800άρες αλλά πλέον έχει βάλει παντού και 2600άρες και ελάχιστες 1800άρες. Θα ρωτήσω συνεργάτες εκεί να μου πούνε. Μπορείς να μου υποδείξεις την περιοχή που συνέβη αυτό ; Άλλες φορές οι χαμηλές ταχύτητες ειναι σε αυτούς που τα κινητά δεν πιάνουν 800άρα και πολλές φορές πιάνει οριακά από την κοντινότερη 1800άρα η οποία με φάσμα 5άρι αγκομαχάει να πιάσει ταχύτητες. Σε ώρες αιχμής στην πχ στην Θράκη από πρόσφατες μετρήσεις παίζει μέσα στα αστικά κέντρα πολύ ποιο γρήγορα από τις άλλες 2. Ακόμα η κάλυψη με τις 800άρες έχει δώσει μέσα στις πόλεις απίστευτη κάλυψη.. Μην ξεχάσουμε ότι συνεχίζουν να αναβαθμίζουν και τις περιοχές που ήδη έχουν αναβαθμιστεί. Όσο για το πέταμα της 800άρας στην αρχή ειναι απολυτά λογικό ώστε να δώσει την maximum γεωγραφική κάλυψη και σταδιακά προσθήκη 2600 και 1800. Είναι σωστή στρατηγική για να δώσει περισσότερη πρόσβαση γεωγραφικά. Να δω μόλις στρώσει το δίκτυο παντού και ανέβουν οι τιμές γιατί άλλο θα βρούμε να κράξουμε. Edited January 9, 2017 by Mark_K Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Ναι. Band 20/7/3 σχεδόν σε όλο το νομό Λαρίσης. Γνωρίζεις μήπως για Κοζάνη, Πτολεμαΐδα αν θα γίνει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Συμπατριώτη υπομονή ...κάτσε να πιάσει καλοκαίρι και βλέπουμε... γιατί αν έχουμε εδώ -15 και πάγο φαντάσου τι θα έχει σε μεταξά και κλεισούρα :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Συμπατριώτη υπομονή ...κάτσε να πιάσει καλοκαίρι και βλέπουμε... γιατί αν έχουμε εδώ -15 και πάγο φαντάσου τι θα έχει σε μεταξά και κλεισούρα :lol: Σίγουρα τέτοια περίοδο δεν γίνονται τέτοιες ενέργειες σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη...ας ελπίσουμε το καλοκαίρι να δούμε φως γιατί με το υπάρχον δίκτυο...με το ζόρι στέλνω email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Γνωρίζεις μήπως για Κοζάνη, Πτολεμαΐδα αν θα γίνει κάτι; Λογικά θα είναι στο πλάνο μετά το 1ο τρίμηνο και λόγο καιρού. Δεν ξέρω αν αναβαθμίζουν με κριτήρια πληθυσμιακά σε κάποιες περιοχές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναβαθμίζουν σε πολλά σημεία. Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 (edited) Συνήθως θέλει 1 τρίμηνο ανά περιοχή αν έχουν τις αδειοδοτήσεις και βοηθάει και ο καιρός. Πάνε σφεντόνα. Δεν ξέρω για Μυτιλήνη τι έκανε από πρώτο χέρι γιατί δεν ειναι η περιοχή ευθύνης μου. Πάντως Πελοπόννησο, Θράκη κλπ έβαλε στην αρχή μόνο 800άρες αλλά πλέον έχει βάλει παντού και 2600άρες και ελάχιστες 1800άρες. Θα ρωτήσω συνεργάτες εκεί να μου πούνε. Μπορείς να μου υποδείξεις την περιοχή που συνέβη αυτό ; Άλλες φορές οι χαμηλές ταχύτητες ειναι σε αυτούς που τα κινητά δεν πιάνουν 800άρα και πολλές φορές πιάνει οριακά από την κοντινότερη 1800άρα η οποία με φάσμα 5άρι αγκομαχάει να πιάσει ταχύτητες. Σε ώρες αιχμής στην πχ στην Θράκη από πρόσφατες μετρήσεις παίζει μέσα στα αστικά κέντρα πολύ ποιο γρήγορα από τις άλλες 2. Ακόμα η κάλυψη με τις 800άρες έχει δώσει μέσα στις πόλεις απίστευτη κάλυψη.. Μην ξεχάσουμε ότι συνεχίζουν να αναβαθμίζουν και τις περιοχές που ήδη έχουν αναβαθμιστεί. Όσο για το πέταμα της 800άρας στην αρχή ειναι απολυτά λογικό ώστε να δώσει την maximum γεωγραφική κάλυψη και σταδιακά προσθήκη 2600 και 1800. Είναι σωστή στρατηγική για να δώσει περισσότερη πρόσβαση γεωγραφικά. Να δω μόλις στρώσει το δίκτυο παντού και ανέβουν οι τιμές γιατί άλλο θα βρούμε να κράξουμε. Τον Οκτώβριο που ήμουν Μυτιλήνη, μόνο 800 είχε. Δεν ξέρω αν σκοπεύει να βάλει κι άλλες μπάντες (ή αν έβαλε ήδη, χλωμό). Η εταιρία-συνεργάτης, παίζει και με 1800 εκεί. Μιλάμε για πόλη 40.000 κατοίκων. Γενικά ήταν καλή η κάλυψη της WIND, αλλά οι ταχύτητες μέτριες. Μάλιστα σε κάποια στενά της Ερμού (εμπορικός δρόμος), έπιανε μόνο 1 σκάλα EDGE! Αλλά αυτό το πρόβλημα με τα στενά δρομάκια στα νησιά, μάλλον το έχουν όλες... :worry: Edited January 9, 2017 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 (edited) Τον Οκτώβριο που ήμουν Μυτιλήνη, μόνο 800 είχε. Δεν ξέρω αν σκοπεύει να βάλει κι άλλες μπάντες (ή αν έβαλε ήδη, χλωμό). Η εταιρία-συνεργάτης, παίζει και με 1800 εκεί. Μιλάμε για πόλη 40.000 κατοίκων. Γενικά ήταν καλή η κάλυψη της WIND, αλλά οι ταχύτητες μέτριες. Μάλιστα σε κάποια στενά της Ερμού (εμπορικός δρόμος), έπιανε μόνο 1 σκάλα EDGE! Αλλά αυτό το πρόβλημα με τα στενά δρομάκια στα νησιά, μάλλον το έχουν όλες... :worry: Θα ρωτήσω. τα ίδια έγιναν όπου αναβάθμισε. Βαρεσαν 800αρες και μετά μπήκαν ανάλογα οι άλλες. Εάν είναι κεντρικό σημείο σίγουρα θα βάλουν 2600αρα band 7 μέχρι το καλοκαίρι. Πάντως επαρχία με 4g στα σημεία που μετράμε παίζει απο 12mbps έως 70mbps με band 7. Είναι μια χαρά πάντως. Τα 100+ μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη άντε και σε καμία μεγάλη πόλη. Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Edited January 9, 2017 by Mark_K Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Θα ρωτήσω. τα ίδια έγιναν όπου αναβάθμισε. Βαρεσαν 800αρες και μετά μπήκαν ανάλογα οι άλλες. Εάν είναι κεντρικό σημείο σίγουρα θα βάλουν 2600αρα band 7 μέχρι το καλοκαίρι. Πάντως επαρχία με 4g στα σημεία που μετράμε παίζει απο 12mbps έως 70mbps με band 7. Είναι μια χαρά πάντως. Τα 100+ μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη άντε και σε καμία μεγάλη πόλη. Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Ποιος έπιασε 100+ σε Θεσσαλονίκη;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 (edited) Ποιος έπιασε 100+ σε Θεσσαλονίκη;:rolleyes: Εγω το μεγαλυτερο που εχω δει ειναι γυρω στα 50Mbps.Απο 10-12 στην Μενεμενη στην Χατζικου στο υψος της Αγια Παρασκευης απο Band 3 εως 50 απο B7 στο κεντρο(Αριστοτελους στο υψος της Βασιλισης Ηρακλειου). 20αρια βλεπω στη Αερογεφυρα Χαλκιδικης με 800. 3G ωστοσο εχω πιασει 23Mbps Παπαναστασιου με Βουλγαρη(κοντα στο 32ο ΓΕΛ).15Mbps στο κεντρο του ευοσμου,10Mbps στην Αερογεφυρα Χαλκιδικης και 3Mbps στην Μενεμενη (Θ.Χατζικου στο υψος της Αγιας Παρασκευης,μετρησα μαζι με το 4G).Ολες ειναι με το iphone 5s μου που εχει Modem LTE Cat.3 (100Mbps Download/50Mbps Upload) και 3G HSPA+ 42Mbps. Κοντα στα ορια του Modem (100Mbps Download LTE Cat.3) επιασα μονο με Cosmote στη συσκευη μου (98,4Mbps Download και 48,9Mbps Upload). Edited January 9, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Έχει κανείς κάποια ενημέρωση για αναβάθμιση σε Τρίκαλα-Καρδιτσα?Το καλοκαίρι μου είχαν πει για Σεπτέμβριο που μας πέρασε(τουλάχιστον για Τρίκαλα) και τον Σεπτέμβριο μου είπαν για Νοεμβριο.. Μετα δεν ξαναρωτησα,δεν είχε νόημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 (edited) Πως γίνεται στο ίδιο μέρος να έχω τις παρακάτω διαφορές σε διάστημα 2' ??? Όταν λέω στο ίδιο μέρος, δεν κουνηθηκα καν από την καρέκλα μου......:) http://i.imgur.com/zPrmfdQ.png Edited January 9, 2017 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Ποιος έπιασε 100+ σε Θεσσαλονίκη;:rolleyes: Έχουν ανέβει εδώ speedtests 4G+ με 140 Mbps από Θεσσαλονίκη και 130 από Ομόνοια... Εγώ το μεγαλύτερο που έχω πιάσει, είναι 85 Mbps με απλό 4G, έξω από το μετρό Κατεχάκη. Πρέπει να υπάρχει 4G+ κι εκεί, αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα με τη νέα μου συσκευή. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως γίνεται στο ίδιο μέρος να έχω τις παρακάτω διαφορές σε διάστημα 2' ??? Όταν λέω στο ίδιο μέρος, δεν κουνηθηκα καν από την καρέκλα μου......:) http://i.imgur.com/zPrmfdQ.png Μπορεί να σε άλλαξε μπάντα και το δεύτερο τεστ με τα 77 Mbps, να είναι από 2600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Ποια περιοχή Montoya? Το δίκτυο είναι δυναμικό και το resource allocation αλλάζει. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Ποια περιοχή Montoya? Το δίκτυο είναι δυναμικό και το resource allocation αλλάζει. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Λάρισα. Λίγα μέτρα από την 800αρα (νομιζω) που βρίσκεται απέναντι από το υπόγειο δημοτικό πάρκινγκ (τέλος Κύπρου) στην πλατεία λαού. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Λάρισα. Λίγα μέτρα από την 800αρα (νομιζω) που βρίσκεται απέναντι από το υπόγειο δημοτικό πάρκινγκ (τέλος Κύπρου) στην πλατεία λαού. Στη Λάρισα έχει και 2600 πλέον γιατί θεώρησαν ότι η κίνηση του δικτύου ήταν υπερβολική. Δεν πιάναν τα ΚΡΙ. Το τηλέφωνό σου υποστηρίζει carrier aggregation? με την Band 7 θα παίξει αρκετά σε Θεσσαλία από όσο ξέρω. Άρα λογικά θα είναι περιοχή με υψηλή χωρητικότητα εξαρχής. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Στη Λάρισα έχει και 2600 πλέον γιατί θεώρησαν ότι η κίνηση του δικτύου ήταν υπερβολική. Δεν πιάναν τα ΚΡΙ. Το τηλέφωνό σου υποστηρίζει carrier aggregation? με την Band 7 θα παίξει αρκετά σε Θεσσαλία από όσο ξέρω. Άρα λογικά θα είναι περιοχή με υψηλή χωρητικότητα εξαρχής. Τι είναι το carrier aggregation? S7 edge έχω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Τι είναι το carrier aggregation? S7 edge έχω. 4G+ σου γράφει; Αυτό εννοώ :) Carrier Aggregation είναι όταν ενώνονται carriers > 20MHz στην ίδια ή διαφορετική συχνότητα. Πχ 800/2600, 800/900/1800 κτλ Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 4G+ σου γράφει; Αυτό εννοώ :) Carrier Aggregation είναι όταν ενώνονται carriers > 20MHz στην ίδια ή διαφορετική συχνότητα. Πχ 800/2600, 800/900/1800 κτλ Δεν έχω δει ακόμη 4g+. Ίσως δεν το πρόσεξα κιόλας γιατί έχω λίγες μέρες την συσκευή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Το Νοτε 3 υποστηριζει 4g+ γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts