Jump to content

georgeplakias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About georgeplakias

  • Ημ. Γέννησης 30/03/1978

Συσκευή

  • Συσκευή
    OnePlus 10 pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Αθήνα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

georgeplakias's Achievements

  1. Συμφωνώ απόλυτα!
  2. Ok, λάθος κατάλαβα. Ενίσχυση ram πάντα on σε όλα τα OnePlus που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Δεν βρίσκω τον λόγο που το προσφέρει ως επιλογή να το απενεργοποιήσω. Αλλά αφού το έθιξα έστω και κατά λάθος, επέκταση ram την έχετε εσείς on &αν ναι στα πόσα gb? Έχετε παρατηρήσει κάποια διαφορά στην απόδοση ή στο management της μνήμης;
  3. Συγνώμη που δεν το διευκρίνισα. Έχω το 8/128. By default ήταν στα 3gb.
  4. Την έχω στο 3, την είχα για 1-2 μέρες στα 5, δεν είδα διαφορά να είμαι ειλικρινής, κ το ξαναγύρισα στα 3 by default. Διάβαζα κ γω διάφορα για αυτό το θέμα (γρηγορότερη φθορά της εσωτερικής μνήμης) δεν κατέληξα σε συμπέρασμα και την άφησα έτσι.
  5. Αν κατάλαβα καλά από τον παραπάνω σύνδεσμο αυτή είναι διαδικασία για να ξεκλειδώσεις ΟΛΕΣ τις μπαντες 5G. Έχω διαβάσει πάντως για εξωτερικό ότι παίζει κανονικά το 5G,αρκεί βέβαια να έχει πιστοποιηθεί η συσκευή από το εκάστοτε δίκτυο. Το ίδιο δηλαδή με τις δικές μας που να δούμε πότε θα γίνει αυτό. Βέβαια να σημειώσω ότι μίλησα και με cosmote &τους ανέφερα συγκεκριμένα για oneplus, και μου είπαν ότι αφού εισάγεται από επίσημο αντιπρόσωπο (Κωτσοβολος) θα γίνει σίγουρα η πιστοποίηση αλλα δεν ξέρω το πότε. Σήμερα παραλαμβάνω την συσκευή ετσι κ αλλιώς και θα επανέλθω. PS. 48 ώρες για παράδοση από την επίσημη ONEPLUS εν μέσω πανδημίας και εορτών...Απλά συγκλονιστικο!!!
  6. Σ'ευχαριστω! Το έβαλα παραγγελία και ας ελπίσουμε η cosmote να ανοίξει όλες τις συχνότητες σύντομα.
  7. Γεια σε όλους. Είμαι σχεδόν έτοιμος να παραγγείλω το 8t (η επόμενη επιλογή είναι το Mi10t pro) αλλα με τρεναρε λιγο το θεμα με το 5g. Μίλησα πριν απο λίγο με το chat της oneplus και μου είπαν ότι η διαδικασία ενεργοποίησης του 5g μέσω pc ισχύει μόνο για το 8 κ το 8pro. Για το 8t είναι out the box 5G ready. Κάποιος κάτοχος να μου πει μια γνώμη; Η άλλη λύση είναι να παω στο mi 10t pro.. Ευχαριστώ.
  8. Καλησπέρα σε όλους. Έχει παρατηρηθει σε κάποιον όταν ανοίγεις το google home, κάνεις αναζήτηση και όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα κάνοντας scroll down μερικά αποτελέσματα αναβοσβήνουν στην οθόνη. Έχει κάποιος κάποια λύση;
  9. OK, δεν το ήξερα για τα εισαγωγής κινητά τι ισχύει. Το δικό μου αγορασμένο από το mi store, μου πήγε €125 original οθόνη+ digitizer αφού πάνε αυτά μαζί. Καλό Πάσχα σε όλους.
  10. Ανάλογα τι εννοείς νορμάλ χρήση. Δεν είναι και το πιο δυνατό του σημείο η μπαταρία (ίσως το μόνο μειονέκτημα κατ'εμέ) αλλά μην νομίζεις ότι είναι χάλια. Προσωπικά με τα πάντα ανοιχτά, 3 mail accounts, smartwatch 24/7 συνδεδεμένο, το βγάζω 6:30 το πρωί από τον φορτιστή και με βαριά χρήση το απόγευμα στις 18:00 είμαι με περίπου 30%. Με ένα 15 λεπτό φόρτισης ειμαι οκ και με το παραπάνω μέχρι να πέσω για ύπνο. Αν δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα, πάλι με τα πάντα ανοιχτά, άνετα την βγάζει την μέρα. Αν σκέφτομαι να αλλάξω; ΟΧΙ! Αν θα το ξαναπροτιμουσα έναντι του ανταγωνισμού; Ναι! Μην το σκέφτεσαι το κινητό είναι ΚΟΡΥΦΗ!
  11. Γιατί να μην το δεχτούν;Δεν είναι θέμα εγγύησης, θα πληρώσεις κανονικά. Μπορείς να πάρεις και ένα τηλέφωνο. Αλλά ναι, ούτε εγώ το πίστευα ότι θα την εβγαζα καθαρή με €125.
  12. Καλησπέρα σε όλους. Πηγα στο mi store στο golden hall 2 μήνες πριν, το έστειλαν info quest, σε 3 μέρες ήταν έτοιμο στα €125! Δεν αξίζει να ψάχνεις αλλού για ορίτζιναλ ανταλλακτικό οθόνης. Στον Γερμανό μου είχαν πει €220 σε άλλα 2 μαγαζιά που ρώτησα 70-90 αλλά όχι ορίτζιναλ.
  13. Καλησπέρα σε όλους. Μετά την τελευταία αναβάθμιση είχα θέμα με τα SMS, λύθηκε οκ με την απενεργοποιηση gsm alphabet, αλλά τώρα ενώ είναι ενεργά τα δεδομένα δεν έχω καθόλου Internet.(cosmote) wifi, wif calling κομπλέ. Apn settings όλα δείχνουν μια χαρά. Καμία ιδέα; έτυχε κ σε κάποιον άλλο; ευχαριστώ
  14. Και εγώ το έχω απορία για τις ειδοποιήσεις του viber. Κατά τα άλλα μετά από oneplus, δεν περίμενα να ήμουν τόσο ευχαριστημένος απ το mi 9. Είναι value for money & all the money. Και είναι κ η πρώτη μου φορά με xiaomi.
  15. georgeplakias

    OnePlus 5T

    Καλησπέρα. Σήμερα εντελώς ξαφνικά και τυχαία, όταν παιρνω τηλέφωνο ακούω παρασιτα από το ακουστικό είτε είναι σε χαμηλή είτε σε υψηλή ένταση; νερό δεν έχει πέσει, κανένα χτύπημα. Έκανα restart, clear cache, τίποτα. Καμία ιδέα;
×
×
  • Create New...