Jump to content

salerosa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by salerosa

  1. Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει τρόπος να διαβάζει το κινητό και να στέλνει emoji? Για σμσ έχω handcent και έβαλα και το plug in.. όμως για viber, twitter Κλπ δεν δουλεύει...όταν μου στέλνουν δεν τα βλέπω γιατί δείχνει τετραγωνάκια. όταν τα στέλνω εγώ τα βλέπω ως κινέζικα γράμματα. Α να πω πως είχα βάλει το Plug in για το go keyboard και κατέβασα και το emoji keyboard αλλά τα ίδια...:(
  2. Είχα την φαεινή ιδέα να κάνω root την συσκευή μου, βρήκα ένα βιντεάκι στο youtube το έκανα αλλά όμως κάτι δεν πήγε καλά και μόλις πάω να εγκαταστήσω εφαρμογή πριν προλάβει να το κάνει μου κάνει επανεκκίνηση, δοκίμασα και έκανα reroot αρκετές φορές αλλά τα ίδια. Τι μπορώ να κάνω τώρα; Πως μπορώ να ξαναβάλω το official gingerbread?? :(
  3. Μπα εμένα μία μέρα το πολύ...
  4. Τελικά έβαλα την 2.3 αλλά για να πω την αλήθεια τπτ το ιδιαίτερο εμφανισιακα τουλάχιστον. Μονο το fb που τώρα μπαίνει αμέσως, παλια κολλαγε. Μια ερώτηση όμως.. πως μπορώ να βγάλω την δόνηση που έχει οταν ψάχνω μέσα στις εφαρμογές;; Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. και κατι αλλο που δεν μου αρέσει τώρα ειναι που σβήνουν τα κάτω κουμπακια και πότε πότε με μπερδεύει. βεβαία θα κάνει εξοικονόμηση γιατι πολύ μαπα μπαταρία έχει. Κάθε μερα φόρτιση θέλει...
  5. Α παιδιά αυτό το είχα δοκιμάσει επανειλλημένα και μου έλεγε και πάλι πως έχω τη νεότερη έκδοση. Σήμερα το πρωί ήρθε και μου το πήρε η κούριερ, θα μου κάνει η lg την αναβάθμιση τελικά.
  6. Ξέρει κανείς να μου πει;
  7. Τι είναι αυτό το ΟΤΑ που λες; όχι δεν δοκιμασα χειροκίνητα. μπορείς να μου δώσεις κάποιες οδηγίες για να το κάνω;;; :-)
  8. Ρε παιδιά γιατί μόνο εγώ έχω πρόβλημα να το αναβαθμίσω;;;; Η LG μου είπε ότι η μόνη λύση είναι να το στείλω στο service και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να το αποχωριστώ για καμιά βδομάδα :cry:
  9. Τι να κάνω; Να δοκιμάσω με το παλιό μου ΙΜΕΙ?????
  10. Καλά παιδιά μιλάμε τα έχω πάρει... προσπαθώ και προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση στο κινητό που έχω την 2.2.2 έχω πάρει τόσα τηλέφωνα στην Lg... και αρχίζω και υποψιάζομαι στο τι φταίει.... τέλη Δεκέμβρη είχε πρόβλημα το κινητό μου και έγινε αντικατάσταση πλακέτας λογικής με νέο ΙΜΕΙ και πιστεύω ότι αυτό φταίει και δεν καταφέρνω να το αναβαθμίσω... :blink: Φίλε προσπάθησα να δοκιμάσω αυτό που είπες εδώ παραπάνω αλλά και πάλι φαίνεται η ίδια έκδοση που είχα και πριν.... Το παράλογο με το κινητό μου είναι που λέει android 2.2.2 και έκδοση λογισμικού LG-P970-V10c :blink:
  11. Γεια σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω δύο πράγματα. Πως μπορώ να κατεβάζω φωτογραφίες από το Facebook και πως μπορώ αφού κάνω ένα check in μετά από λίγη ώρα να προσθέσω κι άλλα άτομα! :happy:
  12. Ρε παιδιά κάτι περίεργο συνέβη,στα ξαφνικά σταμάτησε να δείχνει κάποιες φώτο κ βίντεο και στην θέση τους δείχνει και καλά ένα σπασμένο έγγραφο. Τι χάθηκαν τώρα δηλαδή; Το έχει πάθει ποτέ κάποιος;
  13. Μόλις την δοκίμασα και όχι απλά δεν λειτούργησε αλλά απάντησε και αυτόματα 2 φορές κιόλας :blink::blink:
  14. Βρίσκω, το πρόβλημα είναι ότι μάλλον εγώ δεν κάνω κάτι σωστά στις ρυθμίσεις και συνεχίζουν να με παίρνουν κανονικότατα παρόλο που έχω βάλει κάποια νούμερα blacklist! Δοκίμασα γύρω στις 4 εφαρμογές..
  15. Ρε παιδιά να σας ρωτήσω υπάρχει εφαρμογή για να μπλοκάρω έναν αριθμό να μην λαμβάνω μηνύματα και κλήσεις;;;;;;;
  16. Παιδιά ψάχνω μία εφαρμογή για το κινητό η οποία να μου επιτρέπει να συχρονίζω τις επαφές του κινητού με αυτές του facebook για να μπαίνουν αυτόματα οι φωτο όταν μου τηλεφωνεί κάποιος. Έχω βρει κάποιες αλλά κάνουν μόνο αυτόματο συγχρονισμό και δεν τα καταφέρνω γιατί τις επαφές μου τις έχω στα ελληνικά και στο fb είναι στα αγγλικά.
  17. Παιδιά φαντάζομαι σήμερα κανείς δεν θα κυκλοφορεί στο φόρουμ αλλά εγώ θα στείλω το πρόβλημα μου μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω... Χθες εντελώς ξαφνικά το κινητό μου άρχισε να κολλάει, και πήγα να του κάνω μία επανακκίνηση αφαιρώντας την μπαταρία του, μετά όμως που το άνοιξα έβαζα pin κανονικά αλλά μου έλεγε ότι κάρτα sim δεν υπάρχει :wacko: . Φυσικά έκανα πολλές επανεκκινήσεις μήπως και φτιάξει αλλά τίποτα, έβαλα την κάρτα μου αλλού και δούλευε, έβαλα στο lg ένα άλλο νούμερο και έλεγε πάλι ότι δεν υπάρχει κάρτα sim. Φαντάζεται κανείς τι μπορεί να έχει;;;;; Αύριο λέω να το πάω με την εγγύηση του στα multirama :( Αλλά στεναχωρήθηκα που του έπαθε γιατί φαντάζομαι και λόγω εορτών θα μου κρατήσουνε για πολύ το κινητάκι μου:(
  18. Το xperia x8 μου έσπασε τα νεύρα! Πήρα αυτό ... και το έχω λατρέψει!!!!!:D:D:D
  19. Γεια σας παιδιά. Να σας ρωτήσω... υπάρχει κάποια εφαρμογή που όταν ανεβάζω ένα status στο fb να ανεβαίνει αυτόματα και και στο twitter μου;;; Ή μήπως υπάρχει το αντίθετο;;; Νομίζω το έχω δει στο fb αυτό... Plzz!!! :)
  20. Παιδιά έχω βαρεθεί η running memory να είναι συνεχώς στο 98%... Τι να κάνω πια για να μην πολυφορτώνει το κινητό; Το μόνο που που έχω κάνει είναι να του κάνω root και να μετακινώ τις εφαρμογές από την συσκευή στην κάρτα μνήμης. Αν ήταν να μην βάζεις καθόλου προγράμματα για να μην φορτώνει έτσι να μην το πουλούσαν και ως smart phone.. Τι να πω..
  21. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!:D
  22. παιδιά έχει μια φίλη μου αυτήν την συσκευή... ξέρει κανείς να μου πει πως μπορεί να βάλει ένα δικό της τραγούδι για ήχο κλήσης εκτός αυτούς που έχει η συσκευή; Thankssss!!
  23. Α τέλεια! Το google contacts είναι αυτό που έψαχνα!! ;-) Όταν λες stock εννοείς την εφαρμογή που είχε εξ αρχής η συσκευή; Δηλαδή δεν θα εγκαταστήσεις απλά το go sms αλλά με άλλο κολπάκι ε; Έτσι είναι ελαφρύτερο;
  24. Η αλήθεια είναι ότι το κινητό μου κολλούσε πάρα πολύ και δεν ήξερα γιατί.. Δοκίμασα να απεγκαταστήσω 2-3 προγράμματα μήπως έφταιγαν αυτά αλλά μάταια. Τώρα απεγκατέστησα και το task killer και περιμένουμε να δούμε ;-) Άσχετο! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να επεξεργάζεσαι τις επαφές σου από τον υπολογιστή;; Και ποιες εφαρμογές προτίνεται για επαφές και μηνύματα;; Αν έπρεπε να τα ρωτήσω αυτά σε άλλο topic σόρρυ. :)
  25. Παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που δεν το έχω καταλάβει ακόμα πως λειτουργεί. Εχω βάλει στο κινητό μου το task manager και μου κλείνει όσες εφαρμογές δεν χρειάζονται για βελτίωση διάρκειας της μπαταρίας και για να τρέχει καλύτερα το κινητό. Συνεχώς όμως μου δειχνει ότι περίπου 20-40M μνήμης είναι ελεύθερα. Αυτό είναι rom? Και αν ναι είναι αρκετά; Πως γίνεται να μένουν τόσα λιγα άμα δεν λειτουργεί καμία εφαρμογή;; :blink:
×
×
  • Create New...