Jump to content

Samsung Galaxy Core Duos (I8262)

zio_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι τα εντος επαφων εννοω να σου γωναζει δλδ ποιος σε καλει με ελληνικη γλωσα

Thnx

Πας ρυθμισεις - γλωσσα και εισαγωγη - εξοδος κειμενου σε ομιλια και επιλεγης μηχανη κειμενο σε ομιλια της google

και καλο ειναι απο κατω στο ρυθμο ομιλιας να βαλεις το πολυ αργα γιατι τα λεει πολυ γρηγορα.

φυσικα αφου πρωτα εχεις on το λειτουργια οδηγησης.

• Απαντήσεις 430
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια απορια εναλλαγη κλησεις γινεται.

δηλ. να βαλεις την μια σε αναμονη και να παρεις την αλλη?

Γιατι εμενα δεν μου το κανει.

Ευχαριστω.

Μία απόρία προς τους χρήστες των Samsung.

Αν κάποιος έχει τη διάθεση να απαντήσει θα ήμουν ευγνώμων.

Χρησιμοποιώ ένα xperia και σκεφτόμουν να το αλλάξω με Samsung.

Χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της μορφής 3Χ4.

Όταν γράφω ελληνικά πχ στο Viber με Τ9,

αυτά γράφονται με μικρά ελληνικά εκτός και αν θέλω να το αλλάξω πατώντας shift.

Στα Samsung τι ισχύει;

Δοκίμασα σε αρκετές συσκευές Samsung στο Πλαίσιο που βρήκα ανοιχτές. Τα γράφουν κεφαλαία ελληνικά μόνο.

Μπορεί κάποιος χρήστης να με διαφωτίσει;

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μία απόρία προς τους χρήστες των Samsung.

Αν κάποιος έχει τη διάθεση να απαντήσει θα ήμουν ευγνώμων.

Χρησιμοποιώ ένα xperia και σκεφτόμουν να το αλλάξω με Samsung.

Χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της μορφής 3Χ4.

Όταν γράφω ελληνικά πχ στο Viber με Τ9,

αυτά γράφονται με μικρά ελληνικά εκτός και αν θέλω να το αλλάξω πατώντας shift.

Στα Samsung τι ισχύει;

Δοκίμασα σε αρκετές συσκευές Samsung στο Πλαίσιο που βρήκα ανοιχτές. Τα γράφουν κεφαλαία ελληνικά μόνο.

Μπορεί κάποιος χρήστης να με διαφωτίσει;

Ευχαριστώ.

Και με το Samsung Core αλλα και τα αλλα Samsung γραφουν Ελληνικα μικρα γραμματα ..απλα θελουν μια ρυθμιση στα μυνηματα (διαβασε καπου στην προηγουμενη σελιδα στην 15 νομιζω )

καλημερα σας

αγορασε ενα φιλαρακι μου για τη γυναικα του το core το δικαρτο και εχει το εξης προβλημα

καναμε κανονικα gmail και μπηκαμε στο goole play αλλα οταν παμε στις εγκατεστημενες εφαρμογες δειχνει οτι φορτωνει αλλα μενει στο κυκλακι που γυρναει και κολλαει εκει

ξερει κανεις γιατι ?

καλημερα σας

αγορασε ενα φιλαρακι μου για τη γυναικα του το core το δικαρτο και εχει το εξης προβλημα

καναμε κανονικα gmail και μπηκαμε στο goole play αλλα οταν παμε στις εγκατεστημενες εφαρμογες δειχνει οτι φορτωνει αλλα μενει στο κυκλακι που γυρναει και κολλαει εκει

ξερει κανεις γιατι ?

Αυτό το κάνει μόνο στην αρχή, όταν δεν έχεις εγκαταστήσει καμία εφαρμογή από το play.

Όταν εγκαταστήσεις μερικές από εκεί, θα στρώσει.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Πας ρυθμισεις - γλωσσα και εισαγωγη - εξοδος κειμενου σε ομιλια και επιλεγης μηχανη κειμενο σε ομιλια της google

και καλο ειναι απο κατω στο ρυθμο ομιλιας να βαλεις το πολυ αργα γιατι τα λεει πολυ γρηγορα.

φυσικα αφου πρωτα εχεις on το λειτουργια οδηγησης.

Ευχαρηστω για την απαντηση την λειτουργια οδηγησης πως την κανουμε on ? υποστιριζει ελληνικα?

Thnx

παιδια καλησπερα εχω το παρον κινητο το πηρα πριν κανα διμηνο του εβαλα τη καρτα sd που ειχα στ προηγουμενο κινητο ολα οκ....ξαφνικα χθες μου λεει η καρτα εχει κουνηθει...ε απο τοτε δε ξαναδιαβασε τη καρτα την εβγαλα την εβαλα τιποτα δε τη διαβαζει....αν εχει χαλασει η καρτα υπαρχει πιθανοτητα να σωσω τα αρχεια.????

Ναι υπάρχουν διάφορες εφαρμογές, για το pc, που μπορείς να κάνεις ανάκτηση δεδομένων. . .

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω το εν λόγο κινητό εδώ και κανένα μήνα. Τις τελευταίες μέρες όμως έχω μία ανεξήγητη πτώση της μπαταρίας. Δηλαδή σε 11 ώρες αναμονής. Το βγάζω από την πρίζα 9.00 το βράδυ με full φορτισμένο και το βάζω στην τσέπη για να βγω. Χωρίς να το χρησιμοποιώ όλο το βράδυ με κλειστό 3g και wifi την επόμενη μέρα το πρωί κατά τις 8 με 9 έχει φτάσει στο 20%. Είναι λογικό? Τι μπορεί να φταίει? Η μπαταρία εξαφανίζεται και το ποσοστό της πέφτει πάρα πολύ γρήγορα. Η εγγύηση καλύπτει την μπαταρία μία και σχεδόν μόλις τώρα το πήρα?

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω το εν λόγο κινητό εδώ και κανένα μήνα. Τις τελευταίες μέρες όμως έχω μία ανεξήγητη πτώση της μπαταρίας. Δηλαδή σε 11 ώρες αναμονής. Το βγάζω από την πρίζα 9.00 το βράδυ με full φορτισμένο και το βάζω στην τσέπη για να βγω. Χωρίς να το χρησιμοποιώ όλο το βράδυ με κλειστό 3g και wifi την επόμενη μέρα το πρωί κατά τις 8 με 9 έχει φτάσει στο 20%. Είναι λογικό? Τι μπορεί να φταίει? Η μπαταρία εξαφανίζεται και το ποσοστό της πέφτει πάρα πολύ γρήγορα. Η εγγύηση καλύπτει την μπαταρία μία και σχεδόν μόλις τώρα το πήρα?

Απ' όσο γνωρίζω καλύπτει και τη μπαταρία για το πρώτο εξάμηνο.

Όχι δεν είναι λογικό με τις ρυθμίσεις που αναφέρεις (εκτός και αν είχες πολλές ώρες ομιλίας). Δοκίμασε να του κάνεις μία επανεκκίνηση και δες αν συνεχιστεί το πρόβλημα σου.

Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Του έκανα επανεκκίνηση χθες και έστρωσε. Μάλλον είχε κολλήσει κάποια εφαρμογή και χρησιμοποιούσε συνέχεια τον CPU. Όταν πάταγα "Λειτουργικό Σύστημα" μου έδειχνε λειτουργία επεξεργαστή 7 ώρες από της 11 που ήταν σε λειτουργία αποφόρτισης. Μετά απο την επανεκκίνηση έστρωσε.

Και εμενα μου το κάνει πολύ συχνά αυτό. . . (Τα ίδια τράβαγα και με το ΝΟΤΕ2... )

Ειναι θεμα της Google απο οτι εχω καταλάβει...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• 2 weeks later...
@kostas47y

http://s30.postimg.org/6tzyluact/Screenshot_2013_12_09_21_40_18.jpg http://s21.postimg.org/kh3n6iyn7/Screenshot_2013_12_09_21_33_31.jpg

Όπως θα δεις και στις φωτο. γράφει μόνο τον ένα πάροχο και για τις δυο SIM.

Φυσικά έχω κάνει και την αλλαγή ονομασίας όπως μου είπες, αλλά δεν αλλάζει κάτι.

Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω τι να φταίει.

Μόλις του κάνω factory reset, ερχετε κανονικά στα ίσια του. Μετά μόλις βγει εκτός δικτύου μια απο τις δυο SIM,

ξαναγίνεται όπως φαίνεται στις φωτο.

Κάποια λύση ???

Ευχαριστώ!!!

Βρεθηκε λυση τελικα γι αυτο ? Το ιδιο θεμα εχω και εγω

Ευχαριστώ!!![

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Αν εξαιρέσουμε το ότι παίρνει 2 κάρτες SIM έχει καμιά διαφορά με το άλλο Core το μονοκαρτο?

Τα πάει καλά στις επιδόσεις (με πολλές εγκατεστημένες εφαρμογές)? :worry:

καλημερα,θα ηθελα 2 απαντησεις σε σχεση με το core duos i8262.

εχω βαλει στη θεση 1, κατω απο την micro sd, sim της wind και στην αλλη θεση, sim cosmote,οταν ενεργοποιω τα δεδομενα δηλ.να μπω στο ιντερνετ μεσω δικτυου με βαζει με την καρτα που εχω στην θεση 1 δηλ. wind,αν θελω να μπω και να χρεωνω την sim 2 cosmote ποιες ρυθμισεις πρεπει να κανω?η παιζει ρολο η θεση των sim καρτων?

και κατι αλλο εχω αποθ/νες φωτο στο κινητο εβαλα καρτα μνημης και θελω να τις μετακινησω εκει πως γινετε?

ευχαριστω!!!

Edited by gavromania

εχω βαλει στη θεση 1, κατω απο την micro sd, sim της wind και στην αλλη θεση, sim cosmote,οταν ενεργοποιω τα δεδομενα δηλ.να μπω στο ιντερνετ μεσω δικτυου με βαζει με την καρτα που εχω στην θεση 1 δηλ. wind,αν θελω να μπω και να χρεωνω την sim 2 cosmote ποιες ρυθμισεις πρεπει να κανω?η παιζει ρολο η θεση των sim καρτων?

και κατι αλλο εχω αποθ/νες φωτο στο κινητο εβαλα καρτα μνημης και θελω να τις μετακινησω εκει πως γινετε?

ευχαριστω!!!

Για να μετακινησης τις φωτο πας στο φακελο (τα αρχεια μου) μετα (ολα τα αρχει )μετα sdcard0 μετα εκει που εχεις

αποθηκευμενες τις φωτο, τις κανεις τσεκ μετα πατας πανω δεξια στις 3 γραμες, μετα μετακινηση, μετα πας extsdcard και πατας μετακινηση πανω δεξια εκει που θες να τις εχεις.

Για το πρωτο δεν γνωριζω.

ευχαριστω!!!

πας Ρυθμισεις / Διαχειριση καρτων SIM / Δικτυο υπηρεσιας δεδομενων / επιλεγεις SIM 2

2) Ανοιγεις την καμερα πας ρυθμισεις /Αποθηκευση /επιλεγεις Καρτα μνημης..........για να αποθηκευωνται οι φωτογραφιες απο δω και περα στην καρτα μνημης .....για να μεταφερεις και τις προηγουμενες στην καρτα κανε και το πιο πανω που σου εγραψε ο Pankro

Καλησπέρα παιδιά.Αντιμετωπίζω ένα θέμα με το κινητάκι.Το έχω εδώ και 2 βδομάδες περίπου αλλά αν το έχω κλειστο ή βρισκομαι σε κληση ή δν πιανει σημα κ με παρει καποιος δεν μ στελνει μηνυμα οτι με καλεσε ο εκαστοτε αριθμος.Ξερει κανεις ποια ειναι η λυση του;Ευχαριστω!

Ευχαριστω Pankro και kostas47y για τις απαντησεις,για την μετακινηση των φωτο ολα καλα,για το ιντερνετ kostas47y εκανα αυτο που μου ειπες και δεν γινετε συνδεση,μου λεει [[Δενυπαρχει συνδεση δικτυου.δεν βρεθηκε σημα για δικτυα κινητης τηλεφωνιας]].

Εχω κανει την ρυθμιση που μου εγραψες ενεργοποιησα τα δεδομενα κινητου και δεν συνδεεται,οταν το γυρισω στην προηγουμενη ρυθμιση και ενεργοποιω τα δεδομενα κινητου συνδεεται κανονικα μεσω της sim1 wind.

Μηπως θελει εγκατασταση ρυθμισεων internet απο την cosmote?

για την wind δεν εκανα καμια ρυθμιση συνδεθηκε με την ενεργοποιηση των δεδομενων.

Edited by gavromania

Ευχαριστω Pankro και kostas47y για τις απαντησεις,για την μετακινηση των φωτο ολα καλα,για το ιντερνετ kostas47y εκανα αυτο που μου ειπες και δεν γινετε συνδεση,μου λεει [[Δενυπαρχει συνδεση δικτυου.δεν βρεθηκε σημα για δικτυα κινητης τηλεφωνιας]].

Εχω κανει την ρυθμιση που μου εγραψες ενεργοποιησα τα δεδομενα κινητου και δεν συνδεεται,οταν το γυρισω στην προηγουμενη ρυθμιση και ενεργοποιω τα δεδομενα κινητου συνδεεται κανονικα μεσω της sim1 wind.

Μηπως θελει εγκατασταση ρυθμισεων internet απο την cosmote?

για την wind δεν εκανα καμια ρυθμιση συνδεθηκε με την ενεργοποιηση των δεδομενων.

Βαλε την cosmote στην SIM1 και την Wind στην SIM2 να δεις αν συνδεεται.....η αν θελει ρυθμισεις internet ...συνιθως τις κανουν μονες τους.....αλλα δες και πες μας

Καλησπέρα παιδιά.Αντιμετωπίζω ένα θέμα με το κινητάκι.Το έχω εδώ και 2 βδομάδες περίπου αλλά αν το έχω κλειστο ή βρισκομαι σε κληση ή δν πιανει σημα κ με παρει καποιος δεν μ στελνει μηνυμα οτι με καλεσε ο εκαστοτε αριθμος.Ξερει κανεις ποια ειναι η λυση του;Ευχαριστω!

Πηγαινε ρυθμισεις κλησεων και δες τις ρυθμισεις εκει που λεει ειδοποιηση κλησης αν ειναι τσεκ το εισοποιησεις κλησης κατα τη διαρκεια κλησης. Και δες και παρακατω στις επιπλεον ρυθμισεις αν ειναι τσεκ το αναμονη κλησεων.

Πηγαινε ρυθμισεις κλησεων και δες τις ρυθμισεις εκει που λεει ειδοποιηση κλησης αν ειναι τσεκ το εισοποιησεις κλησης κατα τη διαρκεια κλησης. Και δες και παρακατω στις επιπλεον ρυθμισεις αν ειναι τσεκ το αναμονη κλησεων.

Και τα 2 που μου ειπες ειναι τικαρισμενα.Τι αλλο να φταιει;

• The title was changed to Samsung Galaxy Core Duos (I8262)