Jump to content

nckimi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nckimi

  1. Από 12 Δεκεμβρίου έχω πάρει 6 κινητά από τα οποία τα 2 ήταν με Singapore post. Και τα δύο μπήκαν ΥΕΔ Θεσσαλονίκης. Τα άλλα 4 τα παρέλαβα χωρίς χρέωση. Τώρα το ένα από τα δύο μπήκε και βγήκε από την ΥΕΔ σε μία μέρα επίσης χωρίς χρέωση. Το δεύτερο είναι ακόμα μέσα οπότε μάλλον θα χρεωθώ. Άρα για μένα η SG κολλάει. Τα υπόλοιπα ήταν NL, CZ, AE.
  2. Καλησπέρα Από εδώ μπορείς να κατεβάσεις ελεύθερα. http://androidxda.com/samsung-galaxy-core-gt-i8260-stock-rom
  3. Καλημέρα Επειδή είχα δοκιμάσει και custom roms αλλά δεν δούλευε σωστά, ξαναγύρισα στην Official stock με τα παρακάτω: 1. http://forum.xda-developer....php?t=2505436 2. http://www.sammobile.com/firmwares/ όπου μπορείς να βρεις και την ελληνική Stock rom (Νοέμβριος 2013). Πιστεύω ότι θα δουλέψει.
  4. Βγήκε το τελευταίο update CyanogenMod 10.1 by ADC-Team - Release 9 (EOL) - Kernel 3.4.x και έβγαλαν και την νέα Rom KitKat 4.4 CyanogenMod 11.0 by ADC-Team - Kernel 3.4.x
  5. OFFICIAL FIRMWARE UPDATE Όσοι έχετε πειράξει τη συσκευή και δεν γίνεται η αναβάθμιση είτε απευθείας από το κινητό είτε από το Kies, υπάρχει και ο τρόπος μέσω Odin, που έκανα εγώ γιατί το είχα κάνει root και είχα βάλει και CWM Recovery. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ: 1. Στη συσκευή πηγαίνετε στο "Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Ανάπτυξη» και από εκεί ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων USB. 2. Να έχετε εγκαταστήσει οπωσδήποτε το Samsung Kies στο PC, για να υπάρχουν οι USB drivers της συσκευής. ΟΔΗΓΙΕΣ 1. Κατεβάστε το Firmware από εδώ. 2. Αποσυμπιέστε το αρχείο του firmware στην επιφάνεια εργασίας. 3. Κατεβάστε το ODIN 3.07 και αποσυμπιέστε το αρχείο zip στην επιφάνεια εργασίας. 4. Βάλτε το firmware I8260XXAMK1_I8260OXXAMJ2_I8260XXAMJ2_HOME.tar στον φάκελο με το ODIN. 5. Τώρα, εκτελέστε την εφαρμογή ODIN στον υπολογιστή σας. 6. Απενεργοποιήσετε το smartphone σας. 7. Μπείτε σε Download Mode. Για να το κάνετε αυτό πατήστε το power, volume down και home πλήκτρα μαζί. 8. Τώρα, συνδέστε τη συσκευή στον υπολογιστή μέσω USB. 9. Ενώ η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία Download Mode στο λογισμικό ODIN θα πρέπει να εμφανιστεί το μήνυμα "ADDED", και το ID: COM τμήμα είναι κίτρινο ή μπλε. 10. Αν το ODIN δεν αναγνωρίζει τη συσκευή, τότε θα πρέπει να αποσυνδέσετε το καλώδιο USB, κλείστε την εφαρμογή ODIN και να εγκαταστήσετε ξανά τα προγράμματα οδήγησης USB (Kies) στον υπολογιστή και πάλι. Στη συνέχεια, επαναλάβετε τη διαδικασία από την αρχή. 11. Τσεκάρετε και πατήστε το "PDA" από το ODIN, και διαλέξτε το firmware I8260XXAMK1_I8260OXXAMJ2_I8260XXAMJ2_HOME.tar. 12. Τώρα, πατήστε "START". 13. Όταν θα εμφανιστεί το μήνυμα "PASS" (θα κάνει reboot και μετά από λίγο θα εμφανιστεί) και το ID: COM γίνει πράσινο η διαδικασία εγκατάστασης τελείωσε. Μπορείτε να το rootάρετε ξανά με Framaroot. Αντιμετώπιση προβλημάτων: Αν το Odin κολλήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας: Κλείσιμο ODIN Αφαιρέστε το καλώδιο USB Επανεκκίνηση της συσκευής. Επανεγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης συσκευών USB στον υπολογιστή. Επαναλάβετε τη διαδικασία βήμα προς βήμα. Αν το κινητό πέσει σε bootloop, τότε θα πρέπει να: Επανεκκινήστε τη συσκευή σε Recovery Mode. Volume Up, Home, Power μαζί. Από το μενού, επιλέξτε: "wipe data factory reset" και "wipe cache partition" Τώρα, επιστρέψτε στο κύριο μενού του Recovery. Επιλέξτε "reboot system now" Υ.Γ.: ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
  6. Χθες πέρασα CWM Touch Recovery. Έχει ένα μικρό γραφικό πρόβλημα, δλδ το μενού του recovery βγαίνει λίγο εκτός οθόνης, αλλά μπορείς να δουλέψεις. Για όποιον ενδιαφέρεται οδηγίες εδώ. Το έκανα με την 1η μέθοδο και Odin 3.07
×
×
  • Create New...