franklin_ Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Εδω κ 3 μερες η Wind στην πολη της Καρδιτσας εχει θεμα τους πηρα τηλ στο νουμερο για τις βλαβες και ρωτησα να μου πουν ποτε θα αναβαθμισουν την περιοχη για 3G και 4G και μου λεει η υπαλληλος οτι δε βλεπει κατι για αμεσα μεσα στο συστημα. Απογοητευση σκετη απλα εν ετη 2016 η πρασινη 4G Σχεδον παντου και απαιχτο σημα 3G (H+) και η κοκκινη αρκετα καλυτερη απο την Wind αλλα πολυ χειροτερη απο την πρασινη και η Wind παλευει να φτιαξει το απλο παλιο 3G που υπαρχει μεσα στην πολη και οχι και παντου. Τζαμπα τα 5gb που εει το καινουργιο συμβολαιο Wplus. Καπου ειχα διαβασει εδω μεσα οτι μεχρι τελος Αυγουστου θα αναβαθμισει τη Θεσσαλια. Εκτος και αν Θεσσαλια εννοουν μονο Λαρισα και Βολο. Ειλικρινα μολις θα ληξει το συμβολαιο θα κανω οτι μπορω να παω αλλου οτι προσφορα κ να μου δωσει. Edited July 4, 2016 by franklin_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Η Wind σε αυτή τη φάση είναι να έχεις ένα f2g και κύριο νούμερο σε μια από τις άλλες δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Το επίπεδο συζήτησης για το radio planning έχει πέσει πολύ χαμηλά και αρνούμαι να συμμετέχω. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε εσείς καλύτερο radio planning θα σας πρότεινα να καταθέσετε τα βιογραφικά σας στη Victus για να βάλετε παντού LTE 1800, LTE 2600 για να υποστηρίζονται τα Xiaomi και οι υπόλοιπες συσκευές που σας αρέσουν. Γιατί radio planning βάσει συσκευών, μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει. Edited July 4, 2016 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ακριβώς αυτό, δικαρτο με wind στην Αθηνα που μένω και κινούμαι τον περισσότερο χρόνο και όταν βγω επαρχία και βρω ζόρια με τα δεδομένα κυρίως γυρναω σε πράσινη και κάνω δουλειά sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ξέρουμε σε ποιά περιοχή βρίσκονται?? Αυτή την περίοδο πρέπει να αναβαθμίζουν Στερεά Ελλάδα και Εύβοια ενώ και στην Θεσσαλία θα πρέπει να έχουν ξεκινήσει ήδη. Όσοι έχουν κινητά 3G /4G σε αυτές τις περιοχές θα δουν ίσως σήμα φουλ για 1-2 μερες που θα γίνονται οι δοκιμές με το δίκτυο και μετά από λίγο καιρό θα πάρουν μπροστά κανονικά. Υπομονή λοιπόν, αν κρίνω από εδώ Κρήτη που αναβάθμισε τον Μάρτιο αξίζει τον κόπο... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 WIND 4G στη Σκάλα Λακωνίας, έξω από το στάδιο. Είναι από τις πρώτες περιοχές του νομού, που είδα 4G για πρώτη φορά, τον Αύγουστο του 2015! http://www.speedtest.net/android/2041777209.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemon3 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Το επίπεδο συζήτησης για το radio planing .... Γιατί radio planing βάσει συσκευών, μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει. Η συζήτηση παιδιά, χωρίς παρεξήγηση ε, εντελώς φιλικά, είναι σαν να λέει ένας τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στην Αγγλία έχουν μισή τιμή από τα δικά μας, αλλά είναι δεξιοτίμονα. Το επιχείρημα είναι σαν να παίρνει κάποιος τζάμπα μεταχειρισμένο δεξιοτίμονο και να θέλει μετά η καινούρια εθνική να είναι με προδιαγραφές για οδήγηση στο αριστερό μέρος του δρόμου επειδή από δεξιά δεν βολεύει με το δεξιοτίμονο... Εμείς με τα δεξιοτίμονα δεν πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας; Αναλογικά έτσι το βλέπω το επιχείρημα. Για του λόγου το αληθές, μιάς που κάθομαι και χαλαρώνω με καφεδάκι, να δούμε και 2 speet test, ένα με το καταραμένο 4g και ένα με το 3g που κάνεις τη δουλειά σου. και Τι λέτε, ποιό θα προτιμούσατε; Επαναλαμβάνω, ότι πριν μπει το τρισκατάρατο 4g με 800αρα, η κατάσταση ήταν σαν το speed test με το H+. Κοινώς κολοκύθια :lol: Δεν λέω ότι 4 η 5 mbps είναι κάτι το ουάου που έλεγε και ο Γιάνης αλλά δουλίτσα γίνεται, αξιοπρεπώς. Δεν θα κάνει 2 δευτερόλεπτα να ανέβει η φωτογραφία, αλλά 5, σιγά τα αυγά, κινητό είναι. Τώρα θα μου πεις "ναι αλλά η cosmote..." Ναι φίλε μου η κοσμοτέ θερίζει στα λαγκάδια, αλλά προσωπικά το 500mb/5 ευρώ το θεωρώ κοροϊδία. Όπως είπα και σε παραπάνω ποστ, αν μου δώσει δεδομένα σε τιμές wind έφυγα τρέχοντας. Προς το παρόν όμως όχι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Χωρίς καμιά παρεξήγηση το radio planning δε γίνεται με βάση τα τερματικά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Χωρίς καμιά παρεξήγηση το radio planning δε γίνεται με βάση τα τερματικά. Τι λε ρε φίλε Τσάμπα (no pun intended) τα πήραμε τα κινεζικα εργαλεία;; Βρήκαμε παπά θα θάψουμε τους ζωντανούς Χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemon3 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Χωρίς καμιά παρεξήγηση το radio planning δε γίνεται με βάση τα τερματικά. Εμμ, το ίδιο λέμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Παιδιά μόλις μίλησα πάλι με εκπρόσωπο για επαγγελματίες. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο για αναβαθμίσεις στην Β. Ελλάδα. Οπότε όσοι πιστοί μεταπηδήστε στα άλλα δίκτυα να ησυχάσετε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Έπρεπε να τους πεις να πάμε για κάνα ούζο έτσι όλοι μαζί για να το αποφασίσουμε. Άκου εκεί δεν υπαρχει ξεκαθαρο πλανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Έπρεπε να τους πεις να πάμε για κάνα ούζο έτσι όλοι μαζί για να το αποφασίσουμε. Άκου εκεί δεν υπαρχει ξεκαθαρο πλανο Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει..... Αναμένω μέχρι τέλος Αυγούστου. Μετά γυρνάω όλους τους πελάτες σε Cosmote. Στάλθηκε από το Lenovo PB1-770M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Πραγματικά δεν εχω λόγια.. Πριν Χρόνια καποιες περιοχές ήταν τυχερές και πήραν 3G με ταχύτητες κάτω του 1mbbs και εν ετει 16 με εκατομμύρια σε διαφημίσεις φτιάχνει 4G και βλέπεις ταχύτητες 4 και 6.. Άντε στο 5G θα βαρεθούμε 10+ και θα τρελαθούμε..Δεν ξέρω απο δίκτυα,κυψέλες η κλιματισμό αλλά αυτά τα πράγματα δεν γίνονται.. Πραγματικά θέλω να δω τι θα λέει το δίκτυο Κάρπαθο και κασο μιας και στην πρώτη έχει 4G ... Μιχάλη δεν είναι αγαπημένη η cote απλά πετάει στην κυριολεξία και μου τα περνει 35 με 45 τον μήνα της σκάω για 800 mb.. Και δεν εχω πετύχει ποτέ 800αρα και έχει σχεδόν παντού lte...και το κυριότερο δεν μου έχει στοιχίσει 2 τηλέφωνα Ούτε φωνές Γιατί δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο στις 5 το πρωί για αναφορά..το δίκτυο είναι εκεί οπότε και να το χρειαστώ... Οπότε σίγουρα από κάπου θα ξεκινήσουν και όταν τελειώσουν τότε μπορείς να πεις ότι η τάδε πόλης έχουν δεδομένα ..πληροφοριακά απο Δερβένι Θεσσαλονίκης εως αιγηρο Κομοτηνής είναι 150 λεπτά οδήγησης που απλά δεν θα δεις ίντερνετ τουλάχιστον όχι για να πεις να κάνεις την δουλειά σου.. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Πραγματικά δεν εχω λόγια.. Πριν Χρόνια καποιες περιοχές ήταν τυχερές και πήραν 3G με ταχύτητες κάτω του 1mbbs και εν ετει 16 με εκατομμύρια σε διαφημίσεις φτιάχνει 4G και βλέπεις ταχύτητες 4 και 6.. Άντε στο 5G θα βαρεθούμε 10+ και θα τρελαθούμε..Δεν ξέρω απο δίκτυα,κυψέλες η κλιματισμό αλλά αυτά τα πράγματα δεν γίνονται.. Πραγματικά θέλω να δω τι θα λέει το δίκτυο Κάρπαθο και κασο μιας και στην πρώτη έχει 4G ... Μιχάλη δεν είναι αγαπημένη η cote απλά πετάει στην κυριολεξία και μου τα περνει 35 με 45 τον μήνα της σκάω για 800 mb.. Και δεν εχω πετύχει ποτέ 800αρα και έχει σχεδόν παντού lte...και το κυριότερο δεν μου έχει στοιχίσει 2 τηλέφωνα Ούτε φωνές Γιατί δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο στις 5 το πρωί για αναφορά..το δίκτυο είναι εκεί οπότε και να το χρειαστώ... Οπότε σίγουρα από κάπου θα ξεκινήσουν και όταν τελειώσουν τότε μπορείς να πεις ότι η τάδε πόλης έχουν δεδομένα ..πληροφοριακά απο Δερβένι Θεσσαλονίκης εως αιγηρο Κομοτηνής είναι 150 λεπτά οδήγησης που απλά δεν θα δεις ίντερνετ τουλάχιστον όχι για να πεις να κάνεις την δουλειά σου.. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο με την πρασινη ισχυει...αλλα ο μιχαλης δεν εχει δει απο κοντα τα χαλια στη Β.Ελλαδα.Νομιζουν οτι τα πραγματα ειναι καλυτερα...αμ δε ομως. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Πραγματικά δεν εχω λόγια.. Πριν Χρόνια καποιες περιοχές ήταν τυχερές και πήραν 3G με ταχύτητες κάτω του 1mbbs και εν ετει 16 με εκατομμύρια σε διαφημίσεις φτιάχνει 4G και βλέπεις ταχύτητες 4 και 6.. Άντε στο 5G θα βαρεθούμε 10+ και θα τρελαθούμε..Δεν ξέρω απο δίκτυα,κυψέλες η κλιματισμό αλλά αυτά τα πράγματα δεν γίνονται.. Πραγματικά θέλω να δω τι θα λέει το δίκτυο Κάρπαθο και κασο μιας και στην πρώτη έχει 4G ... Μιχάλη δεν είναι αγαπημένη η cote απλά πετάει στην κυριολεξία και μου τα περνει 35 με 45 τον μήνα της σκάω για 800 mb.. Και δεν εχω πετύχει ποτέ 800αρα και έχει σχεδόν παντού lte...και το κυριότερο δεν μου έχει στοιχίσει 2 τηλέφωνα Ούτε φωνές Γιατί δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο στις 5 το πρωί για αναφορά..το δίκτυο είναι εκεί οπότε και να το χρειαστώ... Οπότε σίγουρα από κάπου θα ξεκινήσουν και όταν τελειώσουν τότε μπορείς να πεις ότι η τάδε πόλης έχουν δεδομένα ..πληροφοριακά απο Δερβένι Θεσσαλονίκης εως αιγηρο Κομοτηνής είναι 150 λεπτά οδήγησης που απλά δεν θα δεις ίντερνετ τουλάχιστον όχι για να πεις να κάνεις την δουλειά σου.. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και γιατί σκας αφού εχεις άλλες λύσεις; Δεν στο λέω ειρωνικά ,απλά δεν καταλαβαίνω γιατί να στεναχωριέται κάποιος όταν υπάρχουν λύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Και γιατί σκας αφού εχεις άλλες λύσεις; Δεν στο λέω ειρωνικά ,απλά δεν καταλαβαίνω γιατί να στεναχωριέται κάποιος όταν υπάρχουν λύσεις. Σκαει...γιατι εδω και χρονια που εχει Wind,δεν αλλαξε τιποτα.Τοσα χρονια λενε για αναβαθμισεις και μονο αναβαθμισεις δεν κανουν. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σκαει...γιατι εδω και χρονια που εχει Wind,δεν αλλαξε τιποτα.Τοσα χρονια λενε για αναβαθμισεις και μονο αναβαθμισεις δεν κανουν. Και γιατί να μένει; Ας πάει εκεί που βολεύεται κι ας επιστρέψει στην wind όταν κι αν φτιάξει το δίκτυο. Αλλα προφανώς θέλουμε και τον πίτα ολόκληρη (τιμές) και τον σκύλο χορτάτο (ταχύτητα)....... Εγώ πάντως αν δεν έκανα την δουλειά μου, δεν θα έσκαζα και δεν θα κλαιγόμουν δεξιά και αριστερά. Θα πήγαινα εκεί που θα βολευόμουν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σκαει...γιατι εδω και χρονια που εχει Wind,δεν αλλαξε τιποτα.Τοσα χρονια λενε για αναβαθμισεις και μονο αναβαθμισεις δεν κανουν. Αυτό το λες και μαζοχισμό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Και εμένα παιδιά διαβάζοντας εδώ το νήμα μου δημιουργείται ή απορία για πιο λόγο κάποιος να είναι σε ένα δίκτυο που δεν τον εξυπηρετεί αν ο λόγος είναι επειδή είναι φθηνότερο τότε δεν θα πρέπει να παραπονιέται γιατί αν και όποτε ή wind φτιάξει το δίκτυο θα φτιάξει και τις τιμές προς τα πανω βεβαίως sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Και εμένα παιδιά διαβάζοντας εδώ το νήμα μου δημιουργείται ή απορία για πιο λόγο κάποιος να είναι σε ένα δίκτυο που δεν τον εξυπηρετεί αν ο λόγος είναι επειδή είναι φθηνότερο τότε δεν θα πρέπει να παραπονιέται γιατί αν και όποτε ή wind φτιάξει το δίκτυο θα φτιάξει και τις τιμές προς τα πανω βεβαίως sent from my mate 8 Εμενα με καλυπτει...αλλα εκτος θεσσαλονικης εχω θεμα και θελω δικαρτο,βαζοντας λεφτα σε 2 νουμερα μαζι...Πλεον με το τριμηνο στη ανανεωση χρονου θελουν τουλαχιστον ενα ταληρο καθε 90 μερες για να κρατησεις τα λεφτα σου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 (edited) Ας μιλήσουμε για σοβαρότερα πράγματα. Για πείτε κάνα κινητό με καλή κάμερα. Πέρα από το γεγονός/τρολαρισμα, όπως βλέπω τους χάρτες στην Βόρεια Ελλάδα (δεν το συζητάω για εκτος πόλεων) καλό είναι να περάστε σε καμιά κοτε για την ώρα αν βρείτε καμιά καλη προσφορά με 10-12€ η πάρτε μια κάρτα για να δουλεύετε τα data σε δικαρτο. Στην θέση σας αυτο θα εκανα χωρίς δεύτερη και θα το έπαιρνα απόφαση οτι θα δίνω 5 ευρώ παραπάνω τον μηνα. Ακόμα θα έβγαζα τον chrome,firefox κλπ απο τις συντομεύσεις και θα εχτιζα/πέρναγα bookmarks σε opera, opera mini κλπ. Απλά προχωρήστε. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάρτε το απόφαση, 50-70 ευρω παραπάνω τον χρόνο, δεν υπάρχει άλλη λύση. Εκτός αν μπορείτε να "σωθητε" με την προσφορά του cu που δίνει ΜΒ οταν βάζει ο άλλος κάρτα. Απο 5 άτομα μπορείς να δεχτείς και μέχρι πρότινος δεν έληγε ... Προχειροδουλεις αλλά αυτα έχουμε. Edited July 5, 2016 by impreza_sti Οφείλουμε να εκφραζόμαστε κόσμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Και γιατί σκας αφού εχεις άλλες λύσεις; Δεν στο λέω ειρωνικά ,απλά δεν καταλαβαίνω γιατί να στεναχωριέται κάποιος όταν υπάρχουν λύσεις. Δεν σκάω και δεν εχω θεμα ιδιαίτερο με της τιμές..Μέχρι 50 τα δίνω χωρίς φόβο και πάθος,το θέμα είναι ότι αναγκάζομαι να είμαι χωρίς εταιρικό νούμερο..και να χρεώνω τους άλλους η οποίοι ψάχνουν για σημα η είναι με μηνύματα,χασατε κλήση..βλέπεις το να πέρνεις 16 χρόνια τηλέφωνο την wind και να ζητάς έναν αναμεταδοτη σήματος στο βουνό για 25/30 άτομα δεν κατάφερε να την πείσει να βάλει.. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Σε βουνό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Ύψωμα,πρόποδες Παγγαίου.. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts