nek4d Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Θηκες σιλικονης, κατα προτιμηση μαυρες, δεν βλεπω στο ebay. Γιατι φιλε, εχει αρκετες και θα αυξηθουν με τον χρονο. http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&LH_BIN=1&_nkw=Lenovo+a760+Case&_sop=15 Εγω πηρα αυτην την flipcase, αλλα τωρα βλεπω οτι εβγαλε Ελλαδα απο χωρα αποστολης! http://www.ebay.com/itm/Hot-Sale-Classic-Black-Flip-Stand-Leather-Cover-Case-For-Lenovo-A760-/171135435023?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item27d877810f Αν θελεις flip και δεν βρισκεις, περιμενε λιγο. (Απο που το αγορασες? πολλα μαγαζια δινουν backcase δωρο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faerydad Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) Ερώτηση για όσους έχουν ήδη το κινητό.Σαν διάσταση 4.5 χωράει εύκολα στο χέρι? ?Mπορει να μπει σε κάποια τσέπη παντελονιού σαν μέγεθος.Τhanks! Αν σε βοηθάει αυτό, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ στις διαστάσεις του Samsung Galaxy S4 (αυτό που έχει οθόνη 5", με τη μόνη διαφορά ότι στο samsung η οθόνη φτάνει σχεδόν μέχρι την άκρη του κινητού ενώ στο lenovo υπάρχει πιο χοντρό πλαίσιο γύρω-γύρω, εξ΄ου και η μισή ίντσα διαφορά). Κοινώς, είναι λίγο παντοφλίτσα. Εγώ πάντως με ύψος 1,72 και νορμάλ χέρια, το χειρίζομαι μια χαρά, σε τσέπη όμως δεν θα το έβαζα. Παρεμπιπτόντως, το παρέλαβα πριν μερικές μέρες, από minideal. Δεν γράφω κριτική γιατί οι προηγούμενες ειναι πλήρεις, απλά θα πω ότι είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος για την ποιότητα και τις επιδόσεις του σε σχέση με τα λεφτά που έδωσα. Οι προσδοκίες μου ήταν λίγες, γιατί πιστεύω πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις, αλλά αυτή τη φορά ξαφνιάστηκα ευχάριστα. Σα να έχω αγοράσει ένα ακριβό επώνυμο κινητό, δουλεύουν όλα ρολόι. Στα μεγάλα αρχεία pdf που ανοίγω (ίσως λόγω μικρής οθόνης) είναι πιο γρήγορο ΚΑΙ από το 4πύρηνο tablet (Ainol Novo 9 Spark) ΚΑΙ από τον διπύρηνο i5 3ης γενιάς του -επίσης lenovo- laptop... Edited October 13, 2013 by faerydad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Αν σε βοηθάει αυτό, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ στις διαστάσεις του Samsung Galaxy S4 (αυτό που έχει οθόνη 5", με τη μόνη διαφορά ότι στο samsung η οθόνη φτάνει σχεδόν μέχρι την άκρη του κινητού ενώ στο lenovo υπάρχει πιο χοντρό πλαίσιο γύρω-γύρω, εξ΄ου και η μισή ίντσα διαφορά). Κοινώς, είναι λίγο παντοφλίτσα... ... Μόλις συνειδητοποίησα ότι το S4 έχει σχεδόν τις ίδιες διαστάσεις με το S3!! Ουάου! αυτό είναι (πανάκριβη!) εξέλιξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qash75 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση όσον αφορά τις διαστάσεις του.Με προβληματίζει η διάσταση 4.5.Μπορεί να ειναι και θέμα συνηθειας.Ισως για μένα η ιδανική να είναι 4.3 άλλα δεν βλέπω κάτι καλό σε κινεζομαγαζο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση όσον αφορά τις διαστάσεις του.Με προβληματίζει η διάσταση 4.5.Μπορεί να ειναι και θέμα συνηθειας.Ισως για μένα η ιδανική να είναι 4.3 άλλα δεν βλέπω κάτι καλό σε κινεζομαγαζο Δεν είναι θέμα 4,3" ή 4,5". Αλλά πραγματικών διαστάσεων του τηλεφώνου. Το Α760 είναι 136.8 x 68 x 10.4mm. Για να καταλάβεις το μέγεθος, βρες ένα παρόμοιου μεγέθους γνωστής μάρκας (πχ τα S3 ή S4 που αναφέραμε παραπάνω, ή κάποιο άλλο που να έχει και ίδιο πάχος) σε κάποιο κατάστημα και δες πως σου φαίνεται. Από εκεί και πέρα και εφόσον σου κάθεται το μέγεθος της συσκευής, όσο μεγαλύτερη η οθόνη τόσο το καλύτερο. Εγώ πάντως που πριν 1 χρόνο πχ το sansung s1 advance μου φαινόταν μεγάλο, τώρα, το Α820 μου φαίνεται λίγο μεγάλο αλλά εν τέλει ΟΚ. Και εννοείται ότι άνετα θα δεχόμουν και ένα jiayu G5, που θα βγει στις 4,5'' με μήκος 130mm! Edited October 13, 2013 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aare Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Εγω θα το εχω αυριο ή μεθαυριο στα χερια μου.Αλλα ρε παιδια δεν υπαρχει καποιος που εκανε το Update να μας δωσει καποιο review ? Παράθεση http://www.techfield.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Εγώ θα έλεγα πως αν δουλεύει μην το σκαλίζεις. Όχι ότι είναι κακό γενικά να το σκαλίζεις αν μπορεί να βελτιωθεί σε κάτι, αλλά μιας και η υποστήριξη προς το παρόν σε αυτό το μοντέλο είναι πολύ περιορισμένη, καλό θα ήταν να μην κάνουμε κάτι που ενδεχομένως θα το "χαλάσει". Από αυτήν την άποψη, ψιλομετάνιωσα που δεν παρήγγειλα το Α820 αντί για αυτό, αλλά δεν πειράζει τώρα έγινε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aare Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 σχετικα ειναι ολα μωρε :) Εν μερη συμφωνω πως οτι δουλευει δεν το πειραζουμε αλλα αν αποδηχθει καλυτερο το Update ..why not ;)...ετσι κι αλλιως εγω τα κινητα μου τα εχω στα αγγλικα Παράθεση http://www.techfield.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Μας βλέπω να ψάχνουμε για κανένα κινεζάκι να κοιτάει το κινητό και να κάνει μετάφραση...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aare Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 H rom απο Minideal η μονη διαφορα ειναι οτι ειναι Multilanguage και rooted ? Σαν applications εχει οτι εχει και η updated ή ειναι πιο Lite ? Παράθεση http://www.techfield.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Αυτό μάλλον είναι δύσκολο να απαντηθεί. Θα πρέπει να βρεθούν 2 τηλέφωνα και να συγκριθούν. Ένα που να ήρθε όπως το δίνουν χωρίς καμία παρέμβαση, και ένα που να έχει ζητηθεί να είναι root και multi language. H λογική λέει πως το root είναι πανεύκολο να γίνει, χωρίς να χρειαστεί αλλαγή rom. Αλλά το άλλο, να περαστούν δηλαδή άλλες γλώσσες δεν ξέρω αν γίνεται έτσι. Ίσως να έχουν κάποια multi language rom και να την εγκαθιστούν πριν το στείλουν αν ο πελάτης το ζητήσει. Και συνήθως τα updates διορθώνουν προβλήματα. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα να είναι μια έκδοση πιο ελαφριά από μια άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aare Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 καπου πηρε το ματι μου,που ενας τυπος οπου την Updated rom την εκανε multilanguage.Το θεμα ειναι οταν ειναι rooted ξυλωνεις ευκολα τα περιτα...Οποτε ισως ειναι καλυτερα η αρχικη rooted αφου μπορεις να "την φερεις στα μετρα σου" Παράθεση http://www.techfield.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ. Σε άλλα κινητά που είχα, με το link2sd για παράδειγμα μπορούσα να μετατρέψω οποιαδήποτε εφαρμογή συστήματος σε εφαρμογή χρήστη και να την απεγκαταστήσω. Αυτό θα κάνω όταν μου έρθει αν έχει τίποτα κινέζικα που δεν θέλω να τα βλέπω. Αν γενικά δουλεύει ικανοποιητικά δεν θα το ψάξω και πολύ για κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aare Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ. Σε άλλα κινητά που είχα, με το link2sd για παράδειγμα μπορούσα να μετατρέψω οποιαδήποτε εφαρμογή συστήματος σε εφαρμογή χρήστη και να την απεγκαταστήσω. Αυτό θα κάνω όταν μου έρθει αν έχει τίποτα κινέζικα που δεν θέλω να τα βλέπω. Αν γενικά δουλεύει ικανοποιητικά δεν θα το ψάξω και πολύ για κάτι άλλο. Ειναι πιο απλο ;)...με το titanium απλα απεγκαταστεις οτι θεωρεις μ@λακια Παράθεση http://www.techfield.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Επειδη το ειδα 2 φορες αναποδα παραπανω, wep = ok wpa = μερικο προβλημα Σε μενα πλεον παιζει σε ολα, θα δοκιμασω και σε αλλα στην πορεια. Ηθελε 2-3 φορες negotiation. Δοκιμαστε και εσεις, (on-off το wifi και ξανα συνδεση) και πειτε μας, μονο α AlphaDog εχει απαντησει. Προσωπικά ενω ήμουν έτοιμος να βάλω παραγγελία θα περιμένω να λυθεί το θεματάκι με το wifi. Είτε με update είτε με άλλη rom. H λύση που λέει ο φίλος nek4d είναι καλή αλλά για το router στο σπίτι. Στα wifi έξω (καφέ κλπ) που δεν είναι free αλλά κλειδωμένα με wpa και σου δίνουν το "κλειδί" τι κάνεις? Θα τους ζητάς να σου αναβοσβήσουν το router μέχρι να συνδεθείς ? :lol: Ας λυθεί με το καλό και θα το πάρω. Καινούργιο είναι το κινητό λογικό να έχει μερικά bug. Δεν τα παίρνω στην καμπούρα μου. Είχα παλιά ενα Alcatel που μου έκανε τέτοια κόλπα με το wifi κι ένα βράδυ σε ένα αεροδρόμιο που δεν συνδεόταν το έστειλα στον αγύριστο.:p Είτε έχεις μια συσκευή που έχει wifi και μπαίνεις παντού ή όχι. Ναι μεν αλλά δεν παίζει για μένα. Το κινητό είναι τρελό value for money αν λυθεί αυτό το θέμα που έχει όπως λένε οι φίλοι που το έχουν πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Χαχα, δεν εχεις αδικο αγαπητε ELMOBO ! (Εμενα δεν με πειραζει, γιατι το πηρα για 2ο καθως ειχα παραγγειλει το p780 και ηρθε ελλατωματικο και λογω αμεσης αναγκης dual sim, πηρα το Α760, για να το εχω κ σαν backup στο μελλον. Αν το επαιρνα για κύριο τηλεφωνο, θα περιμενα και εγω να λυθει το θεμα. Μια μικρη διευκρινηση ακομη, δεν ανοιγοκλεισα τον router, μονο το wifi του κινητου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davelos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 καλησπερα σε ολους και σε ολες!! Το κινητο μόλις ηρθε απο minideals, εντυπωσεις καταρχην καλυτερο απο οτι περιμενα,ταχυ στην πλοηγηση και σε τρεξιμο εφαρμογων,πολυ καλο gps, απιστευτο value for money!κοντραρει στα ισα το 1ο μου κινητο, το lg vu2. Απο κει και περα,απλα καλη οθονη, καλος ηχος και πλαστικα...Σαν προβλημα θα αναφερω οτι μπερδευει στο dial αριθμους, πρεπει να πατησω στο κατω μερος του εικονιδιου του αριθμου και οτι δεν μπορω να περασω ρυθμισεις δικτυου στη wind...κι εδω θελω βοηθεια:μπορω να κανω κατι να τρεξει το internet απο wind ή απο άλλη εταιρεία ή μόνο wifi? θα ηθελα τα φωτα σας σε περιπτωση που γνωριζετε κατι επ αυτου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlphaDog Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 καλησπερα σε ολους και σε ολες!! Το κινητο μόλις ηρθε απο minideals, εντυπωσεις καταρχην καλυτερο απο οτι περιμενα,ταχυ στην πλοηγηση και σε τρεξιμο εφαρμογων,πολυ καλο gps, απιστευτο value for money!κοντραρει στα ισα το 1ο μου κινητο, το lg vu2. Απο κει και περα,απλα καλη οθονη, καλος ηχος και πλαστικα...Σαν προβλημα θα αναφερω οτι μπερδευει στο dial αριθμους, πρεπει να πατησω στο κατω μερος του εικονιδιου του αριθμου και οτι δεν μπορω να περασω ρυθμισεις δικτυου στη wind...κι εδω θελω βοηθεια:μπορω να κανω κατι να τρεξει το internet απο wind ή απο άλλη εταιρεία ή μόνο wifi? θα ηθελα τα φωτα σας σε περιπτωση που γνωριζετε κατι επ αυτου... Για να ενεργοποιήσεις τα data μέσω δικτύου 3G της Wind θες αν κατάλαβα καλά. Λοιπόν. Πατάς settings --> more...-->Mobile networks-->Access Point Names-->πατάς πάνω στη sim 1 (όπως τέλος πάντων την ονομάζει, εμένα την λέει Unknown type card)-->πατάς το κάτω αριστερό touch πλήκτρο για να βγάλει menu και διαλέγεις New APN. Και βάζεις: Όνομα: WIND Internet APN: gint.b-online.gr MCC: 202 MNC: 10 Τύπος APN: Κενό Τα άλλα άστα κενά και είσαι έτοιμος. Για να δοκιμάσεις αν δουλεύει, κλείσε το wifi και άνοιξε τα data, και προσπάθησε να μπεις internet(να έχεις όμως σήμα 3G έτσι?:lol::lol:). Πρόσεξε μόνο να έχεις στο πρόγραμμα της σύνδεσής σου κάποια free Mb, γιατί αν δεν έχεις, με τις χρεώσεις των εταιριών κινητής θα κλάψεις. Και βάλε κάποιο app που να σου μετράει το traffic από wifi και 3G ξεχωριστά για να ξέρεις τί σου γίνεται ανά πάσα ώρα και στιγμή. Παράθεση Το πιο γ@μάτο πράγμα που έφερε το multitasking είναι πως πολλά μπορούν να πάνε στραβά ταυτόχρονα.:dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 davelos μια που είσαι ο τελευταίος που παρέλαβε από minideals μπορείς να δεις ποια rom φοράει? Να δούμε αν το στέλνουν με την τελευταία που έχει βγάλει η Lenovo και την παίρνεις αν κάνεις ΟΤΑ αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aare Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Το παρελαβα σημερα..αρκετα σβελτο και smooth.οπωσδηποτε value for money.το μονο που με ξενερωσε,και μου κανει εντυπωση που δε το χει αλλος,ειναι οτι μ@λακιζονται οι επαφες.αναγκαστηκα να περασω σε ολες το +30 για να μου φερνει αναγνωριση.και γενικα στο search καποιες φορες δεν ερχονται σωστα οι επαφες Παράθεση http://www.techfield.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Αν είσαι root, βάλε το gravity box και άλλαξε το σχετικό tweak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aare Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Δεν το ηξερα το gravity box.σε ευχαριστω...αλλα δεν βρισκω επιλογη που να αναφερεται σε εισερχομενα νουμερα κ.λ.π...και στα αλλα plugins δεν βρισκω κατι παρεμφερες.μπορεις να βοηθησεις? Παράθεση http://www.techfield.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Γεια σε ολους και ολες. Εγω το παρελαβα εχθες(Α760) και η πρωτες μου εντυπωσεις ειναι- 1. Πολυ καλο για την τιμη του. εχει καλη οθονη(αναλυση), γρηγορο ειναι(4πυρινο),πολυ καλο ηχο,καλη μπαταρια(2000 maph), το multitouch ειναι φανταστικο, καθετε καλα στο χερι, το μεγεθος της οθονης του ειναι στα κατω ορια για παιχνιδια(οχι για διαβασμα),ειναι ελαφρυ και το παχος του μικρο, ηπαρχουν gadgets(screensaver, case κλπ). Αυτα ειναι τα καλα.:) 2. Το λειτουργικο που ειχε 4.1.2 multilanguage δεν αναγνωριζε την Q-wind και λογω του εβγαζε προβλημα (proces com. android.phone has stopped) και ετσι με εμποδιζε να χειρηστω με οπιοδηποτε τροπο το τηλ. Και ετσι αρχισε ο Γολγοθας μου. Μετα απο ωρα βρισκω cwm απο εναν Ισπανο. Τα καταφερνω κουτσα στραβα, γιατι δεν ειναι 100% συμβατος με το Α760, αλα κανει την δουλεια του. Κατεβαζω 3 custom rom που υπαρχουν στο ιντερνετ και τα εγκαταστισα με επυτιχια ολα. Αλα....κανενα με ελληνικη γλωσσα:cry:. Κατεβαζω το επισημο καινουργιο λειτουργικο που σου δινει το επισημο σαϊτ της Lenovo(εαν προσπαθησετε να το κανετε μεσω τηλ. θελει 2 μερες κυριολεκτικα),και βρισκω τον τροπο παλι με την βοηθεια του Ισπανου, και του κανω αναβαθμιση. Τελειω το καινουργιο λειτουργικο, το συνιστω σε ολους, αλα και παλυ NO GREEK:ninja: Στο τελος (μετα απω 5 ωρες) τη ανακαλυπτω???? Οτι αυτο το προβλημα το εχει μονο με την WIND-Q:!: Για να μην τα φορτωνουμε στην Wind-Q , υπαρχουν χιλιαδες παραπονα απο πολους και φαινετε οτι εχει να κανει με την google(playstore) και την τελευταια αναβαθμηση στο 4.2. Τρεχουν και δεν φτανουν να το διορθωσουν ολοι τους, απο Google μεχρι Lenovo. Οταν βαλετε αλλη καρτα (πχ cosmote) σου βγαζει αγνωστο δικτυο:cool:. Εχει κανεις κατι να πρωτεινει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Περιεργα τα τελευταια παραπονα, με την αρχικη rom απο minideal δεν τα εχω συναντησει. - εχω βαλει κυρια καρτα wind, δευτερευουσα cosmote, κανενα προβλημα. Μηπως υπαρχει προβλημα μονο με την (wind)-Q? - στα data με wind, δεν πειραξα κατι και παιζει κατ'ευθειαν. - στις επαφες, βαζοντας google επαφες, οντως αλλαξα λιγες οπου εσβησα το +30 (το εκανα γρηγορα απο τον Η/Υ) και ολα μια χαρα εκτοτε. Ομως καλα κανετε και τα μοιραζεστε, μπορει αλλαζοντας rom ή κανοντας αναβαθμιση (και εγω θα κανω αργοτερα), να τα συναντησουμε μπροστα μας. Να προτεινω, οποιος αναφερει καποιο προβλημα, ας γραφει μαζι και τι rom φοραει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) υπαρχει περιπτωση κανενας καλος φιλος να κανει ενα back up (μεσο cmw η αλλο) να μου το στειλη για να μπορεσω να δω και εγω ασπρη μερα. Ευχαρηστω το λειτουργικο που μου στειλανε και εχει προβλημα ειναι Α760 1 Α 2 0022130427. εσυ nek4d ποιο εχης? Edited October 17, 2013 by Alexandros2666 λαθη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts