Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος Ι

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, 1 εβδομάδα με το τηλέφωνο. Έχω την εξής απορία. Πόσο χρόνο θέλει η μπαταρία για να στρώσει; το λέω αυτο γιατι βλεποντας με την εφαρμογή battery pro , το οποίο δεν τρέχει στο παρασκήνιο-απλα το ανοιγω εγώ οπότε θέλω, ότι η ωριαία κατανάλωση είναι 2,45%. Είναι λογικό για αρχη;

5 με 6 πληρεις φορτισεις.Κι εμενα ωριαια καταναλωση λεει 2,5

Poco X3 nfc 6/128

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, 1 εβδομάδα με το τηλέφωνο. Έχω την εξής απορία. Πόσο χρόνο θέλει η μπαταρία για να στρώσει; το λέω αυτο γιατι βλεποντας με την εφαρμογή battery pro , το οποίο δεν τρέχει στο παρασκήνιο-απλα το ανοιγω εγώ οπότε θέλω, ότι η ωριαία κατανάλωση είναι 2,45%. Είναι λογικό για αρχη;

Γενικά καλά είσαι. Κι εγώ μετα απο έναν μήνα τόσο περίπου έχω.

Glance, double tap, 3 mail να συγχρονίζουν, fb κλπ

Με λίγη προσοχή στις εφαρμογές που επιτρεπεις στο παρασκήνιο θα εχεις ενα ολοκληρο 24ωρο.

Δεν ξέρω αν δεν καταναλώνει μπαταρία καθώς εσύ μπορεί να μην το τρέχεις στο παρασκήνιο αλλα για να σου δώσει τα στατιστικά πρέπει να "παρακολουθεί" μόνιμα την μπαταρία... Θα σου πρότεινα να τη βγάλεις κ να το τσεκάρεις...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Παίδες, νομίζω ότι βρήκα τι φταίει για την κακή μπαταρία... Τουλάχιστον σε μένα κάνει τρελή διαφορά : το 4G !!!!

Όπως έγραψα και χτες-προχτές με νορμάλ χρήση ίντερνετ το κινητό κράτησε 2 μέρες... με το 4G έπεσε ~25% σε μισή ώρα!

Και με το 3G είχα μεγάλη πτώση αλλά όχι τόσο πολύ (~5% σε ένα 15')!

Οπότε δεν νομίζω να είναι θέμα λογισμικού που θα διορθωθεί με τα 8.1 αλλά δεν αγχώνομαι, ο Σαμαράς θα μας βάλει παντού wifi και δεν θα χρησιμοποιώ καθόλου το 3-4G :lol:

Καλησπέρα.ολα καλά με την μπαταρία,όταν μπήκε για λιγο το GPS,και πλάκωσα τις φωτο και ένα βίντεο 15 λεπτών,έπεσε με τα μουτρα

@inokishi αν δεις και τα προηγούμενα μηνύματά μου, θα δεις ότι δεν σκέφτομαι καν να ανοίξω 4G. Λίγο 3G και πολύ του είναι.

Απόψε βρίσκομαι στο 51% μετά από 6 ώρες. Η χρήση είναι 7 φωτογραφίες με φλας, κλήσεις συνολικής διάρκειας 10 λεπτών, 3 sms και λίγο ανοιχτή οθόνη όσο παίρνει να δεις γύρω στις 20 φωτογραφίες. Στο παρασκήνιο μόνο Bing weather, Facebook και WhatsApp. Wifi off, 3G on για μισή ώρα με φουλ σήμα χωρίς να το χρησιμοποιησω, οσο πρόλαβε μόνο του να κάνει sync ένα Hotmail και ένα gmail.

Επιεικώς απαράδεκτο...

Παιδια οταν εστιαζει σε πρόσωπο το τετραγωνακι γινεται πρασινο?Ή μενει κοκκινο?

Εμενα κοκκινο μενει.

Hμουν απο αυτους που ειχαν γραψει προβληματισμους για τη μπαταρια.Σημερα κλεινω 2 βδομαδες χρησης και εχει περασει 1 ημερα και 12 ωρες απο τη τελευταια φορτιση,ειναι στο 25% και υπολογιζει ακομα 6 ωρες αυτονομιας.Μεχρι στιγμης το μεγιστο που ειχα καταφερει ηταν 25 ωρες ενω ειχε χρειαστει να μπει στη μπριζα ακομα και 10 ωρες απο τη τελευταια φορτιση. Edited by vrontis
3310 3510 3650 6270 Ε65 5800 iphone4 X1 Lumia1020

Απόψε βρίσκομαι στο 51% μετά από 6 ώρες. Η χρήση είναι 7 φωτογραφίες με φλας, κλήσεις συνολικής διάρκειας 10 λεπτών, 3 sms και λίγο ανοιχτή οθόνη όσο παίρνει να δεις γύρω στις 20 φωτογραφίες. Στο παρασκήνιο μόνο Bing weather, Facebook και WhatsApp. Wifi off, 3G on για μισή ώρα με φουλ σήμα χωρίς να το χρησιμοποιησω, οσο πρόλαβε μόνο του να κάνει sync ένα Hotmail και ένα gmail.

Επιεικώς απαράδεκτο...

Από όσα έχω διαβάσει, το Whatsapp είναι μεγάλη ρουφήχτρα, αν δεν σου είναι μόνιμα απαραίτητο δοκίμασε να το κλείσεις από το παρασκήνιο και δες.

Προσωπικά επειδή είχα κι εγώ θέματα με την μπαταρία, μέχρι την αντικατάσταση συσκευής, όπως έχω αναφέρει πολλές φορές, όποτε το έχω προσέξει αρκετά το θέμα κατανάλωσης της μπαταρίας, εμένα προσωπικά από χτες το πρωί που το έβγαλα από την πρίζα, με κανονική για τα δεδομένα μου χρήση (Wifi, αρκετές κλήσεις διαρκείας γιατί προσπαθούσαμε να οργανωθούμε για μια εκδήλωση, μηνύματα, αλλά και μια 10αριά φωτογραφίες με φλας) βρίσκομαι μετά από ~27 ώρες στο 71%.

Με την ίδια χρήση γενικά μέχρι τώρα το έχω φτάσει στις 3 ημέρες και κάτι με ~15% υπόλοιπο στην μπαταρία.

Βέβαια γενικά ισχύει ότι όσο οικονομία κάνει σε standby, τόση βουτιά κάνει όταν το χρησιμοποιήσεις έστω και για λίγο.

Από εφαρμογές παρασκηνίου έχω μόνο Bing Weather και το εορτολόγιο (εφαρμογή Εορτές). Fb και λοιπά social δεν διαθέτω πέρα από Viber και Skype τα οποία τα έχω μπλοκάρει από το παρασκήνιο και τα ανοίγω όταν θέλω να τα χρησιμοποιήσω για κάποιο λόγο.

Εννοείται Wifi, ΒΤ κλπ. ανοίγουν όταν τα χρειάζομαι, δίκτυο μόνο 2G και έχω Double tap On και Glance screen peek mode.

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

@bad_freddy λες λοιπόν ότι η νέα συσκευή σου δεν έχει θέματα μπαταρίας. Επομένως παίζει πρόβλημα με μπαταρίες αφού το λένε τόσοι και κάποιοι ζητάνε ακόμα και αλλαγή της.

Παιδιά όσοι αλλάζετε μπαταρία, θα μας βοηθήσετε όλους πολύ με τα σχόλιά σας με την νέα μπαταρία.

Καλησπέρα.λοιπον.φορτιζω φουλ το κινητό εχθές στις 10.βλεπω λίγα κλιπ στο tube και νετ γυρω στην μιση ώρα.το κλείνω και το πρωί στο 75 τα εκατό.20 λεπτά ομιλίας απο το πρωί,10 λεπτά GPS,20 φωτο με φλας και μισυ ώρα περίπου νετ,σποραδικά,τα δεδομένα ανοικτά όλη μέρα.Πρωταθλητής δεν είναι στην μπαταρία,μέτριο θα το έλεγα εγώ.μονο σε ομιλία και κλήσεις δεν καει

@bad_freddy λες λοιπόν ότι η νέα συσκευή σου δεν έχει θέματα μπαταρίας. Επομένως παίζει πρόβλημα με μπαταρίες αφού το λένε τόσοι και κάποιοι ζητάνε ακόμα και αλλαγή της.

Παιδιά όσοι αλλάζετε μπαταρία, θα μας βοηθήσετε όλους πολύ με τα σχόλιά σας με την νέα μπαταρία.

Μα το έχω πει ξεκάθαρα, το πρώτο κινητό έχανε σταθερά 3-4% την ώρα σε standby ακόμα και μετά από hard reset χωρίς να έχει περασμένο απολύτως τίποτα.

Το δεύτερο ζήτημα όλο το βράδυ να χάσει 5-7%, έχοντας το σεταρισμένο με κάποιες θεωρητικά ενεργοβόρες εφαρμογές και λειτουργίες ενεργοποιημένες.

Γενικά, σύμφωνα με την δική μου χρήση και με τόσες συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου, όλων των εποχών, εταιριών και σε διαφορετικές πλατφόρμες (see my signature), οι 2.5 - 3 μέρες του 1020 με αφήνουν ικανοποιημένο. Δεν λέω ότι έχω ξετρελαθεί, απλά το βρίσκω μια χαρά.

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Θα ήταν καλό να μπορέσουμε να μάθουμε αν είναι η μπαταρία το θέμα ή κάτι άλλο στο board του.

Γιατί όσοι δεν έχουμε το DOA πλέον να μας καλύπτει, βλέπω να έχουμε περιπέτειες...

Καλημέρα.Σημερα δούλεψα νοκια μαπς 40 λεπτά και η μπαταρία έπεσε 22τα εκατό.

Μια διευκρίνιση. Έπεσε από το 100% στο 22% ή έπεσε κατά 22 μονάδες (πχ από το 100& στο 78%)..? :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Έπεσε απο το 85 τα εκατό στο 63 μετά απο ένα σαρανταλεπτο πλοήγησης.Εχω δει και καλύτερα,αλλα δεν θα το έλεγα και τραγικό.το ανωτερο που έχω δει ειναι 3 ώρες και κάτι με το 808 που είχα μέχρι μα ζητήσει φόρτιση αλλα αυτού η μπαταρία ήταν το κάτι αλλο.Υπολογιζω το 1020 κανα 2 με 2.30 ώρες στην καλύτερη του σύμφωνα με τον ρυθμό που πέφτει η μπαταρια

Καλησπέρα και από μένα.Είμαι νέος κάτοχος του κινητού και θεωρώ ότι είναι άψογο,μια ερώτηση μόνο.Πώς μπορώ να αφαιρέσω της φωτογραφίες που έχουν βάλει οι φίλοι μας και η οικογένεια απ΄το facebook?Δε βρήκα πουθενά τέτοια επιλογή και ειδικά ο αδερφός μου έχει εκατοντάδες φωτογραφίες.Όταν πάω στα άτομα είναι αυτή η επιλογή.2)Όσον αφορά την μπαταρία εμένα 1 ημέρα μου κρατάει και θεωρώ ότι είναι μια χαρά,αλλά υπάρχει ασύρματος φορτιστής από τη nokia,χωρίς να χρειάζονται καλώδια και υπολογιστές.Βρήκα την υγειά μου με αυτό

Σχετικά με τη μπαταρία θεωρώ οτι είναι καλή. Σηνήθως κρατάει 30 ώρες με αρκετά τηλεφωνήματα, χρήση internet και διάβασμα περίπου 50 email. Πάντως ότι χρήση και να του κάνω, τη μέρα τη βγάζει.

Καλημέρα παιδιά.Μπορει κάποιος να μου πει πως μπορώ να αποθηκευσω κάπου στον υπολογιστή τις επαφές μου off line.γινεται?

Είναι επί πληρωμή αυτή η εφαρμογή αλλά είναι η καλύτερη του κόσμου: Excelcontacts !!!!

Κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα, να σου περνάει τις επαφές στον υπολογιστή σε ένα αρχείο excel

Καλημέρα παιδιά.Μπορει κάποιος να μου πει πως μπορώ να αποθηκευσω κάπου στον υπολογιστή τις επαφές μου off line.γινεται?

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/dejaoffice/855dd047-aea7-46a6-bf25-0f005414d690

γινεται και απο το hotmail.com/outlook.com

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Aloxa.... Πρέπει να πήρα το τελευταίο 1020 της wind !!!! Τι κινητό είναι σουπερ,αλλα είμαι κομμάτια για να ασχοληθώ τώρα

Το πήρα και εγώ από vodafone. Η μπαταρία είναι ένα αρνητικό της συσκευής θα έλεγα συνηθισμένος τα 3μερα που είχα με το note 3. Τέλοσπαντων.

Πως μπορώ να βγάλω το σήμα της vodafone σε κάθε boot της συσκευής? είναι λίγο εκνευριστικό.

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Μόνο αν φλασάρης άλλη ρομ.

Ή μόνος σου και χάνεις την εγγύηση ή πας σε Nokia care όπως είχα πάει και εγώ όταν το είχα πάρει απ'τη Vodafone και είσαι οκ

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...