Jump to content

zouri

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About zouri

  • Ημ. Γέννησης 13/10/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

zouri's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά, έχεις πάρει κανείς το gold χρώμα? και αν ναι απο που? Ισχύει ότι το gold χρώμα δεν έχει την global version και ότι δεν έχει εγγύηση 2 χρόνια? Διαπίστωσα σήμερα ότι το αγαπημένο μου gold xρώμα δεν έχει έρθει επίσημα στην ευρώπη και ότι υπάρχει μόνο παραεισαγωγή...:cry:
  2. Καλύτερο smartphone:Huawei mate 9 Καλύτερο tablet: - Καλύτερη Value for Money συσκευή για το 2016 : Huawei mate 9 Μεγαλύτερη απογοήτευση του 2016 :Samsung Galaxy Note 7
  3. Καλησπέρα παιδιά, κάτοχος πριν 1 εβδομάδα του ipad mini 2 16gb από μια καλή προσφορά του regroup στα 272 ευρώ, Την πρώτη μέρα έκανα το update στην 10 και δεν το άφησα ούτε σχεδόν 1 ώρα με την 9, Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιος που να είχε δουλέψει την 9 και την 10 αν έχει κάποια διαφορά στην απόκριση/bug/ram κτλπ και αν η 10 θεωρείτε καλύτερη έκδοση για το mini 2 απο την 9?
  4. Καλησπέρα, παράγγειλα απο ελληνικό κατάστημα μπαταρία για το note 3 3200 αλλά δεν βγήκε καλή και αδειάζει πολύ γρήγορα..κάποιος που έχει παραγγείλει original samsung μπαταρια 3200 απο ελλάδα ας στείλει ενα link... φοβάμαι μην την ξαναπατήσω γιατί και αυτή που πήρα original εγραφε αλλά αποδείχτηκε άχρηστη;)
  5. Καλή επιτυχία σε όλους! Καλές γιορτές!
  6. Ευχαριστούμε πολύ kostas_kanal0011...Κάτοχος και εγώ του best value of money tablet t310 πριν 1 μήνα...καιρός να μπεί μία custom rom γιατί η stock δεν... thansof_7 έχεις να μας στείλεις κάποια screenshot? Γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα
  7. Καλύτερο smartphone: Samsung Galaxy S4 Καλύτερο tablet:Samsung Galaxy Tab 3
  8. Καλησπέρα, νέος κάτοχος του galaxy s2 gt i9100, είχα πριν τον πρώτο γαλαξία (gt i9000) και η διαφορά που βλέπω με την φωτεινότητα και με τα 2 στο τέρμα στο s1 το άσπρο είναι πολύ ποιό έντονο ενώ στο s2 σκουραίνει.Καθώς στα καταστήματα πλέον δεν κυκλοφοράει πλέον το s2 για να πάω να δω διαφορές με ένα άλλο μοντέλο, απο την εμπειρία σας πιστεύετε ότι είναι κάτι που πρέπει να ανησυχώ? Λέτε να το πάω στο service έστω μόνο να το κοιτάξουνε? Η εγώ μπορώ να κάνω λάθος και να είναι φυσιολογικό, το κινητό αγοράστηκε απο κωτσόβολο κ φοράει την 4.0.3.
×
×
  • Create New...