rufous Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Το 6CZ σημαίνει ότι είναι εισαγωγής από Τσεχία. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 power και volume (-) μέχρι να εμφανιστεί το σήμα της LG, τα αφήνεις και μετά πατάς volume (+) και (-) μαζί για να μπεις στο μενού. Αυτός είναι ο συνδυασμός για το hard reset, έτσι; Ουσιαστικά το hard reset γίνεται για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 όσον αφορά το μενού επεξεργασίας της κάμερας μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 όσον αφορά το μενού επεξεργασίας της κάμερας μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? πηγαινε ρυθμισεις,διαχειριστης εφαρμογων,βρες το application τις cameras και κανε εκκαθαριση δεδομενων!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 μόλις ήρθε η αναβάθμιση 220d για συσκευές NEU!!! αργεί απελπιστικά όμως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 πηγαινε ρυθμισεις,διαχειριστης εφαρμογων,βρες το application τις cameras και κανε εκκαθαριση δεδομενων!!! Το έκανα φίλε μου αλλά δεν έγινε τίποτα..Το μενού είναι πάλι το ίδιο..Για να σου δώσω να καταλάβεις πριν το φορμάτ έιχε περισσότερες επιλογές πιο πολλές μασκες και κάδρα και δεν είχε καμία σχέση με αυτό εδώ στην φωτογραφία. Πάτα το λινκ για να δείς πως είναι τώρα..Κάποιος που έχει το ιδιο τηλέφωνο μπορεί να καταλάβει τι εννοώ.. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=45125&d=1400159655 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Το έκανα φίλε μου αλλά δεν έγινε τίποτα..Το μενού είναι πάλι το ίδιο..Για να σου δώσω να καταλάβεις πριν το φορμάτ έιχε περισσότερες επιλογές πιο πολλές μασκες και κάδρα και δεν είχε καμία σχέση με αυτό εδώ στην φωτογραφία. Πάτα το λινκ για να δείς πως είναι τώρα..Κάποιος που έχει το ιδιο τηλέφωνο μπορεί να καταλάβει τι εννοώ.. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=45125&d=1400159655 είχες και άλλο πρόγραμμα. η εφαρμογή που έχεις και σε μένα το ίδιο είναι. κατάβασε το φωτογραφίες της google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Υπάρχει περίπτωση για κάποια κολλήματα και lag του μενού να φταίει το widget του καιρού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) vanas Το δοκίμασα με το google+ αλλά και πάλι τίποτα... achillesgk δε νομίζω γιατι δεν έχω κάποιο ενεργό widget με τον καιρό...Δε ξέρω τι να πω... Edited May 28, 2014 by miselakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 αναβάθμιση σε 220D και χάθηκε το ροοτ. έγινε αυτό σε άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 αναβάθμιση σε 220D και χάθηκε το ροοτ. έγινε αυτό σε άλλον; Ναι έχει γίνει σε άλλους σε εμένα πάντως παρέμεινε Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koliotsamon Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καλημέρα παιδιά. Εδώ και μερικές μέρες έχω πρόβλημα με το g2. Καταρχάς από ότι κατάλαβα είναι branded (T-MOBILE GERMANY) και δεν με καλύπτει η lg hellas. Το πρόβλημα είναι μία κιτρινίλα στην οθόνη, πάνω δεξιά στην γωνία και κατεβαίνει προς τα κάτω περίπου 1-2 εκατοστά. Η κιτρινίλα γίνεται πιο έντονη μετά από χρήση του κινητού. Το άφησα 1 μέρα κλειστό μήπως και στρώσει αλλά τίποτε. Έκανα restore και πάλι τίποτα. Όσο έψαξα βρήκα ότι το παθαίνουν πολλά high end smartphones αυτό. Το κινητό το πήρα από γνωστό σκρουτζομάγαζο το οποίο μου λέει να το στείλω με δικά μου έξοδα σε αυτούς, κάτι που δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω. Τα φώτα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος. Σε τηλέφωνο σε stand είδα ότι υπήρχαν μέσα 2 promo video με χρήση time lampse. Είναι τα ίδια που παίζει η LG στις τηλεοράσεις της και σε Ultra HD. Προσπάθησα να τα μεταφέρω αλλά είναι κλειδωμένα. Γνωρίζουμε αν κάπου αυτά είναι διαθέσιμα; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καλημέρα παιδιά. Εδώ και μερικές μέρες έχω πρόβλημα με το g2. Καταρχάς από ότι κατάλαβα είναι branded (T-MOBILE GERMANY) και δεν με καλύπτει η lg hellas. Το πρόβλημα είναι μία κιτρινίλα στην οθόνη, πάνω δεξιά στην γωνία και κατεβαίνει προς τα κάτω περίπου 1-2 εκατοστά. Η κιτρινίλα γίνεται πιο έντονη μετά από χρήση του κινητού. Το άφησα 1 μέρα κλειστό μήπως και στρώσει αλλά τίποτε. Έκανα restore και πάλι τίποτα. Όσο έψαξα βρήκα ότι το παθαίνουν πολλά high end smartphones αυτό. Το κινητό το πήρα από γνωστό σκρουτζομάγαζο το οποίο μου λέει να το στείλω με δικά μου έξοδα σε αυτούς, κάτι που δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω. Τα φώτα σας. Από το birdphone εμένα μου ξηγηθηκαν καλά. Σε κινητό samsung στο 7ημερο ντόα μου το έστειλαν στο σπίτι μου στην Κρήτητο επόμενο κινητό με δικά τους έξοδα αποστολής. Βέβαια ήμουν Αθήνα κ τους το είχα πάει εγώ για αντικατάσταση οπότε δεν ξέρω αν θα μου κάλυπταν τα έξοδα να τους το στείλω. Πιεσε τους σε κάθε περίπτωση. Από πού το πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koliotsamon Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Από το birdphone εμένα μου ξηγηθηκαν καλά. Σε κινητό samsung στο 7ημερο ντόα μου το έστειλαν στο σπίτι μου στην Κρήτητο επόμενο κινητό με δικά τους έξοδα αποστολής. Βέβαια ήμουν Αθήνα κ τους το είχα πάει εγώ για αντικατάσταση οπότε δεν ξέρω αν θα μου κάλυπταν τα έξοδα να τους το στείλω. Πιεσε τους σε κάθε περίπτωση. Από πού το πήρες; Το κινητό το αγόρασα από το tokinito.gr και ενώ το ζήτησα να μην είναι branded για λόγους εγγύησης μου στείλανε t-mobile και μετά τρέχανε να με πείσουνε για εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία με την κιτρινιλα να δούμε πως φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καλημέρα παιδιά. Εδώ και μερικές μέρες έχω πρόβλημα με το g2. Καταρχάς από ότι κατάλαβα είναι branded (T-MOBILE GERMANY) και δεν με καλύπτει η lg hellas. Το πρόβλημα είναι μία κιτρινίλα στην οθόνη, πάνω δεξιά στην γωνία και κατεβαίνει προς τα κάτω περίπου 1-2 εκατοστά. Η κιτρινίλα γίνεται πιο έντονη μετά από χρήση του κινητού. Το άφησα 1 μέρα κλειστό μήπως και στρώσει αλλά τίποτε. Έκανα restore και πάλι τίποτα. Όσο έψαξα βρήκα ότι το παθαίνουν πολλά high end smartphones αυτό. Το κινητό το πήρα από γνωστό σκρουτζομάγαζο το οποίο μου λέει να το στείλω με δικά μου έξοδα σε αυτούς, κάτι που δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω. Τα φώτα σας. θα το πας πισω,αυτο θα εξαπλωθει Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koliotsamon Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία με την κιτρινιλα να δούμε πως φαίνεται; Η κιτρινίλα στην φώτο είναι κάτω δεξιά και γίνεται πιο έντονη όταν το κινητό δουλεύει, μάλλον λόγο θερμοκρασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Η κιτρινίλα στην φώτο είναι κάτω δεξιά και γίνεται πιο έντονη όταν το κινητό δουλεύει, μάλλον λόγο θερμοκρασίας. Ευχαριστώ. Τι παρτίδα είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koliotsamon Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ευχαριστώ. Τι παρτίδα είναι; T mobile γερμανικό από ότι κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 T mobile γερμανικό από ότι κατάλαβα. Στο πίσω μέρος του κινητού πάνω στο αυτοκόλλητο γράφει s/n και imei. Το s/n από τι αρχίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koliotsamon Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Στο πίσω μέρος του κινητού πάνω στο αυτοκόλλητο γράφει s/n και imei. Το s/n από τι αρχίζει; Ξεκινάει με 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ξεκινάει με 3 309, 310, 311; για να δούμε μελλοντικά και με σε σύγκριση με άλλους χρήστες αν αφορά συγκεκριμένη παρτίδα ή αν είναι τυχαίο. Πάντως εμένα που είναι 311 ελληνικό, δεν έχει παρουσιάσει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos86 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 μόλις ήρθε η αναβάθμιση 220d για συσκευές NEU!!! αργεί απελπιστικά όμως.... Φίλε σου ήρθε μέσω ΟΤΑ ή το σύνδεσες στον υπολογιστή και το βρήκε το pc suite? Έχω κι εγώ παραπλήσιο μοντέλο (6NE) αλλά δεν μου βρίσκει τίποτα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Φίλε σου ήρθε μέσω ΟΤΑ ή το σύνδεσες στον υπολογιστή και το βρήκε το pc suite? Έχω κι εγώ παραπλήσιο μοντέλο (6NE) αλλά δεν μου βρίσκει τίποτα ακόμα. με υπολογιστή... συμφωνα με αυτό πρέπει να βγήκε και για 6NE http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts