pgathana Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Παιδια με lolli νομιζω οτι εχασε λιγο σημα, 3g τουλαχιστον, το παρατηρησε κανας αλλος? Επιση μετα την 3η φορτιση, η γνωμη μου ειναι οτι η μπαταρια κραταει ελαφρως λιγοτερο απο πριν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeVasil Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Παιδια με lolli νομιζω οτι εχασε λιγο σημα, 3g τουλαχιστον, το παρατηρησε κανας αλλος? Επιση μετα την 3η φορτιση, η γνωμη μου ειναι οτι η μπαταρια κραταει ελαφρως λιγοτερο απο πριν! Εχω εγω θεμα με το σημα με την Lollipop. Αν με την kitkat ειχα 1 μπαρα τωρα δεν εχω τπτ. Μιλαω για συγκεκριμενους χωρους/μαγαζια κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 eχει βαλει κανεις την 30a? μου ειπαν ειναι φοβερη. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 eχει βαλει κανεις την 30a? μου ειπαν ειναι φοβερη. Βαλτην ναι οι περισσοτεροι αυτη εχουμε πλεον Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Πρώτες εντυπώσεις από lollipop. 1) Αρκετά σταθερή. 2) Ταχύτατη. 3) Πολύ καλύτερη διαχείρηση μνήμης 4) Τρώει πολύ μπαταρία. (και με greenify ενεργό:confused::confused:) 5) Ο launcher της LG εχει κομπιασματα. 6) καμερα καλυτερη απο πριν. 7) ήχος στα ιδια επίπεδα θέλει λίγο δυνάμωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarion993 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Καλησπέρα σας!μια ερώτηση, έχω το d802 το γερμανικό και δεν μου έχει έρθει η αναβάθμιση του lollipop! έχει κάνεις άλλος το γερμανικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Εμένα δείχνει να στρώνει η μπαταρία ευτυχώς στα επίπεδα της Kit Kat ίσως και ελάχιστα καλύτερη. Παρατηρώ όμως κάποια προβλήματα στο Playstore καθώς και στην εφαρμογή Facebook αν και αυτό ίσως έχει να κάνει με την ίδια. Φυσικά θα ξανααναφέρω ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η LG έκοψε πολλά πράγματα και ελπίζω να επανορθώσει με 1-2 minor updates. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Τι έκοψε η Lg? Επίσης το θέμα της κάμερα με την ελαφριά καθυστέρηση κατά τη λήψη φωτογραφιών, διορθώθηκε με το lollipop? Η μπαταρία πόσο κρατάει σε όσους την πέρασαν, σε σχέση με την kitkat? Και εγώ γερμανικό το έχω τη 32άρα έκδοση! Τίποτα ακόμη! Αυτοί όσοι λέτε ότι αφαίρεσε καλούδια με την αναβάθμιση, τι εννοείτε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) ρε παιδες πως γινεται να μην φαινεται η οθονη στις εφαρμογες που καταναλωνουν μπαταρια ξαφνικα; :O edit: οκ, ξαναεμφανιστηκε Edited April 10, 2015 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Πρώτες εντυπώσεις από lollipop. 1) Αρκετά σταθερή. 2) Ταχύτατη. 3) Πολύ καλύτερη διαχείρηση μνήμης 4) Τρώει πολύ μπαταρία. (και με greenify ενεργό:confused::confused:) 5) Ο launcher της LG εχει κομπιασματα. 6) καμερα καλυτερη απο πριν. 7) ήχος στα ιδια επίπεδα θέλει λίγο δυνάμωμα Επιτελους και ενας που ειπε την αποψη του :lol: Αυτο με την μπαταρια ακουγεται πολυ παντως, δηλαδη ποση διαφορα εχει σε σχεση με πριν ? αν ειναι η αλλαγη παντως μονο στην εμφανιση καλυτερα να μην την περασω αν και την περιμενω πως και πως, εμενα ειναι ολλανδιας, *Η καμερα ειναι πιο γρηγορη απο πριν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Καλησπέρα σας!μια ερώτηση, έχω το d802 το γερμανικό και δεν μου έχει έρθει η αναβάθμιση του lollipop! έχει κάνεις άλλος το γερμανικό? Κι εγώ γερμανικό 32άρι έχω φίλε μου. Σήμερα συνδέθηκα και με την εφαρμογή lg pc suite για να ψάξω για ενημέρωση αλλά δεν βρήκε κάτι, οπότε θα κάνουμε υπομονή μερικές μέρες ακόμα. Σε γερμανικά πάντως μόνο της Vodafone φαίνεται να έχουν πάρει την ενημέρωση. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Ερωτηση. Στην κιτκατ επελεγα τι θελω να κανει οταν συνεδεα με pc (φορτιση, μεταφορα πολυμεσων κτλ) στη lolli δεν υπαρχει αυτο πλεον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarion993 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Κι εγώ γερμανικό 32άρι έχω φίλε μου. Σήμερα συνδέθηκα και με την εφαρμογή lg pc suite για να ψάξω για ενημέρωση αλλά δεν βρήκε κάτι, οπότε θα κάνουμε υπομονή μερικές μέρες ακόμα. Σε γερμανικά πάντως μόνο της Vodafone φαίνεται να έχουν πάρει την ενημέρωση. Θα την πάρουμε όμως ή @@? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Θα την πάρουμε όμως ή @@? :lol::lol:Εννοειτε οτι αφου την εχουνε παρει τα αλλα ευρωπαικα θα την παρουν ολα.Απλα θα κανουμε λιγο υπομονη ακομα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) Ερωτηση. Στην κιτκατ επελεγα τι θελω να κανει οταν συνεδεα με pc (φορτιση, μεταφορα πολυμεσων κτλ) στη lolli δεν υπαρχει αυτο πλεον? Υπάρχει....! http://s10.postimg.org/jm4flk8pl/Screenshot_2015_04_10_18_31_17.png free picture upload Edited April 10, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Υπάρχει....! http://s10.postimg.org/jm4flk8pl/Screenshot_2015_04_10_18_31_17.png free picture upload Τελικα στην official αλλαζουν και τα 3 εικονιδια κατω, οπως στη φωτο παιδια εδω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronoid Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) Καλησπέρα. Παραθέτω κάποιες ανακοινώσεις από LG Πολωνίας και Γερμανίας. Εχθές η Γερμανική ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε lollipop στις Vodafone και εν συνεχεία θα λάβουν και τα unbranded. Στο αντίστοιχο post στο facebook έπεσαν να τους φάνε. Πριν λίγες ώρες όμως η Πολωνική LG ανέφερε στο twitter κάτι για προσωρινή παύση αναβαθμίσεων λόγω προβλημάτων. Ας ελπίσουμε πως θα λάβουμε σύντομα. Καλή Ανάσταση. http://www.lgblog.de/2015/04/09/update-auf-android-5-0-lollipop-fuer-lg-g2-verfuegbar/ Edited April 10, 2015 by Ronoid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Καλησπέρα. Παραθέτω κάποιες ανακοινώσεις από LG Πολωνίας και Γερμανίας. Εχθές η Γερμανική ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε lollipop στις Vodafone και εν συνεχεία θα λάβουν και τα unbranded. Στο αντίστοιχο post στο facebook έπεσαν να τους φάνε. Πριν λίγες ώρες όμως η Πολωνική LG ανέφερε στο twitter κάτι για προσωρινή παύση αναβαθμίσεων λόγω προβλημάτων. Ας ελπίσουμε πως θα λάβουμε σύντομα. Καλή Ανάσταση. http://www.lgblog.de/2015/04/09/update-auf-android-5-0-lollipop-fuer-lg-g2-verfuegbar/ Αρα ξεκινησε η διαδικασια.. Ελπιζω χωρις προβληματα, μιας και τα σχολια ειναι 50 θετικα, και 50 αρνητικα...για το official update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronoid Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Αρα ξεκινησε η διαδικασια.. Ελπιζω χωρις προβληματα, μιας και τα σχολια ειναι 50 θετικα, και 50 αρνητικα...για το official update Η πολωνική πάντως σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση που έκανε, μιλά για πρόβλημα στη διαδικασία αναβάθμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Η πολωνική πάντως σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση που έκανε, μιλά για πρόβλημα στη διαδικασία αναβάθμισης. Ωχ... το θεμα ειναι και το μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronoid Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Ωχ... το θεμα ειναι και το μετα... Τί να πω, θα δείξει. Δε μας αφήνουν να κάνουμε ήρεμο Πάσχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) Το αν θα κάνουμε ήρεμο Πάσχα εξαρτάτε από το αν θα μας έρθει αναβάθμιση στο κινητο? Είναι τόσο σοβαρό το θεμα που μας "χαλαει" το πασχα? Δεν είναι ειρωνικό το σχόλιο μου, απλά εκφράζω την απορία μου :) :) Edited April 10, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Δεδομένου ότι κυκλοφορούν ανοιχτές Ευρωπαϊκές ROM, αν κάποιος βιάζεται μπορεί να βάλει μια από αυτές με 100% επιτυχία. Λειτουργικά η διαφορά δεν είναι τόσο σημαντική όσο η ιδέα της μεγάλης αναβάθμισης :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Υπάρχει....! http://s10.postimg.org/jm4flk8pl/Screenshot_2015_04_10_18_31_17.png free picture upload Ευχαριστω για την απαντηση. Μπορεις να μου πεις τη διαδρομη γτ δν το βρισκω με τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronoid Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Το αν θα κάνουμε ήρεμο Πάσχα εξαρτάτε από το αν θα μας έρθει αναβάθμιση στο κινητο? Είναι τόσο σοβαρό το θεμα που μας "χαλαει" το πασχα? Δεν είναι ειρωνικό το σχόλιο μου, απλά εκφράζω την απορία μου :) :) Προφανώς και έκανα πλάκα. Για να είμαστε εδώ όμως, σημαίνει πως ανεξαρτήτως Πάσχα, συζητάμε για τη συσκευή μας και ψάχνουμε. Τέλος πάντων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts