Jump to content

lakisman46

Members
  • Δημοσιεύσεις

    145
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lakisman46

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

lakisman46's Achievements

  1. Να μου αλλάξει γνώμη σε τι? Κατάλαβα πολύ καλά τι μου λες αλλά μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο. Δεν μιλάμε για κλεμμένη συσκευή που έχει imei και θέλω να το αλλάξω αλλά για μια συσκευή που βγήκε από το εργοστάσιο χωρίς καταχωρημένο imei. Όπως και να'χει σ' ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις σου.
  2. Αν και συνεχιζουμε εκτος θέματος! Στην δικη μου περιπτωση αγοραστηκε απο Ελλαδα και οχι απο μαγαζάκια, ebay, aliexpress κτλπ. Αν και δεν καταλαβαινω τον λογο να μην μπορεις να αντιγραψεις το imei της δικης σου συκευης απο αλλη παλι δικη σου συσκευη. Οσον αφορα τη συγκριση που εκανες με τα αυτοκινητα απλα μιλαμε για εντελως διαφορετικες περιπτωσεις που ισχυουν αλλα στην μια και αλλα στην αλλη. Αρα θα παρακαλουσα οποιος γνωριζει να μου στειλει προσωπικο μηνυμα. Ευχαριστω!
  3. Πιστευω πως εχουμε ξεφυγει λιγο απο το θεμα! Γραφει οντως not for sale. Το θεμα ειναι αν γνωριζει αν υπαρχει καταστημα στην Ελλαδα που να μπορει να ξεκλειδωσει το δικτυο για να μπορει να κανει κλησεις. Οντως ετσι ειναι!
  4. Η αλλη συσκευη ειναι κανονικα αγορασμενη με αποδειξη και δεν χρησιμοποιείται πλεον. Λογικο μου ακουγεται να μην θελουν να ασχοληθουν γιατι δεν κερδιζουν κατι και σιγουρα τους βολευει να παρεις καινουρια συσκευη. Αρα πρεπει να βρεθει καποιος αλλος να κανει το ξεκλειδωμα δικτυου. Το ξαναλεω οτι εχει μηδενικο imei και δεν εχει καποιο που θελω να αλλαξω. Εννοειται οτι ειναι αγορασμένο το κινητο αρα μονο για αστειο μπορω να το παρω αν μου πουνε να το παραδώσω .
  5. Θα κανω αυριο ενα τηλεφωνο στη smartec και στην samsung. Αλλα δεν νομιζω να βρω καποια ακρη γιατι οπως προανεφερα ειναι live demo unit με μηδενικο imei και δεν πωλειται επισημα. Επισης πιστευω δεν θα μπουνε στον κοπο γιατι τους συμφερει να αγορασεις νεα συσκευη.
  6. Απο οσο εψαξα σε samsung s22 ultra δεν βρηκα καποιον να λεει οτι λειπει το chip της κεραιας. Το θεμα είναι οτι δεν πωλειται επίσημα και δεν υπαρχει imei για να το παω στην samung. Θεωρω οτι μπορεις να περασεις το imei απο κάποια παλια συσκευη.
  7. Το γνωριζεις η το νομιζεις? Γιατι υπαρχουν διαφορα βιντεο στο youtube που δειχνουν οτι σε live demo συσκευες με 0000 imei περνανε καινουριο imei και δουλευει σαν κανονικο τηλεφωνο μετα.
  8. Καλησπέρα! Εχω ενα samsung s22 ultra live demo unit τοοποιο εχει μηδενικο imei. Γνωριζει κάποιος με ποιον τροπο μπορει να περαστει νέο imei η κάποιο καταστημα που μπορει να το κάνει?
  9. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Σφραγισμένο Dji RoboMaster S1 V2 με 2 χρόνια επίσημη εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας. Περιοχή Βόλος.

    400 €

    Βόλος - GR

  10. Ευχαριστω για την απαντηση. Το γνωριζω οτι ο πιο ασφαλης τροπος ειναι το PDM,απλα το βρισκω πιο φθηνο απο την αποθηκη της Αμερικης γι'αυτο με ενδιεφερε αν υπηρχε τροπος για αποφυγη τελωνειου,εφ'οσον δεν ειναι διαθεσιμο το PDM ουτε και το tarrif insurance απο την αποθηκη της Αμερικης..
  11. Σας ευχαριστω πολυ ολους σας. Γνωριζω οτι ο πιο ασφαλης τροπος ειναι το priority direct αλλα δεν ειχα εμπειρια απο αμερικανικη αποθηκη αν ισχυει κατι αλλο για αποφυγη τελωνειου. Ενα drone θελω να παραγγειλω με αξια πανω απο 300 ευρω,αρα ακυρο.
  12. Καλησπερα. Δεμα απο αμερικανικη αποθηκη του Banggood πανω απο 22ευρω και μοναδικη μεθοδο αποστολης (US International Shipping) περναει τελωνειο?
  13. Απ'οτι λεει στο Gearbest εληξε!;)
  14. Βγηκε η αποφαση τελικα και δεν ειναι με το μερος μου.:mad:
  15. Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια.Εστειλα ξανα στην paypal την με φωτο την υπευθυνη δηλωση και τωρα μου βγαζει αυτο: Status A claims specialist is reviewing your case. What happens next We'll contact you with any developments or if we require additional information from you by Nov 28, 2016.
×
×
  • Create New...