xlidas Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Οπως τα λες και θεωρώντας δεδομένο οτι έχεις κανει update στο τελευταίο firmware το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι 1. το σημείο όπου πας να συνδεθεις με 4G απλά δεν έχει καλυψη 4G απο το συγκεκριμένο πάροχο (έχεις δοκιμάσει στο ίδιο σημείο με την ίδια κάρτα αλλα με άλλο τηλέφωνο ?) 2. μήπως το κινητό σου δεν είναι η κανονική ελληνική version και είναι αγορασμένο απο skroutzomagazo κτλ ? αν και τα περισσοτερα είναι οκ, τυχαίνει και κάποιοι κάνουν εισαγωγές απο χώρες όπου διαφέρουν ορισμένες συχνότητες, οπότε ενώ όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες ειναι οκ παρουσιάζονται προβλήματα με το 4G. Όχι το κινητό είναι οκ, πριν από την wind με κάρτα, είχα wind.με σύνδεση και είχα κανονικά 4g άθλιο από ταχύτητα αλλά είχα, από την αλλαγή σε κάρτα και μετά δεν έχω και οπος είπα έχω αλλάξει 2 κάρτες σιμ.. Αν έχει κάποιος το apn παρακαλώ ας μού το στείλει να δω αν είναι το ίδιο.. Τώρα από περιοχές εχω δοκιμάσει Φάληρο, Αιγάλεω, σύνταγμα και άλλου.. Τι να πώ αν δεν έχει ούτε κέντρο τότε πάω πασο Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Όχι το κινητό είναι οκ, πριν από την wind με κάρτα, είχα wind.με σύνδεση και είχα κανονικά 4g άθλιο από ταχύτητα αλλά είχα, από την αλλαγή σε κάρτα και μετά δεν έχω και οπος είπα έχω αλλάξει 2 κάρτες σιμ.. Αν έχει κάποιος το apn παρακαλώ ας μού το στείλει να δω αν είναι το ίδιο.. Τώρα από περιοχές εχω δοκιμάσει Φάληρο, Αιγάλεω, σύνταγμα και άλλου.. Τι να πώ αν δεν έχει ούτε κέντρο τότε πάω πασο Βάλε μια άλλη κάρτα SIM Wind να δεις τι συμβαίνει. Πήγαινε σε ένα κατάστημα και μείνε εκεί μέχρι να στο λύσουν :lol: Για debugging: 1) Βάλε τη SIM σου σε άλλη 4G συσκευή για να δεις ότι δεν είναι θέμα κάρτας. 2) Αν παραμένει το πρόβλημα ξαναπέρνα το λογισμικό στη συσκευή σου. 3) Αν πάλι έχεις πρόβλημα παίζει ασυμβατότητα. Αν και το G2 δεν είχε τέτοια θέματα... Πάντως από ότι έχω καταλάβει υπάρχουν παρτίδες καρτών SIM που έχουν σοβαρά θέματα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανένας στην πλατεία της νέας Σμύρνης να μας πει και εμάς για ταχύτητες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Όχι το κινητό είναι οκ, πριν από την wind με κάρτα, είχα wind.με σύνδεση και είχα κανονικά 4g άθλιο από ταχύτητα αλλά είχα, από την αλλαγή σε κάρτα και μετά δεν έχω και οπος είπα έχω αλλάξει 2 κάρτες σιμ.. Αν έχει κάποιος το apn παρακαλώ ας μού το στείλει να δω αν είναι το ίδιο.. Τώρα από περιοχές εχω δοκιμάσει Φάληρο, Αιγάλεω, σύνταγμα και άλλου.. Τι να πώ αν δεν έχει ούτε κέντρο τότε πάω πασο Πληκτρολόγησε *#*#4636#*#* και πάτα το κουμπί της κλήσης. Στο μενού "πληροφορίες τηλεφώνου" βάλε χειροκίνητα LTE only και τσέκαρε αν υπάρχει δίκτυο. Αν δεν βρεις κάνε αναζήτηση δικτύων manually με το κινητό σου. Αν σου βγάλει LTE σε Cote και Voda, έχεις πρόβλημα με sim ΣΙΓΟΥΡΑ. Αυτά! Ελπίζω να βοήθησα. Έτσι έβγαλα και εγώ άκρη αρχικά με sim της Cote που έπρεπε να αλλαχθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Καλημέρα, το σάββατο έκανα 2η αλλαγή σε κάρτα sim, Μου έδωσαν nano sim γιατί δεν είχαν multi, αλλα το κινητό μου (lg g2) δεν λέει να πιάσει 4g σε κανένα σημείο.. :( Τι άλλο να δοκιμάσω... help... Καλησπέρα! Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ.Σήμερα έκανα φορητότητα αριθμού στη wind με nano sim και δεν μου βρίσκει 4g. Αν βρεις τη λύση πόσταρε τη σε παρακαλώ. Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Καλησπέρα! Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ.Σήμερα έκανα φορητότητα αριθμού στη wind με nano sim και δεν μου βρίσκει 4g. Αν βρεις τη λύση πόσταρε τη σε παρακαλώ. Kοιταξες στο ιντερνετ αν η συσκευη σου υποστηριζει τις συχνοτητες 4g 800/1800/2600;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Kάποιος είχε αναφέρει ότι χρειάστηκε να τηλεφωνήσει στην εξυπηρέτηση πελατών για να του ενεργοποιήσουν το 4G. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Kοιταξες στο ιντερνετ αν η συσκευη σου υποστηριζει τις συχνοτητες 4g 800/1800/2600;;; Ναι δεν έχει κανένα πρόβλημα.Με τη vodafone που ήμουνα πριν πήγαινε σφαίρα. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kάποιος είχε αναφέρει ότι χρειάστηκε να τηλεφωνήσει στην εξυπηρέτηση πελατών για να του ενεργοποιήσουν το 4G. Τους πήρα αλλά μου είπαν ότι ενεργοποιείται μόνο του. Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Πάντως παιδιά όντως επαρχία σέρνεται το δίκτυο. Σημερα πήγα Αθήνα και το δίκτυο όντως πετάει. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160205/5720f6e1f8ef40a0045e49bd6fd5f692.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Βέροια αυτή την ώρα. Έξω από το κτίριο της ΔΕΗ για όσους γνωρίζουν. Το τραγωδία είναι λίγο για να περιγράψει την κατάσταση. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160205/6f8c282c15473867892e4fd5b19b63cd.jpg Την ίδια ώρα φίλος με cosmote δίπλα μου. Χτυπάει 40αρια με 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Απαράδεκτο για Βέροια και Κατερινη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Αυτή η διαφήμιση με τα κουτάβια φταίει..μας Έχει κάνει τα μυαλά..4g και 4 G και το βλέπουμε στους άλλους παρόχους.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Βέροια αυτή την ώρα. Έξω από το κτίριο της ΔΕΗ για όσους γνωρίζουν. Το τραγωδία είναι λίγο για να περιγράψει την κατάσταση. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160205/6f8c282c15473867892e4fd5b19b63cd.jpg Την ίδια ώρα φίλος με cosmote δίπλα μου. Χτυπάει 40αρια με 4G. Βεροια κλαφτα ειναι.Πλατυ στον Σ.Σταθμο να εχει Edge με 0,20 Download και η Cosmote να εχει 3G... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Εγώ πήρα πρόσβατα δίκαρτο 4G τηλέφωνο. Έβαλα το F2G μου στη μία υποδοχή και αγόρασα με 7€ 1500mb μόνο και μόνο για δοκιμές. Γενικά δεν τα πάει καθόλου καλά συγκρινόμενη με την Cosmote. Με vodafone δεν ξέρω γιατί την έχω παροπλισμένη προς το παρόν την κάρτα μου. Στο σπίτι μου (Άγιος Δημήτριος Αττικής) μέσα πιάνει 5-6mbps. Εκτός σπιτιού το πολύ 15-20. Το ανώτερο που είδα είναι κοντά στα 40. Στην Πάντειο δίπλα που δουλεύω πάνω από 12mbps δεν έπιανε. Την ίδια στιγμή γυρίζω τη σύνδεση στην Cosmote και πιάνει ~115mbps. Σύνταγμα δεν έχω πάει ή Γλυφάδα ακόμα που ακούγεται ότι έχει καλύτερες ταχύτητες, αλλά τι νόημα έχει. Το θέμα είναι τι πετυχαίνεις εκεί που κινείσαι. Γενικά δεν υπάρχει σύγκριση ακόμα με cosmote. Επειδή κάπου πήρε το μάτι μου να λέει κάποιος ότι έχει ταχύτητες όμοιες με την τελευταία. Και φυσικά η γνωστή ποιότητα ομιλίας που είχα πάντα όταν δοκίμαζα με Wind. Πραγματοποίησα κλήσεις μόνο με 2 συγκεκριμένους αριθμούς. Μια φίλη που έχει επίσης Wind, αλλά και με την εξυπηρέτηση πελατών. Πάρα πολλές διακοπές και με τους 2. Η κλήση έπεσε μια φορά μόνο, αλλά διαστήματα που έχανα τον άλλον υπήρχαν πολλά. Θέλω να πιστεύω πως θα καλυτερέψουν τα πράγματα. Ο ίδιος υποστηρίζω καιρό τώρα πως ακόμα και αν έχεις μια ταχύτητα 20-40mbps έστω και σε 4G είναι υπεραρκετή για να κάνεις τη δουλειά σου. Ωστόσο βλέπω πως αυτή η ταχύτητα είναι η μέγιστη που πετυχαίνεις πρακτικά μόνο σε ανοιχτό χώρο στα περισσότερα σημεία, ενώ εντός κτιρίου έχει πολύ μικρότερη. Αλλά γενικά ένα lag(έστω μικρό, αλλά...) στη συσκευή είναι υπαρκτό σε σύγκριση με την άλλη μου γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Έτσι ειναι με τις εταιρίες. Κάπου θα υπερτερεί η μια έναντι της άλλης και το αντίστροφο. Σε ότι έχει να κάνει ομως με τις ταχύτητες ιντερνετ... και πριν έρθει το 4G μια χαρα εκανα την δουλειά μου με τις ταχύτητες του 3G. Μην τρελενόσαστε! Καλοδεχούμενο το 4G αλλά μην κάνετε σαν να έχει έρθει η συντέλεια επειδή ακομα δεν πιάνει τις τρελές ταχύτητες. Υπομονή! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Για 3G λέμε φιλέ μου. 4G που και που σε κανένα ταξίδι βλέπουμε. Αν εσύ κανείς με 0,70Mbps μια χαρά τη δουλειά σου τότε μάλλον έχεις πολύ χαμηλές απαιτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Πληκτρολόγησε *#*#4636#*#* και πάτα το κουμπί της κλήσης. Στο μενού "πληροφορίες τηλεφώνου" βάλε χειροκίνητα LTE only και τσέκαρε αν υπάρχει δίκτυο. Αν δεν βρεις κάνε αναζήτηση δικτύων manually με το κινητό σου. Αν σου βγάλει LTE σε Cote και Voda, έχεις πρόβλημα με sim ΣΙΓΟΥΡΑ. Αυτά! Ελπίζω να βοήθησα. Έτσι έβγαλα και εγώ άκρη αρχικά με sim της Cote που έπρεπε να αλλαχθεί... αυτο αφορα μονο συσκευες με επεξεργαστη mediatek ?. με αλλο επεξεργαστη δεν μπορουμε να κανουμε κατι; .πχ για το huawei y550 μπορω να το κλειδωσω σε lte only ?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 αυτο αφορα μονο συσκευες με επεξεργαστη mediatek ?. με αλλο επεξεργαστη δεν μπορουμε να κανουμε κατι; .πχ για το huawei y550 μπορω να το κλειδωσω σε lte only ?. Όχι απαραίτητα. Σε πολλές συσκευές δουλεύει. Σε Sony xperia Z που είχα έμπαινε με αυτόν τον τρόπο στο συγκεκριμένο μενού. Προσοχή όμως. Αν βάλεις LTE only δεν θα δέχεσαι κλήσεις. Αν έχεις προσέξει, κατά την κλήση αν πιάνεις 4G το ρίχνει σε 3G (και καμιά φορά σε 2G...), γιατί δεν έχει ακόμα δυνατότητα για κλήσεις μέσω 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Για 3G λέμε φιλέ μου. 4G που και που σε κανένα ταξίδι βλέπουμε. Αν εσύ κανείς με 0,70Mbps μια χαρά τη δουλειά σου τότε μάλλον έχεις πολύ χαμηλές απαιτήσεις. Εχουμε αναφερει πολλες φορες σε αυτο το forum , τις περιοχες που υπαρχει 4G απο την Wind , στην Ελλαδα και εκει που υπαρχει , ειναι ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ , με την Αθήνα και την Θεσσαλονικη να κατεχουν την "πρωτιά" στο 4G σημα και στις ταχυτητες . Το "σε κανενα ταξιδι" που αναφερεις παραπανω , το λιγοτερο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ θα το ελεγα . Το λιγοτερο . Για την Βεροια κυριως (ή την Κατερίνη) , ΜΕΓΑΛΟ λαθος της Wind που εχει τοσο χαμηλες ταχυτητες 3G . Μεγάλο λαθος , πραγματικα . Φιλιππε απο τον ομορφο Βολο , συμφωνω μαζι σου 100% , σε ολες τις προτάσεις που εγραψες . Ωραιος . Υπομονη , το καλυτερο που ειπες . Edited February 6, 2016 by SUMMER_2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Εννοώ κανένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Όχι απαραίτητα. Σε πολλές συσκευές δουλεύει. Σε Sony xperia Z που είχα έμπαινε με αυτόν τον τρόπο στο συγκεκριμένο μενού. Προσοχή όμως. Αν βάλεις LTE only δεν θα δέχεσαι κλήσεις. Αν έχεις προσέξει, κατά την κλήση αν πιάνεις 4G το ρίχνει σε 3G (και καμιά φορά σε 2G...), γιατί δεν έχει ακόμα δυνατότητα για κλήσεις μέσω 4G. πληκτρολογω αυτα που γραφεις στο κινητο μου και μολις πατησω το τελευταιο ψηφιο μου σβηνει τα παντα απο την οθονη και παταω το πρασινο πληκτρο και δεν κανει τιποτα. Παντως με χειροκινητη αναζητηση μου βγαζει το δικτυο 4g αλλα βαζωντας το κινητο στην 3πλη λειτουργια και επιλεγωντας χειροκινητα το 4g με συνδεει και λεει εγινε εγραφη στο δικτυο και μου βγαζει δικτυο hsdpa στην οθονη.. πολυ κουλο αυτο τελειως.. μπορουσε να μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση ... τι να πω δεν ξερω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Όχι, αν σβήνει με το τελευταίο ψηφίο τότε δεν το υποστηρίζει η συσκευή σου αυτό το μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Όχι, αν σβήνει με το τελευταίο ψηφίο τότε δεν το υποστηρίζει η συσκευή σου αυτό το μενού. κριμα ..:-( και περιμενα να βρω ενα τροπο να βρισκω τι μπαντα θα εκπεμπει καθε δικτυο..και να κλειδωνα το κινητο στο μονο 4g.... αλλα τωρα δεν μπορω ... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Δοκιμή το πρωί σε σημείο που έδειχνε καλό σήμα 4G. Με το κινεζάκι μου έχω τη δυνατότητα να επιλέγω μπάντες, οπότε βλέπω πως με την 3 πάει καλά και πιάνει 20mbps κατέβασμα/11 ανέβασμα. Στο καπάκι γυρίζω στην 20 και πέφτει το σήμα πάρα πολύ. Ταχύτητες 2,5/1. Αργότερα στη δουλειά σε πολλά σημεία που ενώ βγάζει φουλ σήμα 4G σε test πάει χάλια. Αρκετά κάτω από 10. Κάποια στιγμή μου γυρίζει μόνο του σε 3G, με το σήμα να είναι φουλ. Δοκιμή ξανά speedtest και πετάει φτάνοντας εύκολα τα 11. Κάποια στιγμή ήθελα να μπω στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του οαεδ. Έγραφε 4G εκείνη τη στιγμή. Κολλάει επί ώρα και δε φορτώνει. Refresh 2 φορές αλλά μάταια. Αλλάζω την κάρτα δεδομένων και μπαίνω από το what's up και φορτώνει αμέσως... Θέλει αρκετή δουλειά ακόμη για να μπορείς να πεις ότι θα έχεις μια αξιόπιστη σύνδεση. Με βάση αυτά που βλέπω στις περιοχές που κινούμαι, πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Δοκιμή το πρωί σε σημείο που έδειχνε καλό σήμα 4G. Με το κινεζάκι μου έχω τη δυνατότητα να επιλέγω μπάντες, οπότε βλέπω πως με την 3 πάει καλά και πιάνει 20mbps κατέβασμα/11 ανέβασμα. Στο καπάκι γυρίζω στην 20 και πέφτει το σήμα πάρα πολύ. Ταχύτητες 2,5/1. Αργότερα στη δουλειά σε πολλά σημεία που ενώ βγάζει φουλ σήμα 4G σε test πάει χάλια. Αρκετά κάτω από 10. Κάποια στιγμή μου γυρίζει μόνο του σε 3G, με το σήμα να είναι φουλ. Δοκιμή ξανά speedtest και πετάει φτάνοντας εύκολα τα 11. Κάποια στιγμή ήθελα να μπω στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του οαεδ. Έγραφε 4G εκείνη τη στιγμή. Κολλάει επί ώρα και δε φορτώνει. Refresh 2 φορές αλλά μάταια. Αλλάζω την κάρτα δεδομένων και μπαίνω από το what's up και φορτώνει αμέσως... Θέλει αρκετή δουλειά ακόμη για να μπορείς να πεις ότι θα έχεις μια αξιόπιστη σύνδεση. Με βάση αυτά που βλέπω στις περιοχές που κινούμαι, πάντα. μακάρι να μπορούσα να είχα και εγώ την δυνατότητα να κλειδώσω τις μπαντες και να ελένχα την ταχύτητα αλλά δεν γίνεται αυτό από όλα τα τηλέφωνα. έψαχνα εφαρμογή στο market αλλά δεν βρήκα κάτι από την άλλη έψαχνα εφαρμογή για κλείδωμα μόνο στο 4g αλλά ότι βρήκα δεν έκανε δουλειά. Από την άλλη καλό είναι να καθαρίζεις το ιστορικό για να μην κολλάει ό browser και να κλειδώνεις το τηλέφωνο στο μόνο 3g και να μπαίνεις ίντερνετ γρήγορα χωρίς εναλλαγές και να μειώνεται η ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts