DINFUN Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Να σου δώσουμε και εμείς μια συμβουλή, όχι μόνο εσύ,να περπατάς περισσότερο κάνει καλό :) off topic, συνήθως περπατώ 3,5 km καθημερινά, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία, λόγω καιρού έχω περιοριστεί αυτές τις ημέρες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Παιδια καλησπερα και απο μενα.Να σας κανω καποιες ερωτησεις χωρις να θελω να σας κουρασω.Λοιπον προερχομενος απο android σκεφτομαι στο τελος του μηνα να μπω στο δυναμικο της apple και ν'αγορασω το 5s 16gb. Θα ηθελα να μου πειτε καθως δεν γνωριζω αν μπορω να συνδεσω το iphone με bluetooth headset οποιουδηποτε ειδους ή αν πρεπει να ειναι οποσδηποτε της apple ή κατι παρομοιο. Επισης να σας ρωτησω τι μου προτεινετε να παρω οπως ειπα τωρα το 5s και ενα ipad με την πρωτη ευκαιρια ή να παρω μετα το πασχα το iphone 6plus για να συνδιασω και τα δυο; Απλα δεν ξερω αν θα με βολεψει καθοτι πελωριο μεγεθος...γι'αυτο ρωταω και για το bluetooth. Και μια τελευταια ερωτηση,ταινιες που εχω κατεβασει στον υπολογιστη θα μπορω να τις βλεπω στις apple συσκευες αν τις συγχρονισω μεσω itunes(θα το μαθω αν και δεν γνωριζω καθολου) ή θα πρεπει να τις κατεβασω απο το ιδιο το itunes για νς μπορω να τις δω; Ευχαριστω και συγνωμη για την φλυαρια.Οι γνωστες παρακαλω τα φωτα σας... Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Παιδια καλησπερα και απο μενα.Να σας κανω καποιες ερωτησεις χωρις να θελω να σας κουρασω.Λοιπον προερχομενος απο android σκεφτομαι στο τελος του μηνα να μπω στο δυναμικο της apple και ν'αγορασω το 5s 16gb. Θα ηθελα να μου πειτε καθως δεν γνωριζω αν μπορω να συνδεσω το iphone με bluetooth headset οποιουδηποτε ειδους ή αν πρεπει να ειναι οποσδηποτε της apple ή κατι παρομοιο. Επισης να σας ρωτησω τι μου προτεινετε να παρω οπως ειπα τωρα το 5s και ενα ipad με την πρωτη ευκαιρια ή να παρω μετα το πασχα το iphone 6plus για να συνδιασω και τα δυο; Απλα δεν ξερω αν θα με βολεψει καθοτι πελωριο μεγεθος...γι'αυτο ρωταω και για το bluetooth. Και μια τελευταια ερωτηση,ταινιες που εχω κατεβασει στον υπολογιστη θα μπορω να τις βλεπω στις apple συσκευες αν τις συγχρονισω μεσω itunes(θα το μαθω αν και δεν γνωριζω καθολου) ή θα πρεπει να τις κατεβασω απο το ιδιο το itunes για νς μπορω να τις δω; Ευχαριστω και συγνωμη για την φλυαρια.Οι γνωστες παρακαλω τα φωτα σας... Bluetooth μπορείς να συνδέσεις οποίο θέλεις. Μεταξύ των συσκευών που αναφέρεις δεν μπορούμε να σου πούμε γιατί ειναι καθαρά προσωπικές σου ανάγκες γούστο και budget που διαθέτεις. Πήγαινε σε κατάστημα να δεις τις συσκευές και να αποφασίσεις τι σε βολεύει. Ταινίες κανονικά μπορείς να περασεις απο όπου και να ειναι κατεβασμένες. Και με ξεχωριστούς υπότιτλους. Υπάρχουν προγράμματα στο App Store πχ όπως το Mx Player για Android που θα αναλάβουν την δουλειά. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Παιδια καλησπερα και απο μενα.Να σας κανω καποιες ερωτησεις χωρις να θελω να σας κουρασω.Λοιπον προερχομενος απο android σκεφτομαι στο τελος του μηνα να μπω στο δυναμικο της apple και ν'αγορασω το 5s 16gb. Θα ηθελα να μου πειτε καθως δεν γνωριζω αν μπορω να συνδεσω το iphone με bluetooth headset οποιουδηποτε ειδους ή αν πρεπει να ειναι οποσδηποτε της apple ή κατι παρομοιο. Επισης να σας ρωτησω τι μου προτεινετε να παρω οπως ειπα τωρα το 5s και ενα ipad με την πρωτη ευκαιρια ή να παρω μετα το πασχα το iphone 6plus για να συνδιασω και τα δυο; Απλα δεν ξερω αν θα με βολεψει καθοτι πελωριο μεγεθος...γι'αυτο ρωταω και για το bluetooth. Και μια τελευταια ερωτηση,ταινιες που εχω κατεβασει στον υπολογιστη θα μπορω να τις βλεπω στις apple συσκευες αν τις συγχρονισω μεσω itunes(θα το μαθω αν και δεν γνωριζω καθολου) ή θα πρεπει να τις κατεβασω απο το ιδιο το itunes για νς μπορω να τις δω; Ευχαριστω και συγνωμη για την φλυαρια.Οι γνωστες παρακαλω τα φωτα σας... Το 6 plus είναι καλή λύση, αλλά στις διαστάσεις του, το καλοκαίρι ειδικά, χωρίς κάποιο τσαντάκι θα είναι ενοχλητικό σε τσέπη.Για κλήσεις και χωρίς Bluetooth δεν θα έχεις πρόβλημα από το μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Παιδια καλησπερα και απο μενα.Να σας κανω καποιες ερωτησεις χωρις να θελω να σας κουρασω.Λοιπον προερχομενος απο android σκεφτομαι στο τελος του μηνα να μπω στο δυναμικο της apple και ν'αγορασω το 5s 16gb. Θα ηθελα να μου πειτε καθως δεν γνωριζω αν μπορω να συνδεσω το iphone με bluetooth headset οποιουδηποτε ειδους ή αν πρεπει να ειναι οποσδηποτε της apple ή κατι παρομοιο. Επισης να σας ρωτησω τι μου προτεινετε να παρω οπως ειπα τωρα το 5s και ενα ipad με την πρωτη ευκαιρια ή να παρω μετα το πασχα το iphone 6plus για να συνδιασω και τα δυο; Απλα δεν ξερω αν θα με βολεψει καθοτι πελωριο μεγεθος...γι'αυτο ρωταω και για το bluetooth. Και μια τελευταια ερωτηση,ταινιες που εχω κατεβασει στον υπολογιστη θα μπορω να τις βλεπω στις apple συσκευες αν τις συγχρονισω μεσω itunes(θα το μαθω αν και δεν γνωριζω καθολου) ή θα πρεπει να τις κατεβασω απο το ιδιο το itunes για νς μπορω να τις δω; Ευχαριστω και συγνωμη για την φλυαρια.Οι γνωστες παρακαλω τα φωτα σας... Ξέρω πως οι ανάγκες δεν είναι ίδιες για όλους αλλά δεν θα έπαιρνα ποτέ 16αρι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Καλησπέρα. Ξαφνικά της κοπέλας μου το τηλέφωνο έβγαλε μπλε οθόνη και γραμμές σαν παλιά τηλεόραση που χάλασε. Εκανε reset με home & power button αλλά δεν ανοίγει. Άσπρη οθόνη με το μήλο και κόλλησε εκεί. Τι ακριβώς παίζει; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Καλησπέρα. Ξαφνικά της κοπέλας μου το τηλέφωνο έβγαλε μπλε οθόνη και γραμμές σαν παλιά τηλεόραση που χάλασε. Εκανε reset με home & power button αλλά δεν ανοίγει. Άσπρη οθόνη με το μήλο και κόλλησε εκεί. Τι ακριβώς παίζει; Βάλε το στο iTunes να δεις τι κωδικό error θα σου βγάλει και ψάξε στο Google να βρεις μια άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Βάλε το στο iTunes να δεις τι κωδικό error θα σου βγάλει και ψάξε στο Google να βρεις μια άκρη. Πως θα βγάλει κωδικό αφού δεν ανοίγει; Δεν θα συνδεθεί καν με iTunes. Δεν εκανε restore ακομα. Μάλλον αύριο θα μπει dfu για να κάνει restore και βλέπουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Πως θα βγάλει κωδικό αφού δεν ανοίγει; Δεν θα συνδεθεί καν με iTunes. Δεν εκανε restore ακομα. Μάλλον αύριο θα μπει dfu για να κάνει restore και βλέπουμε Όταν βγάζει το μήλο το βλέπει κανονικά. Restore δεν είναι αυτο του βλέπεις κάποιο κόλλημα είναι η βλάβη. Restore είναι αν έχει μια μπάρα κάτω απο το μήλο και γεμίζει η μένει κάπου προς το τέλος και σταματά εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Όταν βγάζει το μήλο το βλέπει κανονικά. Restore δεν είναι αυτο του βλέπεις κάποιο κόλλημα είναι η βλάβη. Restore είναι αν έχει μια μπάρα κάτω απο το μήλο και γεμίζει η μένει κάπου προς το τέλος και σταματά εκει. Καλά θα το συνδέσει και βλέπουμε. Ξερω ποιο ειναι το restore. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Ότι κοντινη φωτογραφια και να τραβηξω βγαινει με κοκκινα ματια,τι μπορω να κανω για αυτό ? Εχω το 5s. Edited February 20, 2015 by DALIKERMAN84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ότι κοντινη φωτογραφια και να τραβηξω βγαινει με κοκκινα ματια,τι μπορω να κανω για αυτό ? Μια λύση ειναι να τις διορθώσεις απο την εφαρμογή φωτογραφίες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ότι κοντινη φωτογραφια και να τραβηξω βγαινει με κοκκινα ματια,τι μπορω να κανω για αυτό ? Εχω το 5s. Μια λύση ειναι να τις διορθώσεις απο την εφαρμογή φωτογραφίες :) Και διορθώνεται πολύ ωραία...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidus Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Επισης να σας ρωτησω τι μου προτεινετε να παρω οπως ειπα τωρα το 5s και ενα ipad με την πρωτη ευκαιρια ή να παρω μετα το πασχα το iphone 6plus για να συνδιασω και τα δυο; iPhone 6 Plus. Ολα σε ενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 iPhone 6 Plus. Ολα σε ενα. Το όλα σε ένα είναι σχετικό. Θεωρώ δύσχρηστο το 6plus για καθημερινή χρήση. Βόλτα το καλοκαιράκι με βερμουδιτσα και το 6 plus στον ώμο....:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Πως μπορω να αλλαξω την πιστωτικη καρτα που ειχα βαλει οταν ενεργοποιησα το i phone 5s ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Διάβασε τις οδηγίες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Διάβασε τις οδηγίες εδώ. Το εφτιαξα Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Καλημέρα φιλε μου, θα πρέπει τα αξεσουάρ να ειναι Mfi (made for iPhone), για να μην έχεις προβλήματα. Όσο για αντικατάσταση μπαταρίας υπαρχουν πολλά εργαστήρια που κάνουν αυτή τη δουλειά. Σε ποιο μέρος βρίσκεσαι; Παιδιά βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χτες για πρώτη φορά φόρτισα το κινητό μου (Iphone 5s) με καλώδιο και φορτιστή οχι made by apple... Σήμερα μόλις πήγα να το φορτίσω δεν έδειχνε καμιά ένδειξη ότι φορτίζει....... Ασε που το έκλεισα και δεν μου ξαναανοίγει....... Τί συμβαίνει...... By the way Είμαι καινούργιος στο iphone......:happy::happy::happy::happy: Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Παιδιά βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χτες για πρώτη φορά φόρτισα το κινητό μου (Iphone 5s) με καλώδιο και φορτιστή οχι made by apple... Σήμερα μόλις πήγα να το φορτίσω δεν έδειχνε καμιά ένδειξη ότι φορτίζει....... Ασε που το έκλεισα και δεν μου ξαναανοίγει....... Τί συμβαίνει...... By the way Είμαι καινούργιος στο iphone......:happy::happy::happy::happy: Από την έκδοση iOS 7 και μετά η Apple εγκρίνει η ίδια τα αξεσουάρ που συνδέονται στις συσκευές της. Εάν ο φορτιστής δεν είναι made for iPhone δεν πρόκειται να λειτουργήσει ξανά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Από την έκδοση iOS 7 και μετά η Apple εγκρίνει η ίδια τα αξεσουάρ που συνδέονται στις συσκευές της. Εάν ο φορτιστής δεν είναι made for iPhone δεν πρόκειται να λειτουργήσει ξανά! Τι εννοείς δεν πρόκειται να λειτουργήσει ξανά το τηλέφωνο ;;;;; :(:( Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Τι εννοείς δεν πρόκειται να λειτουργήσει ξανά το τηλέφωνο ;;;;; :(:( Δεν νομίζω ότι εννοεί το τηλέφωνο αλλά το αξεσουάρ, αν και σε εμένα σε IOS 6 που μου είχε βγάλει το αντίστοιχο μήνυμα το αξεσουάρ - φορτιστής για την ακρίβεια - λειτούργησε ξανά κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Δεν νομίζω ότι εννοεί το τηλέφωνο αλλά το αξεσουάρ, αν και σε εμένα σε IOS 6 που μου είχε βγάλει το αντίστοιχο μήνυμα το αξεσουάρ - φορτιστής για την ακρίβεια - λειτούργησε ξανά κανονικά. Το αξεσουάρ δεν με ενοχλεί....βάζω τον κανονικό φορτιστή και ούτε αυτός λειτουργεί .... Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Το αξεσουάρ δεν με ενοχλεί....βάζω τον κανονικό φορτιστή και ούτε αυτός λειτουργεί .... Πάτησε home+Power buttons μέχρι να δεις το μήλο και άφησε το να κάνει επανικκίνηση, αν δεν δεις βελτίωση δοκίμασε να το φορτίσεις μέσω USB, αν λειτουργήσει το πρόβλημα ειναι στο πριζακι, αν και πάλι έχεις προβλημα τότε θέλει αντικατάσταση πιθανόν το dock connector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Πάτησε home+Power buttons μέχρι να δεις το μήλο και άφησε το να κάνει επανικκίνηση, αν δεν δεις βελτίωση δοκίμασε να το φορτίσεις μέσω USB, αν λειτουργήσει το πρόβλημα ειναι στο πριζακι, αν και πάλι έχεις προβλημα τότε θέλει αντικατάσταση πιθανόν το dock connector. Μάλλον το dock connector πρέπει να είναι.ειμαι στην εγγύηση (1χρονος) . Δεν πιστεύω να μου ζητήσουν χρήματα να το φτιάξουν;;;; Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts