geraw Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Οχι τα 16 αν ειναι θα της παρω για να χωραει καμια φωτογραφια και κανα τραγουδι μεσα. Νομιζω μονο το ios 8 πιανει 5gb οποτε δεν αξιζει το 8αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Και καλά θα κάνεις. Συγκεκριμένα το 5C των 8 GB έρχεται με 4,9 GB ελεύθερα, ενώ το 16 GB με κάτι παραπάνω από 13 GB. Έτσι, έχεις το περιθώριο να μπορείς να αποθηκεύσεις και τραγούδια ή φωτογραφίες χωρίς άγχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Οχι τα 16 αν ειναι θα της παρω για να χωραει καμια φωτογραφια και κανα τραγουδι μεσα. Νομιζω μονο το ios 8 πιανει 5gb οποτε δεν αξιζει το 8αρι Στο 5C των 8 GB μένουν ελεύθερα προς χρήση περίπου 5 με 5,1 GB Καλύτερα να πάρεις το 16αρι. Εγώ έχω το 5S 16 και ήδη σκέφτομαι να πάω σε 32αρι ή iPhone 6 64 γιατί τραβάω αρκετά βίντεο και χρειάζομαι τον χώρο. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Για τη χρήση που περιγράφεις, το 5C θα υπερκαλύψει τις ανάγκες της. Ωστόσο σε ποιο μέγεθος μνήμης αναφέρεσαι; Αν είναι το 16 GB, είναι αρκετά καλά τα λεφτά. Για το μοντέλο των 8 GB, είμαι λίγο επιφυλακτικός. Τα 8 GB είναι πολύ λίγα για την εποχή μας. Με 489 έχει το 32 αρι στον ΟΤΕ και ετοιμοπαράδοτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Με 489 έχει το 32 αρι στον ΟΤΕ και ετοιμοπαράδοτα Με ολο το θάρρος, αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά γιατί να μην στραφείς σε ένα 5S που όσον αφορά το hw είναι πιο σύγχρονο και δεν θα έχεις θέματα στο μέλλον μια και απο το 5S και έπειτα η αρχιτεκτονική ακολουθεί την ARMv8 (64bit) έναντι της ARMv7. Σιγά σιγά όλα πηγαίνουν προς τα εκεί οπότε όλο και πιο δύσκολη θα είναι η υποστήριξη. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikou Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) Χρονια πολλα σε ολους και καλες γιορτες! Νεος κατοχος 5c, μπορει να γινει ενεργοποιηση και σεταρισμα του τηλεφωνου χωρις καρτα nano sim; Apple id υπαρχει ηδη απο αλλη συσκευη iphone. Και κατι ακομα, με το ios 8.1.2 παει καλα ή αφηνω το 7.1.2 που οπως μου ειπαν εχει; Αν αυτο εχει σημασια θα δουλευει με συνδεση Wind. Edited December 25, 2014 by spikou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Χρονια πολλα σε ολους και καλες γιορτες! Νεος κατοχος 5c, μπορει να γινει ενεργοποιηση και σεταρισμα του τηλεφωνου χωρις καρτα nano sim; Apple id υπαρχει ηδη απο αλλη συσκευη iphone. Και κατι ακομα, με το ios 8.1.2 παει καλα ή αφηνω το 7.1.2 που οπως μου ειπαν εχει; Αν αυτο εχει σημασια θα δουλευει με συνδεση Wind. Χρόνια πολλά! Χωρίς sim δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις, δυστυχώς. Θα πρέπει να την πάρεις και μετά να το ενερφοποιήσεις. Αφού είσαι νεός με το 5c τότε άφησε το όπως είναι με την 7.1.2, κάνε το setup, δούλεψε το και μετά βλέπεις για την αναβάθμιση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epiphobe Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 (edited) Αναβάθμισε κανένας σε 8.1.3 να μας πει εντυπώσεις;Επίσης εχετε να προτείνετε screen protector,κατα προτίμηση απο Ελλάδα;Η καλύτερα tempered glass; Edited February 3, 2015 by epiphobe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Δεν υπάρχουν διαφορές. Αν δεν έχεις προβλήματα, μην κάνεις αναβάθμιση. Καλύτερα να περιμένεις για την 8.2. Θα σου πρότεινα αυτό. Ωστόσο για αξεσουάρ υπάρχει επίσημο θέμα εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 καλησπέρα, θέλει η κοπέλα μου απο το 4αρι που έχει να πάει σε 5c. Το ερώτημα είναι αν η έκδοση των 8gb μπορεί να γίνει βιώσιμη με εναλλακτικές λύσεις; Η χρήση θα είναι φωτό και λίγες εφαρμογές. Το 8αρι έχει κάπου στα 300 ευρώ αυτή την εποχή δήλαδή περίπου 100 ευρώ φθηνότερα απο το 16αρι και αυτός είναι ο λόγος που εξετάζω αυτή την έκδοση. έχω μείνει πίσω απο ios γι' αυτό ρωτάω, Θα εξυπηρετεί μια λύση να επεκταθεί μεσω icloud; και πόσο θα κοστίζει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 καλησπέρα, θέλει η κοπέλα μου απο το 4αρι που έχει να πάει σε 5c. Το ερώτημα είναι αν η έκδοση των 8gb μπορεί να γίνει βιώσιμη με εναλλακτικές λύσεις; Η χρήση θα είναι φωτό και λίγες εφαρμογές. Το 8αρι έχει κάπου στα 300 ευρώ αυτή την εποχή δήλαδή περίπου 100 ευρώ φθηνότερα απο το 16αρι και αυτός είναι ο λόγος που εξετάζω αυτή την έκδοση. έχω μείνει πίσω απο ios γι' αυτό ρωτάω, Θα εξυπηρετεί μια λύση να επεκταθεί μεσω icloud; και πόσο θα κοστίζει αυτό; Δεν θα σου το συμβούλευα φιλε μου, ειναι πολύ μικρός αποθηκευτικός χώρος, ασύμφορος πλέον ειναι και τον 16 GB χωρητικότητα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Δεν θα σου το συμβούλευα φιλε μου, ειναι πολύ μικρός αποθηκευτικός χώρος, ασύμφορος πλέον ειναι και τον 16 GB χωρητικότητα :) ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα κοιτάξω καλύτερα για 32gb λοιπόν ώστε σε βάθος χρόνου να είμαστε σίγουροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 32GB εχει σε ροζ απ οτι ειδα στο skroutz...αμα βρεις αλλο χρωμα εισαι τυχερος :) Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Hello και απο μενα :D το πηρα στα χερια μου σημερα το κινητο ειναι πολυ καλο δεν κολαει, πολυ ομορφη οθονη, φωτογραφικη και πολυ καλο ηχο απο τα ακουστικα...οποιος θελει μια μαζεμενη συσκευη ειναι μονοδρομος δε νομιζω να χει αντιπαλο στα 300 ευρω Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Χρόνια πολλά! Χωρίς sim δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις, δυστυχώς. Θα πρέπει να την πάρεις και μετά να το ενερφοποιήσεις. Αφού είσαι νεός με το 5c τότε άφησε το όπως είναι με την 7.1.2, κάνε το setup, δούλεψε το και μετά βλέπεις για την αναβάθμιση. Αν και παλιό ,για τους επόμενους.... 5c δεν έχω, αλλά όταν είχα πάρει το 5s το σέταρα με τo ιos7 χωρίς κάρτα sim μέσα. Πιστεύω πως είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Αν και παλιό ,για τους επόμενους.... 5c δεν έχω, αλλά όταν είχα πάρει το 5s το σέταρα με τo ιos7 χωρίς κάρτα sim μέσα. Πιστεύω πως είναι το ίδιο. Με το iOS8 αυτο δε γινεται Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 (edited) καλησπέρα, θέλει η κοπέλα μου απο το 4αρι που έχει να πάει σε 5c. Το ερώτημα είναι αν η έκδοση των 8gb μπορεί να γίνει βιώσιμη με εναλλακτικές λύσεις; Η χρήση θα είναι φωτό και λίγες εφαρμογές. Το 8αρι έχει κάπου στα 300 ευρώ αυτή την εποχή δήλαδή περίπου 100 ευρώ φθηνότερα απο το 16αρι και αυτός είναι ο λόγος που εξετάζω αυτή την έκδοση. έχω μείνει πίσω απο ios γι' αυτό ρωτάω, Θα εξυπηρετεί μια λύση να επεκταθεί μεσω icloud; και πόσο θα κοστίζει αυτό; εγω το πηρα χτες.. αλλωστε autoupload photos σε dropbox κανω, μου αυτοαποκλειω να χρειαστω πανω απο 4gb, α εχω και spotify σε κανενα κινητο δεν βαζω μουσικη.. αναβαθμιση φοβαμαι να ψιλοκανω με καποιες τελευταιες ψιλοανεντιμες αναβαθμισεις.. αυταααα ,εγω θα λεγα αν ειναι προσεκτικη η δικια σου να το παρει, αν ειναι χυμα στη χρηση πας για μεγαλυτερα gb... α εχω και 1tb,ναι 1tb σε mail ru,που ειναι τζαμπε,βαλτο!!,καπου θα εχει και εφαρμογη για ios, οποτε εκει θα εχω ολα τα τεραστια αρχεια μου,ετσι κανω στα wp,android ως τωρα,οποτε ουτε γιαστειο δε σκεφτηκα να παρω το 16αρι.. να δουμε αν θα διαψευστω Edited May 10, 2015 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 γνωριζει καποιος αν μπορεις στην τελευταια αναβαθμηση η γενικα στο IOS αν μπορεις να λειτουργεις μονο σε δικτυο 2g και να αλλαζεις σε 3g κατα βουληση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epiphobe Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ναι γίνεται στην 8.3,εχει διακόπτη για 2G-3G-4G για φωνή & δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ναι γίνεται στην 8.3,εχει διακόπτη για 2G-3G-4G για φωνή & δεδομένα. μαλιστα οκ ευχαριστω γιατι ενδιαφερομαι να τσιμπησω το 5c και οποια συσκευη και αν εχω την χρησημοποιω στο 2g για λογους μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 http://www.skroutz.gr/s/4763156/Apple-iPhone-5C-8GB.html?from=recently_viewed Ολα αυτά τα μαγαζιά που το έχουν ~280€ εχουν καποιο "κουσουρι" τυπου vodafone branded κτλ ? Ψωνίζω αφοβα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Πάρε τηλ και ρωτά πρώτα πως και τι γιατί ποτέ δεν ξέρεις πάντως το δικό μου που το πήρα πριν κανα μηνα απο Σκρουτζ δεν έχει κάτι καθαρή ευρωπαϊκή συσκευή είναι ΠΕΤΑΕΙ ΛΕΜΕ ...! Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 http://www.skroutz.gr/s/4763156/Apple-iPhone-5C-8GB.html?from=recently_viewed Ολα αυτά τα μαγαζιά που το έχουν ~280€ εχουν καποιο "κουσουρι" τυπου vodafone branded κτλ ? Ψωνίζω αφοβα ? Δεν υπάρχει IPHONE branded. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Δεν υπάρχει IPHONE branded.http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&prID=768 Vodafone logo αναφέρει το παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&prID=768 Vodafone logo αναφέρει το παραπάνω Λάθη στο site μπορεί να είναι. Ας πει και κανένας ακόμα που γνωρίζει. Δεν έχω δει στα τόσα χρόνια branded iPhone Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts