w2o4ts Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Όντως, δε φαίνεται να σώζεται... Θα χρειαστεί πάντως... αρκετό κουράγιο αυτό που θες να κάνεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Δυστυχω, αδικως ονειρευθημεν.. Φλασαρα οχι μια αλλα τρεις διαφορετικες ΡΟΜ. Μετα απο λιγο αρχισε τα κολληματα. Προφανως ειναι hardware προβλημα, σωστα? Τωρα, θα παει για..ξεκουραση και μολις αντλησω κουραγιο θα κανω την εγχειρηση, να "παντρεψω" οθονη απο ενα και hardware απο αλλο, μπας και πετυχω κατι..:(:(:( οπως ειπε και w2 θελει αρκετο κουραγιο. Μπορω να ρωτησω το γιατι και δεν στρεφεσαι σε κατι καινουργιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Προφανώς όσο είχε το κινητό αυτό γνώρισε τον έρωτα της ζωής του Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 @w2o4ts, Barlost, tolisfar, παιδια ευχαριστω ολους για τα σχολια..Οντως, το "παντρεμα" που θελω να κανω ειναι ζορικη δουλεια, αν και υπαρχει το know how. Στο κινητο με την σπασμενη οθονη εγκατεστησα καινουρια καποια στιγμη, δουλεψε κανονικα κανα διμηνο και μετα η κανουρια οθονη αρχισε να κανει νουμερα στο touch, οπότε το αφησα στην ακρη. Τωρα εχω μια δευτερη ευκαιρια, αλλα, χρειαζεται να..προετοιμαστω ψυχολογικα.. Οντως, αυτο το 4.2.2 μου εκανε ολα τα χατηρια, εκλεινε, ανοιγε, εμπαινε, εβγαινε στο airplane mode, ανεβοκατεβαινε το volume, αλλαζε ringtone, ανοιγοκλεινε το WiFi και αλλα πολλα, ολα αυτοματα. Με μονο 2Gb Ram, σχετικα μικρη μπαταρια (2300mAh), HD οθονη, αψογο GPS, περασμενο CWM και Cyanogenmode ROM και root, στις 5", ναι, μου εκανε παρεα για 4 χρονια καταφερνοντας να γινει "ο ερωτας της ζωης μου". Ισως να πειτε " σιγα τα λαχανα", ομως στις 5" δεν υπαρχουν σημερα πολλες επιλογες, ζητωντας βεβαια κατι παραπανω σε RAM και μπαταρια..(Για να σας προλαβω, MIUI δεν μ αρεσει!) Για την ωρα, οπως εγραψα πιο πανω, χρησιμοποιω ενα Umidigi C2 4/64 με ΟΛΑ τα καλουδια επανω, τελειο harware, αλλα απαραδεκτη ROM της εταιρειας παρ' ολο που περασα την pure Android. Μοντιφια δεν γινεται γιατι η εταιρεια εχει κλειδωμενο bootloader, οπότε ουτε ρουτ, ουτε custom recovery, ουτε τιποτα. Την πατησα, δεν το εψαξα πολυ πριν το παρω πριν μερικους μηνες, απο την αλλη ομως σαν να το ηξερα οτι θα "εμενα" απο κινητο. Ομως, no root, no phone, οπως συνηθιζω να λεω. Αυτα τα "ολιγα" για την ιστορια. Πρεπει ομως να παρατησω τις εφημερες σχεσεις και να αρχισω να κοιταζω σοβαρα για τον καινουριο "ερωτα της ζωης" μου.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Παιδια καλησπερα. Γνωριζει κανεις απο engineering mode σε Android 7 (ΜΤΚ) ποια ειναι η επιλογη για να σηκωσω το ringer volume? Ευχαριστω Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Άρα να υποθέσω ότι έχουν αλλάξει το μενού στο Engineering στο Android 7, ε...; Και την είχα τη σχετική απορία, ομολογώ (είχα δει μικρο-διαφορές από 4.2 σε 5, αλλά οι μεταγενέστερες εκδόσεις δεν έχουν engineering menu για τη συσκευή μου... :() Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Ναι, στο 7ρι που χρησιμοποιω ειναι τελειως διαφορετικη η εκδοση απο το 4ρι που ειχα. ΜΤΚ settings/hardware testing/audio (επιλογες volume, speech enhancement, Debug session, speech logger, audio logger, audio wake lock), Αν επιλεξω το volume, οι επιλογες ειναι Voice, Voip, Audio playback, Audio record. Απο αυτες δεν ξερω τι να επιλεξω. Αν επιλεξω το voice, οι επιλογες ειναι receiver, HAC, Headset, headphone, speaker, headset (5pole), headset (5pole+ANC), TTY, Lpbk_headset, Lpbk_handset και Lpbk_handsfree..Χαος δηλαδη. Παντως το Speaker που πειραξα δεν εγινε κατι.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Παιδια καλημερα. Μπορει η ερωτηση μου να ειναι βλακεια, αν ναι, συγχωρειστε με.. Υπαρχουν Xiaomi κινητα με οχι MIUI λειτουργικο? Ευχαριστω Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Υπάρχει https://www.skroutz.gr/s/12709085/Xiaomi-Mi-A1-64GB.html Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Παιδια καλημερα. Μπορει η ερωτηση μου να ειναι βλακεια, αν ναι, συγχωρειστε με.. Υπαρχουν Xiaomi κινητα με οχι MIUI λειτουργικο? Ευχαριστω Εγω παντως xiaomi χωρις miui δε θα επαιρνα. Σε συντομο χρονικο διαστημα θα το συνηθίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Το έχω ξαναγράψει... κάπου εδώ τριγύρω. Τα Xiaomi αυτήν τη στιγμή πρέπει να αποτελούν το καλύτερο VFM. Βέβαια για όσους δεν (μας) αρέσει το MIUI, υπάρχει ένα πρόβλημα... Το Mi A1, με Android One (stock Android, ενημερώσεις απευθείας από την Google), αποτελεί μια πολύ καλή, πιστεύω, αγορά - και για όσους θεωρούν ότι έχει αρχίσει να... παλιώνει λίγο, αναμένεται και η παρουσίαση του A2 (αν και απ' ό,τι διαβάζω, όλο κάπου εδώ είναι, στριβει τη γωνία, αλλά μέχρι στιγμής δεν το 'χουμε δει...) Το καλό είναι πάντως ότι και άλλες μάρκες (από τις πιο γνωστές / επώνυμες) φαίνεται να επιχειρούν να μπουν στα χωράφια της Xiaomi και εμφανίζονται σιγά σιγά πολύ καλές προτάσεις, με ασυνήθιστα καλό λόγο χαρακτηριστικών προς τιμή. Εγώ ας πούμε έχω βάλει στο μάτι το (πολύ φρέσκο) Asus Zenfone Max Pro M1, ευθέως ανταγωνιστικό του (ήδη δελεαστικού) Xiaomi Redmi Note 5 Pro, αλλά σε ακομα καλύτερη τιμή (λένε τουλάχιστον - για την ώρα είναι διαθέσιμο μόνο... στην Ινδία!), με 'καθαρό' Android, μεγαλύτερη μπαταρία (5000mAh) και υπόσχεση από την Asus για υποστήριξη για τουλάχιστον... άλλες 2 εκδόσεις του Android (αν η τωρινή είναι το 'O' και μετράω καλά, αυτό πρέπει να μας κάνει μέχρι το... 'Q'!) Ή επίσης η Oppo, η οποία παρουσίασε το Realme 1 (και πάλι στην Ινδία...), με Helio P60 παρακαλώ, σε τιμή... Cubot με ΜΤ6737! (βέβαια αν σε κάποιους δεν αρέσει το MIUI, το λίγο... ιδιότροπο ColorOS της Oppo μάλλον θα αρέσει ακόμα λιγότερο...). Για να πετύχουν αυτήν την τιμή, φαίνεται να έχουν θυσιάσει το fingerprint scanner και τις διπλές κάμερες, αλλά η συσκευή παραμένει απλώς εντυπωσιακή για την τιμή (και μάλιστα από έναν κατασκευαστή που δε μας έχει συνηθίσει ακριβώς σε... φτήνιες!) Το καλό πάντως είναι ότι φαίνεται να έρχονται σιγά σιγά προσιτές και (πολύ) ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλα τα γούστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Το έχω ξαναγράψει... κάπου εδώ τριγύρω. Τα Xiaomi αυτήν τη στιγμή πρέπει να αποτελούν το καλύτερο VFM. Βέβαια για όσους δεν (μας) αρέσει το MIUI, υπάρχει ένα πρόβλημα... Το Mi A1, με Android One (stock Android, ενημερώσεις απευθείας από την Google), αποτελεί μια πολύ καλή, πιστεύω, αγορά - και για όσους θεωρούν ότι έχει αρχίσει να... παλιώνει λίγο, αναμένεται και η παρουσίαση του A2 (αν και απ' ό,τι διαβάζω, όλο κάπου εδώ είναι, στριβει τη γωνία, αλλά μέχρι στιγμής δεν το 'χουμε δει...) Το καλό είναι πάντως ότι και άλλες μάρκες (από τις πιο γνωστές / επώνυμες) φαίνεται να επιχειρούν να μπουν στα χωράφια της Xiaomi και εμφανίζονται σιγά σιγά πολύ καλές προτάσεις, με ασυνήθιστα καλό λόγο χαρακτηριστικών προς τιμή. Εγώ ας πούμε έχω βάλει στο μάτι το (πολύ φρέσκο) Asus Zenfone Max Pro M1, ευθέως ανταγωνιστικό του (ήδη δελεαστικού) Xiaomi Redmi Note 5 Pro, αλλά σε ακομα καλύτερη τιμή (λένε τουλάχιστον - για την ώρα είναι διαθέσιμο μόνο... στην Ινδία!), με 'καθαρό' Android, μεγαλύτερη μπαταρία (5000mAh) και υπόσχεση από την Asus για υποστήριξη για τουλάχιστον... άλλες 2 εκδόσεις του Android (αν η τωρινή είναι το 'O' και μετράω καλά, αυτό πρέπει να μας κάνει μέχρι το... 'Q'!) Ή επίσης η Oppo, η οποία παρουσίασε το Realme 1 (και πάλι στην Ινδία...), με Helio P60 παρακαλώ, σε τιμή... Cubot με ΜΤ6737! (βέβαια αν σε κάποιους δεν αρέσει το MIUI, το λίγο... ιδιότροπο ColorOS της Oppo μάλλον θα αρέσει ακόμα λιγότερο...). Για να πετύχουν αυτήν την τιμή, φαίνεται να έχουν θυσιάσει το fingerprint scanner και τις διπλές κάμερες, αλλά η συσκευή παραμένει απλώς εντυπωσιακή για την τιμή (και μάλιστα από έναν κατασκευαστή που δε μας έχει συνηθίσει ακριβώς σε... φτήνιες!) Το καλό πάντως είναι ότι φαίνεται να έρχονται σιγά σιγά προσιτές και (πολύ) ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλα τα γούστα! https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi-6X-Mi6X-5_99-inch-4GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-660-Octa-core-4G-Smartphone-p-1303595.html?rmmds=search Αυτο ειναι το a2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi-6X-Mi6X-5_99-inch-4GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-660-Octa-core-4G-Smartphone-p-1303595.html?rmmds=search Αυτο ειναι το a2 Όντως, αν ακολουθήσει την ίδια τακτική που ακολούθησε με το A1, λογικά σε αυτό θα βασιστεί το Α2. Απ' ό,τι διαβάζω όμως, η τελική ανακοίνωση φαίνεται να καθυστερεί - ποιος ξέρει πού έχουν σκαλώσει ή τι μαγειρεύουν (ή απλά αν το καθυστερούν λίγο για -δικούς τους- λόγους marketing)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Παιδια καλημερα. Μπορει η ερωτηση μου να ειναι βλακεια, αν ναι, συγχωρειστε με.. Υπαρχουν Xiaomi κινητα με οχι MIUI λειτουργικο? Ευχαριστω Το MI A1 σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Το έχω ξαναγράψει... κάπου εδώ τριγύρω. Τα Xiaomi αυτήν τη στιγμή πρέπει να αποτελούν το καλύτερο VFM. Βέβαια για όσους δεν (μας) αρέσει το MIUI, υπάρχει ένα πρόβλημα... Το Mi A1, με Android One (stock Android, ενημερώσεις απευθείας από την Google), αποτελεί μια πολύ καλή, πιστεύω, αγορά - και για όσους θεωρούν ότι έχει αρχίσει να... παλιώνει λίγο, αναμένεται και η παρουσίαση του A2 (αν και απ' ό,τι διαβάζω, όλο κάπου εδώ είναι, στριβει τη γωνία, αλλά μέχρι στιγμής δεν το 'χουμε δει...) Το καλό είναι πάντως ότι και άλλες μάρκες (από τις πιο γνωστές / επώνυμες) φαίνεται να επιχειρούν να μπουν στα χωράφια της Xiaomi και εμφανίζονται σιγά σιγά πολύ καλές προτάσεις, με ασυνήθιστα καλό λόγο χαρακτηριστικών προς τιμή. Εγώ ας πούμε έχω βάλει στο μάτι το (πολύ φρέσκο) Asus Zenfone Max Pro M1, ευθέως ανταγωνιστικό του (ήδη δελεαστικού) Xiaomi Redmi Note 5 Pro, αλλά σε ακομα καλύτερη τιμή (λένε τουλάχιστον - για την ώρα είναι διαθέσιμο μόνο... στην Ινδία!), με 'καθαρό' Android, μεγαλύτερη μπαταρία (5000mAh) και υπόσχεση από την Asus για υποστήριξη για τουλάχιστον... άλλες 2 εκδόσεις του Android (αν η τωρινή είναι το 'O' και μετράω καλά, αυτό πρέπει να μας κάνει μέχρι το... 'Q'!) Ή επίσης η Oppo, η οποία παρουσίασε το Realme 1 (και πάλι στην Ινδία...), με Helio P60 παρακαλώ, σε τιμή... Cubot με ΜΤ6737! (βέβαια αν σε κάποιους δεν αρέσει το MIUI, το λίγο... ιδιότροπο ColorOS της Oppo μάλλον θα αρέσει ακόμα λιγότερο...). Για να πετύχουν αυτήν την τιμή, φαίνεται να έχουν θυσιάσει το fingerprint scanner και τις διπλές κάμερες, αλλά η συσκευή παραμένει απλώς εντυπωσιακή για την τιμή (και μάλιστα από έναν κατασκευαστή που δε μας έχει συνηθίσει ακριβώς σε... φτήνιες!) Το καλό πάντως είναι ότι φαίνεται να έρχονται σιγά σιγά προσιτές και (πολύ) ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλα τα γούστα!Δηλαδή το MEIZU στα 99€ δεν είναι από τα καλύτερα vfm; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Δηλαδή το MEIZU στα 99€ δεν είναι από τα καλύτερα vfm; Ωπ! Ποιό είναι αυτό...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Παιδια καλημερα. Μπορει η ερωτηση μου να ειναι βλακεια, αν ναι, συγχωρειστε με.. Υπαρχουν Xiaomi κινητα με οχι MIUI λειτουργικο? Ευχαριστω Παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Θα ηθελα να εξηγησω την αιτια της ερωτησης μου. Ψαχνομαι για κινητο αποκλειστικα στις 5", οποτε οι επιλογες μου ειναι λιγες. Απο τα Xiaomi σαν συσκευες εχω καλη αποψη (εχει 5ιντσο η συζυγος), ομως το MIUI δυσκολευομαι να το αποδεχτω, αν και αλλαξα launcher. Στο συγκεκριμενο Xiaomi εχω εγκαταστησει Xpose installer αλλα δεν υπαρχει η δυνατοτητα εγκαταστασης Gravity box. Ξερει κανεις αν η αδυναμια αυτη οφειλεται στο MIUI η στο Android 7 γενικοτερα? Δηλαδη εχει καποιος απο εσας εγκαταστησει Gravity Box σε κλασσικο Android 7? Ευχαριστω Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Παιδια καλημερα. Μπορει η ερωτηση μου να ειναι βλακεια, αν ναι, συγχωρειστε με.. Υπαρχουν Xiaomi κινητα με οχι MIUI λειτουργικο? ΕυχαριστωXiaomi Mi A1 Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Σαν να το έχω ξαναζήσει αυτό ή μου φαίνεται; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 (edited) Δεν σου φαινεται, καναμε παρεα στην προηγουμενη ζωη μας..:lol::lol::lol: Παιδια να ξαναρωτησω: 1. Εχει εγκαταστησει κανεις Xpose Installer/Gravity Box σε Android 7 ?? (Root εννοειται) 2. Εχει μπει κανεις σας με ΜΤΚ σε engineering mode σε Android 7 να πει πως λειτουργει? Ευχαριστω Edited June 8, 2018 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Nαι εγκαθισταται κανονικα σε aosp mtk or close to aosp nougat roms To *#*#3646633#*#* στον dialer δεν λειτουργει; Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Δεν σου φαινεται, καναμε παρεα στην προηγουμενη ζωη μας..:lol::lol::lol: Παιδια να ξαναρωτησω: 1. Εχει εγκαταστησει κανεις Xpose Installer/Gravity Box σε Android 7 ?? (Root εννοειται) 2. Εχει μπει κανεις σας με ΜΤΚ σε engineering mode σε Android 7 να πει πως λειτουργει? Ευχαριστω1. Και σε.Android 7 και σε 8 μπαίνει Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Δηλαδή το MEIZU στα 99€ δεν είναι από τα καλύτερα vfm; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Με 2gb ram όχι. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 @bbbb και junglist ευχαριστω για τις απαντησεις. Το ΜTK κινητο που εχω μπαινει κανονικα σε engineering mode αλλα στο android 7 οι ρυθμισεις ειναι τελειως διαφορετικες απο τα παλια και δεν καταφερνω να ανεβασω το ringer volume. Οσο για το expose installer/gravity box αυτο που λετε ισχυει κανονικα και για το gravity box? Στο MIUI εγκαθισταται κανονικα το ex/in αλλα οχι το g/box. Thanks Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frodos Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Καλημέρα στην ομαδα ! Ψάχνω δίκαρτο με επέκταση μνήμης (2 καρτες σιμ + καρτα μνημης) με μεγαλη μπαταρία. Ψαχνω ψυλλους στ αχυρα? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts