evmenis Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Το εχω στα χερια μου και ειμαι σε dispute για αυτο τον λογο.Ξερω οτι η μειζου λεει οτι την εχει και ο πωλητης το ελεγε αλλα δεν. Δες πως θα αλλαξουν τα καταστηματα τις συχνοτητες σε λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Πως κατάλαβες ότι δεν την έχει;; το έψαξες με κάποια εφαρμογή;; Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.themonsterit.EngineerStarter&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Το εχω στα χερια μου και ειμαι σε dispute για αυτο τον λογο.Ξερω οτι η μειζου λεει οτι την εχει και ο πωλητης το ελεγε αλλα δεν. Δες πως θα αλλαξουν τα καταστηματα τις συχνοτητες σε λιγο. Δηλαδή ψεύδεται η εταιρεία;; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.themonsterit.EngineerStarter&hl=el Φιλε πρεπει να εισαι ροοτ για να ανεβασεις την ενταση του ηχειου σε mtk επεξεργαστες; Δωσε λιγο τα φωτα σου γιατι εχω καποιες συσκευες με 6582 και 6592 που εχουν πολυ χαμηλο ηχο. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Το εχω στα χερια μου και ειμαι σε dispute για αυτο τον λογο.Ξερω οτι η μειζου λεει οτι την εχει και ο πωλητης το ελεγε αλλα δεν. Δες πως θα αλλαξουν τα καταστηματα τις συχνοτητες σε λιγο. Δεν εχει λογικη αυτο ομως, εκτος και υπαρχει σε περισσοτερες της μιας εκδόσεις. Εχεις επικοινωνησει με την εταιρεια? Αναφερεται κατι στα φορουμ τους? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Γιατι με το Zuk z2 υπηρχε λογικη που αλλα λενε οτι εχει Β20 και αλλα οτι δεν εχει; Και οτι η εταιρεια (Νο.1 κατασκευαστης) αρχικα ελεγε οτι εχει και μετα το απεσυρε Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Φιλε πρεπει να εισαι ροοτ για να ανεβασεις την ενταση του ηχειου σε mtk επεξεργαστες; Δωσε λιγο τα φωτα σου γιατι εχω καποιες συσκευες με 6582 και 6592 που εχουν πολυ χαμηλο ηχο. Ευχαριστω. Oχι απαραίτητα.Δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 στο μενού αυτό πάντως μπαίνει και χωρίς root και κάποιες ρυθμίσεις αλλάζουν χωρίς root.Δοκίμασε το και μπορεί να δουλεύει στις συσκευές σου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 MEIZU πολύ καλά και δεν θέλουν κανένα πείραγμα. Sent from my m1 note using Tapatalk Καλημέρα φίλε Δύο ερωτήσεις: -έχει yunos - θα έχει διαφορά το flyme; είχες κάποια συσκευή με yunos; -το αλι λέει οτι δεν παίρνει ΟΤΑ έχει περασμένο play store. έχεις κάποια ιδέα αν είναι του μαγαζιού η ρομ και όχι η επίσημη; το κινητό σου ακόμα έχει καλή τιμή στα 120ε περίπου. τρομερή συσκευή και μέχρι τώρα αξεπέραστη απο την meizu Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Μα το Meizu m5 και m5 note έχουν την 800αρα Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk ναι να έχει και τα 2 που ανέφερα όμως; ταυτόχρονα σε μία συσκευή; Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Δηλαδή ψεύδεται η εταιρεία;; Sent from my m1 note using Tapatalk Δεν εχει λογικη αυτο ομως, εκτος και υπαρχει σε περισσοτερες της μιας εκδόσεις. Εχεις επικοινωνησει με την εταιρεια? Αναφερεται κατι στα φορουμ τους? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Δεν ξερω αν λεει ψεμματα η meizu ή αν υπαρχουν 2 εκδοσεις αλλα το κινητο δεν εχει την 800αρα.Ο πωλητης το παραδεχτηκε (του ειπα να τσεκαρει σε αυτα που εχει στο στοκ) τωρα δεν ασχοληθηκα να στειλω μηνυμα στην μαμα εταιρεια.Ακομα δεν θα εχουν γυρισει αυτοι απο τις διακοπες και θα εχουν ενα βουνο απο εκρεμοτητες οποτε δεν εχει νοημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Καλημέρα φίλε Δύο ερωτήσεις: -έχει yunos - θα έχει διαφορά το flyme; είχες κάποια συσκευή με yunos; -το αλι λέει οτι δεν παίρνει ΟΤΑ έχει περασμένο play store. έχεις κάποια ιδέα αν είναι του μαγαζιού η ρομ και όχι η επίσημη; το κινητό σου ακόμα έχει καλή τιμή στα 120ε περίπου. τρομερή συσκευή και μέχρι τώρα αξεπέραστη απο την meizu Δυστυχώς δεν έχω πιάσει συσκευή με Yunos. Αλλά από όσο ξέρω δεν υπάρχουν Ρομ για αυτό εκτός επίσημης. Sent from my m1 note using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξερω αν λεει ψεμματα η meizu ή αν υπαρχουν 2 εκδοσεις αλλα το κινητο δεν εχει την 800αρα.Ο πωλητης το παραδεχτηκε (του ειπα να τσεκαρει σε αυτα που εχει στο στοκ) τωρα δεν ασχοληθηκα να στειλω μηνυμα στην μαμα εταιρεια.Ακομα δεν θα εχουν γυρισει αυτοι απο τις διακοπες και θα εχουν ενα βουνο απο εκρεμοτητες οποτε δεν εχει νοημα. Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ένας πωλητής. Μπορείς να μας βρεις επίσημα λινκς από θέματα στο ίντερνετ που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα σου; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ένας πωλητής. Μπορείς να μας βρεις επίσημα λινκς από θέματα στο ίντερνετ που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα σου; Sent from my m1 note using Tapatalk Δεν καταλαβαινω το πνευμα σου. Εγω λεω τι συμβαινει για ενα κινητο που εχω στα χερια μου και εχω ιδια αποψη. Αν δεν με πιστευεις ,ε μην με πιστευεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Δεν καταλαβαινω το πνευμα σου. Εγω λεω τι συμβαινει για ενα κινητο που εχω στα χερια μου και εχω ιδια αποψη. Αν δεν με πιστευεις ,ε μην με πιστευεις. φίλε μου πως κατάλαβες ότι δεν πίανει την 20 band ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Στα κινητα με mtk επεξεργαστες μπορεις να δεις τις συχνοτητες που πιανει το κινητο με την εφαρμογη αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.themonsterit.EngineerStarter&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Έχει κανείς άποψη για το ZTE Nubia My Prague ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλημερα ο αδερφός μου θελει να παρει το leeco s3 ειναι σε presale απο antelife. Καποιος με εμπειρια στην μάρκα αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλημερα ο αδερφός μου θελει να παρει το leeco s3 ειναι σε presale απο antelife. Καποιος με εμπειρια στην μάρκα αξιζει? Oλα τα κινητα της Le eco ειναι πολυ καλα,εχω το Leeco x620,ειχα το χ600,γιατι απο αυτο το καταστημα?Υπαρχουν πιο αξιοπιστα και ειναι αμεσα διαθεσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Το μόνο για τα δικά μου δεδομένα μείον που έχουν τα leEco είναι ότι δεν έχουν sd και δεν ξέρω αν φοράνε gorilla glass. Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλημερα ο αδερφός μου θελει να παρει το leeco s3 ειναι σε presale απο antelife. Καποιος με εμπειρια στην μάρκα αξιζει? Απο τις καλυτερες μαρκες στο χειροτερο καταστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Πάρτο χθες. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Ευχαριστώ για τις άπαντησεις αλλα τρωει ακυρο μιας και το kimovil αναφέρει την 800αρα ,αλλα κανενας πωλητης. Παει για αλλο. Εκτος αν κανουμε τοσο λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Μπες στο fora του τηλεφώνου και ρώτα τα παιδιά. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droutis Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Παρέλαβα χθες το UMi Plus E (περίμενα και 1 μήνα το Τελωνείο)... Είναι σίγουρα το πιο στιβαρό κινητό που είχα ως τώρα, και αξίζει τα 191€+36€ του Τελωνείου... έχω διαβάσει πολλά και διάφορα για τα παλαιότερα μοντέλα της UMi, αλλά από ότι καταλαβαίνω (και διαβάζω σε πολλά reviews) η UMi ουσιαστικά κάνει rebranding με το UMi Super και ότι έβγαλε μετά, και δεν το λέω για να τους κάνω διαφήμιση. Με τον 8πύρηνο ΜΤ P20 Helios στα 2.3GHz + 6 GB RAM + 64G ROM δεν κολλάει πουθενά, και ας βγάζει Antutu index λίγο χειρότερο από το Galaxy S6.. και η οθόνη της Sharp πολύ καλή... τέλος πάντων νομίζω ότι τα τελευταία τους μοντέλα είναι άξια αναφοράς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Παρέλαβα χθες το UMi Plus E (περίμενα και 1 μήνα το Τελωνείο)... Είναι σίγουρα το πιο στιβαρό κινητό που είχα ως τώρα, και αξίζει τα 191€+36€ του Τελωνείου... έχω διαβάσει πολλά και διάφορα για τα παλαιότερα μοντέλα της UMi, αλλά από ότι καταλαβαίνω (και διαβάζω σε πολλά reviews) η UMi ουσιαστικά κάνει rebranding με το UMi Super και ότι έβγαλε μετά, και δεν το λέω για να τους κάνω διαφήμιση. Με τον 8πύρηνο ΜΤ P20 Helios στα 2.3GHz + 6 GB RAM + 64G ROM δεν κολλάει πουθενά, και ας βγάζει Antutu index λίγο χειρότερο από το Galaxy S6.. και η οθόνη της Sharp πολύ καλή... τέλος πάντων νομίζω ότι τα τελευταία τους μοντέλα είναι άξια αναφοράς! Καλοδούλευτο. Πώς προέκυψαν τα 36? Έχεις απόδειξη εύκαιρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts