konakis Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Κλείνοντας μια βδομάδα περίπου μετά την τελευταία αναβάθμιση και κάνοντας και μια εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του τηλεφώνου (ήταν περίπου 700mb ) δεν του είχα κάνει ποτέ εδώ κι ένα χρόνο που έχω την συσκευή, όλα τζάμι, όλα θαυμάσια θα έλεγα, μου είναι αδιανόητο να επιστρέψω στην ΚΚ από την στιγμή που και η μπαταρία παρουσιάζει τελικά μεγάλη βελτίωση και το περιβάλλον μου αρέσει πολύ μα πολύ περισσότερο. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Πήρα τηλεόραση Samsung... Πως θα συνδέσω το κινητό μας με την tv; ασύρματα ή με καλώδιο; ενεργοποιεις το miracast στο τηλ και το screen mirroring στην τηλεόραση και όλα θα γίνουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 http://lg.hdblog.it/2015/11/19/LG-G2-aggiornamento-V30b-patch-sicurezza-google/ Βάλτε και μετάφραση κι έχει να κάνει από ότι κατάλαβα περισσότερο με βελτιώσεις της Google Πριν κανένα 10ήμερο το πήρα το κινητό, είναι Vodafone Ιταλίας, κ είμαι με την V30f! Όχι την V30d που λέει το άρθρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Κλείνοντας μια βδομάδα περίπου μετά την τελευταία αναβάθμιση και κάνοντας και μια εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του τηλεφώνου (ήταν περίπου 700mb ) δεν του είχα κάνει ποτέ εδώ κι ένα χρόνο που έχω την συσκευή, όλα τζάμι, όλα θαυμάσια θα έλεγα, μου είναι αδιανόητο να επιστρέψω στην ΚΚ από την στιγμή που και η μπαταρία παρουσιάζει τελικά μεγάλη βελτίωση και το περιβάλλον μου αρέσει πολύ μα πολύ περισσότερο. Μόλις τσέκαρα πως η δική μου είναι 1,30 gb!:blink: διαγράφοντας την τι διαγράφεται;; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Προσωρινά αρχεία που δημιουργούνται από τις εφαρμογές όταν τις χρησιμοποιείς, πχ για να ανοίγουν πιο γρήγορα κλπ. Αν τη διαγράψεις απελευθερώνεις χώρο, επιβαρύνεται λιγότερο το κινητό, αλλά όσο χρησιμοποιείς το κινητό σιγά σιγά ξαναδημιουργούνται τα αρχεία. Κάθε τόσο καλά είναι να τη διαγράφεις πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Τίποτα απλά κερδίζεις την " χαμενη" μνήμη που ήταν "εξαρτημένη " στις διάφορες εφαρμογές...Εγώ αυτό καταλαβαίνω και λογικά έτσι είναι. Έτσι όπως το έγραψε ο από πάνω ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πριν κανένα 10ήμερο το πήρα το κινητό, είναι Vodafone Ιταλίας, κ είμαι με την V30f! Όχι την V30d που λέει το άρθρο... Από ότι είδα στο διαδίκτυο πρέπει να είναι για συσκευές lg-g2 vodafone ιταλική, χωρίς να κόβω το χέρι μου. .. μια χαρά είσαι νομίζω Edited November 28, 2015 by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Επιτέλους;;;; ανυπομονουσες;;;;;; :D Συνήθως μεγαλώνει. Αν είσαι εντός εγγύησης συμφέρει να την φτιάξεις. Μετά την επισκευή θα σου δώσουν εξτρα εγγύηση για την οθόνη. Είναι προβλημα της συσκευής και το αναγνωρίζουν! Το θέμα είναι κατά ποσο θα έχουν να σου αλλάξουν την οθόνη.... Ελεγα δεν μπορει να μην κιτρινισει το δικο μου g2 . σε πηγαδι κατουρησα? χαχα οντως θα του παρω ενα τηλεφωνο να δω αν εχουν να μου αλλαξουν , και θα το στειλω . ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μερικοι που την εκαναν ειπαν οτι ειδαν διαφορα στην θερμοκρασια... Την εβαλα την θερμοκρασια δεν παρατηρησα να σου πω την αληθεια . Με την μπαταρια ομως ειδα γρηγοροτερη καταναλωση . Εκανα βεβαια και μια επαναφορα μολις την περασα γιατι ειχα να κανω απο τοτε που πηρε λολιποπ . Γρηγορο παντως είναι . Δεν το αλλαζω ακομα απο οτι φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Τίποτα απλά κερδίζεις την " χαμενη" μνήμη που ήταν "εξαρτημένη " στις διάφορες εφαρμογές...Εγώ αυτό καταλαβαίνω και λογικά έτσι είναι. Έτσι όπως το έγραψε ο από πάνω ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από ότι είδα στο διαδίκτυο πρέπει να είναι για συσκευές lg-g2 vodafone ιταλική, χωρίς να κόβω το χέρι μου. .. μια χαρά είσαι νομίζω Εννοούσα, πως ειμαι εγώ στην V30f και το άρθρο λέει για νέο update V30d; d, e, f ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Εννοούσα, πως ειμαι εγώ στην V30f και το άρθρο λέει για νέο update V30d; d, e, f ?? Οι εκδόσεις δεν πάνε σειριακά. Κάποιες με διαφορετικό γράμμα είναι η ίδια αναβάθμιση σε διαφορετική χώρα / branded κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Επειδή είχα διαπιστώσει πρόβλημα με την καταναλώσει της μπαταρίας μετά το τελευταίο update φλάσαρα ολόκληρη την 30d εχθές και είναι μια χαρά τώρα οπότε μάλλον δεν έκατσε καλά το ota update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Όλα perfect πια και η μπαταρία σούπερ λέμε.... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MechaNick Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Καλησπέρα παιδιά, μου πρότεινε ένα φίλος ανταλλαγή του G2 μου 16άρι με το αντίστοιχο G3 ,λέτε αξίζει η μετάβαση...κάποιος που να είχε και τις δύο συσκευές ας απαντήσει αντικειμενικά..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 και τα 2 είναι εξαιρετικά. ζύγησε χαρακτηριστικά και διαστάσεις και αποφάσισε Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 (edited) Δεν ήξερα που να ρωτήσω.... Έχει συγκρίνει κάνεις την καμερα του g2 με την καμερα του galaxy s6 του απλού;;;; Μιλάμε για μη ρουταρισμενα κινητά και την μαμα καμερα και των 2. Μου φάνηκε πιο καθαρή η εικόνα στο samsung παρόλο που είναι και στα δύο 16 Edited November 30, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Δεν σου φάνηκε , είναι πιό καθαρή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Δεν ήξερα που να ρωτήσω.... Έχει συγκρίνει κάνεις την καμερα του g2 με την καμερα του galaxy s6 του απλού;;;; Μιλάμε για μη ρουταρισμενα κινητά και την μαμα καμερα και των 2. Μου φάνηκε πιο καθαρή η εικόνα στο samsung παρόλο που είναι και στα δύο 16 Το G2 εχει 13 mebamixels και το S6 16! Αλλα δεν ειναι μονο αυτο, το galaxy S6 εχει εμφανώς καλυτερη καμερα απ' το G2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Το G2 εχει 13 mebamixels και το S6 16! Αλλα δεν ειναι μονο αυτο, το galaxy S6 εχει εμφανώς καλυτερη καμερα απ' το G2! Όντως λάθος δικό μου πριν. Το g2 έχει 13!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Παιδια καλησπέρα ενας φιλος μου έχει το κινητό έχει ακόμα την 4.4.2 ψαχνω μεσω οτα να κανουμε την αναβάθμιση σε 5 αλλά δεν την βγάζει. Πρέπει να το συνδέσω με το pc ? Πιο προγραμμα της Lg πρέπει να κατεβάσω για να την κανω ? Ευχαριστώ το Κινητό ειναι αγορασμένο από το pablic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 (edited) Παιδια καλησπέρα ενας φιλος μου έχει το κινητό έχει ακόμα την 4.4.2 ψαχνω μεσω οτα να κανουμε την αναβάθμιση σε 5 αλλά δεν την βγάζει. Πρέπει να το συνδέσω με το pc ? Πιο προγραμμα της Lg πρέπει να κατεβάσω για να την κανω ? Ευχαριστώ το Κινητό ειναι αγορασμένο από το pablic Δεν έρχεται ota η λολιποπ. Πρέπει να την κάνεις με το καλώδιο στον υπολογιστη μέσω pc suite. Εκεί θα σου βγάλει να κάνεις την αναβάθμιση. Καλύτερη είναι η 4.4.2 πάντως...... Edited November 30, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, πιο είναι το πρόγραμμα της Lg που το συνδέσω με το pc ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Lg pc suite Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike71 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, πιο είναι το πρόγραμμα της Lg που το συνδέσω με το pc ? LG pc suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Οκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skriker21 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Κλείνοντας μια βδομάδα περίπου μετά την τελευταία αναβάθμιση και κάνοντας και μια εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του τηλεφώνου (ήταν περίπου 700mb ) δεν του είχα κάνει ποτέ εδώ κι ένα χρόνο που έχω την συσκευή, όλα τζάμι, όλα θαυμάσια θα έλεγα, μου είναι αδιανόητο να επιστρέψω στην ΚΚ από την στιγμή που και η μπαταρία παρουσιάζει τελικά μεγάλη βελτίωση και το περιβάλλον μου αρέσει πολύ μα πολύ περισσότερο. Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης πως έκανες; ενδιαφέρομαι να κάνω αλλά φοβάμαι μη σβήσω κάτι που δεν θέλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Καλησπέρα παιδιά, μου πρότεινε ένα φίλος ανταλλαγή του G2 μου 16άρι με το αντίστοιχο G3 ,λέτε αξίζει η μετάβαση...κάποιος που να είχε και τις δύο συσκευές ας απαντήσει αντικειμενικά..;) Eνα θετικο για το 3αρι ειναι οτι σε 3 εβδομαδες ξεκιναει η αναβαθμιση σε ΜΜ.Απο εκει και μετα δε θα ελεγα οτι θα δεις καποια αξιοσημειωτη διαφορα.Σιγουρα θα δεις διαφορα στην αυτονομια , προς τα κατω φυσικα, ισως να ηταν πιο ευκολη η αποφαση αν ηταν για το 32αρι που εχει και εξτρα ραμ.Θετικο ειναι φυσικα οτι δεν εχεις περιορισμο χωρου πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts