nitrox Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 ξερει κανενας το lenovo s8 s898t http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-S8-S898t--MTK6592V-8-core-cpu-1-4GHz-5-3inch-Touch-Screen-TD-SCDMA-GSM-3G-Cellphone-Android-4-2-2GB-16GB-328926.html επιδη δεν βρισκω σχετικο θεμα στα lenovo ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 ξερει κανενας το lenovo s8 s898t http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-S8-S898t--MTK6592V-8-core-cpu-1-4GHz-5-3inch-Touch-Screen-TD-SCDMA-GSM-3G-Cellphone-Android-4-2-2GB-16GB-328926.html επιδη δεν βρισκω σχετικο θεμα στα lenovo ? Πρόσεξε,είναι μόνο για Κινέζικο δίκτυο:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 :lol: να εισαι καλα δεν το προσεξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automat Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Παρακαλώ τα φώτα σας για επιλογή κινητού οθόνη: 5" αυστηρά, έχω μικρά χέρια :) OTG σίγουρα, NFC καλό θα ήταν RAM: ιδανικά 3GB αλλά και με 2 είμαι οκ. ROM: 32gb+ χωρίς sd, 16gb+ με sd Καλή υποστήριξη σε roms, ή καλή rom από τη μάνα του. Μπαταρία για μέτρια χρήση. τιμή: 200-300 ευρώ γλυκοκοιτάω εδώ και καιρό το lenovo vibe x2 αλλά προς το παρών δεν έχει otg. Το xiaomi mi4 θα ήταν τέλειο αν έπαιρνε κάρτα μνήμης. Το mi3 με καλύπτει αλλά το βρίσκω ακριβό για την ηλικία του. Άλλες προτάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) Παρακαλώ τα φώτα σας για επιλογή κινητού οθόνη: 5" αυστηρά, έχω μικρά χέρια :) OTG σίγουρα, NFC καλό θα ήταν RAM: ιδανικά 3GB αλλά και με 2 είμαι οκ. ROM: 32gb+ χωρίς sd, 16gb+ με sd Καλή υποστήριξη σε roms, ή καλή rom από τη μάνα του. Μπαταρία για μέτρια χρήση. τιμή: 200-300 ευρώ γλυκοκοιτάω εδώ και καιρό το lenovo vibe x2 αλλά προς το παρών δεν έχει otg. Το xiaomi mi4 θα ήταν τέλειο αν έπαιρνε κάρτα μνήμης. Το mi3 με καλύπτει αλλά το βρίσκω ακριβό για την ηλικία του. Άλλες προτάσεις; Για κοίτα το Huawei Honor 6. To χρησιμοποιώ 8 μήνες περίπου.Νομίζω θα σε καλύψει.Το βρίσκεις 270-280 ευρώ περίπου Edited April 29, 2015 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Άλλες προτάσεις; Elephone p3000s Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automat Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) Για κοίτα το Huawei Honor 6. To χρησιμοποιώ 8 μήνες περίπου.Νομίζω θα σε καλύψει.Το βρίσκεις 270-280 ευρώ περίπου Thanx panos, το βάζω στα υπόψιν. Το είχα δει παλιότερα αλλά το είχα απορρίψει μάλλον λόγω gpu. Τώρα που το ξαναβλέπω όμως όντως με καλύπτει και θα το κοιτάξω πιο προσεκτικά. Elephone p3000s φτηνούλι :) θα το τσεκάρω ευχαριστώ Edited April 29, 2015 by automat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) Παρακαλώ τα φώτα σας για επιλογή κινητού οθόνη: 5" αυστηρά, έχω μικρά χέρια :) OTG σίγουρα, NFC καλό θα ήταν RAM: ιδανικά 3GB αλλά και με 2 είμαι οκ. ROM: 32gb+ χωρίς sd, 16gb+ με sd Καλή υποστήριξη σε roms, ή καλή rom από τη μάνα του. Μπαταρία για μέτρια χρήση. τιμή: 200-300 ευρώ γλυκοκοιτάω εδώ και καιρό το lenovo vibe x2 αλλά προς το παρών δεν έχει otg. Το xiaomi mi4 θα ήταν τέλειο αν έπαιρνε κάρτα μνήμης. Το mi3 με καλύπτει αλλά το βρίσκω ακριβό για την ηλικία του. Άλλες προτάσεις; Για μένα, προσπαθεις να ξεπεράσεις το εμπόδιο της καρτας sd (υπαρχει και το OTG) και πας με κλειστα ματια στο Xiaomi MI4. Ιδανικότερα, ξεπερνάς και το πλαφόν των 5"" και πας σε 0.36 ίντσες παραπάνω. Ο λόγος για το λατρεμένο meizu MX4. Λογω των ανύπαρκτων bezzels και της "τετράγωνης ανάλυσης" δε θα καταλαβαίνεις οτι πρόκειται για κινητό τόσο πολλών ιντσών. PS: σύγκρινε λιγακι τις διαστάσεις μεταξυ του υποψήφιου xiaomi mi3 και του mx4, θα καταλάβεις τι εννοώ.. http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi3-16gb http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-mx4-16gb Edited April 29, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automat Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Για μένα, προσπαθεις να ξεπεράσεις το εμπόδιο της καρτας sd (υπαρχει και το OTG) και πας με κλειστα ματια στο Xiaomi MI4. Ιδανικότερα, ξεπερνάς και το πλαφόν των 5"" και πας σε 0.36 ίντσες παραπάνω. Ο λόγος για το λατρεμένο meizu MX4. Λογω των ανύπαρκτων bezzels και της "τετράγωνης ανάλυσης" δε θα καταλαβαίνεις οτι πρόκειται για κινητό τόσο πολλών ιντσών. PS: σύγκρινε λιγακι τις διαστάσεις μεταξυ του υποψήφιου xiaomi mi3 και του mx4, θα καταλάβεις τι εννοώ.. http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi3-16gb http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-mx4-16gb Ενδιαφέρον το meizu δε μπορώ να πω :) To φοβάμαι λίγο το μέγεθος ακόμα και των 5ριών αλλά όντως έχει καλό σχήμα/bezels. Είδα μία στα γρήγορα ότι θέλουμε την international έκδοση για unlocked bootloader. Τα καλά κινεζομάγαζα τι στέλνουν ξέρουμε; Το mi4 είναι πολύ ωραίο, αλλά μία από τις χρήσεις που θέλω το otg είναι για να συνδέσω ένα video capture στικάκι και να γράφω video οπότε παίζει πολύ να ζοριστώ με τα 16. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ενδιαφέρον το meizu δε μπορώ να πω :) To φοβάμαι λίγο το μέγεθος ακόμα και των 5ριών αλλά όντως έχει καλό σχήμα/bezels. Είδα μία στα γρήγορα ότι θέλουμε την international έκδοση για unlocked bootloader. Τα καλά κινεζομάγαζα τι στέλνουν ξέρουμε; Το mi4 είναι πολύ ωραίο, αλλά μία από τις χρήσεις που θέλω το otg είναι για να συνδέσω ένα video capture στικάκι και να γράφω video οπότε παίζει πολύ να ζοριστώ με τα 16. Το vickmall το έχει σε πολύ καλή τιμή, 289 δολλάρια. Τωρα για unlocked bootloader που λες δεν ξέρω...Κι εγώ το κοιτούσα μέχρι που παρήγγειλα το meizu m1 note.. Τη μέρα που παρήγγειλα το note, το mx4 είχε 325$, αν ήταν 289 ίσως και να το έπαιρνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Το vickmall το έχει σε πολύ καλή τιμή, 289 δολλάρια. Τωρα για unlocked bootloader που λες δεν ξέρω...Κι εγώ το κοιτούσα μέχρι που παρήγγειλα το meizu m1 note.. Τη μέρα που παρήγγειλα το note, το mx4 είχε 325$, αν ήταν 289 ίσως και να το έπαιρνα.. Το Μ1 πάντως έχει κλειδωμένο bootloader. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros89 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Τελικά τα κινέζικα είναι η πιο ανταγωνιστική αγορά. Ψάχνω ψάχνω και χάνομαι. Δεν μπορώ να αποφασίσω μεταξύ Mate 7, Mx4, Redmi 4G. To πρώτο έχω διαβάσει οτι είναι το πιο ποιοτικό, το πιο απροβλημάτιστο, ονειρική μπαταρία, αλλα με την χειρότερη κάμερα. Το δεύτερο είναι ποιοτικό , με την καλύτερη κάμερα αλλά με χειρότερη μπαταρία . Το τρίτο κάτι ενδιάμεσο. Δεν βρίσκω άκρη. Και τώρα τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Τελικά τα κινέζικα είναι η πιο ανταγωνιστική αγορά. Ψάχνω ψάχνω και χάνομαι. Δεν μπορώ να αποφασίσω μεταξύ Mate 7, Mx4, Redmi 4G. To πρώτο έχω διαβάσει οτι είναι το πιο ποιοτικό, το πιο απροβλημάτιστο, ονειρική μπαταρία, αλλα με την χειρότερη κάμερα. Το δεύτερο είναι ποιοτικό , με την καλύτερη κάμερα αλλά με χειρότερη μπαταρία . Το τρίτο κάτι ενδιάμεσο. Δεν βρίσκω άκρη. Και τώρα τι; Για μενα το Mate 7 ειναι οτι καλυτερο εχω δουλεψει το τελευταιο εξαμηνο ακομα και η καμερα ειναι πολυ καλη. Αν δεν σε ενοχλει το μεγεθος πιστευω ειναι μονοδρομος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourasmenos Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 να ρωτησω κατι παιδια; υπαρχει καποιο κινεζοκινητο που να εχει και γραφιδα μαζι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 να ρωτησω κατι παιδια; υπαρχει καποιο κινεζοκινητο που να εχει και γραφιδα μαζι; Υπαρχουν κλωνοι του samsung note http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382956. Μην περιμενεις ποιοτητα στη γραφιδα και γενικα στη συσκευη-αρκετα προβληματα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Υπάρχει δίκαρτο στις 5.0 ', 2 gb ram, γύρω στα 150-200€, που να τρέχει lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Υπάρχει δίκαρτο στις 5.0 ', 2 gb ram, γύρω στα 150-200€, που να τρέχει lollipop? http://www.vickmall.com/zte-blade-s6-qualcomm-msm8939-snapdragon-615-octa-core-1-5ghz-cell-phones-android-5-0-duanl-sim-dual-camera-gps-4g-lte.html 213 euros! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Ευχαριστώ. Πολύ καλό και αξιόπιστη εταιρεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Υπάρχει δίκαρτο στις 5.0 ', 2 gb ram, γύρω στα 150-200€, που να τρέχει lollipop? βεβαια ξεπερναει το οριο των 200 ευρω το συγκεκριμενο. Υπάρχουν και πολλά άλλα, όπως elephone p6000, elephone p300s 3gb ram 64bit... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Θα ήθελα να ήταν κάτω των 200€, αλλά τα συγκεκριμένα τα βλέπω να φοράνε 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asna Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Παιδια καλησπερα!! εχω ενα H2000+ το οποιο εκλεινε μονο του και εκανε νερα η οθονη. το αφησα λιγες μερες κλειστο και δεν ξανανοιγει με τιποτα κ δεν προλαβα να σωσω καποια πραγματα. Υπαρχει τροπος να ξανανοιξει? η να παρω καπως τα δεδομενα? ελπιζω να γραφω στο σωστο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Υπάρχει δίκαρτο στις 5.0 ', 2 gb ram, γύρω στα 150-200€, που να τρέχει lollipop? Το κορυφαιο vfm απο το κορυφαιο καταστημα.Μια συσκευη που μ ηρθε προχτες απο αλλο μαγαζι,ετρεχε Lollipop.Και με 4.4 να σου ρθει ειναι θεμα ημερων να παρει 5 μεσω OTA. http://www.vickmall.com/elephone-p6000-4g-fdd-lte-mtk6732-64bit-quad-core-1-5ghz-android-4-4-2-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-hd-ips-ogs-screen.html Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Ευχαριστώ! Όντως φοβερή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 πιο κινητο θα προτεινατε μεχρι 200€ που να εχει 1)dual sim 2)οσο γινεται super camera 3)αφαιρουμενη μπαταρια δεν με νοιαζει ποσα mha θα ειναι 4)να δέχεται sd card δεν με νοιαζει ποσες ιντσες οθονη θα εχει , τι cpu, ram ,θα εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 πιο κινητο θα προτεινατε μεχρι 200€ που να εχει 1)dual sim 2)οσο γινεται super camera 3)αφαιρουμενη μπαταρια δεν με νοιαζει ποσα mha θα ειναι 4)να δέχεται sd card δεν με νοιαζει ποσες ιντσες οθονη θα εχει , τι cpu, ram ,θα εχει Jiayu S3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts