razorkop Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω τους πιο προχωρημενους χρηστες ποια ειναι η διαφορα του towelroot και του ioroot.... ( Πλεονεκτηματα - Μειονεκτηματα(αν υπαρχουν) ή αν ειναι ιδια ...... Τελος τι εννοει ο ποιητης με το "ioroot is an untethered jailbreak" αυτο γραφτηκε απο τον autoprime στο τελευταιο release που εκανε για το ioroot.... Δηλαδη πριν δεν ηταν untethered jailbreak ;;; Kαι τελος τι σημαινει untethered;;; Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Είσαι σίγουρος ότι δεν έγινε κάποια αναβάθμιση στην έκδοση του Skype. Γιατί μπορεί να οφείλεται αυτό και στην εφαρμογή. Όχι απαραίτητα στην έκδοση του κινητού. Νομίζω ότι δεν έκανε αναβάθμιση το σκάιπ, στο διάστημα από τότε που έβαλα την 4.4.2D Μέχρι και τώρα. Είμαι διατεθειμένος να κάνω και ρούτ, άμα δεν γίνεται να την περάσω αλλιώς. Το κινητό το πήρα για Skype, πλοήγηση στο ιντερνετ στην οθονάρα και την κάμερα. Μου είναι πολύ σημαντικό το skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Τέλειο!!! Αναμονή λοιπόν να μου έρθει και μένα αύριο το τηλεφωνάκι και να αρχίσει το ελεύθερο σκάλισμα... :D:D:D bye bye sammy & knox :down::down: Και εγώ από note 2 προέρχομαι!τώρα φαντάσου είμαι στο 46% με οθόνη στις 4 ώρες και 45 λεπτά!τούμπανο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Παιδιά σε g2 φίλου, όποτε το κινητό συνδέεται σε 4G δίκτυο, δεν βγάζει κανένα σηματάκι δίπλα από τις μπάρες του δικτύου...Είναι bug της κιτ κατ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Νομίζω ότι δεν έκανε αναβάθμιση το σκάιπ, στο διάστημα από τότε που έβαλα την 4.4.2D Μέχρι και τώρα. Είμαι διατεθειμένος να κάνω και ρούτ, άμα δεν γίνεται να την περάσω αλλιώς. Το κινητό το πήρα για Skype, πλοήγηση στο ιντερνετ στην οθονάρα και την κάμερα. Μου είναι πολύ σημαντικό το skype. το Skype δουλεύει λίγο περίεργα. για παράδειγμα ενώ το έχω ανοιχτό δεν το δείχνει στην μπάρα ειδοποιήσεων. Επίσης πολλές φορές αργεί να δείξει τα νέα μηνύματα. Κυρίως σε σύνδεση με δίκτυο, με WiFi δουλεύει καλύτερα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Παιδιά σε g2 φίλου, όποτε το κινητό συνδέεται σε 4G δίκτυο, δεν βγάζει κανένα σηματάκι δίπλα από τις μπάρες του δικτύου...Είναι bug της κιτ κατ;; Τότε πως ξέρεις ότι είναι σε 4g? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Παιδιά σε g2 φίλου, όποτε το κινητό συνδέεται σε 4G δίκτυο, δεν βγάζει κανένα σηματάκι δίπλα από τις μπάρες του δικτύου...Είναι bug της κιτ κατ;; Είναι bug της κιτ κατ για τα T-Mobile, αν βάλει άλλη κιτ κατ δεν θα έχει πρόβλημα. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ή μπορεί να μην πιάνει 4G εκεί που είναι? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 knock code εχετε παρει?..αξιζει? εδω με uae εκδοση, τιποτα ακομα.. Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 knock code εχετε παρει?..αξιζει? εδω με uae εκδοση, τιποτα ακομα.. Νομίζω πλέον όλα τα Ευρωπαϊκά έχουν πάρει. Προσωπικά το απενεργοποίησα, γιατί το βρήκα 1-2 φορές κλειδωμένο σε τσέπη ή τσαντακι που ακουμπούσε η οθόνη και νόμιζε ότι κάποιος εισάγει λανθασμένα knock codes. Αντίστοιχα, δεν μου έχει τύχει να καταλαβαίνει αθέλητα double tap. Και το μοτίβο καλό είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Στο LG Smart World εκεί που λέει επιλέξτε τη χώρα, δεν υπάρχει το Greece. Να βάλω ο,τι να ναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Νομίζω πλέον όλα τα Ευρωπαϊκά έχουν πάρει. Προσωπικά το απενεργοποίησα, γιατί το βρήκα 1-2 φορές κλειδωμένο σε τσέπη ή τσαντακι που ακουμπούσε η οθόνη και νόμιζε ότι κάποιος εισάγει λανθασμένα knock codes. Αντίστοιχα, δεν μου έχει τύχει να καταλαβαίνει αθέλητα double tap. Και το μοτίβο καλό είναι... Ούτε καν το έχουν παρει όλα τα ευρωπαικά.. Εδώ Γαλλία και δεν έχει έρθει ακόμα όπως και σε άλλες Ευρωπαικες χωρες το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 το Skype δουλεύει λίγο περίεργα. για παράδειγμα ενώ το έχω ανοιχτό δεν το δείχνει στην μπάρα ειδοποιήσεων. Επίσης πολλές φορές αργεί να δείξει τα νέα μηνύματα. Κυρίως σε σύνδεση με δίκτυο, με WiFi δουλεύει καλύτερα. Και σε Wifi του σπιτιού συνδέθηκα, πάλι το ίδιο. Κάνει 3-4 φορές μέχρι να συνδεθεί καλά η βιντεοκλήση. Βοήθεια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Στο LG Smart World εκεί που λέει επιλέξτε τη χώρα, δεν υπάρχει το Greece. Να βάλω ο,τι να ναι; Ανάλογα τη χώρα που θα βάλεις, σε αυτή τη γλώσσα θα είναι και η εφαρμογή νομίζω, οπότε βάλε μια χώρα που ξέρεις τη γλώσσα ;) Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Και σε Wifi του σπιτιού συνδέθηκα, πάλι το ίδιο. Κάνει 3-4 φορές μέχρι να συνδεθεί καλά η βιντεοκλήση. Βοήθεια :p Και εγώ έχω πρόβλημα με το skype. Δεν ξέρω αν φταίει το skype ή η συσκευή. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Και εγώ έχω πρόβλημα με το skype. Δεν ξέρω αν φταίει το skype ή η συσκευή. Στην προηγούμενη κιτκατ που είχε αρχικά το G2, δεν είχε κανένα απολύτως θέμα sto skype, καμία αποτυχία κλήσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Στην προηγούμενη κιτκατ που είχε αρχικά το G2, δεν είχε κανένα απολύτως θέμα sto skype, καμία αποτυχία κλήσης... Δηλαδή είσαι σίγουρος ότι δεν έχει υπάρξει update του Skype που να έχει bug, αλλά φταίει η νέα έκδοση του κινητού. Συνήθως πάντως αν δεν αλλάζει έκδοση το λειτουργικό (δλδ 4.2.2 σε 4.4.2 πχ) τότε έχει μεσολαβήσει αναβάθμιση της εφαρμογής με κάποιο bug! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Δηλαδή είσαι σίγουρος ότι δεν έχει υπάρξει update του Skype που να έχει bug, αλλά φταίει η νέα έκδοση του κινητού. Συνήθως πάντως αν δεν αλλάζει έκδοση το λειτουργικό (δλδ 4.2.2 σε 4.4.2 πχ) τότε έχει μεσολαβήσει αναβάθμιση της εφαρμογής με κάποιο bug! Νομίζω ότι δεν έχει κάνει ενημέρωση στο λογισμικό του σκαιπ. Βέβαια έχω ξεχάσει τικαρισμένο και ενημερώνονται αυτόματα οι εφαρμογές, αλλά συνήθως κοιτάω ποιες μου ενημερώνει. Δεν ξέρω από 4.4.2 β στην 4.4.2 δ, άλλαξε ακόμα και τη διαχείριση μνήμης. Τουλάχιστον μόλις έκανα την ανανέωση, βλέπω και παραπάνω ελεύθερη μνήμη ραμ, καθαρά σαν νούμερο έτσι κι αλλιώς και πριν που έβλεπα λιγότερη ποτέ δεν κόλλησε στο ζόρισμα. Υγ Μόλις πήγα στην εφαρμογή skype και βλέπω έκδοση 4.9.0.45564. Οπότε μπορούμε να συγκρίνουμε με όποιον δεν παρουσιάζει δυσκολία σύνδεσης στο βίντεο του σκαιπ. Edited June 25, 2014 by Mihalisgggg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis70 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Νομίζω ότι δεν έχει κάνει ενημέρωση στο λογισμικό του σκαιπ. Βέβαια έχω ξεχάσει τικαρισμένο και ενημερώνονται αυτόματα οι εφαρμογές, αλλά συνήθως κοιτάω ποιες μου ενημερώνει. Δεν ξέρω από 4.4.2 β στην 4.4.2 δ, άλλαξε ακόμα και τη διαχείριση μνήμης. Τουλάχιστον μόλις έκανα την ανανέωση, βλέπω και παραπάνω ελεύθερη μνήμη ραμ, καθαρά σαν νούμερο έτσι κι αλλιώς και πριν που έβλεπα λιγότερη ποτέ δεν κόλλησε στο ζόρισμα. Υγ Μόλις πήγα στην εφαρμογή skype και βλέπω έκδοση 4.9.0.45564. Οπότε μπορούμε να συγκρίνουμε με όποιον δεν παρουσιάζει δυσκολία σύνδεσης στο βίντεο του σκαιπ. Την ίδια έκδοση Skype εχω και γω αλλά με την 20b ελβετικό. Λειτουργεί χωρίς κανένα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Η έκδοση η 20d φταίει για τα προβλήματα με το Skype και το Viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Η έκδοση η 20d φταίει για τα προβλήματα με το Skype και το Viber. Φέρτε πίσω την 20B. Δυστηχως δεν ξέρω πως να την βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Φέρτε πίσω την 20B. Δυστηχως δεν ξέρω πως να την βάλω. έλα μου ντε.....και θα το φτιάξουν ή να πάμε πίσω ; πως; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Καλημέρα σε όλους. Πριν λίγες μέρες πήρα το τηλέφωνο. Είναι η τελευταία παρτίδα και νομίζω ότι έχω ένα πρόβλημα. Έχω βάλει το πληκτρολόγιο τηλεφωνου. Όταν λοιπόν γράφω Ελληνικά με το Τ9, αν σταματήσω για ένα περίπου λεπτό να γράφω. Και ξανά γράψω, μου βγάζει μόνο αριθμούς. Σβήνω ξανά γράφω, τα ίδια πάλι. Για να ξανά γράψω Ελληνικά πρέπει να το γυρίσω αγγλικά, να γράψω 2-3 γράμματα να το γυρίσω Ελληνικά να συνεχίσω να γράφω, να σβήσω και μετά γράφει ξανά Ελληνικά κανονικά. Αυτό μου το κάνει παντού . Είτε γράφω στο Facebook, viber, Skype.το κάνει και σε κανέναν άλλον ; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LefterakiS_G2 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλησπερα παιδια,ειμαι καινουργιος στο χωρο σας,ημουν κατοχος iphone 4s αλλα σε 4 μερες περιου θα παρω το g2,αξιζει?τι να κανω σαν νεος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 έλα μου ντε.....και θα το φτιάξουν ή να πάμε πίσω ; πως; παραγινε το κακό. Σήμερα με το που παίρνω και το σηκώσουν, πέφτει αμέσως η γραμμή και πολλές φορές κρασαρει. Καμία άλλη ιδέα για voip ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts