Jump to content

kitrinosaetos21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    83
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kitrinosaetos21

  1. Μονο το δικο μου δεν πηρε αναβαθμιση στην 6αρα στην χωρα αυτη!¡!! Με ξεχασαν. Βασικα με εγραψαν!!!
  2. Ειναι ευκολο να τοποθετηθει? Εγω εθχα ρωτησει το vickmall και μου ειχε πει 30 ευρω αλλα να το στειλω εκει να μου το φτιαξουν, δεν ειχα λεφτα και δεν εχω ακομα για να το κανω. Παντως και εμενα μου εσπασε. Υ.Γ : Επειδη το update για να γινει 6αρι δεν βλεπω να ρχεται, δεν μου στελνει κανεις που το εκανει χειροκινητα, μεσω pm, τι εκανε, μπας και το προσπαθησω.
  3. Απο που την πηρες και ποσο,? Δεν ξερω γιατι σου βγαζει μαυρο.
  4. Εμενα παντως ακομα να μου ερθει η 6αρα :(
  5. Συγνωμη που αργησα να γραψω αλλα δεν προλαβαινα ειλικρινα. Θα πω δυο λογακια τωρα. Βασικα ξεκινωντας απο το κουτι, να πω οτι μοιαζει "κυριλε", λευκο κουτι μακροστενο και μικρο σε παχος, μεσα εχει μαυρο χρωμα. Μια χαρα. Επισης ειχε μεσα δυο tempered glass, ενα για μπροστα και ενα για πισω, αν και ηρθε με φορεμενες ζελατινες και μπρος και πισω. Επισης μια θηκη σιλικονης απλη , οχι κατι ιδιαιτερο, φορτιστη, ακουστικα και ενα καλωδιο otg για συνδεση κινητου me usb το οποιο τεσταρα κιολας και λειτουργει κανονικα. Τωρα στα του κινητου. Ερχεται σε λευκο χρωμα (δεν εχει αλλη επιλογη στο vickmall), ειναι αρκετα ελαφρυ στο χερι μου (εχω ομως το blackview bv5000, οποτε δεν ξερω αν ειναι αντικειμενικο το χαμηλο βαρος :) ) και θεωρω οτι ειναι αρκετα ομορφο αν και εχει λιγο μεγαλα πλαισια πανω και κατω. Το λειτουργικο του ειναι το android 4.4.2 και φανταζομαι εκει θα μεινει, μια χαρα ομως ο launcher της εταιρειας εμενα μου αρεσε το στησιμο του. Οσο αναφορα τα πιο σημαντικα τωρα. Βασικα το κινητο ειναι για να μιλαμε και εκει τα παεθ μια χαρα. Καθαρος ηχος, δυνατος, χωρις να " δοναει" που και που οπως γινεται στο blackview bv 5000 που εχω και δεν εχω βρει τον λογο, whatever. Wifi δουλευει το ιδιο καλα σε σχεση με τα κινητα που εχουν περασει απο το σπιτι μου, το ιδιο και το 3g που δοκιμασα. Ερχεται με ενσωματωμενο αποθηκευτικο χωρο στα 16gb, απο τα οποια μενουν ελευθερα για χρηση τα 13 σχεδον, νομιζω ειναι καλα. Πηγα να βαλω το antutu εγκυκλοπαιδικα, αλλα δεν υποστηριζεται απο την συσκευη μου οπως εγραφε, τελοσπαντων. Ολες οι αλλες εφαρμογες δουλεψαν κανονικα. Να πω επισης οτι δεν κολλαει πουθενα, χρησιμοποιειται κυριως για internet, facebook, youtube, jelly Blast και κατι αλλα λιγα προγραμματα. Νια χαρα τα παει εκει. Δεν ξερω για απαιτητικα παιχνιδια δεν εχω δοκιμασει. Επισης gps δεν εχω δοκιμασει . Ααααα μην το ξεχασω η φωτογραφικη του στα 18 που ειναι, τα σπαει, ειλικρινα πολυ καλη. Η μπροστα για selfies κτλ ειναι και αυτη αξιοπρεπεστατη. Τελος η μπαταρια μου φαινεται μικρη, αληθινα mah αλλα μικρη, επρεπε να βαζανε μεγαλυτερη θα ελεγα. Αυτα μου ερχονται, ρωτηστε με οτι αλλο θελετε. Πιστευω οτι για τα 80 ευρω που κανει, ειναι πολυ καλο και τιμιο. Να στε καλα και συγνωμη που αργησα να γραψω....
  6. Πατησε ελλαδα απο προχτες. Τωρα το βραδυ εφτασε πατρα, αρα αυριο παραλαμβανει η γυναικα και το βραδακι που θα γυρισω γραφω πρωτες εντυπωσεις. Παντως 13 μερες εκανε απο ολλανδια - πατρα, ενω σχεδον 10 απο κινα - ολλανδια!!! Τι να πει κανεις!!!!
  7. Εφτασε Ολλανδια απο χτες. Αντε να δουμε μπας και το χω κατα το τελος της βδομαδας. Μετα θα κανω review οπως υποσχεθηκα. :)
  8. Sokolataki ουτε εμενα εχει ερθει ακομα. Θελει βασικα windows για να γινει απο οτι ειδα και εγω δεν εχω, οποτε "κοβομαι" απο την αρχη. :(
  9. Πηρα tracking number με το ολλανδικο ταχυδρομειο και μου ειπαν θα φυγει συντομα (ψαχνω κατι θηκες μπας και βρω και ρθουν μαζι). Οποτε σε καμια 20 μερες πανω κατω που θα το χω θα κανω παρουσιαση. :) :) Υ.Γ: Εχω την εντυπωση οτι δεν πρεπει να υπαρχει αλλος κατοχος στο συγκεκριμενο κινητο στην Ελλαδα. :( :(
  10. Θα συμφωνησω με τον grinder κατα 101%.. Εγω παντως μετα απο απειρες τουμπες του κινητου μου εσπασε, κανονισα με το vickmall να παει πισω και με 30ευρω να μου την αλλαξουν. Δηλαδη θα πρεπει να ους κατηγορησω επειδη εγω ειμαι αμπαλος και μου πεφτει απο τα χερια συνεχεια? Αλλα ας μην το συνεχισω...
  11. Νομιζα οτι ειδα 7-5-2015 και οχι 7-7-2015 οπως γραφει το παιδι. Δικο μου λαθος, σορρυ. Οπως και να εχει αντικατασταση δεν δικαιουται οπως ειπε και ο αποπανω φιλος. Επισκευη ναι αν δεν ειναι υπαιτιοτητα του χρηστη, αλλα οχι αντικατασταση.
  12. Ενα απο αυτα που εβαλες στο ειχα δειξει και εγω. Το mi4, το θεωρω πολυ καλο, μαζι με το letv. Αυτα απο αυτα που σηκωσαμε θεωρω τα καλυτερα. Για μενα ψαχτο λιγο και επελεξε κανα 2 και κοιτα και τα αντιστοιχα θεματα τους εδω και αποφασισε. Η xiaomi παντως εχει την καλυτερη υποστηριξη απο την κοινοτητα των χρηστων, αν σου λεει κατι. Το αλλο σαφως ειναι πιο δυνατο και πιο καινουργιο. Μην σε παρω στο λαιμο μου, ψαχτο και μονος σου. Σε μια - δυο ωρες θα χεις μαθει τα παντα :)
  13. Σορρυ που γραφω εδω αλλα απο κινητο δςν μου εμφανιζει την επιλογη να στειλω pm. Φιλε μου σου απαντησαν σημερα απο τι vickmall? Με ποιο τροπο επικοινωνησες, γιατι ειναι εξαφανισμενοι 2-3 μερες. Ευχαριστω. Αφηστε το λιγο το ποστ αυτο να το δει το παιδι απο πανω και σβηστε το μετα
  14. Καταρχην εχει περασει ο χρονος.της εγγυησης. Οποτε αντικατασταση δεν υφισταται, ενω απο την αλλη ειμαι σιγουρος οτι μπορει να φτιαχτει με καποιο λογικο κοστος, ετσι φανταζομαι δηλαδη.
  15. Eldir αστειευεσαι ετσι? Μετα απο ενα χρονο σου ******* οτι εχει θεμα το κινητο και θες αντικατασταση? Γελασαμε και σημερα, μπραβο σου, να σαι καλα...
  16. Ενδεικτικα -->http://www.vickmall.com/lenovo-k80-k80m-4g-lte-intel-64bit-quad-core-1-8ghz-2gb-ram-32gb-rom-5-0mp-13-0mp-android-4-4-smartphone-5-5inch.html Η' αυτο --> http://www.vickmall.com/letv-le-one-3gb-ram-16gb-rom-smartphone.html Η' αυτο -->http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi4-4g-fdd-lte-smartphone-snapdragon-801-2-5-ghz-quad-core-5-0-inch-13mp-camera-ram-2gb-rom-16gb-android-4-4.html Γενικα υπαρχουν και πολλες επιλογες και αξιολογα κινητα. Ψαχτο λιγακι. Δινεις αρκετα λεφτα και μπορεις να βρεις τουμπανακι κινητο. Αυτα :)
  17. Συμφωνω με τον mobile59. Συμφωνω 100%. Οταν το κινητο που θελουμε το εχει το vickmall, τοτε ειναι μονοδρομος. Οταν δεν το εχει ψαχτειτε αλλου. Προσωπικα εγω κοιταω τι εχει και δεν ψαχνομαι αλλου. Χιλιες φορες να χω το κεφαλι μου σιγουρο και ησυχο.
  18. Ωραιο κινητο. Εισαι πιο σιγουρος γιατι ειναι lenovo. Αλλα ειναι ακριβοτερο. Αμα μπορεις οικονομικα πηγαινε εκει. Πιο λογικη επιλογη. Αλλα νομιζω ειμαστε εκτος θεματος και μπορει να μας κοψουν τα μηνυματα και δικιο θα χουν. :)
  19. Ποιο lenovo εννοεις? Ειλικρινα δεν εχω καποιο στα υποψιν σε αυτα τα λεφτα, καινουργιο μοντελο. Εξαλλου να ξερεις οτι με το σκεφτικο αυτο, μετα μπορει να πεις "γιατι να μην δωσω αλλα15 να παω στο χ μοντελο και ου το καθεξις". Και μετα φευγει το πραγμα. Ετσι κανουμε ολοι γιατι θελουμε το καλυτερο, ειναι λογικο :)
  20. Δεν το εχω το κινητο, αλλα σε γενικες γραμμες αν ενα τηλεφωνο δεν εχει playstore αυτο μπαινει παντοτε ευκολα με μερικα απλα βηματα, που διαφερουν βεβαια απο κινητο σε κινητο. Οχι παντως οτι του ιταλου η ρομ απο οσο διαβαζω θα χει προβλημα, εγω απλα εκανα ενα σχολιο εν ειδη αστειου μιας και υπαρχει και euro. Δεν θα χεις προβλημα οτι και να επιλεξεις. Εγω επιλεγω απλα παντοτε τις μαμισιες ρομ για να χω το κεφαλι μου ησυχο. :)
  21. 10-11 euro παραπανω και εχεις το κεφαλι σου ησυχο -->http://www.vickmall.com/new-vernee-thor-4g-lte-android-6-0-smart-phone-octa-core-mtk6753-3gb-ram-16gb-rom-5-0-inch1280x720-hd-13mp-camera-wifi.html Καταλαβαινω οτι οι εποχες ειναι δυσκολρς για ολους μας, αλλα πιστευω η ψυχολογικη ηρεμια αξιζει για 10-11 (καπου τοσο βγαινει) ευρω παραπανω. Αποψη μου βεβαια , μετα απο αρκετες αγορες απο vickmall. Φαινεται ωραιο κινητο παντως. :)
  22. Να ρωτησω εγω κατι, αυτο το κινητο εχει βγει εδω και αρκετο καιρο, ειχε και εχει αξιοπρεπη στοιχεκα πανω του, αλλα η μαρκα υπαρχει ακομα? Δεν εχω δει να βγαζει κανα νει μοντελο. Ισως εχει αναφερθει και συγνωμη κιολας αλλα ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω, διαβασα μερικες και μετα ρωτησα. Ευχαριστω.
  23. Φιλε μου εδω γραφει οτι εγινε android 5. Μαζι με αλλα μοντελα της. Απλα το χρονοδιαγραμμα της εταιρειας πεφτεθ παντα λιγο εξω, πιστευω ομως οτι θα παρει την 5αρα. Μακαρι να το χε ηδη καποιος να μας ελυνε τις αποριες. Θα κανω παρουσιαση οταν ερθει παντως. Καλη σου μερα. -->http://www.gizmochina.com/2015/04/09/blackview-devices-will-get-android-5-0-update-by-the-end-of-april/
  24. Mark1979, φιλε μου οι Ιταλοι ειναι μονο για μπαλα και αυτη σε στυλ κατενατσιο. Πιστευω σου απαντησα. Καλη σου μερα.
  25. Παντως εγω παρηγγειλα το blackview omega. Αν σε "παιρνει" ο χρονος να περιμενεις, ανεμενε να ερθει (χτεε εκανα παραγγελια) να σου γραψω στο θεμα που ανοιξα εντυπωσεις κτλ. Αν δεν μπορεις να περιμενεις, εχω την αισθηση οτι και το a8 θα βγει πολυ καλο. Εσυ θα κρινεις αναλογως χρηματων απαιτησεων κτλ. Καλημερα. Υ.Γ : Σκεφτομουν και εγω το a8 αλλα με εψησε η πολυ καλη καμερα του omega. Παντως η blackview με εχει κερδισει σαν εταιρεια, νομιζω γινομαι fan, χαχα :) :)
×
×
  • Create New...