cmvr Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Αν δω καλύτερη κάλυψη απο πράσινη Γιατί για ταχύτητες δεν το συζητάμε..(το 100αρι το έχει η cote για πλακα)και τι στον κόσμο.και είμαι σίγουρος ότι θα βάλει μια 800 αρα και θα κάνει ολη την Ανατολική Μακεδονία μπλε Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με μια 800αρα δύσκολα θα την κάνει όλη μπλε (εκλογικούς χάρτες μου θυμίζουν οι χάρτες τους τα χρώματα τους και ξενερώνω :lol: ) Θα δείξει έτσι και αλλιώς άμεσα. Από αρχές του μήνα ξεκινάνε και επεκτείνονται μετά την Κομοτηνή. Κοντός ψαλμός Αλληλούια :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Φίλε για Κατερίνη μήπως υπάρχει καμμιά ενημέρωση ? Ή για το δικτυο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκη - Κατερίνη Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Φίλε για Κατερίνη μήπως υπάρχει καμμιά ενημέρωση ? Ή για το δικτυο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκη - Κατερίνη Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικά στην επιστροφή θα προσπαθήσω να σταματήσω και θα σου πω εάν έχει αλλάξει κάνοντας μερικές μετρήσεις. Στο κομμάτι της Εθνικής έχει 3g και αρκετά γρήγορο το οποίο γυρνάει σε 4g πριν μπεις Θεσσαλονίκη. Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Ζωγράφου band 3 5 Mhz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Ζωγράφου band 3 5 Mhz Λογικά συνδυάζει και άλλες μπάντες. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 (edited) Λογικά συνδυάζει και άλλες μπάντες. Αυτο σημαινει οτι,θα υπαρχει καλυτερη κατανομη της κινησης στο 4G δίκτυο. Μιχαλη καποια στιγμη ειχες ανεβασει(29 απριλιου) για αδειες στην Ημαθία και ανάβαθμιση δικτύου.Σήμερα ίσως πάω σε Πλατύ και Αλεξάνδρεια.Ελπίζω να δώ 3G κάλυψη γιατί πραγματικά το Gprs δεν παλεύεται.Θα σας δωσω πληροφοριες το βραδυ για το δικτυο. Edited May 24, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 (edited) Αυτο σημαινει οτι,θα υπαρχει καλυτερη κατανομη της κινησης στο 4G δίκτυο. Μιχαλη καποια στιγμη ειχες ανεβασει(29 απριλιου) για αδειες στην Ημαθία και ανάβαθμιση δικτύου.Σήμερα ίσως πάω σε Πλατύ και Αλεξάνδρεια.Ελπίζω να δώ 3G κάλυψη γιατί πραγματικά το Gprs δεν παλεύεται.Θα σας δωσω πληροφοριες το βραδυ για το δικτυο. Η άδεια έχει δοθεί, το θέμα είναι ποιος και πότε θα το αναβαθμίσει. Δεν είναι μόνο ένας σταθμός που αλλάζει, είναι και όλο το δίκτυο προς το σταθμό. Ευχάριστα τα νέα για Θεσσαλία! Ο πιο σημαντικός σταθμός στο Ν.Λαρίσης αναβαθμίζεται. https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%973%CE%A6639-%CE%9E%CE%A5%CE%A0?inline=true Πολλοί σταθμοί συνδέονται σε αυτόν. Άρα αναμένατε! Edited May 24, 2016 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Η άδεια έχει δοθεί, το θέμα είναι ποιος και πότε θα το αναβαθμίσει. Δεν είναι μόνο ένας σταθμός που αλλάζει, είναι και όλο το δίκτυο προς το σταθμό. Ευχάριστα τα νέα για Θεσσαλία! Ο πιο σημαντικός σταθμός στο Ν.Λαρίσης αναβαθμίζεται. https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%973%CE%A6639-%CE%9E%CE%A5%CE%A0?inline=true Πολλοί σταθμοί συνδέονται σε αυτόν. Άρα αναμένατε! Θα παω να δω,μηπως αναβαθμισαν. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Θα παω να δω,μηπως αναβαθμισαν. Τπτ δεν αναβάθμισαν. Έκανα σήμερα θεσσαλονίκη Βέροια. Κλασσικα λίγο 3G παλιό στο ύψος της Αλεξάνδρειας και μετά βέροια παλιό επίσης 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Τπτ δεν αναβάθμισαν. Έκανα σήμερα θεσσαλονίκη Βέροια. Κλασσικα λίγο 3G παλιό στο ύψος της Αλεξάνδρειας και μετά βέροια παλιό επίσης 3G. Τα ιδια.Αλεξανδρεια το παλιο ειδα και εγω και λιγο στην Χαλκηδονα παλιο 3G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Το 4G της wind εδω πανω είναι χειρότερο απο την.ανάπτυξη που έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα...τα λέγαμε με φίλο που ήρθε Κυριακή απο Βέροια και έναν απο καβάλα..Ο ένας πήρε κινητό με 2sim2sim ο άλλος όταν θέλει δεδομένα ξηλώνει κάρτες.. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Το 4G της wind εδω πανω είναι χειρότερο απο την.ανάπτυξη που έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα...τα λέγαμε με φίλο που ήρθε Κυριακή απο Βέροια και έναν απο καβάλα..Ο ένας πήρε κινητό με 2sim2sim ο άλλος όταν θέλει δεδομένα ξηλώνει κάρτες.. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λες για περιοχές που ακόμα δεν έχουν αναβαθμιστεί; Τα έχουμε πει 100 φορές νομίζω ότι εκεί θα έχετε 4G στα μέσα ή και μετά το Καλοκαίρι, δεν έχει νόημα να γκρινιάζετε κάθε μέρα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Λες για περιοχές που ακόμα δεν έχουν αναβαθμιστεί; Τα έχουμε πει 100 φορές νομίζω ότι εκεί θα έχετε 4G στα μέσα ή και μετά το Καλοκαίρι, δεν έχει νόημα να γκρινιάζετε κάθε μέρα... ;) Το θεμα ειναι να δουμε...γιατι εως τωρα εχουμε θεματα.Εγω οχι τοσο(θεσσαλονικη μενω) αλλα οποτε βγαινω εκτος πολης εχω θεμα.Πολλες φορες θελω να δω κατι στο νετκαι δεν μπορω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 σήμερα που εκανα μια δοκιμή να κατεβάσω στο κινητό ενα αρχείο είδα με έκπληξη πως σε 4G με Q κατέβαζα με 1Mbps ενώ στο vodafone adsl 24ρι σπίτι κατεβάζω κατα μέσο όρο 600Kbps (είμαι μακριά απο το dslam) ... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 σήμερα που εκανα μια δοκιμή να κατεβάσω στο κινητό ενα αρχείο είδα με έκπληξη πως σε 4G με Q κατέβαζα με 1Mbps ενώ στο vodafone adsl 24ρι σπίτι κατεβάζω κατα μέσο όρο 600Kbps (είμαι μακριά απο το dslam) ... Και τα 2 είναι χαμηλές ταχύτητες. Μήπως εννοείς κάτι που δεν καταλαβαίνω ; Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkostas1971 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Τα ιδια.Αλεξανδρεια το παλιο ειδα και εγω και λιγο στην Χαλκηδονα παλιο 3G. Τί να πεί κανείς για τα χάλια της wind επιτέλους επειδή ζώ στην περιοχή Αλεξάνδρειας θα σας πώ πώς σε τηλεφωνική επικοινωνία πού είχα με το εταιρικό τμήμα της μου είπαν πώς μετά το καλοκαίρι θα δούμε...οπότε κάντε τα μπάνια σας και πετάξτε τα κινητά... Χτές βράδυ δέν είχε ούτε κάν σήμα στο 2g της... Mέτρηση cosmote χτές 4G upload 46,32 mps και download 23,09 mps σε πραγματικά δύκτιο κι όχι να μήν πώ πρωινιάτικα... Και ποιά Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης? Παλιό 2g έχει μέσα στο χωριό...λίγο έξω πρός την Γέφυρα έχει 3g το παλιό 1.15 mps download,0,43 upload από κεραία πού είναι απέναντι από τα παλιά lidl αποθήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Τί να πεί κανείς για τα χάλια της wind επιτέλους επειδή ζώ στην περιοχή Αλεξάνδρειας θα σας πώ πώς σε τηλεφωνική επικοινωνία πού είχα με το εταιρικό τμήμα της μου είπαν πώς μετά το καλοκαίρι θα δούμε...οπότε κάντε τα μπάνια σας και πετάξτε τα κινητά... Χτές βράδυ δέν είχε ούτε κάν σήμα στο 2g της... Mέτρηση cosmote χτές 4G upload 46,32 mps και download 23,09 mps σε πραγματικά δύκτιο κι όχι να μήν πώ πρωινιάτικα... Και ποιά Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης? Παλιό 2g έχει μέσα στο χωριό...λίγο έξω πρός την Γέφυρα έχει 3g το παλιό 1.15 mps download,0,43 upload από κεραία πού είναι απέναντι από τα παλιά lidl αποθήκες. Καλημέρα. Καταρχήν θέλουν να καλύψουν τις πόλεις εσωτερικά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και μάλλον τις μεγάλες στην Β. Ελλάδα. Μετά θα αρχίσουν τις μικρότερες πληθυσμιακά κλπ. Κοντός ψαλμός αλληλούια ..... Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Και τα 2 είναι χαμηλές ταχύτητες. Μήπως εννοείς κάτι που δεν καταλαβαίνω ; Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Ναι, κάθε περίπτωση ειναι διαφορετική και στην δικιά μου το 4G είναι πιο γρήγορο απο την dsl μου... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Μήπως εννοείς 1Mb/s και 600Kb/s αντίστοιχα; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Λες για περιοχές που ακόμα δεν έχουν αναβαθμιστεί; Τα έχουμε πει 100 φορές νομίζω ότι εκεί θα έχετε 4G στα μέσα ή και μετά το Καλοκαίρι, δεν έχει νόημα να γκρινιάζετε κάθε μέρα... ;) Περιμένουμε συνέχεια το υπερδικτυο..σιγουρακι ότι μέχρι τέλος καλοκαιριού θα έχει τα ίδια χάλια που έχει το δίκτυο..η πράσινη έχει στα 3/4 του οδικού δικτύου τουλάχιστον 3G για να μην σου πω 4G και η wind μας έχει ζαλισει στις διαφιμισεις και στο 1/4 δεν έχει καν σημα.δεν μιλάω για Ε..σπάνια βλέπεις.,Μέχρι τότε G..σας βλέπω να το τραβάτε το καλοκαίρι Μέχρι της γιορτές η φίλοι της εταιρίας..Έχω βάλει την wind στο oppo Και όταν βγαινω το κουβαλάω στα ταξιδακια μαζί μου μπας και αλλάξει κάτι αλλά το είχες Γιάννη τι είχα παντα Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Περιμένουμε συνέχεια το υπερδικτυο..σιγουρακι ότι μέχρι τέλος καλοκαιριού θα έχει τα ίδια χάλια που έχει το δίκτυο..η πράσινη έχει στα 3/4 του οδικού δικτύου τουλάχιστον 3G για να μην σου πω 4G και η wind μας έχει ζαλισει στις διαφιμισεις και στο 1/4 δεν έχει καν σημα.δεν μιλάω για Ε..σπάνια βλέπεις.,Μέχρι τότε G..σας βλέπω να το τραβάτε το καλοκαίρι Μέχρι της γιορτές η φίλοι της εταιρίας..Έχω βάλει την wind στο oppo Και όταν βγαινω το κουβαλάω στα ταξιδακια μαζί μου μπας και αλλάξει κάτι αλλά το είχες Γιάννη τι είχα παντα Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειδικά όταν χτίζεις shared network δεν είναι εύκολο. Πολλές αδειοδοτήσεις περιμένουν στη γωνία, αλλά η ελληνική γραφειοκρατεία δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Χτίζοντας ένα δίκτυο από την αρχή είναι σαν η Wind να άρχισε από το '92 και να κάλυψε τις περιοχές που βλέπεις στο χάρτη το '93. Δε νομίζω να είναι άσχημα ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Ειδικά όταν χτίζεις shared network δεν είναι εύκολο. Πολλές αδειοδοτήσεις περιμένουν στη γωνία, αλλά η ελληνική γραφειοκρατεία δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Χτίζοντας ένα δίκτυο από την αρχή είναι σαν η Wind να άρχισε από το '92 και να κάλυψε τις περιοχές που βλέπεις στο χάρτη το '93. Δε νομίζω να είναι άσχημα ;) Δεν ειναι και το πιο ευκολο αλλα οι ανθρωποι εχουν σκασει.Δεν εχουν αδικο για τα θεματα της Wind. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Δεν ειναι και το πιο ευκολο αλλα οι ανθρωποι εχουν σκασει.Δεν εχουν αδικο για τα θεματα της Wind. Ένα shared network είναι πρόκληση. Στην Ελλάδα γίνεται το μεγάλο πείραμα. http://victus.gr/wp-content/uploads/2015/12/Victus-video.mp4 Αν νομικά τα πράγματα ήταν πιο απλά, όπως ήταν και για τη Cosmote, τότε δε θα ήταν ανάγκη να χτιστεί shared network. Όμως τώρα κρίνεται σαν ανάγκη. Και επιβάλλεται να χτιστεί 100% από την αρχή. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Ένα shared network είναι πρόκληση. Στην Ελλάδα γίνεται το μεγάλο πείραμα. http://victus.gr/wp-content/uploads/2015/12/Victus-video.mp4 Αν νομικά τα πράγματα ήταν πιο απλά, όπως ήταν και για τη Cosmote, τότε δε θα ήταν ανάγκη να χτιστεί shared network. Όμως τώρα κρίνεται σαν ανάγκη. Και επιβάλλεται να χτιστεί 100% από την αρχή. Το είχα ξεχάσει το video αυτό. Απλώς θέλει να speedaρει το κομμάτι της wind. Η Vodafone ειναι ανεκτή την B και κεντρική Ελλάδα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Καλησπερα θέλω μια κάρτα sim μόνο για Ίντερνετ, συγκεκριμένα θέλω να την βάλω σε ένα iPad 4G για να εχω Ίντερνετ εκτός σπιτιού. Πιστεύω οτι 1GB μου αρκεί. Υπάρχει καμία προσφορά για f2go μέχρι 5 ευρώ? παλιά νομίζω υπήρχε και όταν έκανες online ανανέωση πάλι σου έδινε δωρεάν Ίντερνετ? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts