Jump to content

DimitraPs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DimitraPs

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

DimitraPs's Achievements

  1. Καλησπέρα, συστημένο δέμα που έφυγε από Τουρκία πριν σχεδόν 2 εβδομάδες δεν έχει νέο update από τότε στο σύστημα των ΕΛΤΑ. Γνωρίζω για τις καθυστερήσεις από το τελωνείο και μετά αλλά δε γράφει καν το τυπικό της εκφόρτωσης από μεταφορικό μέσο, μόνο την άφιξη στο τουρκικο αεροδρόμιο και την αποστολή. Είναι φυσιολογικό αυτό; Έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία από εκεί;
  2. Καλησπέρα! Είναι λογικό να έχει κολλήσει κάτι στο "Κλείσιμο από ΓΕΤΑ Αθήνας" από τις 4/01; Βασικά λογικό το βλέπω λόγω της περιόδου αλλά μου φαίνεται περίεργο που δεν έφτασε στο ΚΔ Αττικής. Εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο δηλαδή. Ίσως να μην το σκαναραν...
  3. Ευχαριστώ! Υπάρχει ελπίδα τελικά! Αν είναι δυνατόν όμως :lol::lol:
  4. Καλημέρα, μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτή την απορία; Παρήγγειλα μια μπλούζα από Ali Express με tracking του τύπου RE - CN, όλα καλά μέχρι να φτάσει στο Πεκίνο κ μετά το χάος. Έστειλα μνμ στον πωλητή κ μου λέει έφυγε από Κίνα επειδή εμπιστεύεται το tracking του Ali Express. Του έδειξα σκριν στη γλώσσα του σε περίπτωση που δεν ήξερε καλά αγγλικά κ πάλι είναι σα να μη το διάβασε γιατί επιμένει. Έλα όμως που σε όλες τις άλλες tracking pages μου δείχνει ότι όντως το έδωσαν σε αεροπορική εταιρεία στις 19 του μήνα (υποθέτω ότι γι'αυτό δείχνει το Ali πως έφυγε η μπλούζα τότε) αλλά από τις 19 ως σήμερα 29 πηγαίνει πίσω μπρος το δέμα. Κάθε 3 μέρες μου λέει τα ίδια, το στέλνουν από τη διαλογή στο αεροδρόμιο κ εκεί που είναι να φύγει από Κίνα μου λέει returned ή rejected by the safety point ή contact the seller soon (από 3 διαφορετικές tracking pages). Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο με την ασφάλεια στο αεροδρόμιο και αν ναι τι μπορώ να κάνω αφού ο πωλητής δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα; Η πληρωμή έγινε χωρίς PayPal λόγω site. Ευχαριστώ!
  5. Καλησπέρα! 1.) Έκανα μια παραγγελία απ'το Gearbest με τη μέθοδο "Registered air mail". Το πρώτο tracking number ήταν κάπως έτσι VR*********YP. Στα μέσα Μαίου άρχισε το tracking και η τελευταία ενημέρωση από τη Yanwen ήταν η ακόλουθη "Last mile=> Destination country post, number LB*********BE". Από τότε μέχρι τώρα το νέο tracking number δεν εμφανίζεται πουθενά όταν ψάχνω. Έχει φύγει από Κίνα ή μπα; 2.) Τo Wish δίνει έναν τεράστιο αριθμό tracking σε σχέση με όσους έχω συνηθίσει, η πορεία του δέματος φαίνεται μόνο απ'το site τους; 3.) Το Ali Express δε φαίνεται να δέχεται Paypal, μπορώ να κάνω αγορές με ασφάλεια γενικά; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!
  6. Έχω τη συσκευή από πέρυσι το καλοκαίρι και εδώ κ λίγες εβδομάδες παρατηρώ στην οθόνη κάποια κίτρινα σημεία τα οποία φαίνονται όταν ανοίγω μια σελίδα με φωτεινά χρώματα, π.χ με μαύρο φόντο δε φαίνονται, διαφορετικά ναι. Το χειρότερο είναι ότι η κιτρινιλα μεγάλωνει, με αργους ρυθμούς, υπάρχει σε δυο σημεία τώρα. Με μια γρήγορη ματιά είδα ότι το'χουν πάθει αρκετοί στο εξωτερικό. Υπάρχει κάποια λύση; Το καλύπτει η εγγύηση; :worry:
  7. Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Καλή μας επιτυχίααα :)
  8. Εγώ έχω εγκατεστημένες γύρω στις 30 εφαρμογές, χωρίς να έχω βάλει καμία στην κάρτα μνήμης μέχρι στιγμής και έχω 1.5 GB ελεύθερο χώρο, δηλαδή μια χαρά. Όλα τα υπόλοιπα (βίντεο, φωτογραφίες, μουσική κτλ.) τα έχω στην SD. Βέβαια το κινητό μετράει μέρες οπότε δε ξέρω αν κάποια στιγμή γεμίσει με τις ενημερώσεις αλλά πιστεύω πως όχι γιατί είχα τις ίδιες στο Core εδώ και χρόνια και πάντα είχα αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Πρέπει να σβήνεις που και που τα άχρηστα αρχεία που μαζεύονται στη συσκευή, πηγαίνεις στην έξυπνη διαχείριση στο J5, στο χώρο αποθήκευσης και πατάς διαγραφή στα "μη απαραίτητα δεδομένα". :happy:
  9. Πραγματικά υπέροχη συσκευή! :)
  10. Υπέροχη συσκευή! Μακάρι να σταθώ τυχερή! Ευχαριστούμε πολύ.
  11. Καλή μας επιτυχία! Ευχαριστούμε για το διαγωνισμό! :)
  12. UPDATE: Επιτέλους λύθηκε το πρόβλημα! Βάλαμε άλλη κάρτα ήχου και λειτούργησε αμέσως! :D:D
×
×
  • Create New...