georgemv Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Κατέβασα αυτήν την εφαρμογή απο το playstore για να παρακολουθώ τον σήμα απο το δίκτυο πότε θα είναι 3g και πότε 2G. Εκείνο που έχω διαπιστώσει είναι οτι όσο είμαι στην εργασία μου (κέντρο Θεσ/νίκης) το σήμα είναι σταθερά 3G . Στο σπίτι μου στην Καλαμαριά σταθερά στο 2G . Το παράξενο είναι όμως οτι οταν ανοίγω τα δεδομένα στο τηλέφωνο (LG G2 D 802) μου εμφανίζει τις περισσότερες φορές το 4G (HSPAP) , και λιγότερες φορές το 3G (HSPA) , μιλάμε για κέντρο Θεσ/νίκης . Βέβαια οταν φαίνεται η ένδειξη 4G (HSPAP) οταν έχω τα δεδομένα ανοιχτά δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στην ταχύτητα σε σχέση με οταν υπάρχει το 3G (HSPA) . Γνωρίζω βέβαια οτι η WIND βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών για το 4G αλλά το τι ακριβώς συμβαίνει δεν γνωρίζω......:what: Το HSPAP δεν είναι 4G. Θα έπρεπε να έβλεπες ένδειξη LTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris22_ Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ορίστε τι αναφέρει ακριβώς η εφαρμογή .... ★Application detect following networks 2G (GPRS), 2G (EDGE), 3G (UMTS), 3G (HSDPA), 3G (HSPA), 3G (HSUPA), 3G(EHRPD), CDMA (RTT), CDMA, CDMA (EVDO 0), CDMA (EVDO A), CDMA (EVDO B), IDEN, 4G (LTE), 4G (HSPAP) HSPAP is considered as 4G, because it allows similar speed as LTE. Στην τελευταία φράση την οποία χρωμάτισα εγω , διευκρινίζει τα περι HSPAP τα οποία συμφωνούν με τα λεγόμενα σου....:) Παράθεση LG 802 G2 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ορίστε τι αναφέρει ακριβώς η εφαρμογή .... ★Application detect following networks 2G (GPRS), 2G (EDGE), 3G (UMTS), 3G (HSDPA), 3G (HSPA), 3G (HSUPA), 3G(EHRPD), CDMA (RTT), CDMA, CDMA (EVDO 0), CDMA (EVDO A), CDMA (EVDO B), IDEN, 4G (LTE), 4G (HSPAP) HSPAP is considered as 4G, because it allows similar speed as LTE. Στην τελευταία φράση την οποία χρωμάτισα εγω , διευκρινίζει τα περι HSPAP τα οποία συμφωνούν με τα λεγόμενα σου....:) Μα δείχνει και LTE (το υπογράμμισα με κόκκινο).... Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Μην αγχωνεστε! Το σιγουρο ειναι οτι μολις εκπεμψει μια κεραια 4G στην Wind θα το δουμε σε ολα τα καναλια διαφημιση. (καλη ωρα σαν την vodafone με το 4G+) οτι Εφτασεεεε το 4G και στην Wind....απο την Κίνα. Με Χελώνα. Κουτσή. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitas123 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Το ωραίος ήταν ότι το είχαν ανακοινώσει πριν τις γιορτές για λίγο μετά τις γιορτές. Τελικά το κλικ δεν φτάνει.. Το μόνο πράγμα που με κρατάει στη γουιντ είναι οι τιμές της. Παρόμοια προϊόντα στις δυο άλλες είναι πολύ ακριβότερα. Αλλα αυτή τη φορά βαρέθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ρε παιδια η vodafone και η cosmote φερανε 4g+ με ταχυτητες 300mbs download και η wind ακομα μην πω τι κανει ..Έλεος! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ρε παιδια η vodafone και η cosmote φερανε 4g+ με ταχυτητες 300mbs download και η wind ακομα μην πω τι κανει ..Έλεος! Όταν θα έχουν και ανάλογη πολιτική χρησιμοποίησης των νέων δικτύων με ελκυστικά τιμολόγια, τότε ναι θα υπάρχει πλέον σοβαρό αντίβαρο. Όταν τα 2 δίκτυα 4G χρησιμοποιούνται από ελάχιστους όπως τώρα με τα 5 ευρώ 500ΜΒ που δίνουν τί να πείς για 300mbps??? Πραγματικά ντροπή τους για ΟΛΟΥΣ που μας τιμολογούν χειρότερα και από Αφρικανικά δίκτυα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ρε παιδια η vodafone και η cosmote φερανε 4g+ με ταχυτητες 300mbs download και η wind ακομα μην πω τι κανει ..Έλεος! +1 Καλα τα είπες.. Έλεος δηλαδή, τι στο κορακα κάνουν στη Wind?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Όταν θα έχουν και ανάλογη πολιτική χρησιμοποίησης των νέων δικτύων με ελκυστικά τιμολόγια, τότε ναι θα υπάρχει πλέον σοβαρό αντίβαρο. Όταν τα 2 δίκτυα 4G χρησιμοποιούνται από ελάχιστους όπως τώρα με τα 5 ευρώ 500ΜΒ που δίνουν τί να πείς για 300mbps??? Πραγματικά ντροπή τους για ΟΛΟΥΣ που μας τιμολογούν χειρότερα και από Αφρικανικά δίκτυα! Επρεπε να φτιάξουν unlimited πακέτα για τις κινητές συσκευές (οκ να κάνουν throtling όταν κάποιος κατεβάζει 500gb σε torrent) όπως είναι έξω που έχεις απεριόριστο στο κινητό και όταν κάνεις tethering τα πακέτα είναι ποιο μικρά 5, 10, 15 gb. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 +1 Καλα τα είπες.. Έλεος δηλαδή, τι στο κορακα κάνουν στη Wind?? Δεν νομιζω θα δωσουν 4G τουλαχιστον στην επαρχια φετος.Καμια Αθηνα Θεσσαλονικη Λαρισα και αν. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Όταν τα 2 δίκτυα 4G χρησιμοποιούνται από ελάχιστους όπως τώρα με τα 5 ευρώ 500ΜΒ που δίνουν τί να πείς για 300mbps??? Πραγματικά ντροπή τους για ΟΛΟΥΣ που μας τιμολογούν χειρότερα και από Αφρικανικά δίκτυα! αυτό που λες ισχύει μόνο στην Cosmote, όπου αν δεν έχεις αγορασμένο πακέτο ιντερνετ πάνω από 5 ευρώ δεν μπαίνεις 4G (αναρωτιέμαι γιατί....μήπως γιατί το 70% πληθυσμιακή κάλυψη που διαφημίζουν είναι μούφα;) Στο CU με κάθε online ανανέωση τουλάχιστον 10 ευρώ έχεις 500ΜΒ δώρο αν έχεις ενεργοποιημένο το just surf bonus ή 250ΜΒ αν έχεις το bonus των 2 ωρών ομιλίας, http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/ananeosi-hronou-omilias-1/online-ananeosi-hronou-omilias/ ενώ μπορείς να παίρνεις και 100ΜΒ - 300ΜΒ κάθε φορά που ανανεώνουν οι φίλοι σου με το πάρε ναχεις. Και αν δεν σου φτάσουν αυτά, αγοράζεις με 5 ευρώ το surf&email 100 με 500ΜΒ+500ΜΒ δώρο αν ενεργοποιήσεις online ή από την android εφαρμογή --> άρα 5 ευρώ=1GB. http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-internet/surf-email-100/ Εγώ ανανεώνω σχεδόν κάθε 2ο μήνα 10 ευρώ γιατί χρειάζομαι ομιλία προς όλους και έχω δηλωμένους 3 που τους δίνω και μου δίνουν στο πάρε ναχεις και τα ΜΒ μου απλά δεν τελειώνουν! Άσε που με κάτι προσφορές γιορτών κλπ επίσης παίρνεις ΜΒ που μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις σε 4G (θυμίζω οτι στην Cosmote πρέπει να έχεις ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ πακέτο ιντερνετ για να χρησιμοποιήσεις τα όποια ΜΒ έχεις από τυχόν προσφορές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skidrow Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Όταν το 4G γίνει διαθέσιμο, θα πρέπει να το ενεργοποιήσουμε μεσω μηνύματος όπως γίνεται και στις άλλες δύο. Μέχρι να γίνει εμπορικά διαθέσιμο, δεν πρόκειται να πιάσουμε τέτοιες ταχύτητες ούτε να συνδεθούμε στο 4G της WIND. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Όταν το 4G γίνει διαθέσιμο, θα πρέπει να το ενεργοποιήσουμε μεσω μηνύματος όπως γίνεται και στις άλλες δύο. Μέχρι να γίνει εμπορικά διαθέσιμο, δεν πρόκειται να πιάσουμε τέτοιες ταχύτητες ούτε να συνδεθούμε στο 4G της WIND. Ας ερθει πρωτα και βλέπουμε τι κανουμε! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) αυτό που λες ισχύει μόνο στην Cosmote, όπου αν δεν έχεις αγορασμένο πακέτο ιντερνετ πάνω από 5 ευρώ δεν μπαίνεις 4G (αναρωτιέμαι γιατί....μήπως γιατί το 70% πληθυσμιακή κάλυψη που διαφημίζουν είναι μούφα;) Στο CU με κάθε online ανανέωση τουλάχιστον 10 ευρώ έχεις 500ΜΒ δώρο αν έχεις ενεργοποιημένο το just surf bonus ή 250ΜΒ αν έχεις το bonus των 2 ωρών ομιλίας, http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/ananeosi-hronou-omilias-1/online-ananeosi-hronou-omilias/ ενώ μπορείς να παίρνεις και 100ΜΒ - 300ΜΒ κάθε φορά που ανανεώνουν οι φίλοι σου με το πάρε ναχεις. Και αν δεν σου φτάσουν αυτά, αγοράζεις με 5 ευρώ το surf&email 100 με 500ΜΒ+500ΜΒ δώρο αν ενεργοποιήσεις online ή από την android εφαρμογή --> άρα 5 ευρώ=1GB. http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-internet/surf-email-100/ Εγώ ανανεώνω σχεδόν κάθε 2ο μήνα 10 ευρώ γιατί χρειάζομαι ομιλία προς όλους και έχω δηλωμένους 3 που τους δίνω και μου δίνουν στο πάρε ναχεις και τα ΜΒ μου απλά δεν τελειώνουν! Άσε που με κάτι προσφορές γιορτών κλπ επίσης παίρνεις ΜΒ που μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις σε 4G (θυμίζω οτι στην Cosmote πρέπει να έχεις ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ πακέτο ιντερνετ για να χρησιμοποιήσεις τα όποια ΜΒ έχεις από τυχόν προσφορές). Εγώ χρησιμοποιώ ΜΒ από CU , από watch ' up και από F2G . Και από τα 3 δίκτυα , δηλαδή. Αυτό που διαπιστώνω , είναι ότι το CU έχει σαφώς καλύτερες προσφορές και πακέτα σε MB και λεπτά ομιλίας από το watch ' up . Αυτά που αναφέρεις για το cu , όντως ισχύουν . Και η COSMOTE , βγάζει καλές προσφορές και πακέτα , αλλά η Vodafone , κερδίζει την πρώτη θέση ανάμεσα στις 2 , (για μένα τουλάχιστον) . Θέλω να πω και κάτι για το 3G της Wind , που το χρησιμοποιώ αρκετά τον τελευταίο καιρό . (Να σημειώσω πως με μια απλή ανανέωση χρόνου ομιλίας 10 ευρώ σε ένα κατάστημα Wind , προσφέρεται αυτόματα 1GΒ . Δεν γνωρίζω αν το έχουν τα άλλα 2 δίκτυα αυτό , να μου πείτε αν το έχουν) . Θέλω να πω πως η Wind , πράγματι καταναλώνει αρκετά λιγότερα MB σε 3G δίκτυο , από την COSMOTE και την Vodafone . (πάντα με 3G μιλάω) . Αν δεν κάνω λάθος , το έχουν αναφέρει αυτό και άλλοι φίλοι , εδώ στο myphone . Αλλά και στις προσφορές και στα πακέτα είναι πολύ οικονομική . (μαζί με την Q) . Οπότε , για να καταλήξω , θα έλεγα πως "Βασίλισσα" στις προσφορές ή στα πακέτα MΒ είναι η Wind . Mπορεί να έμεινε τελευταία στο 3G (στην κάλυψη εννοώ) και στο 4G , αλλά όλοι μιλάνε ότι το δυνατό της όπλο είναι οι πολλές προσφορές που κάνει γενικά και ότι είναι πολύ οικονομική . Πιστεύω να συμφωνείτε μαζί μου . Edited February 27, 2015 by SUMMER_2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 (edited) Συμφωνω,εγω οσο ειχα F2G εβαζα 1GB-5€ και ειχα 100 λεπτα και sms προς Wind/Q μεσω του MyF2G.Δεν μου τελειωναν ποτε για 1 μηνα και το Edge οπως και το 3G δουλευει πολυ καλα στην πολη.Στην επαρχια ειναι χειροτερα γιατι ειναι το σημα Gprs,οπου το internet ειναι αδυνατο. Edited March 1, 2015 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Για ποια πόλη αναφέρεσαι ? Αθήνα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Οπότε , για να καταλήξω , θα έλεγα πως "Βασίλισσα" στις προσφορές ή στα πακέτα MΒ είναι η Wind . Mπορεί να έμεινε τελευταία στο 3G (στην κάλυψη εννοώ) και στο 4G , αλλά όλοι μιλάνε ότι το δυνατό της όπλο είναι οι πολλές προσφορές που κάνει γενικά και ότι είναι πολύ οικονομική . Πιστεύω να συμφωνείτε μαζί μου . Προσωπικά συμφωνώ. Και στο κάτω κάτω είναι τι σε ενδιαφέρει. Εμένα η οικονομία και η σωστή σχέση ποιότητας τιμής. Εκεί που μένω και κινούμε είμαι πολύ ΟΚ με το 3G, οπότε δεν έχω κανέναν λόγο να ενοχληθώ. Και ας μην έχει ακόμα 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 (edited) Χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου . Πάντως το 3G (H+) της Wind είναι πολύ καλό εκεί όπου υπάρχει . Και ΕΙΔΙΚΑ τώρα , εκεί όπου έχει αναβαθμίσει το 3G δίκτυο της . Εκεί που υπάρχει το παλιό της δίκτυο , δεν είναι άσχημα τα πράγματα , απλά με την αναβάθμιση του δικτύου , έκανε πολλά βήματα μπροστά . Edited March 2, 2015 by SUMMER_2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Φιλικά στο λέω. Μην διαφημίσεις την cosmote. Πήραν τσάμπα οι Γερμανοί όλες τις υποδομές του ΟΤΕ και από κάτι που ανήκει στον ελληνικό λαό το ιδιοτικοποιησανε κάνοντας στο 1/5 του κόστους αυτά που πρέπει να κάνουν οι άλλοι για να τους φτάσουν. Το δεύτερο είναι παράλογα ακριβοι σε πολλά επίπεδα και με αρκετά τεχνικά . Η εταιρία που συνεργάζομαι περάσαμε δεκάδες 3g /4g για τηλεμετρίας σε φωτοβολταϊκά πανελλαδικά. Ήταν τρομακτική η διαπίστωση. Πλέον όπου μπορώ συστήνω τους αλλού. Η αλήθεια είναι ότι όντως έχει την ποιο πλήρη κάλυψη. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosp Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Καιρός ήταν. Αυτή την στιγμή στο Κρυονέρι δείχνει 4G. Να διευκρινήσω ότι έχω καρτοσυμβόλαιο plus. Edited March 3, 2015 by kotsosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καιρός ήταν. Αυτή την στιγμή στο Κρυονέρι δείχνει 4G. Να διευκρινήσω ότι έχω καρτοσυμβόλαιο plus. με wind ; και λειτουργεί κανονικά ; για κάνε έναν ελενχο ταχύτητας να δεις πως πάει ! Και στείλε μας τις ταχύτητες. Πολύ καλό αυτο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Φιλικά στο λέω. Μην διαφημίσεις την cosmote. Πήραν τσάμπα οι Γερμανοί όλες τις υποδομές του ΟΤΕ και από κάτι που ανήκει στον ελληνικό λαό το ιδιοτικοποιησανε κάνοντας στο 1/5 του κόστους αυτά που πρέπει να κάνουν οι άλλοι για να τους φτάσουν. Το δεύτερο είναι παράλογα ακριβοι σε πολλά επίπεδα και με αρκετά τεχνικά . Η εταιρία που συνεργάζομαι περάσαμε δεκάδες 3g /4g για τηλεμετρίας σε φωτοβολταϊκά πανελλαδικά. Ήταν τρομακτική η διαπίστωση. Πλέον όπου μπορώ συστήνω τους αλλού. Η αλήθεια είναι ότι όντως έχει την ποιο πλήρη κάλυψη. Αν έχει την πληρέστερη κάλυψη γιατί συστήνεις τότε τους "αλλού"; Και οι "αλλού" είναι μπλέ ή κόκκινοι; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Αν έχει την πληρέστερη κάλυψη γιατί συστήνεις τότε τους "αλλού"; Και οι "αλλού" είναι μπλέ ή κόκκινοι; Αυτό ακριβώς λέω και εγώ . Μου έκανε εντύπωση . Ας μας πει ο φίλος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosp Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 με wind ; και λειτουργεί κανονικά ; για κάνε έναν ελενχο ταχύτητας να δεις πως πάει ! Και στείλε μας τις ταχύτητες. Πολύ καλό αυτο ! Wind είναι. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι όταν κάνω κλήση γυρνάει σε Edge. Μόλις τελειώσει η κλήση γυρνάει πάλι σε 4G. Speed test δεν μπορώ να κάνω γιατί κλείνει ο μήνας και τελειώνουν τα data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Γυρνάει σε EDGE , γιατί το 4G/4G+ , ΔΕΝ υποστηρίζει (προς το παρών τουλάχιστον) , VOISE . (φωνή) . Αυτό συμβαίνει και στα 3 δίκτυα . Edited March 3, 2015 by SUMMER_2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts