trackera Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Μα είτε έχουν tv είτε όχι η διαφορά στην τιμή δεν είναι πάνω από 10 ευρώ.Άσε που το ψηφιακό σήμα μέχρι να γίνει υποχρεωτικό στην Ελλάδα θα έχουμε αλλάξει όλοι από 5 κινητά.Μια χαρά γκατζετάκια είναι τα κινέζικα κινητά Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Μα είτε έχουν tv είτε όχι η διαφορά στην τιμή δεν είναι πάνω από 10 ευρώ.Άσε που το ψηφιακό σήμα μέχρι να γίνει υποχρεωτικό στην Ελλάδα θα έχουμε αλλάξει όλοι από 5 κινητά.Μια χαρά γκατζετάκια είναι τα κινέζικα κινητά συμφωνω μαζι σου και για αυτο αρχισα να τα τιμω. αλλωστε αν προσεξατε καθε μερα ξεφυτρωνουν καινουργια shops.gr,μυριστηκαν οτι η υποθεση εχει κονομα. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ απο αυτα να κανει βιντεοκληση? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 συμφωνω μαζι σου και για αυτο αρχισα να τα τιμω. αλλωστε αν προσεξατε καθε μερα ξεφυτρωνουν καινουργια shops.gr,μυριστηκαν οτι η υποθεση εχει κονομα. Η μετάβαση από αναλογική σε ψηφιακή πλατφόρμα θα γίνει το 2012 απ'οσο γνωρίζω. Για τα shops.gr που λες συμφωνώ, αλλά κι εσύ που πήρες το CECT P168c δεν πιστεύω να είσαι σε διαφορετική μοίρα από κάποιον που προτίμησε κινητό με tv, όπως εγώ πχ. Το πρόβλημα είναι στον δέκτη tv που έχουν μερικά κινητά; Κινέζικα τα μεν, κινέζικα και τα δε :) Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 δικιο εχειs,αλλα το ανεφερα επειδη κατι ακουσα οτι απο τον Νοεμβριο θα αρχισουν να εκπεμπουν καποια καναλια δοκιμαστικα,αν και δεν εχουν δωθει ακομα οι αδειεs. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Πρώτη φορά διαβάζω για κινέζικα κινητά!!!Μα καλά που ζω???:lol: Εγώ πάντως ψήνομαι! Μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον!!Απλά έχω έναν προβληματισμό!Κατά πόσο είναι έμπιστα αυτά τα site για να παραγγείλω κινητό! Για φαντάσου να παραγγείλω ένα, να το πληρώσω και να περιμένω....να περιμένω...να περιμένω.... και κινητό να μην παίρνω...!!!!:cry: ΨΗΝΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ!!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 καλα τυφλοs εισαι; δεν ειδεs που παραθετω τα ελληνικα sites που μπορειs να το παρειs αντικαταβολη; Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Καιρός είναι πάντως να βγάλουν κι άλλα μοντέλα με ελληνικό μενού οι κινέζοι.Έχουμε κολλήσει στα 4-5 όλα κι όλα που έχουν ελληνικό μενού.Άν κάποιος γνωρίζει και έχει την όρεξη άς γράψει συγκεντρωτικά όλα τα κινέζικα με ελληνικό μενού για να μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα του τι έχουμε διαθέσιμο για αγορά Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 επειδη αυτο που λεs το ρωτησα στο site που αγορασα το cect,μου ειπαν οτι δεν βαζουν Ελληνικο μενου στιs επιλογεs τουs οι Κινεζοι ,γιατι ακομα δεν εχει κινηση η αγορα των κινητων τουs απο την Ελληνικη αγορα. πιστευω σιγα-σιγα οσο υπαρχει μεγαλυτερη κινηση ,θα συμπεριλαβουν και την Ελληνικη γλωσσα. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alarihos Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Paides phra to hiphone ths cect kai einai sxetika kalo gia ta lefta tou alla kalhtera na eperna ths apple exei polla meion Παράθεση :tease: Just wasting my time with the wrong people all the time... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Πες μας την διαφορα που ειδες φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouri Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Παιδιά έχει αγοράσει κανείς κινέζικο Phoenix?? Αν ναι πείτε τις εντυπώσεις σας........ Παράθεση Mac Book Pro 13.3 2017 Ipad 2017 32 gb Xiaomi Mi Max 2 64gb --- 7.1.1 Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drant0n Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 εκανα την ιδια ερωτηση και σε αλλο φορουμ και θελω να δω αν γνωριζει κανεις τα pocket pc made in china! σε αγγλικα sites δεν αναφερονται ασχημα λογια εχει αγορασει κανεις τιποτα παρομοιο? ενα κλασικο παλιο ειναι το w800 cect γνωριζει κανεις τιποτα γιατι ψηνομαι εφοσον βγαινουν λιγο παραπανω απο 200 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 και γιατί να πάρεις με 200 ευρώ το κινέζικο και όχι ένα eten x 600 2-3 μηνών σε άριστη κατάσταση με αυτά τα λεφτά.Όχι τίποτα άλλο αλλά η εμπειρία στην κατασκευή wm συσκευών από μια εταιρία είναι πολύ σημαντική.Πιστεύω ότι καλύτερο είναι να προτιμάμε τα κινέζικα για χαρακτηριστικά που δεν βρίσκουμε στις γνωστές μάρκες(μεγάλες μπαταρίες,dual sim,tv phones) Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drant0n Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 μηπως οι ιδιες εταιριες που κατασκευαζουν τα wm για μεγαλες εταιριες κινητων δεν θα ειναι προφανως οι ιδιες που τουσ στελνουν και αυτοι? τις μπαταριες οι ιδιες εταιριες τις φτιαχνουν και λεγεται μαλιστα οτι ειναι πιο σκυλια οι κινεζικες κινεζικες!!! ειδα το t32+ παντως τοσες μερες που κανω αναζητηση και δεν ειναι καθολου ασχημο κινητο!!! το καλο ειναι οτι εχει και πλοηγηση και gps προφανως εξωτερικο ομως δεν ξερω αν το εχει παρει κανενας ομως απο ελλαδα για να μου πει εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 πάντως εγώ ψάχνω τις τελευταίες 2 εβδομάδες για κινητό μη τηλεόραση, και μόλις χτες παρατήρησα το waiver που έχει το ipmart στο κομμάτι των χαρακτηρστικών και εγγύησης, όπου λέει ξεκάθαρα οτι τα κινέζικα κινητά δεν έχουν CE!!! Οπότε φαντάζεστε τι μπορεί να ισχύει και για μετρήσεις sar..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ? den mpainoun prepei na paei se eidko kai an exei ta mixanimata-programata na sta balei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Τα έχω υπόψη μου εδώ και καιρό, μαϊμούδες τις περισσότερες φορές, κάποια έχουν ενδιαφέρον αλλά προσωπικά δεν ρισκάρω μαζί τους, για παράδειγμα τι SAR εκπέμπουν; Και αυτό που αναγράφεται είναι γνήσιο ή μαϊμού και οι μετρήσεις του; Είναι θέματα σοβαρά που θέλουν πολύ προσοχή διότι άπτονται της υγείας μας! Ύστερα, ποίος μου λέει ότι την ώρα που μιλώ δεν θα σκάσει η μπαταρία τους; .. οι Κινέζοι ΔΕΝ έχουν τεχνογνωσία - απλά κάνουν φτηνές αντιγραφές - απομιμήσεις με περιορισμένο χρόνο ζωής και φυσικά χαμηλές τιμές. Υ.Γ. Το "Γιαπωνέζικο" ήταν συνώνυμο του ποιοτικού και τεχνολογικά εξελιγμένου εξαρτήματος προσιτού όμως κόστους, τουλάχιστον πριν 30-35 χρόνια -ρωτήστε παλιούς καπεταναίους που φέρνανε τρανζίστορ (παγκόσμιας λήψεως τότε), τηλεοράσεις (ή ακόμα και κάμερες) "τα παλιά χρόνια" ως δώρα για τους συγγενείς τους από Ιαπωνία (Sony, National-Panasonic, Hitachi και άλλες φίρμες εποχής) ;) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickieftk Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 εχω πάρει το hiphone με 114 € απ' ότι έχω καταλάβει δεν μπαίνουν άλλες εφαρμογές-ξέρετε κάτι σχετικά;κατα τ΄άλλα καλό το βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilik Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Εχω παρει παρα πολλα κινητα απο την Κινα και εχω ξεχασει ολες τις μουφες που μας πουλανε εδω. Τι τεχνολογια ειναι αυτη? Οι ανθρωποι ξερουν να φτιαχνουν κινητα υπερτεχνολογικα! Απολυτως ευχαριστημενος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisss77 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 paidia egw peira to jc777s poly kalo exei ellhniko menou tv-radio einai mia xara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntoukos Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Φίλε lakiss, έχω πάρει το jc678s και μου φαίνεται ίδιο εξωτερικά με το 777. Μήπως έχεις εντοπίσει κάποιες διαφορές; Νομίζω είναι της ίδιας εταιρείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macca Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Λοιπόν έχω πάρει εδώ και 3 εβδομάδες ένα κλώνο του IPHONE από το ebay (90 ευρώ με τα μεταφορικά) και μπορώ να πω ότι προς το παρόν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος . Φυσικά αυτό είναι υποκειμενικό για τον κάθε χρήστη αλλά για τα λεφτά του δεν το συζητάω καθόλου. Έχει ελληνικά , δύο κάρτες sim οι οποίες λειτουργούν ταυτόχρονα και 8 GB μνήμη δωρεάν(από εκεί που το πήρα εγώ).Πριν το πάρω το έψαξα αρκετά για ένα μήνα περίπου και ο χρόνος θα δείξει αν έκανα καλά η όχι . Πάντως άλλη φορά πολλά λεφτά για κινητό δεν πρόκειται να ξαναδώσω . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argirisflikas Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 macca μπορεις να μας πεις απο που το πηρες?εστω σε πμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts