Alex_90 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλησπέρα θέλει ένας γνωστός μου να αγοράσει το LG G2 16GB από σκρουτζομαγαζο http://www.skroutz.g...LG-G2-16GB.html το tokinito.gr είναι αξιόπιστο; Αν όχι ποιο μαγαζί μου προτείνετε; Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Καλημέρα σε ολους! Μια ερωτηση. Εχω g2 απο Πορτογαλία, εχω ελέγξει το imei μου κ βλεπω οτι υπαρχει update για lollipop! Παω να τσεκαρω ota & μου βγαζει μήνυμα "επικοινωνια σε εξέλιξη ". Μια βδομαδα αυτη η ιστορια. Πρεπει ανακαστικα να φλασαρω με pc? Εχει παρατγρηθει κ σε καλοιον αλλο να μην μπορει να κανει update ota? Ευχαριστώ εκ των προτερων. Πως ελενξες το imei Σου κ σου έβγαλε ότι έχεις update? Ρωτάω για να το κοιτάξω κ εγώ... Αν και μπαίνω και μ λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση Edited April 8, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdrov Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Παιδιά ποιο flash tool χρησιμοποιήσατε? 2014 ή 2015 Ποια settings? CSE κλπ. ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Πως ελενξες το imei Σου κ σου έβγαλε ότι έχεις update? Ρωτάω για να το κοιτάξω κ εγώ... Αν και μπαίνω και μ λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Παιδιά ποιο flash tool χρησιμοποιήσατε? 2014 ή 2015 Ποια settings? CSE κλπ. ??? Yπάρχει FT 2015?:blink: CSE για clean install Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vl Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλησπέρα θέλει ένας γνωστός μου να αγοράσει το LG G2 16GB από σκρουτζομαγαζο http://www.skroutz.g...LG-G2-16GB.html το tokinito.gr είναι αξιόπιστο; Αν όχι ποιο μαγαζί μου προτείνετε; Βεβαια ειναι αξιοπιστο, και γω απο κει τα πηρα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Βεβαια ειναι αξιοπιστο, και γω απο κει τα πηρα! :) Πόσο καιρό το έχεις; Ευρωπαικό μοντέλο λέει αλλά από ποιά χώρα; Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdrov Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Yπάρχει FT 2015?:blink: CSE για clean install sorry παρασύρθηκα από το 2015 updated...:X http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχουμε καμια προτίμηση σε καποια ROM ? Ποιά η διαφορά ανάμεσα σε αυτή της Vodafone και της ΟΡΕΝ? Όλες οι ΟΡΕΝ είναι ίδιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darknoto Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Γεια σας παιδια,κοιταξα και γω στο σιτε με τα firmwares,εβαλα το ιμει και με πηγε εκει http://lg-phone-firmware.c....php?id_mod=36 και λεει οτι ειναι το firmware no 214...Oλα ενταξει εκει ? Αυτη ειναι εκδοση lollipop ή παω να κατεβασω παλι κιτ κατ ? Αν κατεβαζω το σωστο,πως την περναω? με φλας τοολ ? Δεν ειναι ρουτ το κινητο... Παντως απο lg pc suite δεν μου βγαζει ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 ...Τι θα γινει με οσους εχουν τη 32αρα εκδοση? Θα δοθει κανονικα; Αναρωτιέμαι και εγώ επειδή βλέπω πως όλες οι αναβαθμίσεις είναι για την 16GB έκδοση. Έχει σημασία τελικά η βάζουμε την 16GB και΄όλα μια χαρά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Αναρωτιέμαι και εγώ επειδή βλέπω πως όλες οι αναβαθμίσεις είναι για την 16GB έκδοση. Έχει σημασία τελικά η βάζουμε την 16GB και΄όλα μια χαρά ? Όσοι έχουμε 32αρι ΔΕΝ φλασάρουμε rom για 16αρι! Νομίζω εχει βγει Ιταλική open (v30a), που κάνει για 32αρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Αναρωτιέμαι και εγώ επειδή βλέπω πως όλες οι αναβαθμίσεις είναι για την 16GB έκδοση. Έχει σημασία τελικά η βάζουμε την 16GB και΄όλα μια χαρά ? Εγω 32άρι εχω Balkans αν θυμάμαι καλά και μου ήρθε μέσω PC Suite. Δε χάνετε κάτι όμως ειλικρινά σας το λέω...:p Edited April 8, 2015 by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vl Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Πόσο καιρό το έχεις; Ευρωπαικό μοντέλο λέει αλλά από ποιά χώρα; σε 3 μηνες κλεινω 1 χρονο που εχω το κινητο! προφανως ευρωπαικο μοντελο ιταλικης προελευσης! Υποθετω οτι δεν θα εχει μονο συσκευες ιταλικες βεβαια! :P Παντως μην εχεις ενδιασμους για το καταστημα, αγορασε το απο εκει με κλειστα ματια! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeplakias Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Sos!!Εβαλα lollipop επίσημη5.0.2 & δεν δουλευει το κινητο με την καρτα sim. Χωρις sim τρεχει σφαιρα. Εκανα clear cache το phone απο τις εφαρμογες αλλα τιποτα. Η sim ειναι μια χαρα την τεσταρα σε αλλο κινητο. Please help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Sos!!Εβαλα lollipop επίσημη5.0.2 & δεν δουλευει το κινητο με την καρτα sim. Χωρις sim τρεχει σφαιρα. Εκανα clear cache το phone απο τις εφαρμογες αλλα τιποτα. Η sim ειναι μια χαρα την τεσταρα σε αλλο κινητο. Please help! Κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Καλημερα σήμερα το πρωί και μετά από ολονυκτια φόρτιση του κινητού , μολις ξεκλειδωσα την οθόνη μου έβγαλε μήνυμα ότι η αρχική σταμάτησε να λειτουργεί. Το κινητό είχε κενή οθόνη και δεν λειτουργούσε όποτε αναγκάστηκα να το κάνω επανεκκινηση . έστρωσε φυσικά Αλλά παρατηρώ ότι πλέων εμφανίζει κολλήματα κατά την εναλλαγή μεταξύ των οθονών Όταν αλλάξω σελιδες. Σκέφτομαι να ξαναβάλω τον Νόβα που είχα Αλλά και από την άλλη πάω ότι κάτι άλλο θα φταει...καμία ιδέα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Καλημερα σήμερα το πρωί και μετά από ολονυκτια φόρτιση του κινητού , μολις ξεκλειδωσα την οθόνη μου έβγαλε μήνυμα ότι η αρχική σταμάτησε να λειτουργεί. Το κινητό είχε κενή οθόνη και δεν λειτουργούσε όποτε αναγκάστηκα να το κάνω επανεκκινηση . έστρωσε φυσικά Αλλά παρατηρώ ότι πλέων εμφανίζει κολλήματα κατά την εναλλαγή μεταξύ των οθονών Όταν αλλάξω σελιδες. Σκέφτομαι να ξαναβάλω τον Νόβα που είχα Αλλά και από την άλλη πάω ότι κάτι άλλο θα φταει...καμία ιδέα.. Πριν σου δούλευε μια χαρά; Γιατί τα κομπιασματα που λες δεν τα κάνει η λολιποπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 την ωρα απο πανω δεξια μπορουμε να την κρυψουμε; εφοσον την εχουμε μες στο widget γιατι να την εχουμε σε 2 μεριες; οσο για τα νεα που γραφετε εχουμε τουιτερ (κ fenix που ειναι η καλυτερη εφαρμογη) για αυτες τις δουλειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Εχουμε καμια προτίμηση σε καποια ROM ? Ποιά η διαφορά ανάμεσα σε αυτή της Vodafone και της ΟΡΕΝ? Όλες οι ΟΡΕΝ είναι ίδιες? Γενικά όλες οι Ευρωπαϊκές Open ίδιες είναι. Η διαφορά με τις branded (vodafone κτλ) είναι ότι δεν έχουν τις (άχρηστες) εφαρμογές του εκάστοτε παρόχου. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Μια χαρά δούλευα πριν ξαφνικά άρχισε να τα κάνει αυτά. Έκανα μια επανεκκινηση Τώρα δείχνει να έστρωσε. Δεν ξέρω εάν ευθύνεται το πρόγραμμα καιρού που έχω Γιατί το έβαλα χθες το βράδυ για πρώτη φορά ..το ζωντανός καιρός live weather Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 (edited) Πρώτη εβδομάδα στη LP παρατήρησα πολύ μεγάλη κατανάλωση από το Cell Standby (μεγαλύτερη από της οθόνης!) χωρίς να έχω ανοιχτά data ή αδύναμο σήμα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Edited April 9, 2015 by renesis_87 Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 (edited) Καλημερα σήμερα το πρωί και μετά από ολονυκτια φόρτιση του κινητού , μολις ξεκλειδωσα την οθόνη μου έβγαλε μήνυμα ότι η αρχική σταμάτησε να λειτουργεί. Το κινητό είχε κενή οθόνη και δεν λειτουργούσε όποτε αναγκάστηκα να το κάνω επανεκκινηση . έστρωσε φυσικά Αλλά παρατηρώ ότι πλέων εμφανίζει κολλήματα κατά την εναλλαγή μεταξύ των οθονών Όταν αλλάξω σελιδες. Σκέφτομαι να ξαναβάλω τον Νόβα που είχα Αλλά και από την άλλη πάω ότι κάτι άλλο θα φταει...καμία ιδέα.. Αυτό μου το έκανε κ εμένα ξαφνικά πριν 6 μήνες (όταν πέρασα το τελευταίο update της kitkat) περίπου κ μου έλεγε όταν πάταγα να μπω στο μενού ότι η αρχική οθόνη έχει σταματήσει!! Δεν μπορούσα να μπω στις εφαρμογές μου. Το πρόβλημα το έχω ακόμα με τον stok launcher. Έβαλα Νόβα κ έτσι διορθώθηκε. Αν βγάλω τον nova Δεν μπορώ να το λειτουργίσω το κινητό με τον stok launcher! Πλέον το έχω βολευτεί όμως Edited April 9, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Αυτό μου το έκανε κ εμένα ξαφνικά πριν 6 μήνες (όταν πέρασα το τελευταίο update της kitkat) περίπου κ μου έλεγε όταν πάταγα να μπω στο μενού ότι η αρχική οθόνη έχει σταματήσει!! Δεν μπορούσα να μπω στις εφαρμογές μου. Το πρόβλημα το έχω ακόμα με τον stok launcher. Έβαλα Νόβα κ έτσι διορθώθηκε. Αν βγάλω τον nova Δεν μπορώ να το λειτουργίσω το κινητό με τον stok launcher! Πλέον το έχω βολευτεί όμως Εμένα με μια επανεκκινηση έστρωσε Αλλά παρατηρώ ότι υπάρχει ένα μικρό λαγκ. Έχω αγορασμένο τον Νόβα Αλλά δεν θέλω ακόμα να τον βάλω ...κρατιέμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Sos!!Εβαλα lollipop επίσημη5.0.2 & δεν δουλευει το κινητο με την καρτα sim. Χωρις sim τρεχει σφαιρα. Εκανα clear cache το phone απο τις εφαρμογες αλλα τιποτα. Η sim ειναι μια χαρα την τεσταρα σε αλλο κινητο. Please help! κλεισε το κινητο. βγαλε τη sim. ξαναβαλτη και ανοιξε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Πρώτη εβδομάδα στη LP παρατήρησα πολύ μεγάλη κατανάλωση από το Cell Standby (μεγαλύτερη από της οθόνης!) χωρίς να έχω ανοιχτά data ή αδύναμο σήμα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Εμενα και στην Kitkat περισσοτερο εχει το standby απο την οθονη καθε τρεις μερες που το φορτιζω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts