Jump to content

akishellas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    307
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by akishellas

  1. ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Δεν έχει κατάστημα, όποιος θέλει δίνω το δικό μου πήγα να εγκαταστήσω το apk της bet η της stoiximan κ δεν λειτουργεί κανέναν από τα δύο, όποιος θέλει pm το δίνω, ευχαριστώ.
  2. Υπάρχει κάποιος οδηγός να με βοηθήσει που θα βρω αλλά μάρκετ η πχ Chrome instagram viber; ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ γιαυτό το πήρα αλλά χωρίς viber ένα browser της προκοπής χωρίς να φοβάμαι λόγο του κινέζικου που έχει για υποκλοπές κτλ αρχίζει κ με εκνευρίζει, από ένα παληκαρι που έχω πάρει πολλές φορές κ άλλα κινητά εδώ Αθήνα.
  3. Kαλημερα ναι το max ειναι ,απλα δεν βρισκω viber ,instagram ,chrome κτλ ειναι ολα στο appgallery που λεει ? εχει κ αλλα store ? ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επισης υπαρχει τροπος να περασω ελληνικα στο menu διοτι δεν εχει γλωσσα ελληνικη . την βρηκα τη γλωσσα οκ .
  4. Kαλημερα παιδια καλες γιορτες να εχουμε,εχω παρει προσφατα το 8x max η κινεζικη εκδοση model ARE-AL00 υπαρχει καμια γιατρεια να περασω playstore? ειναι στην εκδοση 9.1.0.174,περνει emui 10 ?
  5. καλημερα παιδια αν να δινει κανεις το Note 5 ας μου στειλει p.m.
  6. Σωστότατος κ άσε τους άλλους να γινοντε ερμαια των ΜΜΕ. Όσο για το τι έχουν στο μυαλό τους το λένε πλέον χωρίς να κρυβοντε μερικοί δηλαδή να γινεται έλεγχος του καθε άνθρωπου ηλεκτρονικά (το πως όταν έρθει η ώρα θα σας το πουν) για την υγεία πάνω απο όλα... Αυτός ο φιλάνθρωπος Bill Gates πλέον το διατυμπανιζει πως για καλύτερο έλεγχο του πληθυσμού ως προς όφελος του φυσικά όπως π.χ για πανδημία κτλ ώστε να μην εξαπλωθεί κ ανά πάσα στιγμή ο κόσμος να ξέρει ότι είναι υγιής πρέπει ο κάθε άνθρωπος να παρακολουθειτε ηλεκτρονικά με μια συσκευή πάνω του. Φυσικά αυτό μπορεί να γίνει με συνδιασμο συσκευής πάνω στον άνθρωπο με νέες τεχνολογίες που ήδη έχουν μπει σε κάποιες χώρες κ ερχοντε κ σε εμάς. Πολλα κοροϊδεύαν κ ήδη τα έχουν δει μπροστά τους πολλοί εδώ κ μια δεκαετία ιδιαίτερα απλά δεν το παραδεχοντε... κ ακόμα δεν έχουν δει τίποτα αν δεν αλλάξουν μυαλά κ να ξυπνήσουν. Τη δήλωση αυτή του Bill Gates μου τη σβήσανε εδώ την είχα αναρτήσει το πρωί οπως κ σε παραπλησιο τεχνολογικο site θέλουν να το έχει παίξει η τηλεόραση ή δικιά μας μάλλον... Δεν με ενοχλεί πλέον ακόμα κ Ban να μου κάνουν κ από εδώ εγώ αυτό που θέλω να γράψω θα το γράψω κ να έχω τη συνείδηση μιυ ήσυχη ... Κατάλαβα πως ανάλογα με το τομέα τους οποιοσδήποτε κοιτάζει το όφελος του κ την πάρτυ του... Αυτό θα μας φάει όμως όλους κάποια στιγμή. Αυτό που πραγματικά εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου κ αν θέλετε το πιστεύετε είναι να ειναι για γέλια όλα αυτά που γράφω κ κάποια στιγμή να γελάω κ εγώ με αυτά κ να λέω πόσο βλακας μη πω τίποτα άλλο πιάστηκαν .
  7. https://youtu.be/YXIzraesRcc Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο ότι κοροιδευανε τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ θα τα βρουν μπροστά τους φυσικά πρώτοι θα τρέξουν σαν πρόβατα. https://youtu.be/YXIzraesRcc Εγώ δνε με νοιάζει προσωπικά τα μικρά παιδάκια που θα τα έχουν κυριολεκτικά αν το κάνουν σαν ρομποτακια τι έχουν να τραβήξουν. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Harbin η πόλη που τέθηκε σε καραντίνα http://govt.chinadaily.com.cn/a/201905/15/WS5cdb7b8b498e079e68020ef0.html Ωρε τίποτα δεν φαίνεται να είναι τυχαίο τελικά. Να δούμε τι έπεται για το καλό της νέας πειραματικης ανθροπωτητας ..
  8. Ειπαμε ο απλος πολιτης την πληρωνει απο αυτους εκει πανω εδω κ δεκαετιες το μονο που ξερουν ειναι να ξεπουλανε να κλεβουν ακομα μεχρι σημερα κ να τα ριχνουν στον κοσμο κ συνεχως να τον δουλευουν . Παντως επειτα το λαθος τους στο συγκεκριμενο τομεα παλι καλα που πηραν αμεσα μετρα ειδικα να προστατευθουν οι ευπαθεις ομαδες . Επισης δεν εχουμε κατλαβει τι δυναμη εχουμε σαν λαος απλα μας εχουν... οσο αφορα την καραντινα δεν ξερω κ εγω ειμαι διχασμενος εφοσον δεν μπορουν να εχουν τεστ να κανουν στον κοσμο που κυκλοφορουν αν επρεπε να γινει για ολους η οχι .
  9. Το καλοκαιρι ειδικα ο ηλιος κ η θαλασσα ειναι οτι πρεπει για να βοηθα στο να ενισχυσουν τον οργανισμο μας απεναντι σε αρρωστιες η ιωσεις κτλ που θα προκυψουν τον χειμωνα ,ελπιζω να μην τα ανοιξουν για κανα μηνα κ μετα κλεισιμο ...
  10. Φίλε μου είναι μεγάλο το κατεβατό στο πρώτο αρχικό μου ποστ κ λογικό είναι να μη διάβασες για να καταλάβεις τι εννοώ. Αντιπολίτευση κάνω σε τι κ εκ του ασφαλούς; σε τι μήπως είμαι έγκλειστος μέσα κ δεν το ξέρω αντιθέτως είναι έτσι η δουλειά μου που δεν σταματήσαμε κ δουλεύω κ συναναστρεφομαι με ανθρώπους... Πραγματικά βγάζετε μερικοί συμπεράσματα χωρίς να ξέρετε. ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ισχύει ότι οι ειδικοί όπως ο τσιοδρας στην αρχή είπε ότι δεν μεταδιδετε μέσω του άνθρωπου δηλαδή κάτι τέτοιο κ μετά ο ειδικός το άλλαξε; όταν πρώτο ξεκίνησε κ ανέλαβε δηλαδή για στις αρχες . Τωρα το διαβασα ... τελικα οι ειδικοι πρεπει να εβγαλαν βιαστικα συμπερασματα... τοτε, εχουμε παντως πολλους ειδικους να μας λενε τι να κανουμε σε αυτη τη χωρα ,ειδικοι την πολιτικη, ειδικοι στην οικονομια ειδικοι στην τεχνογνωσια ειδικοι κ αυτοι κ κανανε μια χωρα μη πω τι κ ακομα τι ξεπουλανε,ειδικοι κ εμεις τι να κανουμε αυτοι μας κολησαν.. Εκει που οντως παντως παραδεχομαι τους ειδικους για το συγκεκριμενο θεμα ειναι πως παραδεχομαι ειναι πως πηραν γρηγορα κ αμεσα μετρα μετα την κωλοτουμπα κ δεν νοσησε πολυς κοσμος κ επειτα να τρεχουμε ειδικα οσο αφορα τις ευπαθεις ομαδες και θα το ξαναγραψω αν δεν βρουν τεστ να κανουν στον κοσμακι ΟΣΟ Κ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ανουσιο θα ειναι να τον βγαζουν σταδιακα εξω μιας που θα νοσησουν σταδιακα εφοσον εκτεθουν οπως ανεφερε χτες κ ο ειδικος κ μπορει να γινει χειροτερο κ να χασουμε το καλοκαιρι που ειναι τοσο ωφελιμο για το ανοσοποιητικο συστημα .
  11. Τροποποίηση την πιο πάνω απάντηση μιυ σε εσένα απλά να ξέρεις. Επιμένω ένας καλός τρόπος αντιμετώπισης είναι σε όσους σταδιακά βγαίνουν από την καραντίνα κ ακόμα όσους κυκλοφορούν με μηνύματα τεστ επιτόπου, δεν θυμάμαι σε ποιες χώρες το κάνουν αλλά μείωσαν πολύ την εξάπλωση του ιού. Αλλά κ εσύ τώρα μη το λες έτσι ωμά τι θα γίνει σε αυτή τη περίπτωση... Πως θα νοσησουμε ολοι αλλά όχι όλοι μαζί διότι μερικοί τρομάζουν. Καλό βραδυ
  12. Σωστός κ γιαυτό έγινε η καραντίνα κ εγώ μαζί τους εγώ δεν αμφιβάλω τόσο για την μεταδοτικό τη τα όσο για την θνησιμότητα. Το να πάρεις μέτρα να μη γίνει πανικός στα νοσοκομεία καλά κάνουν κ κάνανε αλλά στο ξαναλέω κάτι δεν κολλάει, οτι θα νοσησουμε όλοι σταδιακά λογικό μου φαίνεται μιας που σταδιακά θα εκτεθουμε, με αυτή τη λογική πάλι θα γίνει αυτό που αναλύεις φίλε μου διοτι αν δεν υπάρξει είτε εμβόλιο είτε αποτελεσματικό φάρμακο. Αυτό εννοώ τόση ώρα κάτι λοιπόν δνε μου κολλάει. Ας μας βγάλουν μάλλον να σας βγαλιυν έξω μόλις υπάρξουν τεστ δηλαδή να τους σταματάνε στο δρόμο κ αντί για πρόστιμα να τους κάνουν τεστ εκεί όντως θα καταπολεμηθει ο ιός κ τα κρούσματα θα μειώνοντε κ δεν θα ξέρουμε κ τι μας γινεται . Σκεφτείτε επίσης πόσοι που θα βγουν από την καραντίνα θα έχουν νοσησει χωρίς να το ξέρουν διότι στάνταρ τα κρούσματα είναι παραπάνω σύμφωνα με τη λογική κ μιας που δεν γινοντε τεστ στον υπόλοιπο κόσμο άλλωστε πολύ περνάνε τον ιο χωρίς να έχουν περίπλοκες κτλ. Δηλαδή σε εμάς εκεί που δουλεύω με τόσο κόσμο κάνεις δεν έχει νοσησει χωρίς να το καταλάβει; δεν νομίζω...
  13. Παραπλάνηση επειδή έγραψα αυτό που είπε ο Τσιόδρας... Πωωωω έχεις μεγάλο πρόβλημα τελικά Σωτήρης Τσιόδρας: Σταδιακά θα εκτεθούμε στον ιό. Η είσαι αγράμματος η χαζούλης πραγματικά, το είπε αυτό ναι η όχι που γράφω πιο πάνω. πάμε παρακάτω αν εκτεθει σταδιακά ο κοσμάκης δεν θα νοσησει σταδιακά μέχρι να βγει το εμβόλιο που ο ίδιος είπε επίσης πως ακόμα κ να βγει το εμβόλιο δεν ξέρουμε αν είναι αποτελεσματικό;σε φοβίζει κ αυτό; Α ρε Τσιόδρα τι του κάνεις Πω απκ το φόβο σου δεν μπορείς να συνειδητοποιήσει κ το τι είπε... Α καλά Πω έχεις μεγάλο θέμα...
  14. Σωτήρης Τσιόδρας: Σταδιακά θα εκτεθούμε στον ιό. Η μήπως αν ακτεθουνε δεν θα νοσησουν, ξέρω εγώ...μαλλον εσύ είσαι τελικά πιο ειδικός από όλους μας. Χάχα κ είμαι εγώ αερολογος... Ε ρε απο τα μπαλκόνια έπρεπε να βουτήξετε μερικοί με αυτο που είπε κ σύμφωνα με την τρομολαγνια που σας εμφυτευσαν... ΝΑΙ εγώ άκουσα όπως άκουσα κ πως όλοι σταδιακά θα εκτεθουμε στο ιό η μήπως δεν σε ικανοποιεί μ αυτό κ πως το εμβόλιο μπορεί να αργήσει... Πραγματικά απορώ πόσο σας δουλεύουν μια έτσι μια αλλιώς μα πόσο. Ναι υπάρχει ιός μπορεί να ειναι όντως πιο δυνατός απκ τη γρίπη δεν αντιλέγω σε αυτό ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΊΠΑ ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ αλλά πανδημία τόσο τρομερη που την παρουσιάζουν δεν είναι(διαβάστε τι είναι η πανδημία ψάξτε βιβλία κτλ) κ αν ήταν ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΣΊΓΟΥΡΟΙ ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ Κ Ο ΚΆΘΕ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΣΕ ΤΈΤΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΔΕΙΝΕ ΟΔΗΓΙΕΣ Κ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΑΝ ΉΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΈΞΩ. Μαρεσει που κοροιδευτετε τα πάντα αναμασάμε ότι σας πλασάρουν κ αν σας δουλεύουν κ πάλι τους δικαιολογεί τε να μη δείξετε πόσο κορόιδα σας έπιασαν πάλι.
  15. Μπρος στο βωμό του χρήματος τι να πει ο κορονοιος... Οι ειδικοί ξέρουν ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι από τι άκουσα τωρα που αποκάλυψε ο τσιοδρας πως όλοι θα νοσησουμε κάτι είπανε κ για χαρακίρι απκ προδωσια κτλ ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν το λέει μετά θα παραδεχτεις ότι σας δουλεύουν καταμουτρα κ ότι είστε τα τέλεια πιονακια κ πιστεύετε μόνο αυτούς που σας... αγαπάνε;
  16. Κάτι θα ξέρεις περισσοτερο...
  17. Πραγματικά πες μου που έχω γραψει ότι δεν υπάρχει ο ιός η ότι δεν είναι τίποτα; απλά γράφω δεν ειναι τόσο όσο τον έχουν μεγάλοποίηση κ ξαναγράφω δηλαδή τώρα που ο τσιοδρας ανέφερε πως όλοι θα νοσησουμε από την πανδημία σταδιακά κ το εμβόλιο θα αργήσει να βγει η αν βγει μπορεί να μην ειναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌ κ παρολαυτα σε κάνα μήνα σταδιακά θα αφεθούμε ελεύθεροι ώστε να κολλήσουμε-νοσησουμε σταδιακά οπότε σύμφωνα με την τρομολοαγνεια ειδικών κ ΜΜΕ πολλοί θα αρχίσουν χαρακίρι... Εγώ τι να πω... Την μια σας τα λένε έτσι.την άλλη αλλιώς... Αυτοί όπως κ να σας τα λένε πάντα πιστοί... Πραγματικά πάω πάσο...
  18. Εγω αναπαράγω αυτά που λένε τα ΜΜΕ; Κρίμα γιατί λέω έστω ένας διάβασε το κατεβατό. Τελοσπαντων την αντιπαράθεση την δέχομαι με επειχηρηματα απλά δεν τα είδα, ενα μόλις που διάβασα τώρα είναι πως εγώ αναπαράγω αυτά που λένε τα ΜΜΕ που ίσα ίσα ειμαι αντίθετος της τρομολαγνιας τους κ γιαυτό παρέθεσα πιο πάνω στο κατεβατό την εμπειρία μου δυο μήνες τώρα στη δουλειά μου συναναστρεφοντας με ένα σωρό κόσμο. Επίσης πίστεψε με γνωμες ακούω να σαι σίγουρος όπως μου αρέσει ακούω κιόλας κ με επιχηρηματα να με διαψεύδουν η απλά να έχω λάθος εξαρχης κ φυσικά όλοι μας έχουμε υποστεί πλύση εγκεφάλου κ συνεχίζουμε να δεχόμεθα, ο καθένας μας όσο το δέχεται φυσικά. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πραγματικά πες μου που έχω γραψει ότι δεν υπάρχει ο ιός η ότι δεν είναι τίποτα; απλά γράφω δεν ειναι τόσο όσο τον έχουν μεγάλοποίηση κ ξαναγράφω δηλαδή τώρα που ο τσιοδρας ανέφερε πως όλοι θα νοσησουμε από την πανδημία σταδιακά κ το εμβόλιο θα αργήσει να βγει η αν βγει μπορεί να μην ειναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌ κ παρολαυτα σε κάνα μήνα σταδιακά θα αφεθούμε ελεύθεροι ώστε να κολλήσουμε κ σταδιακά όλοι σύμφωνα με αυτό που είπε, σας βλέπουν να στέκουν έπειτα από τόση τρμολοαγνεια οπότε με το σκεπτικό σας θα κάνετε χαρακίρι μερικοί;
  19. Αν αυτό κατάλαβες από αυτά που έγραψα μάλλον είσαι λάθος δεν έχω γράψει πουθενά για αδιαφορία ίσα ίσα διαφωνώ που άμεσα θέλουν να μας βγάλουν από την καραντίνα χωρίς τα κατάλληλα μέτρα κ αυτό είναι να γινοντε τεστ. Μάλλον άλλο διαβασες δεν πειράζει. Έχω καταλάβει πως πολλοί τους; αρέσει να τους τρομάζουν αυτοί που έχουν συνηθίσει κ το διαφορετικό είναι πάντα μη αποδεκτό. Δηλαδή τώρα που είπε ο τσιοδρας στη τβ ότι σταδιακά όλοι θα νοσησουμε είστε ικανοί μερικοί να κάνετε χαρακίρι. Πάμε κ στο μήτσος από την άνω τραχοπλαγια της Εύβοιας ωραιο κ αυτό,δηλαδή ο Μήτσος ειναι έξω κάθε μέρα πιάνει πράγματα συναναστρεφετει άμεσα με ανθρώπους καθημερινά κ από όλη την Ελλάδα κ δεν έχει άποψη επειδή δεν είναι ειδικός οποτε ο Μήτσος πρέπει να έχει κολλήσει η νοσησει η να τον πάρει ο χάρος για να είσαι ικανοποιημένος ο πρωτευουσιανος για τον Μήτσο κ για να στέκουν ότι του λένε τα ΜΜΕ κ οι ειδικοί.... Τι να πω οκ.... Ρε τι έκανε τώρα κ αυτός ο τσιοδρας με αυτό που είπε πως σταδιακα όλοι θα νοσησουμε απο την πανδημία κ τα εμβόλια που θα βγουν δεν θα ειναι σίγουρα για την αποτελεσματικότητα τους... Ρε προβλέπω χαρακίρι...
  20. Δεν προσφέρει κάτι για σένα όπως γράφεις, που παρολαυτα για να έφτασες να το διάβασεις ολοκληρο όπως γραφεις κ πάλι είναι τιμή μου όπως κ για κάθε άλλον που μπορεί να το διαβασει έστω κ αν δεν συμφωνεί . Χαίρομαι επίσης για σένα που είσαι σίγουρος έστω κ χωρίς επειχηρηματα σε αυτά που εγραψα πως είσαι εσύ σωστός κ έχεις μπει στο σωστό τρένο . Επισης γράφεις κατι για παπαγαλάκια... αυτό μου αρκεί να καταλάβω ακόμα κ τι κατεύθυνση που θα έχει το τρένο που επέλεξες . Εγώ πιστεύω το δρόμο μου τον έχω βρει κ επιβεβαιωνομαι συνηθως άλλοι που συνέχεια πέφτουν από τα σύννεφα είναι κρίμα κ μετά τους φταίνε άλλοι συνέχεια κ αυτό μόνο αυτογνωσία δεν δείχνει.
  21. Φίλε μου οι ειδικοί μιλάνε εδώ κ δεκαετίες κ μας έχουν πήξει στο ψέμα.. Εδώ φυσικά είναι άλλος τομέας εκεί το δεχομαι αλλά κ εγώ σου λέω μιλάω σύμφωνα με αυτό που βλέπω καθημερινά κ έξω από το σπίτι συναναστρεφοντας με άλλους οπότε πιστευω έχω κ εγώ μια γνώμη στο τι βλέπω κ ακούω τριγύρω μου κ ξαναλέω δεν είπα ότι δεν υπάρχει ιός αλλά όχι πανδημία όπως την παρουσιάζουν ειδικά όσον αφορά την θνησιμότητα κ το φόβο που έχουνε μεταφέρει τα ΜΜΕ στο κοσμο.
  22. Εντάξει κάτι ψιλό διόρθωσα όσο μπορούσα τόσο ορθογραφικά όσο και στο να βγάζει κάποιος καλύτερο νόημα σε αυτά που γράφω. Τώρα για τα υπόλοιπα ορθογραφικά δεν είναι πιστεύω τόσο τρ; γικα ώστε να μην διαβάζετε απλά είναι μεγάλο. ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι να κάνω ρε παιδιά ούτε εγώ ξέρω πόσο μου πήρε να τα γράψω, να το έσπαγα; εκείνη την ώρα μου ερχόταν έγραφα αυτά που ήθελα εκείνη την ώρα κ έπειτα κάποιες διορθώσεις.:D:D:p:lol: Διαβάστε τουλάχιστον στην δεύτερη παράγραφο που αφορά την δουλειά μου κ την άποψη μου.
  23. Το μονο που χαιρομαι ειναι πως διαβαζοντας πολλες σελιδες πισω ,ο καθενας γραφει αυτο που θελει Κ πως υπαρχει κοσμιος αντιλογος ειτε θεωρειται συνομοσιολογος απο την μερια των μμε ( η απλα παπαγαλια των μμε) ειτε οι κανονικοι συνομοσιωλογοι οπως τους λενε μερικοι που τελικα φαινεται να λενε περισσοτερες αληθειες απο οτι μας εχουν πει τα μμε δεκαετιες πλεον κ α εχουν πεσει και στα περισσοτερα μεσα ... Εντελει ο ο καθενας μπορει να πει ελευθερα την γνωμη του εδω και αυτο ειναι με χαροποιει διοτι ο καθε ανθρωπος εχει την δικια του κριση κ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ απλα να περνει γνωσεις γνωμες κ βγαζει καποιο συμπερασαμα μονος του . . Οσοι επισης μιλανε περι συνομοσιολογιας τους αφηνω καταρχην να σκεφτουν με ποσο "συνομοσιολογια "τους εχουν γαλουχησει τα μμε εδω κ χρονια απο τις αληθειες που τους λενε κ συνεχιζω ... Η δουλεια μου ειναι σε μεγαλο κλειστο μερος σητισης σαν γηπεδο του μπασκετ κλειστο με διαφορες εισοδους να περναει ο αερας αλλα οσο κ να ειναι ... Εκει λοιπον γινεται εμποριο καθημερνα με κοσμο να ερχετε σχεδον απο ολα τα μερη της ελλαδας ,ημαστε υποχρεωτικα μονο με γαντια κ χωρις μασκα ομως οι περισσοτεροι ,αυτο γινεται απο τοτε που ακουστηκε περι του κορονοιου ...ως τωρα περιπου δυο μηνες δηλαδη που ημαστε μπολικοι εκει μεσα κ συναστρεφομαστε με μπολικους επισης κ αυτοι με κοσμακι καθημερινο που γινεται η λιανικη δεν εχουμε ακουσει για καποιον γνωστο μας η φιλο γνωστου περι κορονωιου κ παλι καλα να λεμε . Το δηθεν τεστ των υπευθυνων εκει ειναι να περνουν την θερμοκρασια μας οταν μπαινουμε απο την εισοδο κ να φοραμε γαντια..,επειτα ημαστε στο ελεος ο ενας με τον αλλον της φοβερης!!! αυτης πανδημιας , βασικα συμφωνα με αυτα που αναπαραγουν τα αληθοι οπως παντα μμε κ οι μη συνομοσιολωγοι που τους ακολουθουν πιστα στανταρ μπορω να πω πως με τους ισχυρισμους τους δεν υπαρχει περιπτωσει να μην εχουμε κολησει η να μη νοσουμε δηλαδη ποσο τυχεροι να ημαστε τοσους μηνες αν δεν εχει γινει αυτο... τωρα αν εχουμε κολησει νοσουμε κ σε καποιους μας μας ερθει μπαμ κ κατω τι να πω.... παντως το κρατος δεν ευαισητοποιηθηκε για την εξαπλωσει που μπορει να προκυψει στο χωρο μας οπως πρεπει που επιτα θα εξαπλωει κ σε αλλα μεροι ,ετσι το βλεπω και το αναλυω παρακατω . 2 μηνες περιπου που εχει ξεκινησει με τον ιο δουλευουμε ασταματητα κ συναναστρεφομαστε με ενα σωρο κοσμο κ οπως ειπα αντιστοιχα κ αυτο με αλλους που περνουν τα αγαθα προς καταναλωση οποτε ποιες οι πιθανοντητες να μην υπαρξη κρουσμα η να μην εχει παθει κατι καποιος η χτυπα ξυλο καποιος απο εμας να του ερθει μια κ καλη να μας αποχαιρετησει....λιγες πολυ οποτε το επικρατεστερο ειναι μιας που δεν υπαρχουν τεστ να ημαστε φορεις λογικα με τον τοσο ντορο που γινεται . Απο την αλλη το κρατος φυσικα το ξερει κ φυσικα σηκωνει χερια (κ ποδια ψηλα θα ελεγα για καποιους αλλους ) οσον αφορα την χορηγηση εφονον ημαστε κυρια κεντρα που πρεπει να ημαστε ανοιχτα ωστε να μας εξοπλισει με ειδικες μασκες η εστω για ΤΕΣΤ μιας που κολαει τοσο ευκολα,εννοειται πως ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ Κ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΙΤΗΣΗΣ που κ φυσικα πρεπει να μην σταματησουν να δουλευουν . Εγω λοιπον θα σταθω στα **** τεστ κ εννοω να κοψει το κωλο της να φερει ΤΕΣΤ μονο για αυτους τους τομεις που που δεν κλεισανε να δουμε κ εμεις ποσο μας μενει ... ρε παιδι μου .... η να πουμε οκ ημαστε κωλοφαρδοι δεν κολησαμε η ημαστε φορεις κτλ . Απο την αλλη ομως με ζηλο το κρατος περνει μετρα μετρα για εκλεισμο που επιφερουν προστιμο αν δεν υπακουσεις ....κ φυσικα ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ κ με το παραπανω... Οποτε αναρωτιεμαι σε μερικες χωρες που αντι για προστιμο οταν τους βλεπουν εξω στους δρομους κτλ τους κανουν τεστ ειναι βλακες (η ειναι μουφα τεστ αυτα?) κ εχουν εξαλειψει την πανδημια ... κ εδω ημαστε πολυ μπροστα...μη μου πειτε δεν υπαρχουν λεφτα διοτι ηδη με τοσα χρονια λιτοτητας το χρεος εχει αυξηθει δεν μειωνεται δεν νομιζω να τους πειραζε να παρουν λοιπον επιπλεον δανεικα οι απο πανω αλλωστε χαρα τους θα ηταν θα μοιραζοντουσαν οπως παντα κανα ποσο πρωτα μεταξυ τους κ το υπολοιπο εκει που επρεπε με το αζημιωτο βεβαια στους δανειστες .. θα μου πειτε δεν υπαρχουν τεστ ? εδω σε τεχνολογικα site εχουνα αναφερθει ενα σωρο εταιριες που ασχοληθηκαν κ εβγαλαν μηχανηματα για να κανουν τεστ κ ομως δεν ευαισθητοποιηθηκαν ... παμε παρακατω . Αποψη μου ειναι πως κ φυσικα ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ κ παιζει ο ιος οντως να μεταλλασσεται αλλα ΟΧΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ εκτος αν μεταλαχτει τοσο πολυ η δημιουργησουν καποιον ποιον ισχυρο ιο που θα γινει τοτε πανδημμια ναι , διοτι αν ειναι πανδημια ο ιος αυτος τοτε τι να πουμε για τον ο καρκινο που θεριζει κοσμακι κ τον εχουμε διπλα μας καθε μερα (κινητα ρουτερ κεραιες κινητητς τηλεφωνιας το σαρ συνεχεια πεφτει δεν ειναι τυχαιο οπως επισης φαγητα κτλ) οπως κ απο πεινα που πεθαινει πολυ κοσμος ,απο το τσιγαρο ,απο την ατμοασφαιρα που πλεον μονο καθαρο αερα δεν αναπναιουμε οπως κ απο τις συνεχεις ενναλαγες του καιρου που μονο καλο δεν κανει στον οργανισμο κτλ κτλ . Αυτα δεν τα αναφερουν τα μμε διοτι κονομανε καποιοι εις βαρος του κοσμαου και εστιαζουν παντα εκει που θελουν να αναπαραγουν τις ειδησεις και που τα αφεντικα τους θελουν να πλασαορυν κ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ που ειναι ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΣΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ κ διοτι στην τελικη παντα σας λενε μα παντα την αληθεια ... Αυτο μου θυμιζει καποιους πλουσιους που κανουν δωρεες σε νονοσκομεια η δημιουργουν νοσμοκομεια για το καρκινο (λεφτα ομως του κοσμακι συνηθως κ δουλεμενα...) αλλα εναν να βγαλει στα μμε να ενημερωσει τον κοσμο απο τις διαφορες ακτινοβολιες πως να προφυλασετε η να προσεχει τι τρωει κ τλ δεν βλεπω δηλαδη πρωτα να παθεις κ χεσε την προληψη .... Παντα επισης ηταν απορια μου ειδκα για τα παιδακια που ειχαν αναγκη καποιας επεμβασης κτλ η ανθρωπους που πεινανε η πανε να χασουν τα σπιτια τους πως ενας ΕΠΙΦΑΝΗΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ Η Κ ΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ να φτιαξει ενα ταμειο να βαζουμε ολοι μας καθε μηνα απο 1 εως 5ε ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ με αποδειξεις σε ανθρωπους(παιδια κτλ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . Τοσο δυσκολο ? απορω να μην το σκεφτηκε κανεις εκατομυρια ευρω καθε μηνα που θα βοηθαγαν κοσμο αλλα που...τους αφηνουν η παραπληροφορηση κ η σταδιακη αποχαυνωση να ξυπνησουμε ? το να τα περνουν απο φορους χαρατσια κτλ κ να τα τρωνε αυτοι κ τα αφεντικα τους κ το χρεος να μεγαλωνει αντι να μειωνεται κ να μην πηγαινουν σε ανθρωπους που τα εχουν αναγκη ειναι καλυτερο μαλλον για καποιους οποτε πλεον προσωπικα εχω καταλαβει κ τον σκοπο τους .....και γιαυτο πλασαρουν αυτα που θελουν στο θυμα τους ... Συνεχιζω... θυμαμαι το H1N1 πραγματικα πολυ γελιο ,ποσα λεφτα για εμβολια κ ποσος κοσμακης το εκανε κ επισης καθε χρονο επειτα διαφημιση για εμβολιο της γριπης ...η κονομα σε ολο τους το μεγαλειο ,το να τρεφεσαι σωστα το να προστατευεσε το να αθλεισαι κτλ ηταν σε δευτερη θεση απο το εμβολιο ....οι ιδιοι συμφωνα με τα στατιστικα λενε πψς π.χ. απο τους 10 που το κανουν οι 5 που εκαναν το εμβολιο μπορει να πεθανουν .... Ξαναεπαναλαμβανω ναι υπαρχει κατι κ φυσικα δεν ειναι μουφα τοσος κοσμος που παθαθνει αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσα πολλα τα θυματα οσο τα παρουσιαζουν ,σας ξανελω ειναι η δικια μου αποψη κ ας μην συμφωνουμε , τα μμε δεν τα εχω εδω κ χρονια σε υποληψη μιλανε για δημοκρατια ενω ανεβοκατεβαζουν ανθρωπους μονο κ μονο για να τους γραψει η ιστορια ως πρωθυπουργους κ παρασυρουν τον κοσμο να τους ψηφισει ,μιλανε για δημοκρατια ενω για αλλα τους ψηφιζει ο κοσμος κ αλλα κανουν οταν ανεβαινουν κ οταν διαδηλωνουν για εθνικα θεματα κ μη ακομα κ αν δεν ανηκουν πουθενα τους λενε φασιστες ,εχουμε φτασει στο σημειο τον φυσιολογικο να τον λεμε ομοφοβικο κ το ανωμμαλο νορμαλ ...πολλα προσωπικα δεν μου κολανε και μου φαινοντε περιεργα οποτε γιατι να μη σκεφτω ,ρε συ τοσα εχω δει μπας κ αυτος ειναι τεχνητος ?Διοτι ετσι κ θα κονομησουν παλι κ θα στειλουν κοσμακι κ θα πανε πιο ευκολα στο επομενο σταδιο που ειναι ο περιορισμος της ελευθεριας του ανθωπου πιο ευκολα ? αλλωστε το 2014-2015 υπαρχει ενημερωση απο μεγαλα ειδησιογραφικα site μεχρι κ στην τηλεοραση το ειχαν πει οτι με πειραμα τους στην ολλανδια αν δεν κανω λαθος πως καταφερανε κ εφτιαξαν- μεταλλαξαν δεν θυμαμαι καλα εναν ιο που περιειχε κ τον κορονοιο κ μεταδιδιοταν απο τον αερα ,αν ψαξετε παντως ΣΙΓΟΥΡΑ θα το βρειτε ,ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ... Παμε σε εμενα παλι οταν λοιπον εγω δουλευω χωρις προστασια κ εκτος απο αυτο πηγαινα σε super market που επισης ειναι κλειστος χωρος κ μη μου πειτε κραταγαμε αποστασεις κτλ ... μπορουσα να κολησω αν ειχα κ αλλο κοσμο αν φταρνιζομουνα η μου ξεφευγε κανενας τσιγαροβυχας κτλ εντελως απροβλεπτα (ασε που ουτε εγω καταλαβα οι μασκες οι απλες τελικα κανουν δεν κανουν ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν κ απο πανω )κ αυτοι με την σειρα τους αλλο τοσο κοσμο οπως κ στην δουλεια ου δηλαδη διοτι ειναι εμποριο σιτησεις κ επειτα λιανικης και απο την μια περνουν ενα σωρο ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ κ εμας περα βρεχει διοτι ετσι νιωθω τον εαυτο μου επειτα απο τοσο καιρο χωρις ειδικη μασκα ουτε τεστ θεωρω προς το παρον... τον εαυτο μου κωλοφαρδο απο αυτη την πανδημια ,οποτε ειτε οντως εμεις που δουλευουμε ημαστε κωλοφαρδοι ειτε θα σας αποχαιρετησουμε μερικοι καποια στιγμη ειτε μας εχουν γραμμενους απο πανω ειτε μας δουλευουν κ δεν ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα ... Εδω πραγματικα κ εγω δεν μπορω να καταλαβω επισης τι θελουν να κανουν ,δηλαδη αν μας αφησουν με το καλο τον αλλο μηνα εξω μετα ελευθερους σταδιακα χωρις τεστ να γινοντε καθημερινα θα μειωθουν τα κρουσματα η θα αυξηθουν ? απλη λογικη .... Διοτι αν δεν βρουνε τροπο να παρουνε μηχανηματα η τι χρειαζεται για να γινετε τεστ δεν μπορω να καταλαβω τι σκοπο εχουν να κανουν.... διοτι αν μετα απο κανα μηνα συμφωνα με την απλη λογικη παλι θα κολαμε ο ενας τον αλλον κ τα κρουσματα θα ανεβαινουν οποτε δυο τινα επονται ειτε σε ενα μηνα παλι μεσα κλεισμενοι κ χανουμε καλοκαιρι ηλιο θαλασσα που ειναι ωφελιμα για τον οργανισμο ιους γριπες κτλ ειτε το χειμωνα θα τρεχουμε κ δεν θα φτανουμε για τις ευπαθεις ομαδες κ ξαφνικα μαντατα για οσους εχουν προβληματα χωρις να το ξερουν . Οποτε ποιος ο λογος χωρις τεστ και να ξαναβγει ο κοσμος εξω επειδη εχουν πεσει τα κρουσματα ? Χαιρω πολυ λογικο ειναι εφοσον εισαι κλεισμενος . Οποτε παλι κατι δεν μου κολαει.... εκτος ως συνομοσιολογος του δικου μου μυαλου εχουν αλλο σκοπο να το κανουν εφοσον υπαρχει η φοβερη αυτη πανδημια.... για κανα μηνα κ επειτα να μας ξανκλεισουν μεσα χανοντας το καλοκαιρι η οπως εγραψα πριν να κολησουν κ πολλοι να ειναι φορεις κ ο χειμωνας να επαιτε με τρελα!!! Μην κρυβομαστε κ τωρα αν θελει καποιος μπορει να πει βολτα φτανει να μην ειναι κοντα σε αλλους κ να κανει τη βολτα του δηλαδη μας τρελαινει που δεν μπορουμε να πιουμε το καφε στην καφετερεια μεχρι να βγαλουν τεστ ? αυτο τους ενοιαξε ? τους ενοιαξε η οικονομικη καταρρευση για οσους εχουν κλειστα τις επιχηρησεις τους ? Ε τοτε ας τους βοηθησουν ακομα ενα μηνα διοτι λεφτα υπαρχουν κ τα βρισκουν οποτε θελουν κ να βγαλουν το κοσμακι εξω να γινει σταδιακα οπως λενε ΑΛΛΑ με το που πατησει για τα καλα η ζεστη αυτη ειναι η αποψη μου κ αν δεν βγει καποιο φαρμακο σιγουρο η εμβολιο με το που χειμωνιαζει αναγκαστηκα λογο της πανδημιας που λενε παλι μεσα ... Λοιπον συμφωνα με την απλη λογικη παιζοντε πολλα συμφεροντα οπως οικονομικα και πως ειναι ξεκαθαρο πως εδω κ χρονια εχουν βρει τροπους να χειραγωγουν τον κοσμο μεσω των μμε που κανουν πολυ καλα την δουλεια τους εδω κ δεκαετιες τωρα ριχνοντας στο οτι γινεται παντα το φταιξιμο στον απλο κοσμακι κ ποτε σε αυτους που κυβερνουν η που πραγματικα ειναι υπευθυνοι η τον διασπανε κ τον διχαζουν ωστε να του δημιουργησουν φοβους ενοχες κ φυσικα ολα αυτα θα ακολουθησουν με τη στενοτερη παρακολουθηση κ τον περιορισμο της ελευθεριας του διοτι πλεον ανοιξε ο δρομος κ οι προυποθεσεις ειναι καλυτερες μιας που ημαστε υπακουοι κ φοβισμενοι ολοι μας ,φυσικα ολα αυτα θα γινοντε ολα για την υγεια μας κ την προστασια μας διοτι ενδιαφεροντε για εμας να ειστε σιγουροι...κ φυσικα το κερδος ουτε που τους ενδιαφερει .... αλλωστε ποτε τους ενδιεφερε...:lol::lol: Ως συνομοσιολογος μιας που δεν πολυπιστευω τα μμε σας ξαναλεω ειναι αποψη μου εχω το δικαιωμα να την λεω ελευθερα ακομα κ αν ειμαι λαθος για καποιους η να βγω λαθος (ευχομαι να μην σβηστει το ποστ διοτι σε αλλο site παρομοιο το διεγραφαν καποιο κομπλεξικοι μαλλον επειδη ακολουθουν κατα γραμμα οτι τους λενε τα μμε κ δεν εχουν μαθει στην ελευθερη αποψη η απλα ειναι κομπλεξικοι οντως ) . Ευχομαι λοιπον εν μερη να ειμαι λαθος κ να ειναι σωστοι τα μμε μην σας χαλασω το φοβο σας κ να βρεθει το συντομοτερο κ ουσιαστικο φαρμακο κ εμβολιο . Απο την αλλη επισης θα χαρω οχι επειδη ειναι δικια μου αποψη αυτη η πανδημια να φυγει οπως ηρθε δηλαδη να μην ειναι πανδημια τοσο οσο την εχουν αναπλασει.... Επισης οσον αφορα τον ""εγκλεισμο "" λογο του φονικου... ιου βλεποντας πιο νεαρους φιλους μου κ εχοντας γνωση τις ασχολιες τους -τα ενδιαφεροντας τους κτλ δεν βλεπω να τους χαλαει κ πολυ ο εγκλεισμος ο συγκεκριμενος (προς το παρον τουλαχιστον ) μιας που ουσιαστικα κλεισμενοι κ αποχαυλωμενοι ηταν δυστηχως πισω απο κανα Pc η playstation χωρις να εχουν στοχους ουτε για συντροφο η εστω για ενα απλο καμακι (μονο με κανα τσατ...οτι να ναι) , ουτε για εκδρομες ουτε για βολτες κτλ φυσικα δεν μιλαμε για οικογενεια εκει το ξεχναμε ... βεβαια δεν τους κατηγορω απο τη μια με τους μισθους που τους δινουν και εχουν οποτε με αυτο το σκεπτικο για αυτους μεσα στο σπιτι δεν τους λεει κ πολλα δηλαδη το να συνεχιζουν να καθοντε αλλωστε στελνουν κ ενα μηνυμα αν πιαστουν τα κοκκαλα τους πως πανε για τρεξιμο κ βγαινουν κ επιστρεφουν στην βαση τους ... διοτι ετσι τους εχουν κ ετσι εχουν συνιθησει και γιαυτο τους "λυπαμαι"... που δεν κανουν ονειρα κ δεν απαιτουν ,τα εχουμε συζητησει με μερικα φιλαρακια μου αλλα κ ποιος απαιτει τωρα να μου πειτε την παρτυ μας να κοιταμε κ μια χαρα ημαστε κ σαε τον διπλανο να τρεχει ...ελα που ερχετε κ σε εμας ομως κ δεν το περνουμε χαμπαρι....ποιος βαζει το μυαλο του να δουλεψει να κερδισει απο μονος του περισσοτερα ψαχνοντας τροπους εστω να προσπαθησει το κατι πραπανω .... διοτι αν μεινουν ετσι το μελλον δεν θα ειναι καλο για αυτους και αυτο ειναι το μονο σιγουρο ,ολοι μας ανεξαρτητως ηλικιας πρεπει να εχουμε στοχους και ονειρα που πρεπει να τα κανουμε ολοι πρωτα για τους εαυτους μας διοτι πρεπει να δειξουμε οτι τοπν σεβομαστε κ οτι τον ενδιαφερομαστε κ δεν ειαι ενα αβουλο ανθρωπακι που το εχουνκαταντησει πιονακι πισω απο ενα χαζοκουτι οτιδηποτε να ειναι αυτο . Ειναι ωραιο να εχουμε στοχους να κανουμε ονειρα ακομα κ αν οι στοχοι μας ειανι προς οφελους καποιου ανθρωπου που αγαπαμε συγγενη η συνανθρωπου μας ,επισης για το οικονομικο δεν εννοω να γινουμε πλουσιοι ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ Κ ΕΛΕΥΘΡΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ !!! να ζουμε σωστα κ να εχουμε βλεψεις για συντροφικοτητα για φιλια για οικογενεια διοτι αυτα ειναι δικαιωματα μας ...διοτι θα φτασουμε καποια στιγμη που δεν θα μπορουν να μας υποστηριξουν η να μας βοηθησουν παππους γιαγια μπαμπας μαμα κ ακομα κ κανα σπιτακι να μας εχουν αφησει ουτε αυτο δεν θα μπορουμε να βγαλουμε περα με χαρατσια δεη φορους κτλ.... Δειχνοντας τοση τοση απαθεια οι στοχοι γινομαστε εμεις για αυτους που μας φοβιζουν κ θελουν να μας φοβιζουν κ να ειστε σιγουροι πως δεν προκειτε να σταματησουν εφοσουν μας βλεπουν αβουλους χωρις στοχους κ ονειρα ,η καταντια ειαι να λεμε τι ειχαμε τι χασαμε ...θα εχουμε χασει πολλα ομως διοτι δεν εχουμε μαθει να να απαιτουμε ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ,γιαυτο λοιπον πρεπει να περνουμε ολες τις γνωμες κ να ανοιγουμε πρωτα τα ματια κοιτωντας τριγυρω μας κ μην κοιτατε μονο το παρον αλλα κ το μελλον διοτι ολα ειναι κυκλος κ ολα ειναι μερος του κυκλου.... Πωωωω ποσο εγραψα ,οσο αφορα τα ορθογραφικα η την εκφραση φυσικα κ δεν ειμαι καλυτερος αλλα σε παιδεια πιστευω ειμαι πολυ καλυτερος απο καποιους που χειριζοντε καλυτερα την ορθογραφια και πειραζουν τους αλλους σε αυτο μετρωντας ετσι την δικια... τους παιδεια.... λοιπον κουραγιο κ καλη δυναμη κ να βοηθαμε ο ενας τον αλλον κ να μιλαμε κ ο αντιλογος καλο κανει εφοσον ειναι κοσμιος εστω κ με πειραγματα .
  24. Καλησπερα κ παλι δε με ενοχλει το μεγεθος ισα ισα απλα φωτο κ βιντεο απο τα συγκεκριμενα που αναφερω να εχει καλαο οποτε να κοιταξω για το 8χ ,ευχαριστω.
  25. Kαλημερα παιδια ειμαι αναμεα σε αυτο κ τα HONOR 10 Lite - HUAWEI P Smart 2019 - HUAWEI Y7 2019 -Honor Play Ποιο να προτιμισω ? Θα με ενδιεφερε αυτο που θα εχει καλυτερη καμερα κ οσο γινεται να τραβαει καλυτερο βιντεο .
×
×
  • Create New...