Jump to content

vasilismam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About vasilismam

  • Ημ. Γέννησης 04/06/1996

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vasilismam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά κάτοχος και εγώ του s6 edge. Αγόρασα τη συσκευή από σκρουτζ και έχει προεγκατεστημενες τις εφαρμογές της Vodafone. Γίνεται να περάσω το official "καθαρό " λογισμικό;Υπάρχει κάποιος οδηγός?
  2. Παιδια αν χρησιμοποιησω custom rom τι προβληματα μπορεινα εχω?ή αν το κανω ροοτ.Γενικα εχω δοκιμασει πολλες ρομς τωρα εχω την official rom και βαριεμαι συνεχως το κινητο κ το εναλασω με ενα iphone 4 που εχω.Δεν μπορω να καταληξω καπου.προτασεις? Θα ηθελα να εκφρασω ακομη μια απορια μοθ!Οταν βαζω το καλωδιο φορτισης στο κινητο εκει στο βισμα του κινητου το δικο μου φαινεται να κουνιετε αρκετα .Λετε να εχει ξεχυλωσει η θυρα φορτισης του κινητου?ααα και επισης απο πτωσεις εχει το γυρω γυρω απο το κινητο(το ασημι) bezel νομιζω λεγεται κανει χτυπηματα κ γρατζουνιες.ειναι ευκολο να το παω σε ενα σερβις κινητων και να μου το αλλαξουν?
  3. Εχω δοκιμασει τις παραπανω roms.Αυτη που μου αρεσε πιο πολυ ειναι η simple rom και η mix.Η MONSTER ταχυτατη αλλα στο μονο που με χαλαγε νομιζω ηταν η καμερα(μπορει να ειναι κ ιδεα μου,δεν ξερω)παντως ειναι καλες ολες!Πρωτα cmw και μετα τις flashαρεις κανονικα.Αναλυτικοτερα στο forum που εχει τις rom!
  4. Δε νομιζω το συγκεκριμενο κινητο να εχει αυτοματη φωτεινοτητα!
  5. Φιλε εγω προσωπικα δεν ξερω να σου απαντησω αλλα θα ηθελα αν καποιος μπορει να μας δωσει καποιες συγκεκριμενες πληροφοριες για τη φορτηση και την μπαταρια!Οποιος μπορει ας γραψει κατι!
  6. Ναι δοκιμασα αλλα τιποτα.Παταω το ονομα κ τον κωδικο και μετα δεν κανει login οταν παω να το κατεβασω.Απο καπου αλλου μπορω να το κατεβασω?
  7. Εκτιμω τη χρησιμη βοηθεια σου αλλα εχω κανει 2 φορες εγγραφη στο site και activasion και δεν μπορω να κατεβασω κατι.
  8. Καλησπερα παιδια.Οπως ειχα αναφερει λιγα post πιο πριν,ειχα προσπαθησει να περασω cwm recovery με αποτελεσμα να διαγραψε το λογισμικο του κινητου και να μην ανοιγει παρα να δειχνει μονο το λογοτυπο'samsung galaxy core'.Λοιπον δεν εκατσα να ασχοληθω αλλα το πηγα στον γερμανο.Μου ειπε οτι ή θα μπει στην εγγυηση ή θα πληρώσω 30 ευρώ και συμφώνησα να το στειλουν στην samsung.Μετα απο μια εβδομαδα μου ερχεται μηνυμα ότι πρεπει να πληρωσω 99 ευρώ για να φτιαχτεί και φυσικά αρνήθηκα.Μου είπαν ότι αυτήν την εβδομαδα θα το εχω πισω και μου προτεινε ο τεχνικος του γερμανου να προσπαθησει να το φτιαξει εκεινος με 50-60 ευρω(δεν του εχω απαντησει).Θα το προσπαθησω μονος μου να flasharw τη stock rom με το odin αλλα δεν ξερω που θα βρω τη stock rom να την κατεβασω.Για την ακριβεια δεν βρισκω την Ελληνική(αν υπαρχει).Καποια βοηθεια κανεις?καμια ιδεα?(αξιζε να δωσω 99 ή εστω 60 ευρω να μου το φτιαξει καποιος αλλος?)
  9. Δηλαδη ειναι αρκετα μεγαλη ζημια?Γνωριζεις ποσο περιπου θα ειναι το ποσο?
  10. Ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια ολων και ειδικα εσενα 'kandilak' !Σε περιπτωση ομως που δεν τα καταφερω,θα δεχτει η Samsung να το φτιαξει?
  11. Εκανα τα πρωτα βηματα και τωρα ειμαι να flasharw τη stock rom(Την οποια δεν ξερω σε ποια γλωσσα να κατεβασω)!!!!!!!
  12. Κοιτα φιλε μαλλον δεν καταλαβες.Δεν εχω προσβαση στο λογισμικο του κινητου.Μπορω να μπω μονο στο cmw recovery(στο οποιο δεν λειτουργουν οι επιλογες) και στο download mode.Απο κει και περα οταν το ανοιγω κανωνικα δειχνει μονο το λογοτυπο του core χωρις να κανει τπτ αλλο.Για αυτο υποθετω πως εχω διαγραψει το official rom.Αν γνωριζει κανεις μηπως υπαρχει τροπος να το εγκαταστησω ξανα!Αν το στειλω στη Samsung θα εχω προβλημα ε?
  13. Οπως ειπα και παραπανω το τηλ. δεν ανοιγει απλα μου γραφει ''Samsung galaxy core gt-i8260'' και παραμενει εκει.Αυτο μαλλον σημαινει οτι εχω διαγραψει το official λογισμικο.Το μονο που μπορω να κανω ειναι να μπω στην download mode και cwm recovery(που δεν λειτουργει σωστα νομιζω).Εχει κανεις καμια ιδεα.Με το odin μπορω να περασω την stock rom ?Να το παω στο Γερμανο να το στειλει στην Samsung/?ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?
  14. Παιδια ΣΟΣ ειμαι σε απογνωση.Δοκιμασα να περασω cwm recovery και νομιζω πως το πετυχα.Μετα παω να κανω μια ολικη διαγραφη (restore) και απο κει και περα που ανοιγει συνεχεια στο cwm menu.Εχω δοκιμασει τα παντα και δεν βρισκω κανενα τροπο να το επαναφερω.Σας παρακαλω οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει.Εχω πανικοβληθει!
  15. Μπορω με κάποιον τρόπο να βάλω στο core το widget καιρού που έχει και το s4
×
×
  • Create New...