Jump to content

faerydad

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by faerydad

  1. faerydad

    Lenovo A760

    Αν σε βοηθάει αυτό, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ στις διαστάσεις του Samsung Galaxy S4 (αυτό που έχει οθόνη 5", με τη μόνη διαφορά ότι στο samsung η οθόνη φτάνει σχεδόν μέχρι την άκρη του κινητού ενώ στο lenovo υπάρχει πιο χοντρό πλαίσιο γύρω-γύρω, εξ΄ου και η μισή ίντσα διαφορά). Κοινώς, είναι λίγο παντοφλίτσα. Εγώ πάντως με ύψος 1,72 και νορμάλ χέρια, το χειρίζομαι μια χαρά, σε τσέπη όμως δεν θα το έβαζα. Παρεμπιπτόντως, το παρέλαβα πριν μερικές μέρες, από minideal. Δεν γράφω κριτική γιατί οι προηγούμενες ειναι πλήρεις, απλά θα πω ότι είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος για την ποιότητα και τις επιδόσεις του σε σχέση με τα λεφτά που έδωσα. Οι προσδοκίες μου ήταν λίγες, γιατί πιστεύω πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις, αλλά αυτή τη φορά ξαφνιάστηκα ευχάριστα. Σα να έχω αγοράσει ένα ακριβό επώνυμο κινητό, δουλεύουν όλα ρολόι. Στα μεγάλα αρχεία pdf που ανοίγω (ίσως λόγω μικρής οθόνης) είναι πιο γρήγορο ΚΑΙ από το 4πύρηνο tablet (Ainol Novo 9 Spark) ΚΑΙ από τον διπύρηνο i5 3ης γενιάς του -επίσης lenovo- laptop...
  2. faerydad

    Lenovo A760

    Όταν ανέφερα την τιμή, εννοούσα ότι η θήκη είναι ένα καλό δώρο για την τιμή (115$). Από μόνη της προφανώς είναι ακριβή... Επειδή απ' ό,τι βλέπω το έχουμε παραγγείλει αρκετοί, αν δε βιάζεσαι περίμενε να παραλάβουμε (το δικό μου είναι στο δρόμο) για να έχεις και άλλες γνώμες. Εγώ έγραψα στο minideal και τους ρώτησα αν το τηλέφωνο μπορεί να είναι ρουταρισμένο, να έχει play store, και να έχει ελληνικά. Επίσης αν μπορούν να το δηλώσουν ως αντικείμενο χαμηλής αξίας, μην έχουμε κανένα απρόοπτο με το τελωνείο. Μου απάντησαν ότι όλα αυτά (root, play store, multi-language, χαμηλή δηλ. αξία) τα κάνουν έτσι κι αλλιώς και δεν χρειάζεται να τους πω κάτι μαζί με την παραγγελία. Το gps είναι χαρακτηριστικό του κινητού, δε νομίζω -απ' ό,τι έχω καταλάβει- ότι χρειάζεται να κάνουν κάτι. Επειδή όμως σε αυτό το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος, ας γράψει και κανένας άλλος... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.
  3. faerydad

    Lenovo A760

    Τί ωραία θήκη! Και την πουλάει 27$. Αν το είχα δει ίσως να το έπαιρνα από εκεί αλλά δεν το ήξερα αυτό το site καθόλου. Είναι αξιόπιστο; Να υποθέσω ότι τα αξεσουάρ (θήκες κλπ) του 820 κάνουν και στο 760???
  4. faerydad

    Lenovo A760

    Το παρήγγειλα εχθές από minideal. Μάλιστα τους έστειλα email πριν που τους έλεγα ότι το antelife το είχε προσφορά 107$ μείον τα 5$ κουπόνι =102$ με δώρο αντάπτορα αυτοκινήτου και card reader, και ζητούσα δώρο θήκη και μεμβράνη. Απ' ό,τι είδα τα δώρα τα έβαλαν στάνταρ... :p Έχει έρθει tracking number (δε δουλεύει ακόμα, εννοείται), όταν θα παραλάβω (σε καμιά 10αριά μέρες υποθέτω) θα γράψω...
  5. Γεια σε όλους! Μία ερώτηση: Σκέφτομαι να πάρω το ainol novo spark. Το βρίσκω στο minideal 230$ και στο merimobiles 225$ και με κουπόνι 5% (SEARCH) πάει 214$, δηλαδή σε € περίπου 180€ και 170€ αντίστοιχα. Αν έχω καταλάβει σωστά από τα σχόλιά σας, το minideal θεωρείται πιο αξιόπιστο (τουλάχιστον εγώ δεν είδα κάποιο πολύ κακό σχόλιο - βέβαια δεν έχω διαβάσει και τις 200 τόσες σελίδες :wacko:). Έχουν σημαντική διαφορά αξιοπιστίας ώστε να προτιμήσω (για τη συγκεκριμένη αγορά) το minideal???
×
×
  • Create New...