Jump to content

GeorgeVasil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    97
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GeorgeVasil

  1. Παιδες εχω παρει αυτο στην μητερα (https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/xiaomi-redmi-5-note-64gb-hryso-4g-smartphone/prod9091413pp/) και μετα απο 4 μηνες χρησης εμφανισε burn-in στο αριστερο μερος της οθονης. Θα πρεπει να το στειλω για RMA. Βγαινει ακρη με infoquest η θα μεινουμε κανα 2μηνο χωρις κινητο?
  2. ρωταω γιατι θελω να ξερω αν χαλασει, ποσες μερες θα μεινω χωρις κινητο στην δουλεια . :P εφυγα για αγορα λοιπον σας ευχαριστω!
  3. Ναι Ναι αυτο εννοω! Το Service πως τα παει ειναι γρηγορο? Γιατι προερχομαι απο LG κ ειμαι λιγο καλομαθημενος :P
  4. Παιδια ενδιαφερομαι για το κινητο! Μια ερωτηση, αν παρω παραεισαγωγης εχω εγγυηση ελλαδα? Εχει χρειαστει κανενας να το στειλει? Ειναι καλο το Service?
  5. Καλησπερα στα παιδια, Για κανενα μηνα ημουν με την ff 1.0 +xceed 14. Ειχα πολλα random restarts, το ytube απο browser ηταν πρασινο και η XCAM δεξια και κατω εχει μαυρο πλαισιο. Σημερα που βρηκα λιγο χρονο φλασαρα την 1.3. Η Xcam εξακολουθει να μην εχει σωστη προεπισκοπηση..και να δειχνει μαυρη μπαρα δεξια και κατω. Φτιαχνεται καπως αυτο?? η 1.3 με ποιον κερνελ ειναι?
  6. Εβαλα την 2.2 με xceed 15. Παω αρκετα καλα με μπαταρια.
  7. Οτι προτεινες στο ποστ σου παραπανω εχω βαλλει. Το 3ο ειναι εκεινο το βημα που διαλεγεις αν θα σου επαναφερει τις εφαρμογες ή θα στο κανει set up as new αφου εισαγεις το gmail αccount στο πρωτο boot. Πατουσα το επομενο και δεν προχωρουσε.
  8. Λιγο την Καμερα που δοκιμασα με την δικια σου rom ..ειναι τερμα σκοτεινη δεν ξερω γιατι!? Επισης μου κολλησε στο σημειο που εβαζα το μαιλ και Set up as new! Επισης δεν δουλευει το preferences κουμπακι στο dropdown μενου! Antutu εβγαλα 52Κ :P
  9. Δοκιμαζω και εγω καθαρη εγκατασταση την ROM του kostis8 + xceed 15 και ενημερωνω. Καλες γιορτες παιδια με υγεια!
  10. ΠΟΤΕ δεν ξεφορτιζουμε πληρως τετοιου τυπου μπαταριες. Το πολυ μεχρι 15-20%. Το ιδανικο ειναι να δουλευουν αναμεσα απο 25-80.
  11. Εχω εγω θεμα με το σημα με την Lollipop. Αν με την kitkat ειχα 1 μπαρα τωρα δεν εχω τπτ. Μιλαω για συγκεκριμενους χωρους/μαγαζια κτλ.
  12. Επεσε στα χερια μου ενα Galaxy Ace 5839i το οποιο σερνετε και γενικα δεν μπορω να το πολυχρησιμοποιησω. Υπαρχει καποια δοκιμασμενη Rom για να παρει λιγο ανασα?Root εχω βρει πως θα το κανω.
  13. Απο που καταλαβες οτι ειναι απο LG?
  14. Ειναι λιγο παλιο αλλα μπορει να σε βοηθησει.. http://www.thelab.gr/topic/128912-lg-g2/?p=2039319
×
×
  • Create New...