kandilak Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλησπερα παιδια.Οπως ειχα αναφερει λιγα post πιο πριν,ειχα προσπαθησει να περασω cwm recovery με αποτελεσμα να διαγραψε το λογισμικο του κινητου και να μην ανοιγει παρα να δειχνει μονο το λογοτυπο'samsung galaxy core'.Λοιπον δεν εκατσα να ασχοληθω αλλα το πηγα στον γερμανο.Μου ειπε οτι ή θα μπει στην εγγυηση ή θα πληρώσω 30 ευρώ και συμφώνησα να το στειλουν στην samsung.Μετα απο μια εβδομαδα μου ερχεται μηνυμα ότι πρεπει να πληρωσω 99 ευρώ για να φτιαχτεί και φυσικά αρνήθηκα.Μου είπαν ότι αυτήν την εβδομαδα θα το εχω πισω και μου προτεινε ο τεχνικος του γερμανου να προσπαθησει να το φτιαξει εκεινος με 50-60 ευρω(δεν του εχω απαντησει).Θα το προσπαθησω μονος μου να flasharw τη stock rom με το odin αλλα δεν ξερω που θα βρω τη stock rom να την κατεβασω.Για την ακριβεια δεν βρισκω την Ελληνική(αν υπαρχει).Καποια βοηθεια κανεις?καμια ιδεα?(αξιζε να δωσω 99 ή εστω 60 ευρω να μου το φτιαξει καποιος αλλος?) Νομίζω ότι είχε ξεκινήσει μιά συζήτηση στα ποστ #827 ως #834. Κάντο μόνο σου. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να δώσεις 60€ για να φλασάρεις την stock rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassoula1 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) Νομίζω ότι είχε ξεκινήσει μιά συζήτηση στα ποστ #827 ως #834. Κάντο μόνο σου. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να δώσεις 60€ για να φλασάρεις την stock rom http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=25957 φιλε μου στο παραπανω link υπαρχουν ολες οι οδηγιες για να κανεις οτι χρειαζεται. Δεν αξιζει να δωσεις χρηματα Edited March 5, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismam Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Νομίζω ότι είχε ξεκινήσει μιά συζήτηση στα ποστ #827 ως #834. Κάντο μόνο σου. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να δώσεις 60€ για να φλασάρεις την stock rom http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=25957 φιλε μου στο παραπανω link υπαρχουν ολες οι οδηγιες για να κανεις οτι χρειαζεται. Δεν αξιζει να δωσεις χρηματα Εκτιμω τη χρησιμη βοηθεια σου αλλα εχω κανει 2 φορες εγγραφη στο site και activasion και δεν μπορω να κατεβασω κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Εκτιμω τη χρησιμη βοηθεια σου αλλα εχω κανει 2 φορες εγγραφη στο site και activasion και δεν μπορω να κατεβασω κατι. Δοκίμασε να μπεις από άλλο browser.. Αν πχ χρησιμοποιείς chrome, μπες και δοκίμασε να κατεβάσεις από explorer ή firefox.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismam Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Δοκίμασε να μπεις από άλλο browser.. Αν πχ χρησιμοποιείς chrome, μπες και δοκίμασε να κατεβάσεις από explorer ή firefox.. Ναι δοκιμασα αλλα τιποτα.Παταω το ονομα κ τον κωδικο και μετα δεν κανει login οταν παω να το κατεβασω.Απο καπου αλλου μπορω να το κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Καλησπερα παιδια.Οπως ειχα αναφερει λιγα post πιο πριν,ειχα προσπαθησει να περασω cwm recovery με αποτελεσμα να διαγραψε το λογισμικο του κινητου και να μην ανοιγει παρα να δειχνει μονο το λογοτυπο'samsung galaxy core'.Λοιπον δεν εκατσα να ασχοληθω αλλα το πηγα στον γερμανο.Μου ειπε οτι ή θα μπει στην εγγυηση ή θα πληρώσω 30 ευρώ και συμφώνησα να το στειλουν στην samsung.Μετα απο μια εβδομαδα μου ερχεται μηνυμα ότι πρεπει να πληρωσω 99 ευρώ για να φτιαχτεί και φυσικά αρνήθηκα.Μου είπαν ότι αυτήν την εβδομαδα θα το εχω πισω και μου προτεινε ο τεχνικος του γερμανου να προσπαθησει να το φτιαξει εκεινος με 50-60 ευρω(δεν του εχω απαντησει).Θα το προσπαθησω μονος μου να flasharw τη stock rom με το odin αλλα δεν ξερω που θα βρω τη stock rom να την κατεβασω.Για την ακριβεια δεν βρισκω την Ελληνική(αν υπαρχει).Καποια βοηθεια κανεις?καμια ιδεα?(αξιζε να δωσω 99 ή εστω 60 ευρω να μου το φτιαξει καποιος αλλος?) Όπως σου είπαν και τα παιδιά, δεν αξίζει να δώσεις λεφτά. Βασανίσου λίγο μήπως το φτιάξεις, αν όχι, στείλτο από εδώ και θα το φτιάξω πιστεύω. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 βγηκε αναβαθμιση λογισμικου και μολις ξεκινησα να την κανω ξερει κανεις κατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uiopqwer Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Πριν από κάτι μέρες, έσπασε η οθόνη του κινητού μου (η οθόνη ανοίγει αλλά δεν νιώθει αφή). Από τη Samsung μου είπανε πως θα αλλάξουν το μπροστινό καπάκι και ότι πρέπει να κάνω backup επειδή θα περάσουνε το software για το τζαμάκι. Αλήθεια λένε ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nckimi Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Καλησπερα παιδια.Οπως ειχα αναφερει λιγα post πιο πριν,ειχα προσπαθησει να περασω cwm recovery με αποτελεσμα να διαγραψε το λογισμικο του κινητου και να μην ανοιγει παρα να δειχνει μονο το λογοτυπο'samsung galaxy core'.Λοιπον δεν εκατσα να ασχοληθω αλλα το πηγα στον γερμανο.Μου ειπε οτι ή θα μπει στην εγγυηση ή θα πληρώσω 30 ευρώ και συμφώνησα να το στειλουν στην samsung.Μετα απο μια εβδομαδα μου ερχεται μηνυμα ότι πρεπει να πληρωσω 99 ευρώ για να φτιαχτεί και φυσικά αρνήθηκα.Μου είπαν ότι αυτήν την εβδομαδα θα το εχω πισω και μου προτεινε ο τεχνικος του γερμανου να προσπαθησει να το φτιαξει εκεινος με 50-60 ευρω(δεν του εχω απαντησει).Θα το προσπαθησω μονος μου να flasharw τη stock rom με το odin αλλα δεν ξερω που θα βρω τη stock rom να την κατεβασω.Για την ακριβεια δεν βρισκω την Ελληνική(αν υπαρχει).Καποια βοηθεια κανεις?καμια ιδεα?(αξιζε να δωσω 99 ή εστω 60 ευρω να μου το φτιαξει καποιος αλλος?) Καλησπέρα Από εδώ μπορείς να κατεβάσεις ελεύθερα. http://androidxda.com/samsung-galaxy-core-gt-i8260-stock-rom Παράθεση Galaxy Core I8260: Rom: Official 4.1.2 Galaxy S Plus I9001: Rom: CM 10.1 R8 by ADC-Team, Kernel: K^Kernel 3.4.67 v2.5 (370MB, ExUV) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassoula1 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ναι δοκιμασα αλλα τιποτα.Παταω το ονομα κ τον κωδικο και μετα δεν κανει login οταν παω να το κατεβασω.Απο καπου αλλου μπορω να το κατεβασω? κανε πρωτα login και μετα κανε ολες τις ενεργειες για να το κατεβασεις. Δηλαδη θα πας στο firmware και στη συνεχεια λιγο πιο κατω εκει που λεει search device here, θα βαλεις τον κωδικο του τηλεφωνου , δηλ. GT-I8260 και τοτε θα δεις το firmware ετσι ωστε να το κατεβασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Σας ηρθε καμια αναβαθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Σας ηρθε καμια αναβαθμιση ? Ναι έχει γίνει μια αναβάθμιση. Μερικά ποστ πιο πίσω κοίταξε και θα βρει αναφορές επί του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) Και τι διορθωνει αυτη ? Edited March 7, 2014 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Και τι διορθωνει αυτη ? Τα παρακάτω Λοιπόν, τελείωσε το update. Εκανε αναβάθμιση σε 148 εφαρμογές (από οτι μου έγραψε) και πρόσθεσε το Drive, Εχασε το ροοτ αλλα το επανεφερα με το framaroot εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_mania Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Προχθες μια κοπέλα έριξε ποτήρι με νερό στο κινήτο μου. Εγώ είχα τη θήκη τη δερμάτινη που κλείνει από πάνω αλλά το είχα αφήσει με ανοιχτό το καπάκι οπότε νερό πήγε από μπροστά μόνο. Χθες με έπαιρναν τηλέφωνα και τους άκουγα μόνο εγώ.Επίσης σε ένα τηλεφώνημα σήμερα άρχισα να ακούω ένα θόρυβο σαν να χαλάει το ηχείο. Πήγα στο Public όπου έχω κάνει το πακέτο safety net και μου πε ένας βλάκας ότι καλύπτει μόνο φυσική φθορά και δε μπορεί να κάνει κάτι. Επίσης είπε να πάω στη Samsung και να τους πω μόνο οτι έχω θέμα με το ηχείο και όχι οτι έπεσε νερό γιατί αυτή η περίπτωση δεν καλύπτεται απ' την εγγύηση. Εσείς τί μου προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 πρώτα να διαβάσεις τι γραφή η εγγύηση η το safety net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_mania Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 πρώτα να διαβάσεις τι γραφή η εγγύηση η το safety net Η απόδειξη δεν είναι και εγγύηση; Δεν μου δώσανε άλλο χαρτί στο Public. Ο τεχνικός στο Public είπε πως το Safety Net αναφέρεται μόνο σε φυσικές φθορές π.χ σπάσιμο οθόνης ή αν πάθει κάτι το λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 μη την ψάχνεις , από νερό δεν σου δίνη κανεις εγγύηση εκτος και αν είναι waterproof ,να το πας για service και μην λες τίποτα για νερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_mania Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 μη την ψάχνεις , από νερό δεν σου δίνη κανεις εγγύηση εκτος και αν είναι waterproof ,να το πας για service και μην λες τίποτα για νερό Ναι έτσι μου πε και αυτός στο Public! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dspug7 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 ειναι ευκολο να καταλαβει ο τεχνικος αν εχει πεσει νερο στη συσκευη. οποτε μην εχεις πολλες ελπιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Είμαι με το core ενός φίλου το οποίο κατά το update έχασε τον φάκελο efs. Δεν υπάρχει backup από το efs. Υπάρχει τρόπος να ζωντανέψει το κινητό; Ανοίγει κανονικά το κινητό, δεν έχει σήμα κινητής. Σε όλες τις οθόνες βγάζει την παρακάτω οθονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Πέρασα με odin την επίσημη rom αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δουλεύει σαν android συσκευή χωρίς κάρτα sim. Παραμένει η οθονιά που έδειξα διάφανη πάνω από ο,τι κι αν δείχνει το τηλέφωνο. Ο,τι κι αν πατάω λειτουργεί κανονικά κάτω από αυτήν την οθονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Ποιος ξερει να βοηθησει ? Εχω vodafone cu στο core καταρχας εχω μια αποθηκευμενη επαφη στο κιν με #31# στην αρχη ωστε να ειναι με αποκρυψη οταν περνω τηλ λοιπον ενω την πρωτη φορα εμφανιζετε σαν αποκρυψη μου το κλεινουν στη μαπα και οταν ξανακανω κληση καπακι το νουμερο μου εμφανιζετε κανονικα στον αλλον. Γιατι το κανει αυτο απο τη στιγμη που του εχω #31# μπροστα ? ειναι θεμα κινητου η θεμα vodafone η θεμα αναβαθμισης που εκανα πριν λιγες μερες ? Πριν κανα 20 παντως δε μου το εκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 μήπως κάνεις επανακληση; Γιατί εκεί δεν κρατάει το #31# Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 μήπως κάνεις επανακληση; Γιατί εκεί δεν κρατάει το #31#ναι επανακληση κανω δηλαδη οταν μου ριξουν ακυρο καπακι παταω να ξαναπαρει....πριν λιγο καιρο ομως κραταγε και στην επανακληση αλλαξε κατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts