paris_89 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 και γω προς τα κει αλλά τι λες και για το jiayu s3? και το elephone αξίζει Παρήγγειλα το be touch τελικά σήμερα. Αναμένουμε τώρα. Όταν φθάσει θα ακολουθήσει αναλυτικό review στο σάιτ της υπογραφής μου. Stay tuned Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) Παιδια στις 5 ιντσες εχετε καμια καλυτερη προταση για τα χρηματα του (105$) απο το Cubot s200?? Ειδα και το Landvo S6 στην ιδια τιμη. Τι λετε?? Edited May 25, 2015 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Παρήγγειλα το be touch τελικά σήμερα. Αναμένουμε τώρα. Όταν φθάσει θα ακολουθήσει αναλυτικό review στο σάιτ της υπογραφής μου. Stay tuned αναμένουμε Παιδια στις 5 ιντσες εχετε καμια καλυτερη προταση για τα χρηματα του (105$) απο το Cubot s200?? Ειδα και το Landvo S6 στην ιδια τιμη. Τι λετε?? http://www.vickmall.com/zte-v5-red-bull-3g-smartphone-snapdragon-msm8926-quad-core-android-4-2-1gb-4gb-13-0mp.html http://www.minideal.net/lenovo-s668t-unlocked-smartphone-4-7-ips-1gb-8mp-camera-dual-sim-gps.html και αυτό ίσως αξίζει αλλά δεν έχει πολλές ρομ για να φλασάρεις λογικά πρέπει να είναι παλιό μοντέλο λόγο μπαταρίας στο προτείνω αλλά δεν έχω διαβάσει σχόλια σαφώς και αυτά τα μοντέλα που έχεις γράψει νομίζω ότι είναι καλύτερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 αναμένουμε http://www.vickmall.com/zte-v5-red-bull-3g-smartphone-snapdragon-msm8926-quad-core-android-4-2-1gb-4gb-13-0mp.html http://www.minideal.net/lenovo-s668t-unlocked-smartphone-4-7-ips-1gb-8mp-camera-dual-sim-gps.html και αυτό ίσως αξίζει αλλά δεν έχει πολλές ρομ για να φλασάρεις λογικά πρέπει να είναι παλιό μοντέλο λόγο μπαταρίας στο προτείνω αλλά δεν έχω διαβάσει σχόλια σαφώς και αυτά τα μοντέλα που έχεις γράψει νομίζω ότι είναι καλύτερα Θα ηθελα ενα "ετοιμο" τηλεφωνο να μην χρειαζεται αλλαγη της rom. Οποτε μαλλον θα καταληξω στο S6 μιας και το βλεπω πιο πληρεστερο. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) Παιδια στις 5 ιντσες εχετε καμια καλυτερη προταση για τα χρηματα του (105$) απο το Cubot s200?? Ειδα και το Landvo S6 στην ιδια τιμη. Τι λετε?? Πάρτο είναι τρομερό τηλέφωνο έχουμε έξι συσκευές χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα και όλες τις έχουν νέα παιδιά που του αλλάζουν τα φώτα. Αν θέλεις κάτι περισσότερο να με ρωτήσεις στείλε μου pm To zte που ξέρω δεν συγκρίνεται. Άσε που δεν έχει καθαρά Ελληνικά. Για τα άλλα τηλέφωνα που συζητάς δεν έχω άποψη. Edited May 25, 2015 by john_who Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Πάρτο είναι τρομερό τηλέφωνο έχουμε έξι συσκευές χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα και όλες τις έχουν νέα παιδιά που του αλλάζουν τα φώτα. Αν θέλεις κάτι περισσότερο να με ρωτήσεις στείλε μου pm To zte που ξέρω δεν συγκρίνεται. Άσε που δεν έχει καθαρά Ελληνικά. Για τα άλλα τηλέφωνα που συζητάς δεν έχω άποψη. Ευχαριστω. Ποιο απο τα δυο εννοεις? Προφανως το S200 ε? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ο ενθουσιασμος δεν ειναι καλος συμβουλος :lol: Το ZTE V5 ειναι καλυτερο απο το Cubot S200 σε ολους τους τομεις εκτος απο την εσωτερικη μνημη ,καλυτερη οθονη ,καλυτερες καμερες ,καλυτερη ποιοτητα κατασκευης ,καλυτερη ρομ ,καλυτερο GPS & wifi δυσκολα μπορεις να βρεις καλυτερο κινητο σε αυτη την τιμη. Οχι οτι το S200 ειναι κακο κινητο ,το αντιθετο μια χαρα κινητο ειναι απλα στην συγκριση χανει σε ολα απο το ZTE και χωρις να υπολογισουμε οτι οπως και να το κανουμε αλλο επιπεδο μαρκας ειναι η Cubot και αλλο η ZTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) βλεπω το Lenovo K3 Note/K50-T5 εδω και εδω με μεγαλη διαφορά επιδόσεων στο antutu,και διαφορετικές διαστάσεις. ποιές ειναι οι αληθινές επιδόσεις ,και οι σωστές διαστασεις της συσκευής? Edited May 25, 2015 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 βλεπω το Lenovo K3 Note/K50-T5 εδω και εδω με μεγαλη διαφορά επιδόσεων στο antutu,και διαφορετικές διαστάσεις. ποιές ειναι οι αληθινές επιδόσεις ,και οι σωστές διαστασεις της συσκευής?Οσο για τις διαστασεις ειναι ιδιες (164 x 124 x 32mm/6.45 x 4.88 x 1.26 inch εναντι 164 x 124 x 32mm/6.45 x 4.88 x 1.26 inch) !!!!! Εκτος αν ειδες κατι αλλο .... Για να μην πω πως και στο Antutu μια απο τα ιδια .... Μαλλον κατι αλλο ειδες .... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markstam Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Παιδιά ανάμεσα στο Lenovo K3 note και το s3 advanced ποιο να διαλέξω? Σίγουρα το ότι το s3 έχει 30 δολάρια παραπάνω με προβληματίζει πολύ.. αλλά αν είναι πολύ καλύτερο ίσως και να με κερδίσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Θέλει φίλος να πάρει κινητό δίκαρτο με 2gb ram,hd οθόνη,αξιοπρεπή κάμερα και να μην δώσει πάνω από 130 ευρώ. Και το βασικό να είναι αξιόπιστο και να μην θέλει σκαλίσματα με rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Elephone p6000... Μου το πρότειναν το είδα στο YouTube και είναι πύραυλος. Έχει και 64bit cpu και όλα τέλεια. Με τη μπαταρία δεν ξέρω τι παίζει αλλά θα δείξει. Το. Πήρα από Vickmall εγώ και περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Παιδια αυτο ειναι ενα σαιτ που εγω το συμβουλευτικα αρκετα στην τελευταια μου αγορα παραγγειλα το ΖΤΕ μινι Ζ9 το παραθέτω και οποιος θελει το ριχνει καμια ματια :D http://www.kimovil.com/en/compare/jiayu-s3,zte-nubia-z9-mini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ευχαριστω. Ποιο απο τα δυο εννοεις? Προφανως το S200 ε? Ναι εγώ μιλάω για το s200 και έχει περάσει από τα χέρια μου το zte με τα 2gb ραμ. Δεν ενθουσιάστηκα. Για μένα το s200 έχει καλύτερη συμπεριφορά στην πράξη και πέραν των τεχνικών λεπτομερειών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Elephone p6000... Μου το πρότειναν το είδα στο YouTube και είναι πύραυλος. Έχει και 64bit cpu και όλα τέλεια. Με τη μπαταρία δεν ξέρω τι παίζει αλλά θα δείξει. Το. Πήρα από Vickmall εγώ και περιμένω Άλλη εναλλακτική δεν υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Παιδιά ανάμεσα στο Lenovo K3 note και το s3 advanced ποιο να διαλέξω? Σίγουρα το ότι το s3 έχει 30 δολάρια παραπάνω με προβληματίζει πολύ.. αλλά αν είναι πολύ καλύτερο ίσως και να με κερδίσει Σε αυτά ο καλύτερος αντίπαλος είναι το MEIZU M1 NOTE. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Παιδιά ανάμεσα στο Lenovo K3 note και το s3 advanced ποιο να διαλέξω? Σίγουρα το ότι το s3 έχει 30 δολάρια παραπάνω με προβληματίζει πολύ.. αλλά αν είναι πολύ καλύτερο ίσως και να με κερδίσει Εκτος απο το meizu, δες και το huawei honor 4x, ειναι η octacore ευρωπαικη εκδοση. Το εχεις σπιτι σου μεσα σε λιγες μερες και δεν μπλεκεις με κινεζους και τις εγγυησεις τους http://www.amazon.it/Honor-4X-Smartphone-Display-Fotocamera/dp/B00TX5REDY/ref=sr_1_12?s=electronics&ie=UTF8&qid=1431641541&sr=1-12&keywords=zenfone+2#productDetails Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Παιδιά καλημέρα. Κάτι καλύτερο από elephone p6000 στα 110 το πολύ 120 ευρώ παίζει; πρέπει να είναι σφερα το elephone με 64bit cpu Επίσης με ενδιαφέρει να παραλάβω ΑΜΕΣΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Παιδιά καλημέρα. Κάτι καλύτερο από elephone p6000 στα 110 το πολύ 120 ευρώ παίζει; πρέπει να είναι σφερα το elephone με 64bit cpu Επίσης με ενδιαφέρει να παραλάβω ΑΜΕΣΑ... Ξέρεις πολλά κινητά με 110 ευρώ και 2gb ram? Δεν σας καταλαβαίνω ρε παιδια.... Ο ενθουσιασμος δεν ειναι καλος συμβουλος :lol: Το ZTE V5 ειναι καλυτερο απο το Cubot S200 σε ολους τους τομεις εκτος απο την εσωτερικη μνημη ,καλυτερη οθονη ,καλυτερες καμερες ,καλυτερη ποιοτητα κατασκευης ,καλυτερη ρομ ,καλυτερο GPS & wifi δυσκολα μπορεις να βρεις καλυτερο κινητο σε αυτη την τιμη. Οχι οτι το S200 ειναι κακο κινητο ,το αντιθετο μια χαρα κινητο ειναι απλα στην συγκριση χανει σε ολα απο το ZTE και χωρις να υπολογισουμε οτι οπως και να το κανουμε αλλο επιπεδο μαρκας ειναι η Cubot και αλλο η ZTE. Τα αγόρασα και τα 2. Δεν ξέρω αν έτυχε στο κομμάτι, αλλά το S200 αποδείχθηκε ανώτερο σε όλα του μικρού V5 Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_note_3_neo Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 παιδιά Sos έχω το mls iqtalk s8 της γυναίκας και κάτι πάτησε η μπεμπα και είναι στην οθόνη με το πράσινο Android ανθρωπακι και από κάτω γράφει καμία εντολη. τι να πατήσω για να βγω από εκεί; δοκίμασα κρατήσει Power και volume down μαζί και δεν κάνει κάτι. δεν έχουμε backup από το τηλέφωνο Παράθεση Don't cry because it's over.Smile because it happened. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Καλημερα παιδια. Σκεφτομαι να παρω το Gionee elife e7 εκτος και αν εχετε να προτεινετε καποιο αλλο. Θελω να εχει 3gb ram πολυ καλη καμερα οπως εχει το gionee και η τιμη να ειναι στα 170 ευρω max.Αυτο που με προβληματιζει ειναι η μπαταρια του gionee. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Καλημερα παιδια. Σκεφτομαι να παρω το Gionee elife e7 εκτος και αν εχετε να προτεινετε καποιο αλλο. Θελω να εχει 3gb ram πολυ καλη καμερα οπως εχει το gionee και η τιμη να ειναι στα 170 ευρω max.Αυτο που με προβληματιζει ειναι η μπαταρια του gionee. Με λίγα παραπάνω ecoo e04 aurora το εχω βάλει στο μάτι Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) δουλευει κανονικα αρκει να μην παρεις καμια κινεζικη εκδοση...καλο και το jiayu αλλά προσωπικά μετά από πολύ ψάξιμο προτιμησα meizu..Πιο μεγαλο ρολο για μενα παιζει η συνεχης υποστηριξη απο την εταιρια και η ποιοτητα κατασκευης, παρα το 1 επιπλεον gb ram (που απ οσο εχουν πει χρήστες δεν το χρειάζεσαι, πάει σφαίρα το meizu)... μη συγκρινεις το ενα με το αλλο , τα meizu ειναι κλασης ανωτερα. τα jiayu πιο πολυ οι ελληνες τα ξερουμε παρα οι κινεζοι ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου εχει κανει τρομερη εντυπωση το Blackview breeze V2 ... με απιστευτα χαμηλη τιμη αλλα το ποσο γρηγορα και καλα ανταποκρινεται το κινητο... http://www.myphone.gr/d/blackview/breeze-v2.495/hands-on/ μπηκα στον πειρασμο και το παρηγγειλα σημερα ... 55ευρω μαζι με τα εξοδα αποστολης ... αντε να δουμε αν ειναι οντως ετσι Edited May 27, 2015 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 μπηκα στον πειρασμο και το παρηγγειλα σημερα ... 55ευρω μαζι με τα εξοδα αποστολης ... αντε να δουμε αν ειναι οντως ετσι Που το βρήκες σε αυτή την τιμή? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Που το βρήκες σε αυτή την τιμή? το ειδα κι εγω στο Gearbest,55 ευρω,το κουπονι δεν θυμαμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts