Jump to content

tasosfirefighter

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tasosfirefighter

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tasosfirefighter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν του άξιζε τέτοιο τέλος :lol:
  2. Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα, μετά από πολύ καιρό πολλά χρόνια! για την ακρίβεια επισκέπτομαι το forum και με μεγάλη μου χαρά βλέπω ότι είναι ¨ζωντανή¨ ακόμα η σελίδα για το αγαπημένο μας LGG2, αυτό τον μήνα συμπληρώνονται οκτώ (8) χρόνια από την παρουσίασή του κυκλοφορία του, αυτό δείχνει τη τρομερό τηλέφωνο ήταν για την εποχή του αλλά και για αρκετά χρόνια αργότερα, και πόσο δύσκολο είναι να το αποχωριστεί κάποιος έχοντας χαρακτηριστικά που πολύ δύσκολο να τα βρείς ακόμα και στα σημερινά κινητά. Το δικό μου το αγόρασα Ιούνιο του 2014, ειλικρινά μέχρι σήμερα, τουλάχιστον πριν λίγο καιρό δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια του άλλαξα μια μπαταρία και τίποτε άλλο ούτε κιτρινίλες στην οθόνη ούτε άλλα προβλήματα, αλλά δυστυχώς τίποτε δεν είναι αιώνιο, επίσης να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν του έκανα ποτέ format ούτε αναβάθμιση λογισμικού σε lollipop απο κιτ-κατ, ακολουθώντας τις οδηγίες των αγαπητών φίλων εδώ, άρχισε όμως τώρα να μην υποστηρίζει λόγω λογισμικού πολλές σημαντικές και χρήσιμες εφαρμογές πχ (vodafone, raynair, hotel.com και πολλές άλλες), δεν με πολλή πείραξε αυτό προκειμένου να το κρατήσω καθώς δεν είχε κανένα άλλο πρόβλημα ήμουν έτοιμος να το ανεχτώ αυτό, αλλά ξαφνικά άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις ¨λέγοντας¨ να τοποθετήσω την κάρτα sim μετά την επανεκκίνηση είχε σήμα αλλά ξαφνικά ενώ έδειχνε 2 γραμμές η και φούλ στην πραγματικότητα ήταν νεκρό είχε παγώσει (το σήμα μόνο) όχι όλο το κινητό, έβαλα την κάρτα σε άλλο κινητό την άφησα μερικές μέρες μήπως ήταν πρόβλημα κάρτας (2018 είναι η sim vodafone) αλλά δεν είχε δυστυχώς κανένα πρόβλημα η sim, αποφάσισα να το επαναφέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά συνέχισε να έχει πρόβλημα, του έκανα αναβάθμιση σε lollipop (η εμφάνιση του άρεσε πάρα πολύ ) αλλά δυστυχώς τίποτε πάλι κάνει επανεκκινήσεις και χάνει το σήμα ξαφνικά μερικές ώρες έχει σήμα κανονικό αλλά μετά χάνεται, είμαι πολύ λυπημένος αφενός γιατί δεν θέλω να το αποχωριστώ αυτό το τηλέφωνο αφετέρου γιατί δεν υπάρχει μία για να πάρω άλλο μήπως μπορεί κανένας να βοηθήσει μήπως φτιάξει είμαι από Χανιά Κρήτης δεν έχω πρόσβαση σε service, ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρω για την απάντηση που είμαι σίγουρος πως θα μου δώσετε ανεξάρτητα αν βοηθηθώ ή όχι και ζητάω συγνώμη για το ¨σεντόνι¨ αλλά τα έγραψα αυτά σαν μάλλον τελευταίο αφιέρωμα σ΄ αυτό το κινητό που όλοι μας αγαπήσαμε. Ευχαριστώ για την φιλοξενία Τάσος.
  3. Tτότε σίγουρα θέμα κάρτας sim ή δικτύου .
  4. υπάρχει η επιλογή πληκτρολόγησε, 3845#*802# για να σου εμφανίσει το hiden menu και από εκεί ενεργοποίησε χειροκίνητα το LTE 4G. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υπάρχει η επιλογή πληκτρολόγησε, 3845#*802# για να σου εμφανίσει το hiden menu και από εκεί ενεργοποίησε χειροκίνητα το LTE 4G.
  5. Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση κάτι τέτοιο σκεπτόμουν και εγώ έχεις δίκιο, 3-4 χρόνια είναι ένας αιώνας με τους ρυθμούς που εξελίσσετε η τεχνολογία και ειδικά στο τομέα των κινητών τηλ. που υπάρχει έντονος ανταγωνισμός, το κρατάμε λοιπόν και όσο αντέξει , και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση. Τάσος
  6. Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που με απασχολεί σχετικά με την αναβάθμιση του κινητού σε loly ,επειδή για λόγους καθαρά αισθητικούς αλλά και για κάποιες λειτουργίες που έχουν αλλάξει ΔΕΝ επιθυμώ να κάνω την αναβάθμιση σε loly αλλά να κρατήσω την Kit-Kat , θέλω να ρωτήσω αν μελλοντικά σε 3-4- χρόνια ή και περισσότερα γιατί τόσο προβλέπω να κρατήσω το κινητό λόγω οικονομικής δυσπραγίας (αρκεί βέβαια να θέλει να με κρατήσει και εκείνο!!), αλλά και γιατί πρόκειται για κορυφαίο κινητό ακόμα και τώρα που σε ένα μήνα κλείνει τα 2 χρόνια (συναγωνίζεται επαξίως τα πιο καινούργια μοντέλα αν δεν τα ξεπερνά κιόλας σε ορισμέενς λειτουργίες) , αν λοιπόν θα αντιμετωπίσω προβλήματα με τις εφαρμογές δεδομένου ότι οι προγραμματιστές θα γράφουν αναβαθμίσεις για αυτές βασιζόμενοι στα πιο νέα λειτουργικά συστήματα ? , θα αντιμετωπίσει λοιπόν το κινητό δυσλειτουργίες κολλήματα και άλλα τέτοια ή θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του , ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση που είμαι σίγουρος ότι θα δώστε (όπως πάντα εξάλλου κάνετε άμεσα και εμπεριστατωμένα), και συγχαρητήρια για την υπομονή σας να απαντάτε ξανά και ξανά στα ίδια ερωτήματα . Με εκτίμηση για την πολύτιμη βοήθειά σας Τάσος.
  7. ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Φίλε μου ένας άλλος τρόπος είναι να πας στις ρυθμίσεις >ημερομηνία & ώρα και να τιγκάρεις αυτόματη ημερομηνία και ώρα και επίσης αυτόματη ζώνη ώρας (χρήση ζώνη ώρας που παρέχεται απο το δίκτυο και έτσι δεν θα ξανά απορρυθμιστεί η ώρα .
  8. Ευχαριστώ ξέρεις αν μπορώ να ξανακάνω αναβάθμιση αυτή την φορά με USB .
  9. Παιδιά παρακαλώ την βοήθεια σας, μέχρι και χθες όλα ήταν τέλεια με το κινητό όμως μετά την τελευταία αναβάθμιση που δέχτηκα (D802 20h) και εγώ από αέρα (wi-fi) δεν μπαίνει στο μενού των εφαρμογών (το εικονίδιο με τις τελείες εκεί που φαίνονται όλες οι εφαρμογές που έχομε κατεβάσει) μου βγάζει μήνυμα ¨Δυστυχώς αρχική έχει σταματήσει να λειτουργεί ¨και μετά κολλάει για 1-2 δευτερόλεπτα βγάζοντας μαύρη οθόνη τι λέτε να φταίει έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα η εγώ μόνο ήμουν ο τυχερός καλλίτερα να μην το αναβάθμιζα τι μπορώ να κάνω , δεν έχω πειράξει καθόλου το κινητό το έχω αφήσει ακριβώς όπως το αγόρασα . Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρω :( Τασος
  10. ο.κ ευχαριστώ πολύ athanaso77, (δεν έχω εγκαταστήσει το resco explorer) .
  11. Καλησπέρα σε όλους σας, μια ερώτηση έχω παιδιά οταν κάνωμε delete (διαγραφή) ενός αρχείου (φωτ.προγραμματος κλπ) διαγράφονται απευθείας ή υπάρχει κάδος ανακύκλωσης (όπως στο pc) και αν υπάρχει κάδος ανακλυκλωσης που είναι αυτός (νομίζω πως υπάρχει κάδος αλλά δεν μπορώ να τον βρώ διέγραψα κάτι φωτ.κατά λάθος και τις ψάχνω μάταια) ή κάνω λάθος και δεν υπάρχει κάδος ανακυκλ. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας. Φιλικά Τάσος
  12. Για σας παιδιά μήπως ξέρει κανένας αν υπάρχει κανένα προγραμματάκι με Πυξίδα για το Ελληνικό omnia i900 της vofafone και να στείλει το link ευχαριστώ πολύ . Τάσος .
  13. Καλησπέρα σέ όλους και καλή χρονιά . Ευχαριστώ πολύ τον φίλο "skordilis" και τον φίλο "athanaso 77" για την άμεση απάντηση- ανταπόκριση-βοήθειά τους στο πρόβλημα που είχα (θυμίζω οτι δεν μπορούσα να δώ web tv βεντεάκια on line) εγκατέστησα τον Flash Player 7 for Pocket PC όπως μου συνέστησε ο φίλος "athanaso 77", και χρησιμοποιώντας τον internet explorer browser ενώ έχω ήχο κανονικά δεν έχω εικόνα (video) και χρησιμοποιώντας τον opera browser δεν έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο, ακολούθως κατέβασα τον skyfire browser (παρεπιπτόντως πολύ καλός browser) όπως μου υπέδειξε ο φίλος "skordilis" και τον ευχαριστώ πολύ, τον εγκατέστησα και παίζει κανονικά ευχαριστώ πολύ τους δυο φίλους για την πολύτιμη βοήθειά τους. Τάσος .
  14. Για σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω να μου απαντήσετε αν βέβαια και εσείς γνωρίζετε για πιο λόγω δεν μπορώ να δώ web tv βεντεάκια εγκατέστησα τον flash lite 2.1 for windows mobile pocket pc, αλλά τίποτε δεν έγινε, μήπως χρειάζεται κάποιο άλλο πρόγραμμα και πιό είναι αυτό, κοίταξα με πολύ υπομονή ολες τις σελίδες αλλά δεν βρήκα κανένα σχετικό ερώτημα-αναφορά (ή υπήρχε κάπου αναφορά αλλά προσπέρασα) θα σας ήμουν ευγνώμων αν με βοηθούσατε (το omnia το πηρα μεταχειρισμένο πριν μια εβδομάδα είναι το Ελληνικό της vodafon) σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων . Τάσος.
×
×
  • Create New...