Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλημερα.Παιδια μηπως απο εσας ξερει καποιο τηλ.της Procordia για καλυψη της συσκευης μεσα στην εγγυηση;Δυστυχως απο προχθες μου νεκρωσε τελειως...Πηρα ενα τηλ που εχει αλλα δεν μπορω να τους πιασω (210 4800564).Δεν μπορω να τους πιασω για να συνενοηθω πως θα το στειλω.Εχω μεινει απο τηλεφωνο...

[ATTACH]62788[/ATTACH] για δοκιμασε να δεις αυτό αν λειτουργεί. Το πρώτο γιατί το δεύτερο είναι φαξ

Edited by lek88

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

[ATTACH]62788[/ATTACH] για δοκίμασα να δεις αυτό αν λειτουργεί. Το πρώτο γιατί το δεύτερο είναι φαξ

Πηρα σε αυτο το πρωτο κ επιτελους απαντησαν...Μου δωσανε ενα τηλ. της LG (801 11200 900) kαι εβγαλα ακρη με εναν εκπροσωπο.Εδωσα τα στοιχεια μου ,το συριακο νουμερο που γραφει η αποδειξη της αγορας και την ημερομηνια.Μου ειπανε οτι θα το στειλω μεσω ΕΛΤΑ σε 2 μερες...Θα με ειδοποιήσουν.Και σε 5 εργασιμες θα το ξανα παρω.Ετσι μου ειπανε.Τα μεταφορικα κτλ βεβαια ειναι δωρεαν λογω εγγύησης.Για να δουμε...:(

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Πηρα σε αυτο το πρωτο κ επιτελους απαντησαν...Μου δωσανε ενα τηλ. της LG (801 11200 900) kαι εβγαλα ακρη με εναν εκπροσωπο.Εδωσα τα στοιχεια μου ,το συριακο νουμερο που γραφει η αποδειξη της αγορας και την ημερομηνια.Μου ειπανε οτι θα το στειλω μεσω ΕΛΤΑ σε 2 μερες...Θα με ειδοποιήσουν.Και σε 5 εργασιμες θα το ξανα παρω.Ετσι μου ειπανε.Τα μεταφορικα κτλ βεβαια ειναι δωρεαν λογω εγγύησης.Για να δουμε...:(

Τουλάχιστον έβγαλες ακρη!!!!!!

καλημέρα, είμαι σε κιτ κατ και θα θελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει το ράδιο σε εξωτερικό ηχείο bluetooth.

Δεν ξέρω, αλλά πιθανολογώ ότι θα πρέπει να δουλεύει εφόσον το εξωτερικό ηχείο έχει το κατάλληλο προφίλ bluetooth. Βεβαίως πρέπει υποχρεωτικά να έχεις συνδεδεμένα ακουστικά για να λειτουργήσουν ως κεραία. Σε αυτή την περίπτωση εννοείς ότι σε αφήνει να ακούσεις από το μεγάφωνο του τηλεφώνου, αλλά όχι από το εξωτερικό μεγάφωνο?

Τουλάχιστον έβγαλες ακρη!!!!!!

Ξερεις βρε φιλε μου στα καλα καθουμενα να "νεκρωσει" τελειως...Ουτε ποτε μου εχει πεσει ουτε τιποτα.Τωρα δε ξερω αυτοι που θα το στειλουν.Στη Procordia; αυτο δε καταλαβα.

Ξερεις βρε φιλε μου στα καλα καθουμενα να "νεκρωσει" τελειως...Ουτε ποτε μου εχει πεσει ουτε τιποτα.Τωρα δε ξερω αυτοι που θα το στειλουν.Στη Procordia; αυτο δε καταλαβα.

Φαντάζομαι έχεις δοκιμάσει να το αφήσεις καμιά ωρίτσα σε φόρτιση, και μετά να δοκιμάσεις να το ξανανοίξεις με παρατεταμένο πάτημα του power?

Φαντάζομαι έχεις δοκιμάσει να το αφήσεις καμιά ωρίτσα σε φόρτιση, και μετά να δοκιμάσεις να το ξανανοίξεις με παρατεταμένο πάτημα του power?

Όλα του τα εκανα φιλε μου.Τιποτα...Αστα να πανε.Να μην τυχαινει σε κανεναν...ασχημο πραμα να μην εχεις τηλεφωνο.

Όλα του τα εκανα φιλε μου.Τιποτα...Αστα να πανε.Να μην τυχαινει σε κανεναν...ασχημο πραμα να μην εχεις τηλεφωνο.

Σαν τελευταία λύση Βαλτο στην πρίζα κ αστο 3-4-5 ώρες χωρίς να το πειράζεις καθολου και μετά δοκίμασε να δεις αν ανοίγει. Μπορεί να έμεινε από μπαταρία (ξεζουμιστηκε εντελως ) Χωρίς να το καταλαβεις!!! Δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Αν το αφήνεις να φτάνει η μπαταρία του μέχρι 10 η 15% και μετά το φορτίζεις, μπορεί να είναι η μπαταρία που δεν σου ανοίγει το κινητό ξαφνικα. Δοκίμασε το μπας και γλιτώσεις την procordia.

Την έχω πατήσει Έτσι γι αυτό στο λέω.

Δες το και πες μας !

Edited by lek88

Πάντως επειδή εκαψα πλακέτα από δική μου υπαιτιοτητα, θα στην αλλάξουν με συνοπτικές διαδικασίες και θα στο φέρουν σαν καινούργιο μέσα σε κάνα τριήμερο. Μην ανησυχείς.

Πάντως επειδή εκαψα πλακέτα από δική μου υπαιτιοτητα, θα στην αλλάξουν με συνοπτικές διαδικασίες και θα στο φέρουν σαν καινούργιο μέσα σε κάνα τριήμερο. Μην ανησυχείς.

Αν έχουν ανταλλακτικά. Σήμερα τους πήρα και γω τηλέφωνο για οθόνη και δεν είχαν. Στο τέλος της εβδομάδας και αν.....

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Αν έχουν ανταλλακτικά. Σήμερα τους πήρα και γω τηλέφωνο για οθόνη και δεν είχαν. Στο τέλος της εβδομάδας και αν.....

Ωραια νεα μου λες φιλε μου.Ουφ!!!

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σαν τελευταία λύση Βαλτο στην πρίζα κ αστο 3-4-5 ώρες χωρίς να το πειράζεις καθολου και μετά δοκίμασε να δεις αν ανοίγει. Μπορεί να έμεινε από μπαταρία (ξεζουμιστηκε εντελως ) Χωρίς να το καταλαβεις!!! Δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Αν το αφήνεις να φτάνει η μπαταρία του μέχρι 10 η 15% και μετά το φορτίζεις, μπορεί να είναι η μπαταρία που δεν σου ανοίγει το κινητό ξαφνικα. Δοκίμασε το μπας και γλιτώσεις την procordia.

Την έχω πατήσει Έτσι γι αυτό στο λέω.

Δες το και πες μας !

Θα το κανω και αυτο μπας και με λυπηθεί...Ευχαριστω.:(

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγω νομιζω φιλε οτι πλακετα εχει καψει.Ο σκοπος ειναι να μην αρχιζει τιποτα τριξιματα μετα κτλ.Βγαλε-βαλε καπακι....

Δεν ξέρω, αλλά πιθανολογώ ότι θα πρέπει να δουλεύει εφόσον το εξωτερικό ηχείο έχει το κατάλληλο προφίλ bluetooth. Βεβαίως πρέπει υποχρεωτικά να έχεις συνδεδεμένα ακουστικά για να λειτουργήσουν ως κεραία. Σε αυτή την περίπτωση εννοείς ότι σε αφήνει να ακούσεις από το μεγάφωνο του τηλεφώνου, αλλά όχι από το εξωτερικό μεγάφωνο?

κάνω σύζευξη του bluetooth και ανοιγω το ραδιο, με τα ακουστικα δουλευει κανονικα, οταν παταω αναπαραγωγη σε εξωτερικο ηχειο τοτε μου βγαζει σφαλμα οτι δεν μπορει να γινει αναπαραγωγη σε εξωτερική συσκευή.

Καλησπέρα σε ολους ειμαι σχετικά νέος κάτοχος του G2 και εχω μπερδευτεί με τον συγχρονισμό και τις επαφές.

Όταν αποθηκεύω μια νέα επαφή, τότε αυτή αποθηκεύεται στην μνήμη του τηλεφώνου και δεν "στέλνεται" και στο mail μου. Πως μπορώ να το κάνω να στέλνεται αυτόματα και στο gmail;

Επίσης πώς μπορώ να δω στο Chrome τις καρτελες που ειναι ανοιγμενες;

EDIT: Βρήκα τη λύση για τις καρτέλες. Ήταν επιλεγμένη η επιλογή της συγχώνευσης των σελιδοδικτων του Chrome.

Edited by padodinamos

Αν και ξέρω ότι δεν γράφω κάτι νέο απλά να πω ότι μετά την αναβάθμιση μια επαναφορά την χρειάζεται το κάθε τηλέφωνο τελικά και τι εννοώ.

Έχω την συνήθεια ανά 6μηνο περίπου να κάνω μια για να καθαρίζω το τηλέφωνο μετά την αναβάθμιση δεν έκανα γιατί απλά δεν είχα χρόνο για στήσιμο. Το τηλέφωνο έτσι και αλλιώς λειτουργούσε μια χαρά χωρίς κολλήματα αλλά μετά την επαναφορά άλλο τηλέφωνο, ανοίγει τα πάντα πιο γρήγορα. :)

Practice what you preach

Καλησπέρα σε ολους ειμαι σχετικά νέος κάτοχος του G2 και εχω μπερδευτεί με τον συγχρονισμό και τις επαφές.

Όταν αποθηκεύω μια νέα επαφή, τότε αυτή αποθηκεύεται στην μνήμη του τηλεφώνου και δεν "στέλνεται" και στο mail μου. Πως μπορώ να το κάνω να στέλνεται αυτόματα και στο gmail;

Επίσης πώς μπορώ να δω στο Chrome τις καρτελες που ειναι ανοιγμενες;

EDIT: Βρήκα τη λύση για τις καρτέλες. Ήταν επιλεγμένη η επιλογή της συγχώνευσης των σελιδοδικτων του Chrome.

Η προεπιλογή για νέες επαφές είναι αποθήκευση στο τηλέφωνο. Αυτό που συνήθως προτιμάμε είναι στο google account, ώστε να συγχρονίζονται αυτόματα.

Αυτό με τις καρτέλες του chrome είναι νέο φρούτο, εμφανίστηκε με τη lollipop. Προσωπικά, προτιμώ τις καρτέλες να εμφανίζονται μόνο μέσα στην εφαρμογή και όχι ως χωριστές εφαρμογές στο multitasking, το έχω απενεργοποιήσει εξαρχής.

Καλημέρα σε όλους, μια ερώτηση παιδιά, έχω περάσε με LGFlashTool στοκ lollipop την ολλανδική χωρίς ρουτ και τίποτα άλλο, και θέλω να περάσω μια άλλη lollipop.

Απλά χρησιμοποιώ πάλι LGFlashTool2014 και φλασάρω τη νέα lollipop ή πρέπει να επιστρέψω σε kitkat με κάποιο τρόπο και μετά να φλασάρω τη lollipop;

Σας ευχαριστώ πολύ (άσχετος εδώ...)

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

Καλημέρα σε όλους, μια ερώτηση παιδιά, έχω περάσε με LGFlashTool στοκ lollipop την ολλανδική χωρίς ρουτ και τίποτα άλλο, και θέλω να περάσω μια άλλη lollipop.

Απλά χρησιμοποιώ πάλι LGFlashTool2014 και φλασάρω τη νέα lollipop ή πρέπει να επιστρέψω σε kitkat με κάποιο τρόπο και μετά να φλασάρω τη lollipop;

Σας ευχαριστώ πολύ (άσχετος εδώ...)

Περνας κατευθειαν οποια θες

Περνας κατευθειαν οποια θες

Ευχαριστώ πάρα πολύ

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

Παιδια υπαρχει περιπτωση λογο κάρτας σιμ να υπαρχει προβλημα υπερθερμανσης ? Χρησιμοποιω μια καρτα σιμ που ειναι κομμενη απο εμενα και ειναι πολυ παλια… .ξερω οτι επρεπε να την αλλαξω αλλα βαρεθηκα και δεν το εκανα…

Παιδια υπαρχει περιπτωση λογο κάρτας σιμ να υπαρχει προβλημα υπερθερμανσης ? Χρησιμοποιω μια καρτα σιμ που ειναι κομμενη απο εμενα και ειναι πολυ παλια… .ξερω οτι επρεπε να την αλλαξω αλλα βαρεθηκα και δεν το εκανα…

Αποκλειεται!!!!!!!!

Κανείς δε μπορεί να απαντήσει τελεσίδικα, γιατί 3-4 χρόνια (+2 από τη μέρα κυκλοφορίας) είναι τεράστιο διάστημα για την αγορά κινητών τηλεφώνων. Αυτό που εύκολα μπορεί να παρατηρήσει κανείς, είναι ότι τα ποσοστά του KitKat είναι ακόμα εξαιρετικά μεγάλα, και σίγουρα θα προσελκύει την προσοχή των προγραμματιστών ως επιθυμητά συμβατή έκδοση. Κοινώς κράτα το τηλέφωνο όπως σε εξυπηρετεί για όσο σε εξυπηρετεί.

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση κάτι τέτοιο σκεπτόμουν και εγώ έχεις δίκιο, 3-4 χρόνια είναι ένας αιώνας με τους ρυθμούς που εξελίσσετε η τεχνολογία και ειδικά στο τομέα των κινητών τηλ. που υπάρχει έντονος ανταγωνισμός, το κρατάμε λοιπόν και όσο αντέξει , και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση.

Τάσος

Η προεπιλογή για νέες επαφές είναι αποθήκευση στο τηλέφωνο. Αυτό που συνήθως προτιμάμε είναι στο google account, ώστε να συγχρονίζονται αυτόματα.

Αυτό με τις καρτέλες του chrome είναι νέο φρούτο, εμφανίστηκε με τη lollipop. Προσωπικά, προτιμώ τις καρτέλες να εμφανίζονται μόνο μέσα στην εφαρμογή και όχι ως χωριστές εφαρμογές στο multitasking, το έχω απενεργοποιήσει εξαρχής.

Έχω ψάξει ολο το κινητό και ολο το gmail αλλα δεν μπορώ να βρω κάπου την ρύθμιση ώστε οι επαφές που αποθηκεύω, να αποθηκεύονται στο gmail μου. Τώρα αποθηκεύονται στην μνήμη του τηλεφώνου και δεν στέλνονται στο gmail μου.

Ξέρει κανεις πως γίνεται;

Στις ρυθμίσεις του τηλ στο λογαριασμοί και συγχρονισμός μετά Google μετα στον λογαριασμό σου ξετικαρε και ξανά τικαρε τις επαφες

Έχω ψάξει ολο το κινητό και ολο το gmail αλλα δεν μπορώ να βρω κάπου την ρύθμιση ώστε οι επαφές που αποθηκεύω, να αποθηκεύονται στο gmail μου. Τώρα αποθηκεύονται στην μνήμη του τηλεφώνου και δεν στέλνονται στο gmail μου.

Ξέρει κανεις πως γίνεται;

Δημιούργησε μια νέα επαφή. Θα δεις στο πάνω μέρος να γράφει Phone ή Τηλέφωνο. Διάλεξε αυτό το σημείο και θα δεις ότι έχεις επιλογή να το γυρίσεις σε <account-name>@gmail.com . Αυτό πρέπει να το κάνεις κάθε φορά που δημιουργείς νέα επαφή.