Jump to content

Nizl84

Members
  • Δημοσιεύσεις

    657
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nizl84

  1. Nizl84

    Huawei Mate 9

    Μπορείς κατευθείαν φίλε μου. Πέρνα την άφοβα.
  2. Nizl84

    Huawei Mate 9

    Παντως η οθονη εχει ενα προτερημα ακομα στο 9. Εχει σημαντικα καλυτερη φωτεινοτητα που πιστευω για αρκετους ειναι σημαντικο;)
  3. Το ίδιο θέμα έχω. Απροβληματιστο τηλέφωνο εδώ και μήνες, το μόνο θέμα είναι αυτό με τις μωβ λωρίδες στα άκρα. Ευτυχώς που φαίνεται μόνο σε γκρι σκούρο φόντο. Αν δω ότι χειροτερευει θα το πάω για service. Sent from my LG-H815 using Tapatalk
  4. Εγώ θα σταθώ μόνο στη μπαταρία γιατί τα αλλά τα κάλυψαν τα παιδιά. Είναι χειρότερη απο το plus οπότε έχε το στο νου σου. Όχι ότι θα έχεις κάνα τρελό θεμα αλλά αν έχεις συνηθίσει σε πολύ καλή αυτονομία,ε θα σου φανεί κάπως.
  5. Στο full αυτόματο; Δηλαδή επιλογή "απλο"; Σορυ που γίνομαι κουραστικός αλλά θεωρώ πως είναι μη φυσιολογικό να παίρνει κουνημενες μέρα με φυσιολογικές συνθήκες. Εκτός αν έχεις τέρμα αυτόματο, το απλό που λέω πιο πάνω, δηλαδή πάτημα εστίασης στην οθόνη και τραβάει κατευθείαν. Εκεί ίσως κάτι παίζει γιατί δεν το έχω δουλέψει καθόλου.
  6. Επειδή εμένα και σε selfie φαίνεται το ίδιο, μάλλον η φάτσα μου φταίει.. Πάντως γενικά η μπροστινή δεν με έχει ενθουσιάσει κιόλας για βιντεοκλησεις.
  7. Με καθαρή εγκατάσταση είναι μια χαρά η μετάβαση σε MM.
  8. Το να ρωτήσει κάποιος σε Thread της συσκευής πως μπορεί να βελτιώσει την υπάρχουσα αυτονομία του, χωρίς να προσδιορίζει αν ειναι καλή, κακή η τέλεια, είναι νεοελληνική γκρίνια;; Μάλιστα...Ημαρτον με την λέξη μαϊντανό των τελευταίων ετών που κολλάμε ένα νεοελληνική, νεοελληνα παντού σαν επιχείρημα..
  9. Και εγώ από tablet Samsung pro 8.4. Δεν νομίζω ότι είναι ταχυφορτιστης. Πάντως αρκετά γρήγορα φορτίζει και ο δικός του. Ειδικά με αυτόν του tablet που είναι 2.0 είναι μικρές οι διαφορές.
  10. Και στο αυτόματο πετυχαίνει καλύτερα αποτελέσματα το βράδυ;
  11. Πολύ ωραίες φίλε. Με στοκ; Μου φαίνεται στη δεύτερη σαν να έχει κάψει λίγο τον ουρανό ανάμεσα στα φύλλα; Και γενικα το exposure ένα κλικ πάνω. Πιστεύω την έχει αυτή την αδυναμία το g4.
  12. Έτσι είναι και στο g2. :) (Αν θυμαμαι καλα)
  13. Στο αυτόματο υπερτερεί της στοκ; Την έχω βάλει και εγώ αλλά δεν έχω πειραματιστει ιδιαίτερα..ακόμα.
  14. Έχεις απόλυτο δίκιο. Έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό..
  15. Με καθαρή εγκατάσταση δεν έχει κανένα απολύτως θέμα. Σφαίρα πήγαινε και εξακολουθεί να πηγαίνει.
  16. Ναι φίλε μου. Δεν έχει αναφερθεί κάτι.
  17. Βάλε το faster gps και επέλεξε ηπειρο και χώρα. Είναι για γρηγορότερο κλείδωμα. Η ένταση του σήματος δυστυχώς δεν θα αλλάξει.
  18. Πιστεύω g2 δαγκωτό κιόλας. -Και άριστες διαστάσεις εχει -Πολύ καλή οθόνη -Μπαταρία -Κάμερα παραπάνω από αξιόλογη(μόνο σε σύγκριση με τα καινούργια, αλλιώς πολύ καλη) Για μένα δεν υπάρχει αντίπαλος σε αυτά τα λεφτά ότι και να λέμε. Edit: Για τα βραδυνα είναι πολύ λίγα τα κινητά που καταφέρνουν καλό αποτέλεσμα. Οπότε βγάλε το από την εξίσωση.
  19. Δεν γλιστράει καθόλου. Ειδικά με το δέρμα. Σαν κράτημα είναι χειρότερο εννοείται από το G2 καθώς είναι μεγαλύτερη συσκευή και οι γωνίες του δεν έχουν την καμπύλη του g2. Γλιστράει όμως πιο δύσκολα από g2 ασυζητητί. Μπαταρία έχει διαφορά. Εγώ πάντως την μέρα την βγάζω. Στο g2 έβγαζα μισή μέρα παραπάνω (δεν θα μπω στο κόπο για sot) αλλά επειδή το βράδυ μπαίνει φόρτιση ουτως η αλλως, δεν με νοιάζει. Καλό θα ήταν να είχε μεγαλύτερη αυτονομία αλλά τι να κάνουμε. Τώρα διαφορες στη ταχύτητα υπάρχουν. Όχι στο άνοιγμα τόσο όσο στο multitasking. Πρώτα απ όλα παίζεις μπάλα με 3gb. Δεν υπάρχει redraw στον μαμά launcher ούτε για δείγμα. Δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες περί κάμερας, οθόνης. Αν αξίζει να φύγει κάποιος από το g2? Κατά τη γνώμη μου όχι. Έχει πολλά ψωμιά ακόμα το g2. Έχω και τα δύο ταυτόχρονα. Αν ειναι καλύτερη συσκευή από το g2? Εννοείται πως είναι. Μην κάνουμε το άσπρο μαύρο. Αν αξίζει τα παραπάνω λεφτά για τραμπα είναι άλλο θέμα. Το g2 είναι δυναμιτης ακόμα.. Αλλά δεν θα γύρναγα πίσω για κανένα λόγο. Μόνο αν δεν τον βολέψει κάποιον λόγω μεγαλύτερης συσκευής. Edit : Εχω g2 που δεν έχει θέμα στο GPS. Εννοείται πειραγμενα config για γρηγορότερο κλείδωμα. Αν όμως μπει δίπλα σε g4 και συγκριθεί σε ένταση σήματος και κλείδωμα δορυφόρων (και σε αριθμό και σε ταχύτητα) τότε παθαίνει πανωλεθρια.
×
×
  • Create New...