DINFUN Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Είναι φυσιολογικό το upload να είναι μεγαλύτερο από το download? Η μέτρηση έγινε με 4G Cosmote στη Θεσσαλονίκη. Όταν κάνω το τεστ με WiFi και 3G είναι κανονικά τα αποτελέσματα. Θα πρέπει να το ξανα τεστάρεις.. κάτι δεν πάει καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 (edited) Θα πρέπει να το ξανα τεστάρεις.. κάτι δεν πάει καλά! Το έκανα καμιά δεκαριά φορές και βγάζει συνέχεια το ίδιο. Μόλις το γυρίζω σε 3G, στρώνει. Ορίστε και σημερινό. Edited December 9, 2014 by alex_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitramc Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 τι προτεινετε, iphone 5s μεταχειρισμενο ή iphone 5 καινουριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 τι προτεινετε, iphone 5s μεταχειρισμενο ή iphone 5 καινουριο? Αν και είσαι σε λάθος θέμα, σαφώς το πρωτο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Θα πρέπει να το ξανα τεστάρεις.. κάτι δεν πάει καλά! ποιες ειναι οι αναμενομενες τιμες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Το έκανα καμιά δεκαριά φορές και βγάζει συνέχεια το ίδιο. Μόλις το γυρίζω σε 3G, στρώνει. Ορίστε και σημερινό. Δοκίμασες να κάνεις το τηλέφωνο tether μέσω USB με PC και να κάνεις το test μέσα από το PC. Επίσης τα 4G δεδομένα είναι ενεργοποιήμενα στην κάρτα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Δοκίμασες να κάνεις το τηλέφωνο tether μέσω USB με PC και να κάνεις το test μέσα από το PC. Επίσης τα 4G δεδομένα είναι ενεργοποιήμενα στην κάρτα σου. Όχι μέσω PC δεν το έκανα. Ήταν μάλλον θέμα της περιοχής γιατί σήμερα που το δοκίμασα και άλλου, έδωσε 52 down και 12 up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Όχι μέσω PC δεν το έκανα. Ήταν μάλλον θέμα της περιοχής γιατί σήμερα που το δοκίμασα και άλλου, έδωσε 52 down και 12 up. Οκ. Υπόψιν ότι όταν έχεις εισερχόμενη κλήση κάνει fall back σε 3G όταν απαντήσεις και μετά ξαναγυρίζει σε 4G όταν τερματίσεις την κλήση. Οπότε λόγω αυτής της μεταβολής θα έχεις και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εχω το iPhone 5s πως μπορω να περασω τις επαφες από το iPhone σε tablet android ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εχω το iPhone 5s πως μπορω να περασω τις επαφες από το iPhone σε tablet android ? Υποθέτω είναι περασμένες στο iCloud. Θα κατεβάσεις το CardDav από Play Store, θα το ανοίξεις, θα επιλέξεις Other, σαν server http://contacts.icloud.com, θα τσεκάρεις το SSL και μετά σαν username το iCloud mail και κωδικό τον κωδικό του. Αν ο παραπάνω σερβερ δε δουλέψει δοκίμασε με https αντί για http Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εχω το iPhone 5s πως μπορω να περασω τις επαφες από το iPhone σε tablet android ? Κατεβάζεις από το iCloud σε csv όλες τις επαφές και τις περνάς στον λογαριασμό σου της Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση σε 8.1.2. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να την κανω.φοβαμαι μην τυχόν μου κολλάει μετά. Επίσης το gps μου φαίνεται ότι είναι συνέχεια ενεργοποιημένο ,μπορώ να το απενεργοποίηση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση σε 8.1.2. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να την κανω.φοβαμαι μην τυχόν μου κολλάει μετά. Επίσης το gps μου φαίνεται ότι είναι συνέχεια ενεργοποιημένο ,μπορώ να το απενεργοποίηση ; Νομίζω θα ειναι καλύτερα αν την κανεις. Εγώ είδα διάφορα προς το καλύτερο. Πήγαινε ρυθμίσεις/απόρρητο/υπηρεσίες τοποθεσίας και εκεί μέσα θα δεις με μωβ βέλος οποία υπηρεσία χρησιμοποιεί την τοποθεσίας. Με γκρι δείχνει αυτες που πρισφατα άνοιξαν την τοποθεσία. Οτι δεν χρειάζεσαι το κλείνεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ευχαριστώ πολύ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Εγινε μετάβαση από 4s σε 5s, γιατί δεν βλέπω το υπομενού "αλλαγή PIN"? Edit. Το βρήκα... Υπάρχει τρόπος το τηλ να ξεκλειδώνει ΜΟΝΟ με δαχτυλικό αποτύπωμα? Edited December 15, 2014 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Υπάρχει τρόπος το τηλ να ξεκλειδώνει ΜΟΝΟ με δαχτυλικό αποτύπωμα? όχι σε clean συσκευή, αλλά μπορείς να εισάγεις ποιο συνθετο συνθηματικό κλεινοντας την εναλλαγή απλού συνθηματικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 όχι σε clean συσκευή, αλλά μπορείς να εισάγεις ποιο συνθετο συνθηματικό κλεινοντας την εναλλαγή απλού συνθηματικου. Thank's... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Ρε παιδιά τι έγινε με το 8.1.2 update? Δεν μπορώ να μπω στο WiFi μου. Λάθος Κωδικός την μια αδυναμία σύνδεσης την αλλη... Μετά το άλλο πρόβλημα είναι με την οθόνη... Θέλει calibration πολλές φορές δεν πατάει εκεί που του λέω. Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Ρε παιδιά τι έγινε με το 8.1.2 update? Δεν μπορώ να μπω στο WiFi μου. Λάθος Κωδικός την μια αδυναμία σύνδεσης την αλλη... Μετά το άλλο πρόβλημα είναι με την οθόνη... Θέλει calibration πολλές φορές δεν πατάει εκεί που του λέω. δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή σαυ, η έκδοση λειτουργεί κανονικά, που σου παρουσιάζει προβλήματα; Εάν αντιμετωπίζεις πολλά προβλήματα κάνε ένα restore και setup as new.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Λοιπόν, iphone 5s φρεσκια εγκατάσταση του ios 8.1.2 (restore ipsw) και setup as new iphone, λειτουργεισε οκ για λίγες ώρες και τώρα, πάλι τα ίδια, ήρθα σπίτι βρίσκει το wireless δεν μπαίνει μόνο του, πατάω πάνω του, μου ζητάει κοδικό (κωδικό περασα και εχτες το βράδυ για το ιδιο router) τον βάζω, προσπαθει να συνδεθει.......... τιποτα, μου ξανα ζητάει κωδικό χωρις να μου λεει οτι ειναι λάθος, το κανω 2-3 φορες αυτό, μετά μου λέει οτι ειναι λάθος αφου το κάνω ακόμα 2-3 φορες μου λεει αδυναμια σύνδεσης.... Όλα της τα s η apple, τα κάνει προβληματικά; Στο 4s που εχω ακόμα απο τότε που μπήκε (την ιδια στιγμή) το ios 7 "χαλασε" το wifi, και η apple μου λεει οτι δεν φταιει αυτη και οτι κάποιο άλλο ειναι το προβλημα, ΜΟΝΟ που υπάρχουν χιλιάδες σαν και εμενα στον κόσμο με 4s που επαθαν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδια... και το πιο γελοιο οτι το προβλημα αυτό λύνεται για 2-3 ημερες αν ζεστάνει του 4s με πιστολάκη για τα μαλιά... Αν συνεχιστεί το ίδιο προβλημα και στο 5s θα ξοδέψω χρήματα να τους κάνω αγωγή, δεν γίνεται να μας κοροιδευουν έτσι. Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Πάω στοίχημα ότι αν ανοιγοκλεισεις το wifi του ρουτερ, θα ξαναλειτουργήσουν όλα όπως πρέπει, αλλά και πάλι για λίγη ώρα...ποιο μόντεμ έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Μια βοήθεια σας παρακαλώ γιατι θέλω να κάνω δώρο ένα iPhone 5s και δεν ξέρω κάποια πράγματα.εαν το πάρω από σκρουτζομαγαζο έχει εγγύηση κανονικά;και πως θα καταλάβω εαν είναι η ευρωπαϊκή έκδοση και όχι η αμερικανική;που λογικά η έκδοση US δεν δουλεύει στην Ελλάδα έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Μια βοήθεια σας παρακαλώ γιατι θέλω να κάνω δώρο ένα iPhone 5s και δεν ξέρω κάποια πράγματα.εαν το πάρω από σκρουτζομαγαζο έχει εγγύηση κανονικά;και πως θα καταλάβω εαν είναι η ευρωπαϊκή έκδοση και όχι η αμερικανική;που λογικά η έκδοση US δεν δουλεύει στην Ελλάδα έτσι; Το κάλυτερο που έχεις να κάνεις, είναι: βρίσκεις τη συσκευή παίρνεις τηλέφωνο ρωτάς και στη συνέχεια αποφασίζεις, οι συσκευές που έρχονται στην Ελλάδα και πωλούνται σε λογικές τιμές κι οχι εξωφρενικά χαμηλές, είναι ξεκλείδωτες είτε από US είτε από την υπόλοιπη Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnthiP Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) Καλησπέρα, Τις τελευταίες μέρες ενώ ενεργοποιώ το wifi και συνδέεται, ΄δεν μπορώ να μπώ ούτε viber, ούτε apstore. Δεν είναι δυνατή η σύνδεση λέει. Ενώ safari και facebook Μπαίνει κανονικά. Τι θα μπορούσε να φταίεΙ; εΠΊΣΗς κάτι ακόμα, με την 8.1.2 εχει κανεις θέματα; Να σημειώσω πως με data λειτουργούν όλα. Μόνο με το ασύρματο συμβαίνει... Edited December 23, 2014 by AnthiP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Εμένα πέφτει στο μισό η ταχύτητα στο speedtest 19mbps, ενώ στο λαπτοπ πάει σφαίρα 46Mbps...τί network settings, τί restore στο modem, ότι και να κάνω, φτίαχνεται προσωρινά το θέμα και μετά ξανά τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts