NeOSL Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 @dimitris_1987 το μόνο αποτέλεσμα που μπόρεσα να βρω μέσω Google και να έχει μια λογική είναι από εδώ : https://fccid.io/CMIIT-ID-2014CP3019 προσωπική άποψη... κράτησε το για δεύτερο (ώρα ανάγκης) ή δώσ' το για ανακύκλωση. μην ασχοληθείς παραπάνω, χάσιμο χρόνου και χρήματος. edit: ξέχασα να αναφέρω το μοντέλο, μάλλον είναι το Konka K33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Αυτό ούτε καν στην....Κινα, δεν πρέπει να δουλεύει!!!! :cry: :cry: :dash: :dash: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) Με prepaid καρτα, γινονται συναλλαγες με GearBest? Μην την φορτωσω τσαμπα. Eχω λογαριασμο paypal. Edited June 9, 2016 by mikekap Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) Αυτό ούτε καν στην....Κινα, δεν πρέπει να δουλεύει!!!! :cry: :cry: :dash: :dash: :lol: :lol: :lol: μου το έδωσε ένας φίλος σιγά μην εδεινα λεφτά για αυτό νομίζω ότι ποιάνει 3g το θέμα είναι είναι ότι κολαει τρέλα κρασάρουν τα πάντα δεν ειναι το konka k33 η f1 λιγοι τυχεροι ποιανουν τετοια εργαλεια στα χερια τους :p :lol: :lol: Edited June 9, 2016 by dimitris_1987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Από vickmall με PayPal αν έχεις περασμένη την κάρτα σου πριν μπουν τα Capital Controls, μπορείς να παραγγείλεις κανονικά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Από vickmall με PayPal αν έχεις περασμένη την κάρτα σου πριν μπουν τα Capital Controls, μπορείς να παραγγείλεις κανονικά?? Εγώ απευθείας με την χρεωστική Eurobank (με μεσάζοντα το PayPal εννοείται) έχω ψωνίσει δύο φορές ως τώρα χωρίς πρόβλημα. Sent from my LG-V400 using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Όλα τα τελευταία ποστ για τις κάρτες είναι off topic. Γιατί δεν γράφετε στην σωστή ενότητα; Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Σκέφτομαι το infocus m560 pro απο την ευρωπαϊκή αποθήκη του tinydeal. Τι γνώμη έχετε και για το τηλέφωνο και για το μαγαζί; Θέλω ευρωπαϊκή αποθήκη για ταχύτητα και να μην έχω το άγχος του τελωνείου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Pεριμένω από κάποιον να με ενημερώσει, σε πόσες ........ εβδομάδες θα παραλάβει, μετά από παραγγελία που έκανε από την "Ευρωπαική αποθήκη" του tinideal......:X :lol: :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι οτι είναι καιρός να αντικαταστήσω το Sony Z1 compact που έχω (και με έχει βγάλει ασπροπρώσοπο) και να βρω ένα κινέζικο κινητό , ποιοτικό και δυνατό όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι. Επειδή έχω "χαθεί" στην πληθώρα των νέων συσκευών παρακαλώ για τις προτάσεις σας συσκευής που να πληρεί τα κάτωθι κριτήρια : - οθόνη το πολύ μέχρι 5" και όσο το δυνατό πιο μικρά bezzels - ποιοτική κατασκευή (μεταλικό σώμα ή τζάμι με μέταλο κτλ). οσο το δυνατό πιο λεπτό σε πάχος και πιο μαζεμένο σε διαστάσεις - ανάλυση full HD με ψηλά ppi και πολύ καλή φωτεινότητα , εφάμιλλη των γνωστών top smartphones - μνήμη τουλάχιστον 2GB (ιδανικά 3GB) - πολύ δυνατός CPU που να μην καταλαβαίνει τίποτα από multitasking και δεκάδες εφαρμογές ανοιχτές - επέκταση microSD - αξιοπρεπής κάμερα (ας μην είναι top of the top...αν είναι πάλι, ακόμα καλύτερα) - Android με ελληνική γλώσσα ή δυνατότητα να βάλω εγώ τιμή με μεταφορικά από εκεί που μπορώ να το προμηθευτώ το μέγιστο € 300 ! Με λίγα λόγια θέλω μια ποιοτική συσκευή, μαζεμένη σε διαστάσεις (όχι παντόφλα), με τούμπανο specs που να μην υπολείπονται των μεγάλων γνωστών smartphones.. παρακαλώ τις προτάσεις σας !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι οτι είναι καιρός να αντικαταστήσω το Sony Z1 compact που έχω (και με έχει βγάλει ασπροπρώσοπο) και να βρω ένα κινέζικο κινητό , ποιοτικό και δυνατό όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι. Επειδή έχω "χαθεί" στην πληθώρα των νέων συσκευών παρακαλώ για τις προτάσεις σας συσκευής που να πληρεί τα κάτωθι κριτήρια : - οθόνη το πολύ μέχρι 5" και όσο το δυνατό πιο μικρά bezzels - ποιοτική κατασκευή (μεταλικό σώμα ή τζάμι με μέταλο κτλ). οσο το δυνατό πιο λεπτό σε πάχος και πιο μαζεμένο σε διαστάσεις - ανάλυση full HD με ψηλά ppi και πολύ καλή φωτεινότητα , εφάμιλλη των γνωστών top smartphones - μνήμη τουλάχιστον 2GB (ιδανικά 3GB) - πολύ δυνατός CPU που να μην καταλαβαίνει τίποτα από multitasking και δεκάδες εφαρμογές ανοιχτές - επέκταση microSD - αξιοπρεπής κάμερα (ας μην είναι top of the top...αν είναι πάλι, ακόμα καλύτερα) - Android με ελληνική γλώσσα ή δυνατότητα να βάλω εγώ τιμή με μεταφορικά από εκεί που μπορώ να το προμηθευτώ το μέγιστο € 300 ! Με λίγα λόγια θέλω μια ποιοτική συσκευή, μαζεμένη σε διαστάσεις (όχι παντόφλα), με τούμπανο specs που να μην υπολείπονται των μεγάλων γνωστών smartphones.. παρακαλώ τις προτάσεις σας !!! Δες το ZUK Z2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δες το ZUK Z2 Και μένα αυτό μου ήρθε πρώτο στο μυαλό. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δες το ZUK Z2 Ειναι αξιοπιστη μαρκα αυτη; Πως τα παει απο καμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Της Lenovo είναι Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι οτι είναι καιρός να αντικαταστήσω το Sony Z1 compact που έχω (και με έχει βγάλει ασπροπρώσοπο) και να βρω ένα κινέζικο κινητό , ποιοτικό και δυνατό όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι. Επειδή έχω "χαθεί" στην πληθώρα των νέων συσκευών παρακαλώ για τις προτάσεις σας συσκευής που να πληρεί τα κάτωθι κριτήρια : - οθόνη το πολύ μέχρι 5" και όσο το δυνατό πιο μικρά bezzels - ποιοτική κατασκευή (μεταλικό σώμα ή τζάμι με μέταλο κτλ). οσο το δυνατό πιο λεπτό σε πάχος και πιο μαζεμένο σε διαστάσεις - ανάλυση full HD με ψηλά ppi και πολύ καλή φωτεινότητα , εφάμιλλη των γνωστών top smartphones - μνήμη τουλάχιστον 2GB (ιδανικά 3GB) - πολύ δυνατός CPU που να μην καταλαβαίνει τίποτα από multitasking και δεκάδες εφαρμογές ανοιχτές - επέκταση microSD - αξιοπρεπής κάμερα (ας μην είναι top of the top...αν είναι πάλι, ακόμα καλύτερα) - Android με ελληνική γλώσσα ή δυνατότητα να βάλω εγώ τιμή με μεταφορικά από εκεί που μπορώ να το προμηθευτώ το μέγιστο € 300 ! Με λίγα λόγια θέλω μια ποιοτική συσκευή, μαζεμένη σε διαστάσεις (όχι παντόφλα), με τούμπανο specs που να μην υπολείπονται των μεγάλων γνωστών smartphones.. παρακαλώ τις προτάσεις σας !!! Xiaomi Mi4s Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Παιδια καλησπερα. Πηρα το συγκεκριμενο τηλεφωνο το οποιο εχει αγγλικα στο μενου του. Η ΝΟ1 εβγαλε ενα update στο σαιτ της, το οποιο δινει την ελληνικη γλωσσα. Δυστυχως δεν μου ειναι κατανοητο το πως θα μπορεσω να το κανω..μηπως το εχει καταφερει κανενας? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Σε εντελώς low budget phone (60-70 max euro) για τη μητέρα μου, ποιο θα προτείνατε? Είμαι ανάμεσα σε Elephone p6000, homtom ht3 pro, bluboo picasso..Δεκτές και άλλες προτάσεις βεβαίως βεβαίως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Σε εντελώς low budget phone (60-70 max euro) για τη μητέρα μου, ποιο θα προτείνατε? Είμαι ανάμεσα σε Elephone p6000, homtom ht3 pro, bluboo picasso..Δεκτές και άλλες προτάσεις βεβαίως βεβαίως... Το δεύτερο ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Σε εντελώς low budget phone (60-70 max euro) για τη μητέρα μου, ποιο θα προτείνατε? Είμαι ανάμεσα σε Elephone p6000, homtom ht3 pro, bluboo picasso..Δεκτές και άλλες προτάσεις βεβαίως βεβαίως... Το ht3 pro δεν ειναι εντελως low budget το ht3 ειναι και ειναι μια χαρα αν δεν εχεις απαιτησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Σε εντελώς low budget phone (60-70 max euro) για τη μητέρα μου, ποιο θα προτείνατε? Είμαι ανάμεσα σε Elephone p6000, homtom ht3 pro, bluboo picasso..Δεκτές και άλλες προτάσεις βεβαίως βεβαίως... Το bluboo Picasso θα της αρέσει, απροβληματιστο, καλύτερη ποιότητα υλικών από το homtom, καλύτερο λειτουργικό και όμορφο ui, ενώ εμφανισιακά είναι πολύ όμορφο. Μοναδικό μειονέκτημα η κάμερα, δεν βγάζει καλές φωτο το βράδυ, αλλά το ίδιο συμβαίνει σχεδόν με όλα τα κινητά στην ίδια τιμή. Την ημέρα οι φώτο είναι αρκετά καλές για την κατηγορία του. Για το elephone δεν εχω άποψη. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 @zananiro, καλύτερα...είχα εγώ...:cry: Τώρα, αν μιλαγαμε για το pro, οπου διαφημίζει ότι έφαγε μία σημαντική αναβάθμιση στην κάμερα , ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγματα...:blink: Θυμάμαι επίσης ότι "είχε κ δεν είχε" gps, κάτι τι οποιο δεν αναβαθμισανε στο pro... οπότε...:cry: Κατά τ' αλλα, άψογο σε όλα του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Θυμάμαι επίσης ότι "είχε κ δεν είχε" gps, κάτι τι οποιο δεν αναβαθμισανε στο pro... οπότε...:cry: Κατά τ' αλλα, άψογο σε όλα του.. Μήπως έχεις φετίχ με κινητά χωρίς GPS? ;) Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 χα χα χα χα χα...αυτά έχουν μαζί μου. Ο λόγος που έφυγα από το p6000 ήταν κυρίως το gps που δεν είχε...την ιστορία με το note 4 από το fct την ....ξέρεις...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Καλησπέρα είμαι ανάμεσα στο Xiaomi Redmi 3 pro και το καινούργιο Meizu M3s που αν επιλέξω αυτό θα περιμένω να κυκλοφορήσει. Έχω ήδη ένα Meizu M2 mini. Ποιο από τα δύο λέτε εσείς; αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μέχρι 170€ ελεύθερα. Ακομη και μέχρι 5.5 ίντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 δες το note 3 pro 3gb Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts